2011 Aralık Anneleri

Face'e gelsene Deryam

ogün markette bir bayan beni yakaladı baya gevezeydi 2 çocuğu vardı küçüğü 1 yaşındaydı çok şekerdi maşallah dediki bu bebeğimi 4 kiloda normal doğurdum ama canım çıktı v.s v.s gözümü korkuttu dedim hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnn
ben 6 kilo doğmuşum biliyomusun anneme diyorum sen beni nasıl doğurdun diye şimdi görenler şaşırıyo o bebekliğe sen nasıl böyle zayıfladın diye yok şişkomu olaydım :))) eşimle birlikte olmuyoruz canım biz oda istemiyor bende gibi ama doğumu kolaylaştırdığı doğru ama içimde bir çocuk var olmaz diyo aslında bende öyle istemiyorum diyebilirim hurma bir ara çok yiyodum anam nekadar pahalı hurma ya ogün 1 kilo aldım 28 tl
kegel egzersizini 1 gün yaptım dahada canım istemedi :)))

kocasız yap ozaman sen de,ben 1 taşla 2 kuş vurmuş oluyom

kızlar bişey sormak istiyorum bana yardımcı olun lütfen şimdi ben 3 aylık hamileyken işten çıktım we çalışmıyorum ama doğumdan 2-3 ay sonra bir iş bulup çalışmaya başlasam bana süt izni filan vermezler dimi madem yeni doğurdun çalışma deyip işe bile almazlar beni dimi..

merhaba kızlar geçmişi okumadan dalıyorum ama şu bizim cüzler noldu hatim duası nasıl yapılacak bilen biri söylesin benim cüz bitti

niye 32 haftalik beklemedin cnm bekleseyin süt izni ve istedigin zaman işden çika bilirdin parada ala bilirdin cnm

niye 32 haftalik beklemedin cnm bekleseyin süt izni ve istedigin zaman işden çika bilirdin parada ala bilirdin cnm

öyle yapacaktım ama ilk 5 ay yataktan cıkamadım midem çok bulandı işyeri doktora gitmeme bile izin vermedi problem çıkardılar bende işten çıkmak zorunda kaldım mecbur kalmasam çalışırdım zaten şimdi ben napıcam yaaa...para lazım acil kredi kartı patladı doğumdan sonra hemen işe başlamam lazım ama kimse beni işe almaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…