2011 Aralık Anneleri

çok tatlısınız
Lune ben hergün içiyorum yaklaşık 1500 mg kalsıyum var her tablette..

hergün içilmesi gerekiyorda bir alışamadım gitti bende hiç içemiyorum içmem lazım ama

:

teşekkürler kızlar, benim doktorum 2 ay önce yazmıştı bana kalsiyum ama hergün iç demedi, süt, peynir vs. çok tüketemediğin günler alırsın dedi, şimdi siz böyle hergün alıyorsunuz bu haftalara mı özel yoksa zaten hep alıyor muydunuz? bende bir sürü ilaç alıyorum bunuda hergün alırsam ooo, hergün bir elevit,2 ferro sanol içiyorum zaten

ayy ne güsel senin doktor tam benlikmiş, bayılıyorum bööyyle renk renk içeyim vitaminler kalsiyumlar:))
geçen balık yağı hapı alsam mı diye sordum doktoruma, daha ne kadar büyütücen bebişi, nasıl doğurmayı düşünüyosun diye dalga geçti benimle

ay kızlar asıl bomba ben gidiyorum

yani allahtan bir mani çıkmazsa eğer hakkımızda hayırlısıysa eğer haftaya uçuyorum

efeeye selamınızı iletirim hatta

canım senin adına çok sevindim istiyordun gitmeyi nasip oldu bak, inş herşey istediğin gibi geçer ordada

Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri alıyorum canım. Boşuboşuna kemik erimesi yaşamayayım diye. Çok da peynir ,süt tüketirim, ona rağmen.

Nicko; gözün aydın canım, iyi yapıyorsun. Memleketin hali ortada, bebeğinin A.B.D. vatandaşlığının da olacak olması güzel gerçekten.

Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri alıyorum canım. Boşuboşuna kemik erimesi yaşamayayım diye. Çok da peynir ,süt tüketirim, ona rağmen.

bende artık düzenli alayım o zaman, şu zamana kadar 1 kutuyu anca bitirmişimdir ben

Son düzenleme:
yoğurt peynir ayran falan işte onlarla takviyeliyorum

ben başından beri günde 2 bardak süt içiyom,yoğurt deseniz 2 kişi haftalık 1.5 kilo tüketiyoz,peynir de her sabah yiyom bol bol,ama 31. haftamda yazdı dr. söyledim olsun bebeğin çok ihtiyacı var bu dönemde dedi,zararı olmaz dedi,hakkaten o bi hafta içinde çabuk büyüdü bebeğim,boyu da iyi uzadı,bence kullanın derim,cal-d-vita diye bi ilaç 30 tane toplamda reçetesiz de alınıyo zaten

bende tam ilaç içme özürlüyümdür cok zor gelir o hapları içmek oyuzden de hıc duzenlı kullanamadım hep aksıyor bır gun bırını alıyorsam dıgergun bırını ve her kontrole gıdışımde soruyor ıcıyormusun bak dıkkat et onlara iç diye

banada aynısını verdi cal- d-vita, ama daha bir kutu bitmiştir anca

ya kızlar bende kalsiyum hapı kullanmıyorum dr. vermedi :44:sadece decavit vitamin hapı ve ferro sanol kullanıyorum
kalsiyum kullanmam gerekir mi dr. söylemelimiyim:44:

ben anneme dün aldırdım eminönünden 6 tanesi 5 tl den:))) 6 tane yetermi ki daha aldırmak gerekmi???

canım bebişler sürekli batırdığı için almak gerekir diye düşünüyorum :))) eeee sen eminönüne gidersen alırsın tabi ucuz ucuz ahh istanbul nasıl özledim

güzelmi kilosu :)))) banada öyle geldi gibi ya çok fazla kilo almasın ki normal doğurayım :)))

ya palavra o ya,3.5 luk bebek çıkıyo da 4 kiloluk mu çıkmayacak anam nasıl doğurdu bizi,normal istiyosan diretecen dr. a,yoksa işine öylesi geliyo çoğunun hop sezeryana alıyolar,benim bebiş te tombik biraz 4 kilo da olsa normal doğurmak istiyom,hem ne güzel olur yanakları dolu dolu,bol bol yürü merdiven in çık,kocadan uzak durma,son ay bol bol hurma ye,inş. pıt diye doğurcaz,belim kasılıp gevşeyip canımı yaktıkça bi yandan seviniyom çok kolay olcak doğumum,vücudum doğuma hazırlanıyo diye,bi de kegel egzersizini yapmaya çalışıyom,kocişe diyom kaslarımı sıkıp bırakıyom farkediyon mu evet diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…