2011 Aralık Anneleri

benim kızımın bağırsakları yavaş çalışıyor diye dr vermişti osmolak ve duphelax doğru yazabildimmi bilemiyorum ismi ama öyle sanırım malesef onlarsız yapamaz omuştu bünye hemen alışıyor ilaca doğal yollarla atlatabilmek en iyisi. ben iki ilacı da kestim. ve çorba çok önemli çorbayı içince mimkinse 2- 3 dk ara verilmesi iyi oluyor birde ben kayısı yiyince rahatlıyorum gerci herkesin bünyesi farklı our ama bizm durum böyle ben ilacı pek tasvip etmiyorum zaten içimiz dışımız ilaç oldu çocuklarımızda daha anne karnında bir başlıyorlar ilaca ardı kesilmiyor dirençsiz çocuklar oluyorlar

sağlık ocağına hangi haftadan sonra gidiliyor kızlar..bilgisi olan varmı....

canım ben pazartesi mi salı mı ne gittim.. 5+4 falandım herhalde..
aile hekimim bilgi verdiğime sevindi..
tansiyonumu, kg falan ölçtüler.. dosya hazırladılar telefon falan neyim herşey..
25temmuza da (inşallah bebişim benimle olursa) tetanoz aşımız olacakmış... yani 4aylıkken falan oluyor sanırım SAT'a göre herhalde söyledi tarihi benim sat 25 martta ondan..
çok güzel ilgilendi aile hekimim ve hemşiremiz..
sonuçta doğumdan sonra aşıydı oydu buydu sağlık ocağında yapılacak
hemşire dedi ki.. aklına takılan birşey olursa.. bir ihtiyacin (ilaç) olursa çekinme herzaman gel dedi..
ama eğer allah korusun olur da düşük falan da olursa bize haber ver.. sağlık bakanlığına bildiriyoruz dedi..

cnm ya biraz erken ama nisanın fşyatlarını sordum. Avcılar hosp. hiç sormuyor çünkü yapamam orda. Nisanın normal duğum 425 sezeryan 950 diyor. Paket fiyat herşey dahil.

hoşgeldinRabbim bebişini hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gtrmeyi kısmet etsin. ben canımın istediğini yemeye çalışıyorum 5 dk sonra nasılsa herşeyden tiksincem ne yersem kar diye bakıyorum açıkçası.testler sanırım 11. haftada başlıyor diye okumuştum daha önce ama dr yönlendiriyor zaten

İnternetten okuduğum kadarıyla sadece doktor değil sorun. Hemşireler ilgisiz, çocuğa düzgün bakılmıyor, doktor 3 günde bir kont. geliyor. Lakaytmış herkes. Şu varki bende muayneye giitiğimde ordaki hemşire, hsotes vs. çok lakayt buldum. Hiç ilgi yok. Habire muhabetteler. Doktor iyi ama bir doktorla olmaz ki. Doğumdan sonra bakımı var, çocuğun bakımı var. herşeyi düşünmeliyiz.

medipolden bahsediyorsunuz değilmi koşuyolundaki. ben tam bilgilenip gerekirse herkesin memnun olduğu fiyatında çok uçuk olmadığı bir hastaneye gecebilirim.nisa hastanesi nasıl peki

aslında dün kontrolüm vardı bugune aldılar bugunde arayıp yarın sabaha aldılar
istanbulda yaptırdım tüpü oradada pazartesi randevum var
burda bi yere başlıyım dedim aksilik aksilik üstüne
bi kere gördüm daha bebeğimi kalp atışını duydum o kadar
aradan zaman geçince içime kuşku düşüyo sürekli görmek istiyorm abartıyorm ama napım
senle aramızda 1 hafta var hayırlısı olsun bakalım hakkımızda

saol canım verdiğin bilgiler için...ben de tetanoz aşısı için zamanı merak ediyordum..inşallah o zamana kadar bebeklerimiz bizi bırakmaz..biz de o günleri görürüz..

olsun gec olsun herşey yolunda olsun inşllh. bende 3 hafta olcak neredeyse gideli dr. kalp atışını gördüm.amin hakkımızda hayırlısı olsun. zamanla değişebiliyormuş bana yetişebilirsin belki beraber aynı zamanda olur bakarsın

cnm ya biraz erken ama nisanın fşyatlarını sordum. Avcılar hosp. hiç sormuyor çünkü yapamam orda. Nisanın normal duğum 425 sezeryan 950 diyor. Paket fiyat herşey dahil.
nisa hastanesi ucuzmuş...ne güzel... aklımda olsun ama eğer bi aksilik olmazsa benim büyük tam teşekküllü bi hastanede doğum yapmam lazım..

canim yer fistigi benim cocukluktan beri en sevdigim yemistir. bi tabagini bir oturusta bitirip ertesi gun bagirsaklarimi bozardim. kabizlik problemine cok yardimci olur hem de folik asittakviyesi yapmis olursun. yalniz tuzlu olanlarindan yeme. hatta mumkunse sert kabuklu olanlarini tercih et. en azindan elin oyalanir abarti sekilde yiyemezsin...

ilk bebeğin sanırım normal mı oldu

medipolden bahsediyorsunuz değilmi koşuyolundaki. ben tam bilgilenip gerekirse herkesin memnun olduğu fiyatında çok uçuk olmadığı bir hastaneye gecebilirim.nisa hastanesi nasıl peki

cnm medipolden değil avcılar hosp. bahsediyordum. Zaten gitmek istediğin hastanenin adını ve yanına doğum yaz googleda yorumları görürsün. Nisa'yı çok beğeniyorlar. zaten her doğum yapanın ayrı odası oluyor. ayrıntıları daha soruşturuyorum. daha önceden orda çalışan arkadaş vardı ona sorcam. bide ablam orda doğum yapmıştı ona sorcam. bakalım burdan paylaşırım yine.

Allah hepimize o günleri de göstersin. yavrularımızı kucağımıza sağlıklı olarak almayı nasip etsin Alllah'ım.

ben de hep ayni seyleri hissediyorum. su ultrasonu kiraliyabilceemizbi yer olsa keske. bebege zararli olmadii kanitlansa her sabah gunaydinlasirdik eve kiralayip

paylaşımın için sağol

ben de hep ayni seyleri hissediyorum. su ultrasonu kiraliyabilceemizbi yer olsa keske. bebege zararli olmadii kanitlansa her sabah gunaydinlasirdik eve kiralayip

sorma bende öleyim dr a verdiğim parayla bi alet alıım diyorum eve
5 yıldır harcadığım paraların haddi hesabı yok ama feda olsunn Allahıma şükürler olsun

kabuklusundan aldım bende.. soymak dert değil de.. sanırım kokusu bayıyor beni.. eskiden kuryemişi ne bilim fındık fıstık badem çok severdim.. 1 yıldır öyle pek yemiyorum.. herhalde bol bulduğumdandır eşim bir ara her hafta sonu alırdı ... yeter artık dedim.. içimiz dışımız kuruyemiş oldu.. :)
bir tek dorleo'nun beyaz leblebisini beğeniyorum.. marketten başka bir markanın aldım kokusu hoşuma gitmedi .. ama bitirdim yarım kiloluk paketi (tabi tek başma değil.. eşim de yardımcı oldu gelene gidene ikram ettim)

Sağlık ocağı için soranlar..
gidin bir görünün derim..
bana her hafta ya da şukadar zamanda gel demediler .. işte 4.ayda herşey yolunda giderse tetanoz aşısı için çağırdılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…