2011 Aralık Anneleri

devlette olsan yasal iznin ama özelde insiyatiflerine kalmış bişey ilk 6 ay bol bol emzirmen lazım bence 6 aydan sonra işe gir derim,iş de yoğun olursa ev de uzak kalırsa çocuk sütten kesilir,ama yakın bi yer olursa idare ederlerse biraz öğlen 1 saat gider emzirirsin ama o da yetmez ki,ben memurum bu senenin iznini kullanmadım,seneye de 20 gün var,37 ye kadar çalışıyom,bi de heyet raporu alırsam bebek inş. 6 aylık olmuş oluyo,sonrasında da 1.5 saat süt izni,1 saat de öğle arası 2.5 saat vakit ayırabilecem,neyseki küçük yerdeyiz o süreye kadar direksiyonu ilerletmiş olcam,eve gidip gelcem 5 dk da

malesef almazlar cnm hamilesin ya o yuzden birde iş veren seni doktar izni vermek sorundaydin sen bir avukata daniş bence

ah cnm yaa özel sektör acımıyor gözünün yaşına bakmıyor sen negüzel memursun offf ne yapıcam ben yaa

merhaba kızlar geçmişi okumadan dalıyorum ama şu bizim cüzler noldu hatim duası nasıl yapılacak bilen biri söylesin benim cüz bitti

herkes bitirsin kasımın ilk haftasına kadar,kasımın 4.ünde-5inde perş-cuma akşamı herkes hatim duasını etsin isimleri anarak diyorum ben,geç te kalmayalım,ben de bitirdim ocak annelerinden de aldım,9 sf m kaldı bu hafta sonu bitecek inş. o da

merhaba kızlar geçmişi okumadan dalıyorum ama şu bizim cüzler noldu hatim duası nasıl yapılacak bilen biri söylesin benim cüz bitti

canım ben cüz okumak için geç kaldım ama okunucak cüz varsa bende okuyabilirim bebişlere hatim duasına benimde katkım olsun isterim

canım ben cüz okumak için geç kaldım ama okunucak cüz varsa bende okuyabilirim bebişlere hatim duasına benimde katkım olsun isterim

canım dağıttık herkese ama arapça alıp ta okuyamayacak durumda olan biri varsa o sana versin cüzünü,haftaya pazt. kim hangisini okudu liste yaparız tekrar netleşir

kızlar bu konu hakkında bana bi bilgi verirmisiniz

Canım; illa kalsiyum kullanacaksın diye birşey yok. Hele ki sağlıklı besleniyorsan, peynir, yoğurt, süt tüketiyorsan ihtiyacın olmayabilir. Bazı doktorlar böyle takviyeleri muhakkak verirken, bazıları da ne gerek var, doğal yollardan al yaklaşımını benimsiyor.

Benim doktorum ve aynı zamanda kendi mantığım bu olaya şöyle yaklaşıyor: Kalsiyum takviyesi vücuda zararlı birşey değil. Fazlasının zararı zaten yok. Ama bebeğin ihtiyacı olan kalsiyumu ekstradan alamıyorsan, bebek yine de kalsiyumsuz kalmıyor. N'apıyor? Senin kemiklerinden kalsiyumu çekiyor. Bu da sende kemik erimesi başlamasına vs. sebep oluyor. (normalde menapozda başlayan süreci daha önce başlatmış oluyorsun) Bu yüzden kullanırsan iyi olur.

Yok yine de kullanmak içine sinmiyorsa, vücuttaki kalsiyum oranı vs. test ediliyor, ona göre takviyeye ihtiyacın var mı ortaya çıkıyor. Varsa, doktorun ilacı kullanmanı söylüyor.

kalsiyum takviyesi alan arkadaşlar, hergün mü içiyorsunuz, haftada bir iki tane mi doktorda bana yazmıştı ama hergün içmiyorum ben:26::26:

ben hergün içiyorum cnm...

maşallah :)))

ay kızlar asıl bomba ben gidiyorum

yani allahtan bir mani çıkmazsa eğer hakkımızda hayırlısıysa eğer haftaya uçuyorum

efeeye selamınızı iletirim hatta

ee hadi gözün aydın. öp hemşehrimi yerime :)

ona göre anlaşırsın cnm sen de...inşallah vicdanlı insanlar çıkar karşına...

kızlar bu konu hakkında bana bi bilgi verirmisiniz

cnm bana magnezyum vermişti doktor. o bitti ardından hemen kalsiyum yazdı. bence gerekli...

ay gerçekten teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı

valla sen sorunca aradım doktoruma sordum elevitin içind eyeteri kadar var kalsiyum eksikliğin olsaydı o zaman takviye yapardık ama gerek yok sende dedi bana

canım senin adına çok sevindim istiyordun gitmeyi nasip oldu bak, inş herşey istediğin gibi geçer ordada
hayırlısıyla alır bebeişimi kucağıma gelirim inşallah

çoook sevindim
hadi gözün aydın
herşey dilediğin gibi gerçekleşir umarımmm
amin arkadaşım çok teşekkür ederim
of korkmuyo da değilim :18:

Nicko; gözün aydın canım, iyi yapıyorsun. Memleketin hali ortada, bebeğinin vatandaşlığının da olacak olması güzel gerçekten.
inşallah hayırlı bir karar vermişizdir çok da tedirginim bi taraftan :18:
ama iyi dilekler için teşekkür teşekkür teşekkür

her doktor farklı bir yaklaşım sergiliyor bence kendimizi doktorumuza bırakmalıyız

yolun açık olsun canım,dr. raporu lazım galiba,bi de bol bol su iç binmeden önce tamam mı
tamam içerim zatne sürekli yüricekmişim 11 saat boru değil:18:

cnm maşallah tosununa

cnm Allah hayırlı yolculuklar hayırlı doğumlar nasip etsin
sağol sağol çok teşekkür ederim

tamam canım teşekkürler
ya aslında ben de tam onu dicektim bu telaştan ben kaynanama diyemedim
dha doğrusu o bize niyetle ilk cüzü okumuştu ama sonra 14. cüzü oku diyemedim... istersen benimkini sen al ama benim adımı çıkarmayın ben bu kadar telaşta ne kendim okuyabilirim ne de kvme okutabilirim

deryacım benimki 14. müydü:26:

ama adımı listeden çıkarma nolur:26:

Aynı şekilde takviye Omega 3'te isteyebilirsin doktorundan. Haftada 2 defa balık her zaman yenmiyor, yense de aslında yeterli değil. Omega 3 düzenli olarak kullanırsan bebeğin beyin gelişimine faydasının yanında doğduğunda boynunu tutması, daha çabuk oturması, yürümesi, daha erken anne demesi gibi faydalarını görüyorsun.

halimemcim inşallah kendisiyle görüşebilirsek öperim söz :))

hadi kızlar ben gidiyorum

bu arada dün doktora gittik bebeişim 1438 gr olmuş haftasıyla uyumlu dedi
içim rahatladı

malum iri bebek olmasından korkuyorum

he bu arada haftamız da 30+2ydi

hadi size iyi akşamlaaarrrrr

canım teşşekkür ederim o zaman ben dr.uma söyliyim de kullanmaya başlıyım biraz geç kadık ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…