2011 Aralık Anneleri

selam annişler nasılsınız???ya ben 3 gündür uykuda kol uyuşması çekiyorum resmen uykumdan uyandırıyor.sizlerde de var mı böyle bi şikayet???

Son düzenleme:
adana
Istanbul
Yozgat
Konya
Elazıg
Çorum
Sinop
Agrı
Aksaray
Ankara
Artvın
Aydın
Bıtlıs
Erzurum
Gazıantep
Hatay
Isparta
Kahramanmaras
Kırklarelı
Kocaelı
Sakarya
Samsun
Basın sagolsun turkıyem=(.

ewet başın sağolsun türkiyem bir şehitte burada var sakarya lı birol elmas...ALLAH BELASINI VERSİN BU PKK KÖKÜ KURUMADI GİTTİ

selam annişler nasılsınız???ya ben 3 gündür uykuda kol uyuşması çekiyorum resmen uykumdan uyandırıyor.sizlerde de var mı böyle bi şikayet???

1 ay önce oldu bende geceleri kolum uyuşuyordu..sol tarafıma yattım ve kolumun üzerine yatmamaya özen gösterdim sonra geçti işte yattığın pozisyonla alakalı olabilir cnm

1 ay önce oldu bende geceleri kolum uyuşuyordu..sol tarafıma yattım ve kolumun üzerine yatmamaya özen gösterdim sonra geçti işte yattığın pozisyonla alakalı olabilir cnm

üstüne yatmadan uyuşuyor ya anlamadım gitti avuç içeme parmaklarıma kadar iniyor geçer inş.olmadı devam ederse dr sölerim

internetten araştırdım aynen öyle yazıyor 3-2-1 ama nasıl oluyor bu iş açıklaması yok hiçbiyerde anlayamadım bu 3-2-1 nasıl olur

keserken şişe iki tane irmek alıyosun bi kerede topluyosun sonra topladığında kalan 1 irmeği tekrar şişe takıyosun yine iki tane irmeği tekte topluyosun valla anca böle anlatabildim pek olmadı ama :26::26::26::26:

üstüne yatmadan uyuşuyor ya anlamadım gitti avuç içeme parmaklarıma kadar iniyor geçer inş.olmadı devam ederse dr sölerim

ewet telaşlanma ben hep biyerim ağrısa bişey olsa bebeğim iyi olsun gerisi önemli değil deyip geçiştiririm..çok şükür sorunum yok süperim pozitif olmak lazım herzman

bi deneme yapayım bakalım elbet tutturacağım sök yap, sök yap öğrenirim sağol cnm

ewet telaşlanma ben hep biyerim ağrısa bişey olsa bebeğim iyi olsun gerisi önemli değil deyip geçiştiririm..çok şükür sorunum yok süperim pozitif olmak lazım herzman

öyle tabi canım Rabbim onlara ve bizlere sağlık versin hayırlısıyla doğursak kucağımıza alsak artık...bu arada seninde oğluşun olcak haaisim düşündünüz mü???

öyle tabi canım Rabbim onlara ve bizlere sağlık versin hayırlısıyla doğursak kucağımıza alsak artık...bu arada seninde oğluşun olcak haaisim düşündünüz mü???

cnm benimde kolum uyusuk ellerimi kapatamiyorum bile bazen cook fena uyusuk hep ama 30lu haftalarda olurmus sanirm odemden dolayiymiss hatta artik yuzuklerinizi cikairn yazio int:) korkulck bise yok heleki hani bizleerde olmazsa haklisin korkmakta ama korkma teek degilsin

anladım canım sağolasın ödem var sanırım şişim çünkü yüzüklerimi takamıyorum.bu aralar beyaz lahana yiyorum marul niyetine ödemi atarmış vücuttan belki iyi gelir.dediğin gibi benim parmaklarda ağrıyo avcumu sıkamıyorum

merak edilcek bise degil canim takma kafana :) bi kac haftaya gecer bu seferr bebegin harketleri can yakar :) o baslar yeterki saglikli olsunlardaaa onlar gelincee hepsini unutacazz RABBIM BU GUZEL SANCILARIDA HERKESE YASATSIN INS :)

merak edilcek bise degil canim takma kafana :) bi kac haftaya gecer bu seferr bebegin harketleri can yakar :) o baslar yeterki saglikli olsunlardaaa onlar gelincee hepsini unutacazz RABBIM BU GUZEL SANCILARIDA HERKESE YASATSIN INS :)

amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu birde doğumu kolaylıkla atlatalım sonra büyütme telaşı başlar

canım inşallah herşey güzel gelişir ,bebeğin aniden atak yapmış ,ben birşeyi merak ediyorum ,en son 2 kontrolünde bebeğin gelişimleri nasıldı canım ,hepsi aynı orandamı arttı ,benim de kızım ilk günden beri hep 8-9 gün önden gider ,son kontrolümde 2 hafta ilerden gidiyordu ,inşallah kolaylıkla atlatırsın canım ,

canım doktorun nasıl bir diyet verdi , en son kontrollerinde bebişk kaç kiloduki doktorun seni diyete soktu canım ya .

yok canım benim ilk bebeğimde doktor ne dediyse o oldu ,çok nadir bu şekilde olması o da yoğun olan doktorların düştügü bir yanlış ,acele edip yanlış hesaplıyorlar

tulayuzun geçmiş doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere inşallah...
bir arkadaşında evlilik yıldönümüydü onunda yıl dönümü kutlu olsun :)
aklımda çok şey vardı unuttum bende alıntıda yapmadım:) neysee...

arkadaşlar hepinize günaydın.... :) umarım bebekleriniz ve sizler iyisinizdir. uzun zamandır takip edemedim. raporluydum.bacağımda sinir sıkışması oluştu. hala aynı. baya kötü. size daha doğrusu doğum öncesi izinle ilgili bir şey soracağım. dün çalışır raporu almaya gittim. doktor hazırlayıp verceğini söyledi bekledim. sonra hemşire getirdi rapora hiç bakmadan eve geldim. yalnız iş göremezlik raporu düzenlemiş. yani teşhis kısmında şöyle yazıyor. 32 haftalık gebelik. doğuma 3 hafta kalıncaya kadar (5 hafta) .....(burayı okuyamadım) girişi uygundur. altında ise 19.10.2011 den 22.11.2011 tarihine kadar istirahatlidir.23.11.2011 tarihinde çalışır. kısmı doldurulmuş. Kafam karıştı iş yeri bunu kabul etcek mi? üstelik ben 23.11.2011 de zaten son 3 haftama giriyorum. Kendi doktorum şehir dışında olduğu için onada gitmedim. özel bir hastaneden aldım. kafam çok karıştı. ya bu 5 haftayı çalışır sonrada beni iş yeri doğumdan sonra çağırırsa yardımlarınızı bekliyorum. bu arada devlet memuruyum. öpüyorum herbirinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…