günaydddııınnn
ya bu kırmızı olayını kayınvalidemden duydum bende odamızın iki çekmecesinde kırmızı var onu alma işte çocuk uyumaz görümcem kırmızılı bi odada hep ağlıyomuş kocam olunca kırmızıları kaldırmış falan kocam çok ii uyumaya başlamış falan etkilenmedim değil ama yine de o kırmızı çekmeceleri olan odayı aldım ayrı konu sonuçta kıpkırmızı değil ki aralarda tabi ki renkler olcak he bu arada o erkek olduğundan mavili bi oda beğenmişti o da güzeldi ama yaşamadan göremicez etkilerini ama sanmıyorum yaaaaaa
birde kızlar eşim doğuma yakın annen gelir değilmi diyordu çünkü normal doğum ne zaman olacak belli olmadığından son haftalar glr diye düşünüyordum evde 3-8 ve 13 yaşında 3 çocuğum var ve hepsi okullu eşim beni doğuma gtrnce zaten benim hastane korkum var eşimde doğuma girecek çocuklar evde yanlız kalamaz annem gelir sanıyordum ben. dün annemin ağzını aradım, ne zaman geleceksiniz anne diye sordum. kardeşin 12 aralıkta askere gidecek ya gelen giden olur doğsun hele bir geliriz demez mibişey diyemedim bende şok oldum bir anda ya gelen gidenmi evladınmı ki doktorum kasım sonuna kdr bebek gelir dedi üstelik yani bebeğim doğsa bile 12 aralıktan önce gelemicek senırım annem istanbulda ynlızım zaten çok kırıldım. inşllh ben ileride bu hataları yapmıyacağım evlatlarım arasında. oğlum geçen kış istanbuldaki okuluna alışamadı diye bursada devam etti 2. dönem annemlerin yanında kaldı. ben çok hasta olmama ve yoğun tedavime rağmen her hafta gittim daha sonra ağırlaşınca 2 haftada 1 gittim üstelik doktorumun demesine göre midemde 6 ay gecikilseymiş kansere dönüşecek hücreler oluşmuş benim direksiyon başında kaç kere uyku haline geçiş yapıcakken kendime gelmelerime rağmen 3 saatlik bursa yolunu 2 saat 15 dk gttm oğluma özlemimden ağlıyarak. ya evlat sevgisi herkese göre mi değişiyor yoksa yada evlatlar arası ayrım neye göre yapılıyor yaşa göre mi? kızlarımı ben dünyaya getirmediğim halde geçen yıl oğlum için yaptığım şeyleri kızlarım içinde yaparım gerekirse hergün gitmem gerekse 3 çocuğum içinde hergün saatlerce yol alırım kısacası biranda ihtiyaç duyduğumda yanımda olacak kimsem yok gb geldi birde olayın şu boyutu var eşime karşıda mahçup olucam ailem konusunda of ya iyice daraldım ben resmen kalbimin sıkıştığını hissediyorum akşamdan beri ağlıyacağım ağlayamıyorum boğazım düğümlendi. askere gidecek kardeşime desem o bile gelir askere gideceği güne kadar yanımda kalırdı ama ailem neden bana hp böyle yapıyor hayatımın her evresinde bir acı yaşatıyor
kusura bakmayın yazdıkça yazdım çenem düştü gene ama paylaşacak yaradanımdan sizden başka kimsem yok
canım ben ankarada bir pasajdan aldım kenarları oyalıydı ve 3 tanesini 5 tl ye aldım birdaha gidicem 2 tane daha alırım aklında bulunsun
kızlar dün akşam kuzumu gördüm. 40 cm ve 1550 gram olmuş. doktor haftasıyla uyumlu en az 3 kilo ve 50-52 cm doğar dedi. kuzum hiç poz vermedi, uyuyordu, hem de o kadar tatlı yedim, vişne suyu içtim. boşuna bana löp löp et oldu galibaşimdilik herşey normal dedi. bizden bu kadar.
günaydın kızlar;ben artık yogurdu kendım yapıyorum gecen dusundum bebeğim dogmadan once öğreneyim dedim ve ılk denemem süper oldu.Artık hazır yogurda hayırEşimde dıo suna bak kac senedir yapmadıklarını sımdı yapıo bu ewltlar herseyı ogretıo ınsana
deseydin ya benim doğum kasım sonu gözüküyor,o zaman gelsen sonra geri gitsen diye,umarım kasıtlı söylememiştir,yoksa çok kırıcı bi durum,tepkini belli etseydin bari
günaydddııınnn
ya bu kırmızı olayını kayınvalidemden duydum bende odamızın iki çekmecesinde kırmızı var onu alma işte çocuk uyumaz görümcem kırmızılı bi odada hep ağlıyomuş kocam olunca kırmızıları kaldırmış falan kocam çok ii uyumaya başlamış falan etkilenmedim değil ama yine de o kırmızı çekmeceleri olan odayı aldım ayrı konu sonuçta kıpkırmızı değil ki aralarda tabi ki renkler olcak he bu arada o erkek olduğundan mavili bi oda beğenmişti o da güzeldi ama yaşamadan göremicez etkilerini ama sanmıyorum yaaaaaa
biliyor canım ya bilmezmi hatta daha önceki tel konuşmamızda doktorum sezeryan olursa 10 la 20 kasım arası bebeği alabilineceğini söylediğini söylemiştim hatta benim doğum korkum yüzünden acaba öylemi istesem diye konuşmuştuk yani dün tel konuşmamızda o öyle biliyordu sezeryan olursa kasım ortası normalde kasım sonrası olacağını biliyordu. yok canım ya bu onların ilk değil sanırım son da olmayacak çok iyiler ama evlada düşkünlük konusunda yada ben en son sıralarda geliyorum onlar için geçenlerde de buna benzer olay olmuştu kardeşim kırıldığımı anlayıp hatta ben söyleme dememe rağmen hiç belli etmeden yaptığınız doğrumu deyip hiç benimle konuşmamış gb durumu düzeltmişti kardeşim 24 yaşında ve erkek olmasına rağmen daha merhametli anlayışlı ya ben kırılcam diye gözümün içine bakıyor yeğenini kendi bebeğini bekler gb bekliyor canım kardeşim iyiki var ya resmen can parçası evlat gb bişey kardeş
biliyor canım ya bilmezmi hatta daha önceki tel konuşmamızda doktorum sezeryan olursa 10 la 20 kasım arası bebeği alabilineceğini söylediğini söylemiştim hatta benim doğum korkum yüzünden acaba öylemi istesem diye konuşmuştuk yani dün tel konuşmamızda o öyle biliyordu sezeryan olursa kasım ortası normalde kasım sonrası olacağını biliyordu. yok canım ya bu onların ilk değil sanırım son da olmayacak çok iyiler ama evlada düşkünlük konusunda yada ben en son sıralarda geliyorum onlar için geçenlerde de buna benzer olay olmuştu kardeşim kırıldığımı anlayıp hatta ben söyleme dememe rağmen hiç belli etmeden yaptığınız doğrumu deyip hiç benimle konuşmamış gb durumu düzeltmişti kardeşim 24 yaşında ve erkek olmasına rağmen daha merhametli anlayışlı ya ben kırılcam diye gözümün içine bakıyor yeğenini kendi bebeğini bekler gb bekliyor canım kardeşim iyiki var ya resmen can parçası evlat gb bişey kardeş
boşver canım ya,eşine de bişey söylersin annem hasta falan gelemedi kardeşim askere gidecek dersin,eşin başına kakmazsa ne biçim annen var demezse doğruyu söylersin,belki de nasılsa kaynanası yanında olcak,ben sonra giderim diyodur
canım ben her zaman tepkini belli etmekten yanayım
söyle anlasınlar hatalarını, neden içine atıyorsun ki
insan evlatları arasında ayrım yapar mı
düşünememişlerdir
ama hatırlatmak şart, kendini üzersin yoksa boş yere
deryacım kayınvalidem hasta gelemez evden çıkamıyor kadıncağız annemde biliyor. eşimde sanırım yeri gelince itina ile başıma kakar biliyorum önemli geçerli bir neden bulmam lazım herzamanki gb arada kalaraktan. rabbim darda bırakmaz inşşlhh
tepkimi belli ettikte sonra gelmelerinin bir anlamı yok ki1 aylığına yatılı bir bayan ayarlarız artık ama çok kırıldım ve bu kırgınlığımı zamanla kendimi özlettirerek belli edeceğim mecbur artık benimde salak olmadığımı herşeyin farkında olduğumu belli edeceğim.inşllh eşimden de ağır bir kazık yemem de dünyadan iyice kopmam.
bizim için allahtan başka ne bir dost ne bir yardımcı vardır kelimesini arapça türkçe çok büyük bir panoya yazdırıp salonumum en görünen yerine asıcam her dakika göreyimde insanlara bu kadar güvenmemem gerektiğini heran hatırlayayım
maşallah sana bende herseferinde kendim yapacam diyorum yine alıyorum artık kendim yapsam iyi olur
Allah yardımcın olsun canım ya,bebişine odaklan,Allah herşeyi görüyor ve biliyor
sizler bebeğe uyku seti nevresim filan alıp yataklarına serdinizmi bebeklerinizin. ben bir nevresim aldım karyolasına serdim çarşafı yatağın altına girmedi o kadar küçük yani yarım kaldı altta lastikli çarşaf var ama yinede kötü durdle u bebeği iki kere yatağa alıp koysam yada hareketlendiğinde bebek o çarşaf toplanır ne kadar saçma yapmışlar şimdi uyku setini alırken acaba tek kişil mi alsam
canım hazırlar genelde öyle oluyor sanırsam;benimkini annem dikti yatağın ölçüsüne göre sende dıktırebılırsın annem suslu falan dıktı hazırlardan hıc bı farkı yok
BİZDE DE VAR ARADA ÇİŞ KAÇIRMA PROBLEMİ DUA EDELİM DE DÜZELSİN. ATLETİNİ NERDEN VE KAÇA ALDIN GÜLE GÜLE KULLAN. İZMİRDE NERDEN ALAbilirim onu düşünüyorum. bulunduğum ilçede yok da.cnm sudyen takmaya gerek yok evet o atletlerden gıyınce ust kısmı zaten sudyenlı..ben bır tane daha yedek alacam artı 3tanede emzırme sudyenım var..son sudyenımı almamış olsaydım 3atlet ıkı emzırme sudyenı seklınde alırdım atlet kış için daha kullanışlı geldi..
bu arada halımem tam sana cevap yazacaktım kı babası oglumu wcye kaldırmıştı tam banyonun kapısının önünde işemeye başladı heryer sidik oldu(
uykusu cok agır ve oyuzden mecburen gece wcye kaldırıyoruz yoksa kaza olabılıyor..doguma kadar düzelseydi keşke bu durum dogumdan sonra cok zor olacak benim için birde bu..
geçmiş olsun canım inşallah düzelir.üstüne yatmadan uyuşuyor ya anlamadım gitti avuç içeme parmaklarıma kadar iniyorgeçer inş.olmadı devam ederse dr sölerim
bence raporu yanlış vermiş doktor. ir daha git hastaneye. iş yerine verme o raporu.arkadaşlar hepinize günaydın.... :) umarım bebekleriniz ve sizler iyisinizdir. uzun zamandır takip edemedim. raporluydum.bacağımda sinir sıkışması oluştu. hala aynı. baya kötü.size daha doğrusu doğum öncesi izinle ilgili bir şey soracağım. dün çalışır raporu almaya gittim. doktor hazırlayıp verceğini söyledi bekledim. sonra hemşire getirdi rapora hiç bakmadan eve geldim. yalnız iş göremezlik raporu düzenlemiş. yani teşhis kısmında şöyle yazıyor. 32 haftalık gebelik. doğuma 3 hafta kalıncaya kadar (5 hafta) .....(burayı okuyamadım) girişi uygundur. altında ise 19.10.2011 den 22.11.2011 tarihine kadar istirahatlidir.23.11.2011 tarihinde çalışır. kısmı doldurulmuş. Kafam karıştı iş yeri bunu kabul etcek mi? üstelik ben 23.11.2011 de zaten son 3 haftama giriyorum. Kendi doktorum şehir dışında olduğu için onada gitmedim. özel bir hastaneden aldım. kafam çok karıştı. ya bu 5 haftayı çalışır sonrada beni iş yeri doğumdan sonra çağırırsa yardımlarınızı bekliyorum. bu arada devlet memuruyum. öpüyorum herbirinizi...
canım ağlattın beni yaaaa.birde kızlar eşim doğuma yakın annen gelir değilmi diyordu çünkü normal doğum ne zaman olacak belli olmadığından son haftalar glr diye düşünüyordum evde 3-8 ve 13 yaşında 3 çocuğum var ve hepsi okullu eşim beni doğuma gtrnce zaten benim hastane korkum var eşimde doğuma girecek çocuklar evde yanlız kalamaz annem gelir sanıyordum ben. dün annemin ağzını aradım, ne zaman geleceksiniz anne diye sordum. kardeşin 12 aralıkta askere gidecek ya gelen giden olur doğsun hele bir geliriz demez mibişey diyemedim bende şok oldum bir anda ya gelen gidenmi evladınmı ki doktorum kasım sonuna kdr bebek gelir dedi üstelik yani bebeğim doğsa bile 12 aralıktan önce gelemicek senırım annem istanbulda ynlızım zaten çok kırıldım. inşllh ben ileride bu hataları yapmıyacağım evlatlarım arasında. oğlum geçen kış istanbuldaki okuluna alışamadı diye bursada devam etti 2. dönem annemlerin yanında kaldı. ben çok hasta olmama ve yoğun tedavime rağmen her hafta gittim daha sonra ağırlaşınca 2 haftada 1 gittim üstelik doktorumun demesine göre midemde 6 ay gecikilseymiş kansere dönüşecek hücreler oluşmuş benim direksiyon başında kaç kere uyku haline geçiş yapıcakken kendime gelmelerime rağmen 3 saatlik bursa yolunu 2 saat 15 dk gttm oğluma özlemimden ağlıyarak. ya evlat sevgisi herkese göre mi değişiyor yoksa yada evlatlar arası ayrım neye göre yapılıyor yaşa göre mi? kızlarımı ben dünyaya getirmediğim halde geçen yıl oğlum için yaptığım şeyleri kızlarım içinde yaparım gerekirse hergün gitmem gerekse 3 çocuğum içinde hergün saatlerce yol alırım kısacası biranda ihtiyaç duyduğumda yanımda olacak kimsem yok gb geldi birde olayın şu boyutu var eşime karşıda mahçup olucam ailem konusunda of ya iyice daraldım ben resmen kalbimin sıkıştığını hissediyorum akşamdan beri ağlıyacağım ağlayamıyorum boğazım düğümlendi. askere gidecek kardeşime desem o bile gelir askere gideceği güne kadar yanımda kalırdı ama ailem neden bana hp böyle yapıyor hayatımın her evresinde bir acı yaşatıyor
kusura bakmayın yazdıkça yazdım çenem düştü gene ama paylaşacak yaradanımdan sizden başka kimsem yok
ayyyy inşallah yoktur ööle bişi
bizim ev komple kırmızı, koltuklar, mutfak dolapları
bebişime aldığım park yatak:))))
kim uyduruyo yahu bunları boğa doğurmuyos ya minik kuzularımız etkilenmez kırmızıdan sanmıyorum:)))))))))
günaydınn kızlarr.yakışıklı oğlumla öpyrouz bebeişlerinizi özellikle kızları tabikii.
dün eve gittimm evlilik yıl dönümümüzü unuttuğum için kocama güsell bi yemek hazıradım.mumları falandaa yaktım.1 gün geç olarak kutlamış olduk.allah tan hamileyimdee her sıkıştıuğımda onun arkasına saklanaabiliyorumm ::)):) hiç uzatmadı eşimde sağolsunn.
allah nice nice yıldönümlerini kutlamayı kısmet etsin:)
canımm bencee ayrım yapıyolar diye düşünme.sadece senin artık kedi yuvan var çocukların var kardeşin bekar onun geleceği içn daha çok endişe ediyolardır.bide yaşlanınca insanlar bazı şeyleri düşünemiyolar çok fazla.bence sen annene açık açık söle kasım gibi gelin aralığın ilk haftası gidersiniz de.gelen giden de zaten o arda gelir.zaten bence kardeşin snein doğumuna kesin gelir askere gitmeden yeğenini görme şansı var.o gelince annenlerde gelir
BİZDE DE VAR ARADA ÇİŞ KAÇIRMA PROBLEMİ DUA EDELİM DE DÜZELSİN. ATLETİNİ NERDEN VE KAÇA ALDIN GÜLE GÜLE KULLAN. İZMİRDE NERDEN ALAbilirim onu düşünüyorum. bulunduğum ilçede yok da.
geçmiş olsun canım inşallah düzelir.
bence raporu yanlış vermiş doktor. ir daha git hastaneye. iş yerine verme o raporu.
canım ağlattın beni yaaaa.
bi sende yok o anneden bende de var. üzme kendini. bizim daha bi dik durmamız gerekiyor şu hayatta. Allah herkesi bişeyle imtihan ediyor bizimki de bu. dün kayınvalidemi aradım hastayım diye kadın çok üzüldü ne tavsiyelerde bulundu. annem farketmedi bile. çok sinir bozucu oluyor yaaaa bi de bu kısmı.
iyi günlerde kullansın bebeişin canım haklısın bende diken biyer bulayım en iyiisi
canım ağlattın beni yaaaa.
bi sende yok o anneden bende de var. üzme kendini. bizim daha bi dik durmamız gerekiyor şu hayatta. Allah herkesi bişeyle imtihan ediyor bizimki de bu. dün kayınvalidemi aradım hastayım diye kadın çok üzüldü ne tavsiyelerde bulundu. annem farketmedi bile. çok sinir bozucu oluyor yaaaa bi de bu kısmı.
üzülme kıyamam canım belkide rabbim bizimde böyle şeyler yapmamaız için örnek gndryr bazı aileleri dedğin gb bizimde imtahanımız böyleymiş dediğim gb inşllh rabbim kimseye muhtaç bırakmadan bir ömür geçirtir.
günaydın annişlernasılsınız???bebişler nasıl???
günaydınnnn nazlı biz iyizi yarın görücem inşllh bebikimi dahada iyi olcaz sen nasılsın bebeikin nasıl
tülaycım ben eskiden ımızıyı pek sevmezdim. evimde de kırmızı bişey yok tu. ağlayan mızmız nazlı inatçı bir oğlum var :) yani bebekken öyleydi artık büyü dü de bence alakası yok.boşa tedirgin olma yakışıklı oğlun odasını da iyi günlerde kullansın resmini merak ediyoruz haberin olsun.AAAAA BAK hiç düşünmedim ama benim de ilk evlendiğimde oturma odam komple kırmızıydı o zmaan niye demedi ki acep gerçi desede dinlemezdimki:)))) şimdi beyaza kaplattım gerçi koltuklarımı ama ne bilim pek te fark görmedim yaaaaa ama çocuk üzerine etkisinden bahsediyobi gelsinde çocuklar bakcaz artık
canımm bencee ayrım yapıyolar diye düşünme.sadece senin artık kedi yuvan var çocukların var kardeşin bekar onun geleceği içn daha çok endişe ediyolardır.bide yaşlanınca insanlar bazı şeyleri düşünemiyolar çok fazla.bence sen annene açık açık söle kasım gibi gelin aralığın ilk haftası gidersiniz de.gelen giden de zaten o arda gelir.zaten bence kardeşin snein doğumuna kesin gelir askere gitmeden yeğenini görme şansı var.o gelince annenlerde gelir
inşllh canım güzel düşüneyim güzel olsun. ama söylemicem tekrrdan gelmezse gelmesin bakalım görecem oluruna bıraktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?