kızlar!!!
çok kötü durumdayım. haftasonu özellikle gece başlayan bi sancım vardı. uykudan uyandırdı beni 2 gece üstüste. ama doğum sancısı değil. karnımın her yanına iğne batıyor, hareket ettikçe artıyor, yürürken aşağı dağılıyor, yatarken, karnımın tam üstünde ortada birikiyor. mide yanması değil. resmen iğneleri batırıyolar sanki karnıma. sızlanırken tabi eşimde uyandı ve 4-5 saat öylece geçmesin bekledik. ılık su, nane çayı falan içtiM gaz sancısıdır belki diye. ama değil sanırım. pazartesi yoktu bişey. ama dün gece yine oldu. sabaha kadar uyuyamadık desem yeridir. bugün de randevumuz vardı, o saate kadar bekledik yoksa acile gidecek duruma gelmiştim en son. doktora söyledim, anlattım durumu. nst düzgün çıktı. ultrason, bebek problemsiz çıktı. 2250 olmuş kızım. ama sancımın ne olduğunu çözemedi. kan-idrar tahlilleri de yaptırdı. onlarda da bişey çıkmadı. ama ne olduğunu da tespit edemedi. reflüdür belki, gaviscon falan iç dedi. reflü olsa, yanma olur. ben karnıma dokunamıyorum bile!!! çok kötü durumdayım, şu anda da daha beter oldu!!! ne yapmalıyım??? nedir bu sancının sebebi??? nasıl geçer??? var mı bileniniz!!! YARDIM LÜTFEN!!!
canım benim demekki bilmesen bu sorunu hamile kalamayacağını anlamayacaktın bende 75 lik kullanıyorum canım Allah yardımcımız olsun bugün kan verdim yine her ay olduğu gibi yarında sonuçlarımı göstericem o anlattığın şikayetlerin hepsi bende de vardı demekki sebebi buymuş hey Allah ım ya
slm kızlar bende bugün doktordaydım oğlumu gördüm renkli ultrasonda gördüm bu defa çok şekerdi ya kilosu 1780 dedi normal dedi doktorum ağzını açıp açıp kapatıyodu resimlerine bakıp duruyorum :))) doğsalarda sevsek artık
cnm bu bahsettiğin agrıdan ıkı sefer bende de oldu bana doktorum buscopan dıye bır hap verdı öyle durumlarda onu içiyorum ben iyi geliyor sanırsam gaz sıkışması bagırsak hareketlerinden falan oluyor
bana da öyle dedi dr. günde 3 kere al diye ama ben ilacı almadım c kategorisi olduğu için,en iyisi bol bol yürümek
selam annişler nasılsınız???ya ben 3 gündür uykuda kol uyuşması çekiyorum resmen uykumdan uyandırıyor.sizlerde de var mı böyle bi şikayet???
Yok cnm overloğu renkli yaptırırsam dantele hiç gerek yok. Hazır gibi olur ztncnm 12 tanesine ne kadar ücret ödedin
cnm benimde kolum uyusuk ellerimi kapatamiyorum bile bazen cook fena uyusuk hep ama 30lu haftalarda olurmus sanirm odemden dolayiymiss hatta artik yuzuklerinizi cikairn yazio int:) korkulck bise yok heleki hani bizleerde olmazsa haklisin korkmakta ama korkma teek degilsin
arkadaşlar hepinize günaydın.... :) umarım bebekleriniz ve sizler iyisinizdir. uzun zamandır takip edemedim. raporluydum.bacağımda sinir sıkışması oluştu. hala aynı. baya kötü.size daha doğrusu doğum öncesi izinle ilgili bir şey soracağım. dün çalışır raporu almaya gittim. doktor hazırlayıp verceğini söyledi bekledim. sonra hemşire getirdi rapora hiç bakmadan eve geldim. yalnız iş göremezlik raporu düzenlemiş. yani teşhis kısmında şöyle yazıyor. 32 haftalık gebelik. doğuma 3 hafta kalıncaya kadar (5 hafta) .....(burayı okuyamadım) girişi uygundur. altında ise 19.10.2011 den 22.11.2011 tarihine kadar istirahatlidir.23.11.2011 tarihinde çalışır. kısmı doldurulmuş. Kafam karıştı iş yeri bunu kabul etcek mi? üstelik ben 23.11.2011 de zaten son 3 haftama giriyorum. Kendi doktorum şehir dışında olduğu için onada gitmedim. özel bir hastaneden aldım. kafam çok karıştı. ya bu 5 haftayı çalışır sonrada beni iş yeri doğumdan sonra çağırırsa yardımlarınızı bekliyorum. bu arada devlet memuruyum. öpüyorum herbirinizi...
tulaycim dogum gunun kutlu olsun canim
sumakcim evlilik yildonumun kutlu olsun canim
aslinda ikisinide kutlamistim ama saglam olsun diye bir daha kutladim
bu arada herkese gunaydin..
bakiyorumda sikayetler gun gectikce artiyo.sukur benim yeni bir sikayetim yok eskiler devam ediyo.bazen yurumekte bile zorlanmama sebep olan cati kemigi agrim.birde kizimin ayaklarini sokup sonuna kadar ittigi icin aciyan kaburga kemiklerim.ayrica bebek cok asagi inince agiran kasiklarim.ve nerdeyse gunumun cogunu tuvalette gecirmem.tum sikintilarim bunlar yinede cok sukur iyiyim ya evet evet iyiyim
birde kızlar eşim doğuma yakın annen gelir değilmi diyordu çünkü normal doğum ne zaman olacak belli olmadığından son haftalar glr diye düşünüyordum evde 3-8 ve 13 yaşında 3 çocuğum var ve hepsi okullu eşim beni doğuma gtrnce zaten benim hastane korkum var eşimde doğuma girecek çocuklar evde yanlız kalamaz annem gelir sanıyordum ben. dün annemin ağzını aradım, ne zaman geleceksiniz anne diye sordum. kardeşin 12 aralıkta askere gidecek ya gelen giden olur doğsun hele bir geliriz demez mibişey diyemedim bende şok oldum bir anda ya gelen gidenmi evladınmı ki doktorum kasım sonuna kdr bebek gelir dedi üstelik yani bebeğim doğsa bile 12 aralıktan önce gelemicek senırım annem istanbulda ynlızım zaten çok kırıldım. inşllh ben ileride bu hataları yapmıyacağım evlatlarım arasında. oğlum geçen kış istanbuldaki okuluna alışamadı diye bursada devam etti 2. dönem annemlerin yanında kaldı. ben çok hasta olmama ve yoğun tedavime rağmen her hafta gittim daha sonra ağırlaşınca 2 haftada 1 gittim üstelik doktorumun demesine göre midemde 6 ay gecikilseymiş kansere dönüşecek hücreler oluşmuş benim direksiyon başında kaç kere uyku haline geçiş yapıcakken kendime gelmelerime rağmen 3 saatlik bursa yolunu 2 saat 15 dk gttm oğluma özlemimden ağlıyarak. ya evlat sevgisi herkese göre mi değişiyor yoksa yada evlatlar arası ayrım neye göre yapılıyor yaşa göre mi? kızlarımı ben dünyaya getirmediğim halde geçen yıl oğlum için yaptığım şeyleri kızlarım içinde yaparım gerekirse hergün gitmem gerekse 3 çocuğum içinde hergün saatlerce yol alırım kısacası biranda ihtiyaç duyduğumda yanımda olacak kimsem yok gb geldi birde olayın şu boyutu var eşime karşıda mahçup olucam ailem konusunda of ya iyice daraldım ben resmen kalbimin sıkıştığını hissediyorum akşamdan beri ağlıyacağım ağlayamıyorum boğazım düğümlendi. askere gidecek kardeşime desem o bile gelir askere gideceği güne kadar yanımda kalırdı ama ailem neden bana hp böyle yapıyor hayatımın her evresinde bir acı yaşatıyor
kusura bakmayın yazdıkça yazdım çenem düştü gene ama paylaşacak yaradanımdan sizden başka kimsem yok
yok hayatım ya ne agresif olacak benim kociş biraz cins bu konularda bana kalsa kesinlikle kırmızı alırdım ve odama da çok yakışırdı
ama turuncu-gri aldık ve hiiççç yakışmadı odaya
malesef durum böyle kendimce mantıklı biryol düşünüyorum diyorumki kendi kendime babam kardeşim annem gelin ne olcak iz aralığın 3- de 5 de gidin ama önce doğsun torununuzu kızınızı görün iyi olduğunu içiniz rahat etsin sonra dönün zaten geriye daha 8 gün var askere gitmesine gelene gidenede yetişirsiniz zaten. çokta aynı güne denk gelmiyor ki üstelik biz eşimle dün düşünmüştük ki kardeşim askere gideceği gün bebek 10 günlüğü geçmiş olursa ve ben normal doğum yapıp çabuk iyileşirsem asker uğurlamasına gidip süpriz yaparız sevindiiririz kardeşimi annemi babamı diye düşündük. ya böyle düşünen eşime karşı ne kadar mahçup düşücemah be gulum ne desemki simdi.seni uzmek istemem ama annen yanlis yapmis.yani abin kocaman adam.kendisine sorsan anne git kardesimin sana daha cok ihtiyaci var der bence.hele annen oglunu degil geleni gideni bahane etmiski o daha can sikici.ben belcikadayim ve ilk dogumumada geldi annemle babam allah nasip ederse ikinci dogumumada gelicekler.sade annemde degil babamda geliyo.onlarin gelmesi bana cok buyuk destek.yani bakimi onu bunu gec varliklari guc veriyo insana.kaldiki onlar tukiyeden o kadar uzakliktan gelicekler.annen neden boyle yapmis bilmiyorum ama bence yanlis.ben senin yerinde olsam valla anne falan demez icimdeki herseyi soyler kirildigimi belli ederdim.
günaydın güzel anneler biz geldik bugün daha iyiyiz oğlum iyice aşağı inmişti sanırım aradığını bulamayınca yukarı çıktı en azından rahat oturuyorum sadece kaburga kemiklerimi ayaklarıyla zorluyor onun dışında iyiyiz
inşallah cnmm... hayırlı haberlerle gel inşallah...
Ozutneslıhan canım ıns guzel haberlerle gelırsın allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?