2011 Aralık Anneleri

ay inşallah doğru değildir ya hiç duymadım, buyuklerımızde bişi demedi ilk kez forumda duydum;dediğin gibi yaşayıp görcez...

deseydin ya benim doğum kasım sonu gözüküyor,o zaman gelsen sonra geri gitsen diye,umarım kasıtlı söylememiştir,yoksa çok kırıcı bi durum,tepkini belli etseydin bari

maşallah kuzuna

maşallah sana bende herseferinde kendim yapacam diyorum yine alıyorum artık kendim yapsam iyi olur

deseydin ya benim doğum kasım sonu gözüküyor,o zaman gelsen sonra geri gitsen diye,umarım kasıtlı söylememiştir,yoksa çok kırıcı bi durum,tepkini belli etseydin bari

biliyor canım ya bilmezmi hatta daha önceki tel konuşmamızda doktorum sezeryan olursa 10 la 20 kasım arası bebeği alabilineceğini söylediğini söylemiştim hatta benim doğum korkum yüzünden acaba öylemi istesem diye konuşmuştuk yani dün tel konuşmamızda o öyle biliyordu sezeryan olursa kasım ortası normalde kasım sonrası olacağını biliyordu. yok canım ya bu onların ilk değil sanırım son da olmayacak çok iyiler ama evlada düşkünlük konusunda yada ben en son sıralarda geliyorum onlar için geçenlerde de buna benzer olay olmuştu kardeşim kırıldığımı anlayıp hatta ben söyleme dememe rağmen hiç belli etmeden yaptığınız doğrumu deyip hiç benimle konuşmamış gb durumu düzeltmişti kardeşim 24 yaşında ve erkek olmasına rağmen daha merhametli anlayışlı ya ben kırılcam diye gözümün içine bakıyor yeğenini kendi bebeğini bekler gb bekliyor canım kardeşim iyiki var ya resmen can parçası evlat gb bişey kardeş

Son düzenleme:

ayyyy inşallah yoktur ööle bişi
bizim ev komple kırmızı, koltuklar, mutfak dolapları
bebişime aldığım park yatak:))))
kim uyduruyo yahu bunları boğa doğurmuyos ya minik kuzularımız etkilenmez kırmızıdan sanmıyorum:)))))))))

boşver canım ya,eşine de bişey söylersin annem hasta falan gelemedi kardeşim askere gidecek dersin,eşin başına kakmazsa ne biçim annen var demezse doğruyu söylersin,belki de nasılsa kaynanası yanında olcak,ben sonra giderim diyodur

canım ben her zaman tepkini belli etmekten yanayım
söyle anlasınlar hatalarını, neden içine atıyorsun ki
insan evlatları arasında ayrım yapar mı
düşünememişlerdir
ama hatırlatmak şart, kendini üzersin yoksa boş yere

deryacım kayınvalidem hasta gelemez evden çıkamıyor kadıncağız annemde biliyor. eşimde sanırım yeri gelince itina ile başıma kakar biliyorum önemli geçerli bir neden bulmam lazım herzamanki gb arada kalaraktan. rabbim darda bırakmaz inşşlhh

tepkimi belli ettikte sonra gelmelerinin bir anlamı yok ki 1 aylığına yatılı bir bayan ayarlarız artık ama çok kırıldım ve bu kırgınlığımı zamanla kendimi özlettirerek belli edeceğim mecbur artık benimde salak olmadığımı herşeyin farkında olduğumu belli edeceğim.inşllh eşimden de ağır bir kazık yemem de dünyadan iyice kopmam.
bizim için allahtan başka ne bir dost ne bir yardımcı vardır kelimesini arapça türkçe çok büyük bir panoya yazdırıp salonumum en görünen yerine asıcam her dakika göreyimde insanlara bu kadar güvenmemem gerektiğini heran hatırlayayım

Allah yardımcın olsun canım ya,bebişine odaklan,Allah herşeyi görüyor ve biliyor

sizler bebeğe uyku seti nevresim filan alıp yataklarına serdinizmi bebeklerinizin. ben bir nevresim aldım karyolasına serdim çarşafı yatağın altına girmedi o kadar küçük yani yarım kaldı altta lastikli çarşaf var ama yinede kötü durdu bebeği iki kere yatağa alıp koysam yada hareketlendiğinde bebek o çarşaf toplanır ne kadar saçma yapmışlar şimdi uyku setini alırken acaba tek kişil mi alsam diye düşünüyorum yatağı tam kaplasın anlamadım napsam şimdi

günaydınn kızlarr.yakışıklı oğlumla öpyrouz bebeişlerinizi özellikle kızları tabikii.
dün eve gittimm evlilik yıl dönümümüzü unuttuğum için kocama güsell bi yemek hazıradım.mumları falandaa yaktım.1 gün geç olarak kutlamış olduk.allah tan hamileyimdee her sıkıştıuğımda onun arkasına saklanaabiliyorumm ::)):) hiç uzatmadı eşimde sağolsunn.

canımm bencee ayrım yapıyolar diye düşünme.sadece senin artık kedi yuvan var çocukların var kardeşin bekar onun geleceği içn daha çok endişe ediyolardır.bide yaşlanınca insanlar bazı şeyleri düşünemiyolar çok fazla.bence sen annene açık açık söle kasım gibi gelin aralığın ilk haftası gidersiniz de.gelen giden de zaten o arda gelir.zaten bence kardeşin snein doğumuna kesin gelir askere gitmeden yeğenini görme şansı var.o gelince annenlerde gelir

Allah yardımcın olsun canım ya,bebişine odaklan,Allah herşeyi görüyor ve biliyor

evet sağlıkla gelsinde bebişlerimiz o yeter her sorun atlatırız çok şükür hiçbir zaman darda koymadı yaradan şimdide koymaz allah kimseye muhataç ettirmeden yaşatsın yeterki. :) rüyam aklıma geldikçe heyecan geliyor içime bebeğim aklıma geldikçe tüm sorunlar gdyr aklımdan zaten. rabbim bir kadına annelikten evlatların sağlıkla büyüdüğünü görmekten daha büyük bir mutluluk veremez heralde inşllh tüm isteyenler bu duyguyu tadar

BİZDE DE VAR ARADA ÇİŞ KAÇIRMA PROBLEMİ DUA EDELİM DE DÜZELSİN. ATLETİNİ NERDEN VE KAÇA ALDIN GÜLE GÜLE KULLAN. İZMİRDE NERDEN ALAbilirim onu düşünüyorum. bulunduğum ilçede yok da.

üstüne yatmadan uyuşuyor ya anlamadım gitti avuç içeme parmaklarıma kadar iniyor geçer inş.olmadı devam ederse dr sölerim
geçmiş olsun canım inşallah düzelir.

bence raporu yanlış vermiş doktor. ir daha git hastaneye. iş yerine verme o raporu.

canım ağlattın beni yaaaa.

bi sende yok o anneden bende de var. üzme kendini. bizim daha bi dik durmamız gerekiyor şu hayatta. Allah herkesi bişeyle imtihan ediyor bizimki de bu. dün kayınvalidemi aradım hastayım diye kadın çok üzüldü ne tavsiyelerde bulundu. annem farketmedi bile. çok sinir bozucu oluyor yaaaa bi de bu kısmı.

AAAAA BAK hiç düşünmedim ama benim de ilk evlendiğimde oturma odam komple kırmızıydı o zmaan niye demedi ki acep gerçi desede dinlemezdimki:)))) şimdi beyaza kaplattım gerçi koltuklarımı ama ne bilim pek te fark görmedim yaaaaa ama çocuk üzerine etkisinden bahsediyo bi gelsinde çocuklar bakcaz artık

kardeşim zaten yeğenimi görmeden gitmem askere deyip duruyor:) zaten her konuşmamızda baştan beri kilo boy gün ay yıl her ayrıntıyı öğreniyor dinlerkende heyecanla dinliyor canım benim. denk gelmeseydi ertelerdim diyor askerli görmeden gitmm ben yeğenimi diyor.
canım ben evleneli 1.buçuk yıl oldu öncesinde 12 ıl ailemin yanındaydım oğlumu büyütüp evlendim.yani onların ilk değil yaptığı ama takmıyacağım iş olacağına varr zaten herkesin yaptığını anlayacağı zaman gelir elbet...bebikim olcak benim çok mutluyum bu yeter relaxım paylaştım hepinizden allah razı olsun sizlerde olmasanız napardım ben.

konudan konuya atlıyorum ama 3 yaşındaki kızım karnımı bebeğim diye seviyor hatta bebeğin karyolasını eşyalarını gösterip bebeğimin diyor sanki kendi bebeği olcak gb hissediyor görseniz akşam konuşmalarını gülmekten katılırsınız.ben ilaç içeyim karnımı seviyor bebeğime gitti ilaç diyor. :)

sağolasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…