çok güzel duruyo göbüşün
ya palavra o ya,3.5 luk bebek çıkıyo da 4 kiloluk mu çıkmayacak anam nasıl doğurdu bizi,normal istiyosan diretecen dr. a,yoksa işine öylesi geliyo çoğunun hop sezeryana alıyolar,benim bebiş te tombik biraz 4 kilo da olsa normal doğurmak istiyom,hem ne güzel olur yanakları dolu dolu,bol bol yürü merdiven in çık,kocadan uzak durma,son ay bol bol hurma ye,inş. pıt diye doğurcaz,belim kasılıp gevşeyip canımı yaktıkça bi yandan seviniyom çok kolay olcak doğumum,vücudum doğuma hazırlanıyo diye,bi de kegel egzersizini yapmaya çalışıyom,kocişe diyom kaslarımı sıkıp bırakıyom farkediyon mu evet diyo
canım bu ilacı direk eczaneden alabiliyomuyuz dr. sormaya gerek varmı
Face'e gelsene Deryam
face im yok canım,önceden vardı kapattırdım,kullanmayı da düşünmüyom,özel sebeplerden dolayı asla açmayacağım
ya palavra o ya,3.5 luk bebek çıkıyo da 4 kiloluk mu çıkmayacak anam nasıl doğurdu bizi,normal istiyosan diretecen dr. a,yoksa işine öylesi geliyo çoğunun hop sezeryana alıyolar,benim bebiş te tombik biraz 4 kilo da olsa normal doğurmak istiyom,hem ne güzel olur yanakları dolu dolu,bol bol yürü merdiven in çık,kocadan uzak durma,son ay bol bol hurma ye,inş. pıt diye doğurcaz,belim kasılıp gevşeyip canımı yaktıkça bi yandan seviniyom çok kolay olcak doğumum,vücudum doğuma hazırlanıyo diye,bi de kegel egzersizini yapmaya çalışıyom,kocişe diyom kaslarımı sıkıp bırakıyom farkediyon mu evet diyo
ogün markette bir bayan beni yakaladı baya gevezeydi2 çocuğu vardı küçüğü 1 yaşındaydı çok şekerdi maşallah dediki bu bebeğimi 4 kiloda normal doğurdum ama canım çıktı v.s v.s gözümü korkuttu dedim hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnn
ben 6 kilo doğmuşum biliyomusun anneme diyorum sen beni nasıl doğurdun diye şimdi görenler şaşırıyo o bebekliğe sen nasıl böyle zayıfladın diye yok şişkomu olaydım :))) eşimle birlikte olmuyoruz canım biz oda istemiyor bende gibi ama doğumu kolaylaştırdığı doğru ama içimde bir çocuk var olmaz diyoaslında bende öyle istemiyorum diyebilirim hurma bir ara çok yiyodum anam nekadar pahalı hurma ya ogün 1 kilo aldım 28 tl
kegel egzersizini 1 gün yaptım dahada canım istemedi :)))
helal olsun sana
Teşekkür ederizzz...Eminim seninkide güzel duruyodurrr Deryam :)
kocasız yap ozaman sen de,ben 1 taşla 2 kuş vurmuş oluyom
sağol canım da neden öyle dedin sen de mi kullanmıyon
evet erkekler yuzunden cnm o yuzden helal olsun tam kızsin helal
evet kotu amaçli cnm kimle konuşcagizki sadenmaalesef kötü amaçlı kullanan çok insan var msn ve tel. la idare ediyom o yüzden,burdaki arkadaş ortamı da çok hoş,oraya gerek yok
...........................
okeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kızlar bişey sormak istiyorum bana yardımcı olun lütfen şimdi ben 3 aylık hamileyken işten çıktım we çalışmıyorum ama doğumdan 2-3 ay sonra bir iş bulup çalışmaya başlasam bana süt izni filan vermezler dimi madem yeni doğurdun çalışma deyip işe bile almazlar beni dimi..
niye 32 haftalik beklemedin cnm bekleseyin süt izni ve istedigin zaman işden çika bilirdin parada ala bilirdin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?