Aynı şekilde takviye Omega 3'te isteyebilirsin doktorundan. Haftada 2 defa balık her zaman yenmiyor, yense de aslında yeterli değil. Omega 3 düzenli olarak kullanırsan bebeğin beyin gelişimine faydasının yanında doğduğunda boynunu tutması, daha çabuk oturması, yürümesi, daha erken anne demesi gibi faydalarını görüyorsun.
Aynı şekilde takviye Omega 3'te isteyebilirsin doktorundan. Haftada 2 defa balık her zaman yenmiyor, yense de aslında yeterli değil. Omega 3 düzenli olarak kullanırsan bebeğin beyin gelişimine faydasının yanında doğduğunda boynunu tutması, daha çabuk oturması, yürümesi, daha erken anne demesi gibi faydalarını görüyorsun.
ay kızlar asıl bomba ben gidiyorum
yani allahtan bir mani çıkmazsa eğer hakkımızda hayırlısıysa eğer haftaya uçuyorum
efeeye selamınızı iletirim hatta
ayyyy inşallah yoktur ööle bişi
bizim ev komple kırmızı, koltuklar, mutfak dolapları
bebişime aldığım park yatak:))))
kim uyduruyo yahu bunları boğa doğurmuyos ya minik kuzularımız etkilenmez kırmızıdan sanmıyorum:)))))))))
arkadaşlar sizlere birşey danışmak istiyorum. ben de ocak annesi olucam inş. renklerden konu açılmış biz bebeğimizin odasını elma şekeri diye bir renge boyadık kırmızıya yakın bir ton odasını da beyaz sipariş verdik. ama kim gördüyse bu odada çocuk uyumaz daha açık bir renk olmalıydı dediler. ben rengi çok beğenmiştim sizler de kırmızı hakkında yorum yapınca iyice aklıma takıldı hala çok vaktim var sizce yol yakınken değiştirmelimiyiz rengi:26:
kızlar yaa... bişey sorcam size... şimdi ben yarın hastaneye gidip rapor alsam 31+5 oluyor. pazartesi gitsem 32+1 oluyor... şimdi ne zaman gitmeliyim bilemedim...
halimemcim inşallah kendisiyle görüşebilirsek öperim söz :))
hadi kızlar ben gidiyorum
bu arada dün doktora gittik bebeişim 1438 gr olmuş haftasıyla uyumlu dedi
içim rahatladı
malum iri bebek olmasından korkuyorum
he bu arada haftamız da 30+2ydi
hadi size iyi akşamlaaarrrrr
EVEEETTT ben uyurken hissetmiş benim uykumda çok şükür bi problem yok rahat uyuyom wc ye bile kalkmıyom gece
benimde bebek olunca nası olcak hehehehe kocam uyanıyo neyseki en ufak tekmeye bile
EVET CNM benim drum hemen panik yapma ama hareketlerini kontrol et dedi benim kafasında ya da boynunda demedi ama çocuk sağında kordondo sağda dedi sadece aslında rapor bahane benim ben bugün kordonun uzaklaşıp uzaklaşmadığını görmeye gitcem
kızlar bende bugün eczaneydim calsiyum ilacı alayım dedim kutuyu elime aldım tam parasını vericem neyse sonra alırım deyip bıraktım cals d3 olmasımı gerekiyor günde 2 bardak süt içiyorum bugüne kadar gerek duymadım ama eczanede bırakıp geldim :)))
konusu geçince aaa bugün başıma geldi dedim sizler ne düşünüyorsunuz alın diceksiniz :)
kukuriku çok tatlısınız bu arada ,bebeğin yuvası çok güzel,oooh rahat rahatofffff alttaki çizelgeye bakınca zamanın ne kadar yavaş aktığını farkediyorum!
seninki yine sadece kordona yakınmış benimki kordonu dolamış yaa boynuna artık her hafta gidicez kontrole bize de sürekli hareketlerini kontrol et dedi valla gecenin bir yarısı uyanıyoruz eşimle eğer kıpırdamazsa hemen telaş yapıyoruz
allahtan bizim kız çok hareketli de bizi fazla merakta bırakmıyor
inşallah gittiğinde kordondan uzaklaşmış olur
ben artık geceleri uyuyamıyorum sizdede oluyormu dön dön sürekli uyanma hali
ben artık geceleri uyuyamıyorum sizdede oluyormu dön dön sürekli uyanma hali
benim için de zaman çok ama çok yavaş akıyo, dün kızımı görünce zamanın daha bi hızlanmasını istedim, kuzum kollarımda olsun istiyorum
canım insallah uzaklaşmış olur. benimki de sürekli kordonuyla oynuyo, oynarken dolanmasa bari
ben de uyuyamıyorum eşim diyo ki sen hiç horlamazdın şimdi öyle bir horluyosunki uyumam imkansız hale geldi diyo. çok utanıyorum, o yüzden huzursuz yatınca da yarım saatte bi uyanıyorum.
bugun kızıma bebedorun çıtçıt tırnak makası (3,5 tlye eczaneden aldım, çok ucuz geldi bana) bi de külotlu çorap aldım. çok sevimliler. kızımın bacacıkları üşümesin dimi teyzeleri?
kızlar bende bugün eczaneydim calsiyum ilacı alayım dedim kutuyu elime aldım tam parasını vericem neyse sonra alırım deyip bıraktım cals d3 olmasımı gerekiyor günde 2 bardak süt içiyorum bugüne kadar gerek duymadım ama eczanede bırakıp geldim :)))
konusu geçince aaa bugün başıma geldi dedim sizler ne düşünüyorsunuz alın diceksiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?