oyy ne güzel ben de gidicem ama biraz daha geçsin 33.haftada falan giderim artık.bende iyiyim canım sağolasın bebekim de iyi teyzesi sabah uyandırdı beni şimdi kendi uyuyoiyi günlerde kullansın bebeişin canım haklısın bende diken biyer bulayım en iyiisi
üzülme kıyamam canım belkide rabbim bizimde böyle şeyler yapmamaız için örnek gndryr bazı aileleri dedğin gb bizimde imtahanımız böyleymiş dediğim gb inşllh rabbim kimseye muhtaç bırakmadan bir ömür geçirtir.
günaydınnnn nazlı biz iyizi yarın görücem inşllh bebikimi dahada iyi olcaz sen nasılsın bebeikin nasıl
tülaycım ben eskiden ımızıyı pek sevmezdim. evimde de kırmızı bişey yok tu. ağlayan mızmız nazlı inatçı bir oğlum var :) yani bebekken öyleydi artık büyü dü de bence alakası yok.boşa tedirgin olma yakışıklı oğlun odasını da iyi günlerde kullansın resmini merak ediyoruz haberin olsun.
inşllh canım güzel düşüneyim güzel olsun. ama söylemicem tekrrdan gelmezse gelmesin bakalım görecem oluruna bıraktım artık
inş cnm benimde senin gibi ilk 1 hafta öndeydi sonra 2 oldu şimdide aldı başını gidiyo sabırsızlıkla 2 kasımı bekliyorumcanım inşallah herşey güzel gelişir ,bebeğin aniden atak yapmış ,ben birşeyi merak ediyorum ,en son 2 kontrolünde bebeğin gelişimleri nasıldı canım ,hepsi aynı orandamı arttı ,benim de kızım ilk günden beri hep 8-9 gün önden gider ,son kontrolümde 2 hafta ilerden gidiyordu ,inşallah kolaylıkla atlatırsın canım ,
canım doktorun nasıl bir diyet verdi , en son kontrollerinde bebişk kaç kiloduki doktorun seni diyete soktu canım ya .
yok canım benim ilk bebeğimde doktor ne dediyse o oldu ,çok nadir bu şekilde olması o da yoğun olan doktorların düştügü bir yanlış ,acele edip yanlış hesaplıyorlar
bende istiyorum o atletlerden nerden kaça aldınızcnm sudyen takmaya gerek yok evet o atletlerden gıyınce ust kısmı zaten sudyenlı..ben bır tane daha yedek alacam artı 3tanede emzırme sudyenım var..son sudyenımı almamış olsaydım 3atlet ıkı emzırme sudyenı seklınde alırdım atlet kış için daha kullanışlı geldi..
bu arada halımem tam sana cevap yazacaktım kı babası oglumu wcye kaldırmıştı tam banyonun kapısının önünde işemeye başladı heryer sidik oldu(
uykusu cok agır ve oyuzden mecburen gece wcye kaldırıyoruz yoksa kaza olabılıyor..doguma kadar düzelseydi keşke bu durum dogumdan sonra cok zor olacak benim için birde bu..
internetten araştırdım aynen öyle yazıyor 3-2-1 ama nasıl oluyor bu iş açıklaması yok hiçbiyerde anlayamadım bu 3-2-1 nasıl olur
maşallah kuzuna
iyi günlerde kullansın bebeişin canım haklısın bende diken biyer bulayım en iyiisi
üzülme kıyamam canım belkide rabbim bizimde böyle şeyler yapmamaız için örnek gndryr bazı aileleri dedğin gb bizimde imtahanımız böyleymiş dediğim gb inşllh rabbim kimseye muhtaç bırakmadan bir ömür geçirtir.
günaydınnnn nazlı biz iyizi yarın görücem inşllh bebikimi dahada iyi olcaz sen nasılsın bebeikin nasıl
tülaycım ben eskiden ımızıyı pek sevmezdim. evimde de kırmızı bişey yok tu. ağlayan mızmız nazlı inatçı bir oğlum var :) yani bebekken öyleydi artık büyü dü de bence alakası yok.boşa tedirgin olma yakışıklı oğlun odasını da iyi günlerde kullansın resmini merak ediyoruz haberin olsun.
ÇEKİCEZ resimlerimizi tabi ki teyzesi sizin için hazırlıyos zaten (ama halımız eksik o da tamamlansın öle çekiyim diyorum) odayı bana çok gelen olmıcak eminim:)))) bende size göstercem mevlütü de kayınvalidemde okutcam hehehehe şu uyku seti olayı kafama takıldı bende henüz yıkamadım bilmiyorum o yüzden büyüklüğünü ama odasını aldığım yerden aldım herhalde odaya göre yapmışlardır diyorum ama belli de olmaz bunların işi
artık kontrollerimiz 15 günde 1 e düştü ya koşa koşa gidiyoz ): bebekinde anneside dahada iyi olsun inşllh.oyy ne güzel ben de gidicem ama biraz daha geçsin 33.haftada falan giderim artık.bende iyiyim canım sağolasın bebekim de iyi teyzesi sabah uyandırdı beni şimdi kendi uyuyo
deryacım teşekkür ederim.
nanan takma kafana. ben düşünememişlerdir diyorum. yoksahiçbir anne babanın evlat ayrımı yapabileceğine inanmıyorum. ya da inanmak istemiyorum diyelim. bizim de evlatlarımız olcak. ayrım mı mümkün değil yapamam. eminim annen de bilinçli söylememiştir. kardeşin askere gitcek, ortalık malum karışık, hergün şehit haberleri falan ondan canı sıkılıyodur annenin. bu benim fikrim tabi.
haklısın bende takmıyor değilim içim cız ediyor biz çocukların dersleri etkilenmesin yanlış şeyler görmesinler diye 1.5 yıldır tv hiç açmıyoruz hatta prizini kaldırdık. iyikide açmıyoruz haberleri görünce üzülmemek eldemi ben gazeteden takip etmeme rağmen biraz okuyup kapatıyorum.çok üzücü şeyler yaşanıyor vatanımızda. ayrım konusunda asla sonuçta evlat evlattır ayrımı olurmu ne diyeyim inşllh senn dediğinn gbdr
ya cnm bide benim oğlumdAda aynı problem var 18 aralıkta 3 yaşını dolduruyo ama gündüz maşallah hiç kaçırmaz gecede kaçırmadığı gün yok işin kötüsü uykusu çok ağır gece kaldırınca kıyameti yıkıyo kafasını duvarlara vuruyo nasıl kızıyo anlatamam bezleyeyim dedim onuda istemiyo ben tuvalete alıştırırken aaa bez yara yapmış poponu deyip yalandan krem falan sürmüştüm şimdide pis bez diyo taktırmıyo sabah görüncede çok ağlıo hergün çamaşır mak açıyorum anlayacağın inş bebek doğana kadar düzene girer
canım benim kızımda yeni alıştı sayılır tuvaletine bazen gece yatmadan önce sulu meyva yada süt gb içecek içerse gece hatta sabaha karşı altına yapıyor ben yatacağı son 2 saat içecek ve sulu meyva vermiyorum. ve tuvaletini yaptırıp yatırınca sabaha kadar hiç yapmıyor çok şükür çokd denedim sende dene bak sabah zaten 7 de uyanıyor okul için tam o zamanda yeni gelmiş oluyor tuvaleti yaptırıp gydryrm inşllh sennde en kısa zamanda gece yapması biter
nanan cım çok haklısın cnm inş sen söylemeden annnen fark eder hatasını benim annem heycanla bekliodu babanda bende gelcez diyodu sonra kaza yaptılar canları çok sıkıldı gelemeyiz falan dedi bende senin gibi üzüldüm bişey de diyemedim şimdi o şoku atlattılar gelicez ne zaman gelelim falan diyo annende belki başka bişeye takıp senden çıkarmıştır pişman olur söylediklerine inş
ailene geçmiş olsun. canım inşlh bizimkilerde anlar ve gelirler başka elimden bişey gelmez napayım takmamaya çaluşcam zaten
ay bu gece sırt üstü dönüp bi gerildim farkında olmadan bacağım yamuldu resmen kocişi kaldırdım çabuk ayağımı çek ölüyom dedim sağ bacağım,neyse düzeltti halen çok ağrıyo,bi de sağ elim uyuşmuştu halbuki o elim üstteydi 1-2 gündür sağ elim uyuşuyo demekki normal bişey
ayy sağolasın canım hepimizin bebişleri ve bizler iyi olalım sağlıkla alalım kucaklarımıza...ben devlete gidiyorum en son gittiğimde bişi demediler ama bu gidişte artık 15 güne indirirler artık.artık kontrollerimiz 15 günde 1 e düştü ya koşa koşa gidiyoz ): bebekinde anneside dahada iyi olsun inşllh.
haklısın bende takmıyor değilim içim cız ediyor biz çocukların dersleri etkilenmesin yanlış şeyler görmesinler diye 1.5 yıldır tv hiç açmıyoruz hatta prizini kaldırdık. iyikide açmıyoruz haberleri görünce üzülmemek eldemi ben gazeteden takip etmeme rağmen biraz okuyup kapatıyorum.çok üzücü şeyler yaşanıyor vatanımızda. ayrım konusunda asla sonuçta evlat evlattır ayrımı olurmu ne diyeyim inşllh senn dediğinn gbdr
ailene geçmiş olsun. canım inşlh bizimkilerde anlar ve gelirler başka elimden bişey gelmez napayım takmamaya çaluşcam zaten
. ÇEKİCEZ resimlerimizi tabi ki teyzesi sizin için hazırlıyos zaten (ama halımız eksik o da tamamlansın öle çekiyim diyorum) odayı bana çok gelen olmıcak eminim:)))) bende size göstercem mevlütü de kayınvalidemde okutcam hehehehe şu uyku seti olayı kafama takıldı bende henüz yıkamadım bilmiyorum o yüzden büyüklüğünü ama odasını aldığım yerden aldım herhalde odaya göre yapmışlardır diyorum ama belli de olmaz bunların işi[/QUOTE .!.:maşallah senin herşey tamamlanmak üzere seni görünce benim eksikler kafamda bir sıralanıyor rrrr sorma gitsin...
bu arada ben yıkadım suyamı çekti acaba hiç aklıma gelmemişti bu..
sende deneyince bakalım nasıl gelecek yoksa nevresimde küçükmü yapılıyor uyku setinde farklımı oluyor merak ettim
gerinme işini bende yapıyorum farkında olmadan benimde kasıklarıma krap giriyoama öyle çok özledim ki doya doya gerinmeyi sırt üstü ve yüz üstü yatmayı...ama oğluşum kımıl kımıl edince de hepsini unutuyorum
maşallah senin herşey tamamlanmak üzere seni görünce benim eksikler kafamda bir sıralanıyor rrrr sorma gitsin...
bu arada ben yıkadım suyamı çekti acaba hiç aklıma gelmemişti bu..
sende deneyince bakalım nasıl gelecek yoksa nevresimde küçükmü yapılıyor uyku setinde farklımı oluyor merak ettim
YOK YAAAA ne kadar suya çekebilir ki anladığım kadarıyla seninki baya bi küçük benim beşikte baya büyük ararım valla alın ürünü derim o zaman benim ki markalı falan da değil çocuğun odasıyla uyumlu diye 150 tl verdim az da değil yani bi çarşaftan çakınmaları onlara pahalıya patlar
cnm sudyen takmaya gerek yok evet o atletlerden gıyınce ust kısmı zaten sudyenlı..ben bır tane daha yedek alacam artı 3tanede emzırme sudyenım var..son sudyenımı almamış olsaydım 3atlet ıkı emzırme sudyenı seklınde alırdım atlet kış için daha kullanışlı geldi..
bu arada halımem tam sana cevap yazacaktım kı babası oglumu wcye kaldırmıştı tam banyonun kapısının önünde işemeye başladı heryer sidik oldu(
uykusu cok agır ve oyuzden mecburen gece wcye kaldırıyoruz yoksa kaza olabılıyor..doguma kadar düzelseydi keşke bu durum dogumdan sonra cok zor olacak benim için birde bu..
arkadaşlar hepinize günaydın.... :) umarım bebekleriniz ve sizler iyisinizdir. uzun zamandır takip edemedim. raporluydum.bacağımda sinir sıkışması oluştu. hala aynı. baya kötü.size daha doğrusu doğum öncesi izinle ilgili bir şey soracağım. dün çalışır raporu almaya gittim. doktor hazırlayıp verceğini söyledi bekledim. sonra hemşire getirdi rapora hiç bakmadan eve geldim. yalnız iş göremezlik raporu düzenlemiş. yani teşhis kısmında şöyle yazıyor. 32 haftalık gebelik. doğuma 3 hafta kalıncaya kadar (5 hafta) .....(burayı okuyamadım) girişi uygundur. altında ise 19.10.2011 den 22.11.2011 tarihine kadar istirahatlidir.23.11.2011 tarihinde çalışır. kısmı doldurulmuş. Kafam karıştı iş yeri bunu kabul etcek mi? üstelik ben 23.11.2011 de zaten son 3 haftama giriyorum. Kendi doktorum şehir dışında olduğu için onada gitmedim. özel bir hastaneden aldım. kafam çok karıştı. ya bu 5 haftayı çalışır sonrada beni iş yeri doğumdan sonra çağırırsa yardımlarınızı bekliyorum. bu arada devlet memuruyum. öpüyorum herbirinizi...
günaydınlar arkadaşlarım :) geçmişi biraz okudum ama alıntı yapamadım doğum günü ve evlilik yıldönümü olan arkadaşlarımı kutluyorum.eşleri ve evlatlarıyla sevdikleri ve sevenleriyle mutlu huzurlu heryılı bir öncekinden daha güzel geçen bir ömür diliyorum.
ve sanırım bu son haftalarımızda hepimizin sorunları birbirine yakın. benimde size danışmak istediğim bir konu var. benim 10 gündür aşağıda yanma kaşıntı var ne gece ne gündüz uyku dinlence kalmadı ölüyorum acı yanma ve kaşıntıdan. geçen hafta doktorum idrarımda çıkan enfeksiyon sebeiyle antibiyotik tedavisine başlattı bugun ilaçlarım bitiyor ama malesef azalacağına arttı acım. yarın kısmetse randevum var gideceğim ve bu arada hiç geçmeyen hemoroidim dahada azdı yani durumum vahim gb. siz doğal ilaçlar kullanıyormusunuz benim gb durumlarda önerebileceğiniz bir ilaç yada şifallı ot gb bişeyler varmı ilaçlardan çare göremedim en azından bu yöntemi deneyeyim gerçekten çok zor bir durum Allah kimseye vermesin hastalığın hiçbir türünü de benim gb olanınıda
bu arada bu gece rüyamda polisişim ben daha önce bebeğim doğduktan sonra tekrr görevime dönmüşüm gördüm :) bebeğimide gördüm yeni doğmuş gözlerini daha açamıyordu açsada uyansada sevsek diyordum uyandı gözleri siyah ama lacivertede benziyordu nasıl izliyordum yüzünğ evladımın dünyanın en güzel varlığı diye düşünüyordum bir yandan hayranlıkla bakarak ve rüyamda hala erkek olarak görüyorum ben bebeğimi arkadaşlar buraya yazıyorum doktorum 100/90 kız diyor ama 100/100 kız dese bile benim rüyam çıkacak eminim ya sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değilbenim kızımda oğlumda var ama rüyalarım o kadar net çıkarki ısrarla doktorun kız benim erkek görmem ilgimi çekiyor :) hayırlısı artık.
bende dün hastane çantamı tekrar hazırladım. gereklileri gereksizleri ayırdım. aslında hastaneyle gdp görüşsem iyi olacak neler getirmem gerektiği kousunda çünkü orada doğum yapan bir arkadaş demişti bebeğin battaniyesi doğunca giydirilecek tulum annenin göğüs pedi bebek bezi vs birçok şeyi hastane veriyormuş sen sadece kendine giyecek ve bebeğe hastaneden çıkarken giyeceğini al dediler çantam doğuma kadar kaç kere boşaltılıp doldurulcak bilemiyorum.
birde kızlar eşim doğuma yakın annen gelir değilmi diyordu çünkü normal doğum ne zaman olacak belli olmadığından son haftalar glr diye düşünüyordum evde 3-8 ve 13 yaşında 3 çocuğum var ve hepsi okullu eşim beni doğuma gtrnce zaten benim hastane korkum var eşimde doğuma girecek çocuklar evde yanlız kalamaz annem gelir sanıyordum ben. dün annemin ağzını aradım, ne zaman geleceksiniz anne diye sordum. kardeşin 12 aralıkta askere gidecek ya gelen giden olur doğsun hele bir geliriz demez mibişey diyemedim bende şok oldum bir anda ya gelen gidenmi evladınmı ki doktorum kasım sonuna kdr bebek gelir dedi üstelik yani bebeğim doğsa bile 12 aralıktan önce gelemicek senırım annem istanbulda ynlızım zaten çok kırıldım. inşllh ben ileride bu hataları yapmıyacağım evlatlarım arasında. oğlum geçen kış istanbuldaki okuluna alışamadı diye bursada devam etti 2. dönem annemlerin yanında kaldı. ben çok hasta olmama ve yoğun tedavime rağmen her hafta gittim daha sonra ağırlaşınca 2 haftada 1 gittim üstelik doktorumun demesine göre midemde 6 ay gecikilseymiş kansere dönüşecek hücreler oluşmuş benim direksiyon başında kaç kere uyku haline geçiş yapıcakken kendime gelmelerime rağmen 3 saatlik bursa yolunu 2 saat 15 dk gttm oğluma özlemimden ağlıyarak. ya evlat sevgisi herkese göre mi değişiyor yoksa yada evlatlar arası ayrım neye göre yapılıyor yaşa göre mi? kızlarımı ben dünyaya getirmediğim halde geçen yıl oğlum için yaptığım şeyleri kızlarım içinde yaparım gerekirse hergün gitmem gerekse 3 çocuğum içinde hergün saatlerce yol alırım kısacası biranda ihtiyaç duyduğumda yanımda olacak kimsem yok gb geldi birde olayın şu boyutu var eşime karşıda mahçup olucam ailem konusunda of ya iyice daraldım ben resmen kalbimin sıkıştığını hissediyorum akşamdan beri ağlıyacağım ağlayamıyorum boğazım düğümlendi. askere gidecek kardeşime desem o bile gelir askere gideceği güne kadar yanımda kalırdı ama ailem neden bana hp böyle yapıyor hayatımın her evresinde bir acı yaşatıyor
kusura bakmayın yazdıkça yazdım çenem düştü gene ama paylaşacak yaradanımdan sizden başka kimsem yok
kızlar dün akşam kuzumu gördüm. 40 cm ve 1550 gram olmuş. doktor haftasıyla uyumlu en az 3 kilo ve 50-52 cm doğar dedi. kuzum hiç poz vermedi, uyuyordu, hem de o kadar tatlı yedim, vişne suyu içtim. boşuna bana löp löp et oldu galibaşimdilik herşey normal dedi. bizden bu kadar.
kızlar yaa... bişey sorcam size... şimdi ben yarın hastaneye gidip rapor alsam 31+5 oluyor. pazartesi gitsem 32+1 oluyor... şimdi ne zaman gitmeliyim bilemedim...
ben geçen perş gittiiğimde dra haftaya rapor vericem dedi bende yarın 32+0 oluyom ama bugün gitcem 31+6 yani verir herhalde bugünden diyorum ama hem bana haftaya demiştiki illa cuma gel demedi o da var dimi ama
akşam benim için oğlum için dua edenlere de teşekkür ederim inş kordonumuz bizden çoook uzaklardadır ne bilim şöle sırtımda falan olsa ya ne ii olur dimi hareketleri takip etcem diye telef oluyom hem benim oğlum normalde pek hareketli değil ancak elimi karnıma koyup biraz bastırınca sanırım rahatı bozuluyo o zaman bikaç figür sergiliyo:))) aaa ilk kez kocama hiç beklenmedik anda bişeyler yapmış yatakta sabah anlatıyodu ama uykum vardı hııı falan dedim ama nası oldu ki tam anlamadım arayıp sorayım sonra:)))
ah cnm yaa... zormuş senin işin de... çocuk dünyanın en güzel şeyi ama sanırım en büyük sorumluluğu... daha benimki karnımdayken bile bütün dünyam o oldu :))) internet bile artık bebeğim için var... eskiden saatlerce uğraşırdım. şimdi bebeğim için gerekli olan şeylere bakıyor, forumu okuyor ve çıkıyorum... ama o doğsun hele bi,bak bakalım annesi onu nasıl yiyor afiyetle... ayy coştum yine sabah sabah...13 gün oldu görmeyeli. özledim sanırım bal böcüğümü :)
sorma bende çok özledim yarını iple çekiyorum
cnm şu erkek bebek olayını ben de merak ettim. doğur da bi görelim :))) annen konusuna gelince de; biz ne desek boş. et tırnaktan ayrılmaz neticede. evet çok kırılmışsın ki haklısın da; ama işte anne... dönüp dolaşıp ona sığınacaksın... cnm benim nolur üzme kendini...
kesinlikle haklısın iki gün sonra unuturum zaten kin de tutamam en iyiside bu zaten
ohh ohh maaşallahhh... :))
YOK YAAAA ne kadar suya çekebilir ki anladığım kadarıyla seninki baya bi küçük benim beşikte baya büyük ararım valla alın ürünü derim o zaman benim ki markalı falan da değil çocuğun odasıyla uyumlu diye 150 tl verdim az da değil yani bi çarşaftan çakınmaları onlara pahalıya patlar
ahh ahh bende kafayı akşam koyup sabaha kadar deliksiz uyumuyı özledim,az uyumuyom,heryerim ağrıdığı için 7.5-8 gibi uyuduğum oluyo 10-11 de geri kalkıp,11.5-12 gibi geri yatıyom,sabaha kadar 2 saatte 1 kalkıyom ya ağrılardan,ya tuv. için yada bilinçsiz olarak galiba uykularımın bölünmesi gerekiyo vücut alıştırma yapıyo yarına
analdım cnm saolasın. ben de bi doktoru arayıp sorayım en iyisi...
bu arada sen uyurken mi hareketini hissetmiş eşin??? :))) yahu ben bebiş hareket edince bile uyanıyorum. uykum çok hafif. bebiş doğunca bu durum inşallah işime yarayacak...
ben geçen perş gittiiğimde dra haftaya rapor vericem dedi bende yarın 32+0 oluyom ama bugün gitcem 31+6 yani verir herhalde bugünden diyorum ama hem bana haftaya demiştiki illa cuma gel demedi o da var dimi ama
akşam benim için oğlum için dua edenlere de teşekkür ederim inş kordonumuz bizden çoook uzaklardadır ne bilim şöle sırtımda falan olsa ya ne ii olur dimi hareketleri takip etcem diye telef oluyom hem benim oğlum normalde pek hareketli değil ancak elimi karnıma koyup biraz bastırınca sanırım rahatı bozuluyo o zaman bikaç figür sergiliyo:))) aaa ilk kez kocama hiç beklenmedik anda bişeyler yapmış yatakta sabah anlatıyodu ama uykum vardı hııı falan dedim ama nası oldu ki tam anlamadım arayıp sorayım sonra:)))
EVEEETTT ben uyurken hissetmiş benim uykumda çok şükür bi problem yok rahat uyuyom wc ye bile kalkmıyom gece
benimde bebek olunca nası olcak hehehehe kocam uyanıyo neyseki en ufak tekmeye bile
EVEEETTT ben uyurken hissetmiş benim uykumda çok şükür bi problem yok rahat uyuyom wc ye bile kalkmıyom gece
benimde bebek olunca nası olcak hehehehe kocam uyanıyo neyseki en ufak tekmeye bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?