2011 Aralık Anneleri

cnm ya renkler konusunda bır bılgım yok bılmem kı nedesem boş..

aykızlar o kadar oyğunum ki iki gündür sayfa açık da bi türlü ne okuyabildim ne gelip bişi yazabildim

nabersiniz bakalım
luveyleadan haber var mı?

ayrıca efeyi dürten onu uyaran herkese mil merci

nickocum öyle tenbıhlenmişizki o akşam herbırımız efeeyi görürgörmez senin haberini ilettik
luveylayıda bır hafta bekleteceklerdı bebek 34haftalık olsun dıye

köpek kedi temizliği için dedim daha çok canım ben. kuşun çok daha kolay olur. evde evcil hayvanla büyüyen çocuklar çok daha sosyal oluyor bence. birde okadar duygusal oluyorlar ki hamileliğimden bile ben ilk köpeğim sayesinde şüphelendim tuhaf bir şekilde karnımın üstüne yatmamaya başladı çok severdi oysa ve durup durup karnımı koklayıp ağlıyordu acaba oldumu dedim ve test yapıp çift çizgiyi gördüm şimdi nasıl vazgeçerim ondan.

ay canım benım nasıl anlıyorlar dımı ,vazgecme vazgecme o da can yazık gunah ..

ayyy ne şekerrrr
ben de çoook seviyorum köpekleri
ama bakımı çok zor ve sorumluluk gerektiriyor

kalsiyum takviyesi alan arkadaşlar, hergün mü içiyorsunuz, haftada bir iki tane mi doktorda bana yazmıştı ama hergün içmiyorum ben:26::26:

kalsiyum takviyesi alan arkadaşlar, hergün mü içiyorsunuz, haftada bir iki tane mi doktorda bana yazmıştı ama hergün içmiyorum ben:26::26:

Lune ben hergün içiyorum yaklaşık 1500 mg kalsıyum var her tablette..

kıh kıh kıh sağolun

ay ne tosunu yaaaaa maşallah sana da bebişine de ben öyle çirkin hissediyorum ki kendimi resmen hamile halimin fotosu yok peeeehhhh

bana vermedi doktorum düt içiyorum günde 1-2 bardak
yoğurt peynir ayran falan işte onlarla takviyeliyorum

ay kızlar asıl bomba ben gidiyorum

yani allahtan bir mani çıkmazsa eğer hakkımızda hayırlısıysa eğer haftaya uçuyorum

efeeye selamınızı iletirim hatta

kalsiyum alan hamişlerrrr

ağrılarınız mı vardı yoksa kan tahlilinde kalsiyum düşük mü çıktı
bana neden vermediki doktor acep:26:
günde 1 bardak süt içebiliyorum bir de yemekle yediğim yoğurt onun dışında peynir vs pek yemiyorum
kalsiyumun düşük olmasından korkuyorum
sadece günde 1 elevit alıyorum ben ilk aylardan beri

Her gün içiyorum canım. Hatta biri bebeğin benden aldığını telafi etmek için, biri de kullandığım kan inceltici iğne de kalsiyumdan çalıyormuş, onu telafi etmek için. Günde 2 tane yani. (Osteocare)

ay kızlar asıl bomba ben gidiyorum

yani allahtan bir mani çıkmazsa eğer hakkımızda hayırlısıysa eğer haftaya uçuyorum

efeeye selamınızı iletirim hatta

ay ay nickocum cok sevindim hadi gözün aydın soracaktımda sormayayım dedim hadi inş hayırlısıyla gider dogumunu yapar bebişini sagsaglım alır gelırsın

cnm benim doktorum 3.ay dolduktan sonra verdi kalsıyum magnezyum elevıt kan ılacı bırde omega3 balıkyagı hapı ama magnezyumla kalsıyumu hıc duzenlı ıcemedım belkıde ondan hep kasılmalarım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…