2011 Aralık Anneleri

inş cnm benimde senin gibi ilk 1 hafta öndeydi sonra 2 oldu şimdide aldı başını gidiyo sabırsızlıkla 2 kasımı bekliyorum

bende istiyorum o atletlerden nerden kaça aldınız

ya cnm bide benim oğlumdAda aynı problem var 18 aralıkta 3 yaşını dolduruyo ama gündüz maşallah hiç kaçırmaz gecede kaçırmadığı gün yok işin kötüsü uykusu çok ağır gece kaldırınca kıyameti yıkıyo kafasını duvarlara vuruyo nasıl kızıyo anlatamam bezleyeyim dedim onuda istemiyo ben tuvalete alıştırırken aaa bez yara yapmış poponu deyip yalandan krem falan sürmüştüm şimdide pis bez diyo taktırmıyo sabah görüncede çok ağlıo hergün çamaşır mak açıyorum anlayacağın inş bebek doğana kadar düzene girer

bitanem o kadar benimsemiş ki söylediklerimi bebğin göğsümden süt emeceğini beşikte sallanacağın falan kabul etti karnımı öpüp hergün kardeşine büyü gel diyo (belki benim sıpa abisini dinliyoda çok büyüyo)ama bez görmeye tahammülü yok hastane çantasından çıkarıyo doğru çöpe anne bu pis acıyo bebeğe yok deyip duruyo
internetten araştırdım aynen öyle yazıyor 3-2-1 ama nasıl oluyor bu iş açıklaması yok hiçbiyerde anlayamadım bu 3-2-1 nasıl olur

cnm bende ilk oğlumda sarmıştım örgüye koltuk altına geldinmi iki taraftanda önce 3 ilmek keseceksin gidip geldikten sonra 2 ilmek keseceksin git gel 1 ilmek kes ve yeterince ör tamamen kes

nanan cım çok haklısın cnm inş sen söylemeden annnen fark eder hatasını benim annem heycanla bekliodu babanda bende gelcez diyodu sonra kaza yaptılar canları çok sıkıldı gelemeyiz falan dedi bende senin gibi üzüldüm bişey de diyemedim şimdi o şoku atlattılar gelicez ne zaman gelelim falan diyo annende belki başka bişeye takıp senden çıkarmıştır pişman olur söylediklerine inş

maşallah kuzuna

deryacım teşekkür ederim.

nanan takma kafana. ben düşünememişlerdir diyorum. yoksahiçbir anne babanın evlat ayrımı yapabileceğine inanmıyorum. ya da inanmak istemiyorum diyelim. bizim de evlatlarımız olcak. ayrım mı mümkün değil yapamam. eminim annen de bilinçli söylememiştir. kardeşin askere gitcek, ortalık malum karışık, hergün şehit haberleri falan ondan canı sıkılıyodur annenin. bu benim fikrim tabi.

gerinme işini bende yapıyorum farkında olmadan benimde kasıklarıma krap giriyo ama öyle çok özledim ki doya doya gerinmeyi sırt üstü ve yüz üstü yatmayı...ama oğluşum kımıl kımıl edince de hepsini unutuyorum

ahh ahh bende kafayı akşam koyup sabaha kadar deliksiz uyumuyı özledim,az uyumuyom,heryerim ağrıdığı için 7.5-8 gibi uyuduğum oluyo 10-11 de geri kalkıp,11.5-12 gibi geri yatıyom,sabaha kadar 2 saatte 1 kalkıyom ya ağrılardan,ya tuv. için yada bilinçsiz olarak galiba uykularımın bölünmesi gerekiyo vücut alıştırma yapıyo yarına

ah cnm yaa... zormuş senin işin de... çocuk dünyanın en güzel şeyi ama sanırım en büyük sorumluluğu... daha benimki karnımdayken bile bütün dünyam o oldu :))) internet bile artık bebeğim için var... eskiden saatlerce uğraşırdım. şimdi bebeğim için gerekli olan şeylere bakıyor, forumu okuyor ve çıkıyorum... ama o doğsun hele bi,bak bakalım annesi onu nasıl yiyor afiyetle... ayy coştum yine sabah sabah...13 gün oldu görmeyeli. özledim sanırım bal böcüğümü :)

cnm doktorun tamamen yanlış bi rapor vermiş. sen hemen yeniden git hastaneye...

cnm şu erkek bebek olayını ben de merak ettim. doğur da bi görelim :))) annen konusuna gelince de; biz ne desek boş. et tırnaktan ayrılmaz neticede. evet çok kırılmışsın ki haklısın da; ama işte anne... dönüp dolaşıp ona sığınacaksın... cnm benim nolur üzme kendini...

ohh ohh maaşallahhh... :))

kızlar yaa... bişey sorcam size... şimdi ben yarın hastaneye gidip rapor alsam 31+5 oluyor. pazartesi gitsem 32+1 oluyor... şimdi ne zaman gitmeliyim bilemedim...

kızlar yaa... bişey sorcam size... şimdi ben yarın hastaneye gidip rapor alsam 31+5 oluyor. pazartesi gitsem 32+1 oluyor... şimdi ne zaman gitmeliyim bilemedim...

ben geçen perş gittiiğimde dra haftaya rapor vericem dedi bende yarın 32+0 oluyom ama bugün gitcem 31+6 yani verir herhalde bugünden diyorum ama hem bana haftaya demiştiki illa cuma gel demedi o da var dimi ama

akşam benim için oğlum için dua edenlere de teşekkür ederim inş kordonumuz bizden çoook uzaklardadır ne bilim şöle sırtımda falan olsa ya ne ii olur dimi hareketleri takip etcem diye telef oluyom hem benim oğlum normalde pek hareketli değil ancak elimi karnıma koyup biraz bastırınca sanırım rahatı bozuluyo o zaman bikaç figür sergiliyo:))) aaa ilk kez kocama hiç beklenmedik anda bişeyler yapmış yatakta sabah anlatıyodu ama uykum vardı hııı falan dedim ama nası oldu ki tam anlamadım arayıp sorayım sonra:)))

analdım cnm saolasın. ben de bi doktoru arayıp sorayım en iyisi...

bu arada sen uyurken mi hareketini hissetmiş eşin??? :))) yahu ben bebiş hareket edince bile uyanıyorum. uykum çok hafif. bebiş doğunca bu durum inşallah işime yarayacak...

kızlar evınde hayvan besleyen var mı ? benım bir kuşum var ,ilk cocugum o benım .
herkes kuşu napıcaksın dıyor ,ben once salona koyarım dedım aama sımdı kıyamıyorum ,buz gibi odada yalnız ,tüylerını dökmüyor bebege zararı olur mu bılmıyorum ama kıyamıyorum ona da ,bakıyorum kedisi köpeği olanlar var onlarla büyüyor bebekler ,kuş daha zararsız gibi..bakıp bakıp üzülüyorum ya.

uyku set olsaydı bende senin gb gtrp geri verip yerine tek kişiliklerden alcaktım ama nevresim ya büyük bişey değil ondan uğraşmayayım ddm

pozitif anne ağrılarla gelen uykusuzluğa bile olumlu yönden bakıyosun :13:

EVEEETTT ben uyurken hissetmiş benim uykumda çok şükür bi problem yok rahat uyuyom wc ye bile kalkmıyom gece

benimde bebek olunca nası olcak hehehehe kocam uyanıyo neyseki en ufak tekmeye bile

bizde de kordon kızımın kafasındaydı,videoda da belli,biz saçı sandık,dr.kızmızın tacı dedi,yani kordonu dedi,ama önemli bi durum olup olmadığını söylemedi,tehlikeli bişey mi ki bu:44::44::44:

EVEEETTT ben uyurken hissetmiş benim uykumda çok şükür bi problem yok rahat uyuyom wc ye bile kalkmıyom gece

benimde bebek olunca nası olcak hehehehe kocam uyanıyo neyseki en ufak tekmeye bile

işte eşler birbirini tamamlıyor... onlar olmasa napardık acaba??? :))

yakında başlarsın gece tuvelete gitmeye ben 10 gündür falan gidiyom,senin bebişin kafası aşağıdamıydı bi de,yukardaysa ondan da rahat uyuyo olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…