arkadaşlar sizlere birşey danışmak istiyorum. ben de ocak annesi olucam inş. renklerden konu açılmış biz bebeğimizin odasını elma şekeri diye bir renge boyadık kırmızıya yakın bir ton odasını da beyaz sipariş verdik. ama kim gördüyse bu odada çocuk uyumaz daha açık bir renk olmalıydı dediler. ben rengi çok beğenmiştim sizler de kırmızı hakkında yorum yapınca iyice aklıma takıldı hala çok vaktim var sizce yol yakınken değiştirmelimiyiz rengi:26:
aykızlar o kadar oyğunum ki iki gündür sayfa açık da bi türlü ne okuyabildim ne gelip bişi yazabildim
nabersiniz bakalım
luveyleadan haber var mı?
ayrıca efeyi dürten onu uyaran herkese mil merci
ben ne olur ne olmaz dıye hem gece pedı koydum hem hasta bezı al bulunsun bence..
ben de veremem kı yzık yavruma ılk cocugum resmen benım..
annem dıyor o da bana ..temızlıgıne dıkkat edıyoruz tabı kı...kızımın ılk arkadası olucak :)
köpek kedi temizliği için dedim daha çok canım ben. kuşun çok daha kolay olur. evde evcil hayvanla büyüyen çocuklar çok daha sosyal oluyor bence. birde okadar duygusal oluyorlar ki hamileliğimden bile ben ilk köpeğim sayesinde şüphelendim tuhaf bir şekilde karnımın üstüne yatmamaya başladı çok severdi oysa ve durup durup karnımı koklayıp ağlıyordu acaba oldumu dedim ve test yapıp çift çizgiyi gördümşimdi nasıl vazgeçerim ondan.
köpek kedi temizliği için dedim daha çok canım ben. kuşun çok daha kolay olur. evde evcil hayvanla büyüyen çocuklar çok daha sosyal oluyor bence. birde okadar duygusal oluyorlar ki hamileliğimden bile ben ilk köpeğim sayesinde şüphelendim tuhaf bir şekilde karnımın üstüne yatmamaya başladı çok severdi oysa ve durup durup karnımı koklayıp ağlıyordu acaba oldumu dedim ve test yapıp çift çizgiyi gördümşimdi nasıl vazgeçerim ondan.
kalsiyum takviyesi alan arkadaşlar, hergün mü içiyorsunuz, haftada bir iki tane mi doktorda bana yazmıştı ama hergün içmiyorum ben:26::26:
oy masallah ,haftası bızden kucuk ama masallahı var kuzunun ..kazaktan da oyle gorunuyor olabılır ama.. maşallah..
kalsiyum takviyesi alan arkadaşlar, hergün mü içiyorsunuz, haftada bir iki tane mi doktorda bana yazmıştı ama hergün içmiyorum ben:26::26:
kıh kıh kıh sağoluncnm ya renkler konusunda bır bılgım yok bılmem kı nedesem boş..
nickocum öyle tenbıhlenmişizki o akşam herbırımız efeeyi görürgörmez senin haberini ilettik
luveylayıda bır hafta bekleteceklerdı bebek 34haftalık olsun dıye
ay ne tosunu yaaaaa maşallah sana da bebişine de ben öyle çirkin hissediyorum ki kendimi resmen hamile halimin fotosu yok peeeehhhh
bana vermedi doktorum düt içiyorum günde 1-2 bardakkalsiyum takviyesi alan arkadaşlar, hergün mü içiyorsunuz, haftada bir iki tane mi doktorda bana yazmıştı ama hergün içmiyorum ben:26::26:
ayyy maşallahh kocaman olmuş bebişşşş
ay kızlar asıl bomba ben gidiyorum
yani allahtan bir mani çıkmazsa eğer hakkımızda hayırlısıysa eğer haftaya uçuyorum
efeeye selamınızı iletirim hatta
kalsiyum alan hamişlerrrr
ağrılarınız mı vardı yoksa kan tahlilinde kalsiyum düşük mü çıktı
bana neden vermediki doktor acep:26:
günde 1 bardak süt içebiliyorum bir de yemekle yediğim yoğurt onun dışında peynir vs pek yemiyorum
kalsiyumun düşük olmasından korkuyorum
sadece günde 1 elevit alıyorum ben ilk aylardan beri
Özge cim çok teşekkür ederiz Bi de doğsalar hayırlısıyla inşallah Face ' de yok musun sen?
maşallahkocaman olmuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?