2011 Aralık Anneleri

merhaba kızlaaarrrr
sonunda doğum iznimi aldım.....artık evdeyim..
34. haftada nstye girecekmişim..geçmişi okudum biraz..kalsiyum-magnezyum olayını okudum da dr.um kalsiyumu doğal yollarla al diyor..artık süt-yoğurt yemeye içmeye çalışıyorum..

gebeliğin ilk aylarında bende çok kabızlık vardı..o sebepten magnezyum vermiiti dr...aynı zamanda kasılma olursa iç demişti..2 yada 3 kere içmişimdir...ama bu ara kasılmalar ara ara oluyo..magnezyum alsam iyi olacak zannımca..

Son düzenleme:

sanırım cevabın benim soruma canım teşekkür ederim biran önce dr. umla görüşmeliyim bu konuda sağolasın

sanırım cevabın benim soruma canım teşekkür ederim biran önce dr. umla görüşmeliyim bu konuda sağolasın

selam
nasilsinizz
offfffff bugun oglusum cok inatciydi benden kurabiyeabi:)))))))))) istedi yapdimmm yyemedi
sonra pataaaaa pataaaaa dedi onuda yaptim bakalim uyaninca yiyecekmi sipammmmm
of kizlar bide bu donemlerimiz gelecek yeni gelen beboislerimizde
ay kızlar asıl bomba ben gidiyorum

yani allahtan bir mani çıkmazsa eğer hakkımızda hayırlısıysa eğer haftaya uçuyorum

efeeye selamınızı iletirim hatta

canim yabanci ulkedemi doguracaksin bebisini nereye gidiyorsunnnnn
gel buiraya beraer doguralimmmmmm:)))))))))))))))

kukuriiiiiiiimasallahhhhhhhhhh canim cok tatlisinizzzzzzzz nazar degmesin

ben de biraz araştırdım kırmızı gerçekten etkili bir renkmiş tansiyonu ve kan akışını yükseltiyormuş
benim evimde de koltuklar kırmızı halı kırmızı çocuğa o kadar etkili olur mu bilmem ama benim kociş biraz inatçı bu konuda
yoksa bana kalsaaaa daha neler neler alacam kırmızı renkte:)
bu arada boğalar kırmızı olduuğ için saldırmıyorlarmış o beze çünkü renk körüymüş boğalar:))))

canım az önce bi boya markasından elma şekerini buldum :)) bayılırım ev dekoru olaylarına :) bence şirin güzel ve de canlı bir renk.tamam biraz da iddaalı. bence hoşuna gittiyse değiştirme,ama odayı daha da yumuşatabilirsin.mesela duvarlara beyaz çerçeveler içerisinde çeşitli eğlenceli resimlerle dekore edebilirsin.elma şekeri kırmızı tonlarına yakın oldugundan açık yeşil-yeşil tonlarını kullan derim.komplemantarı yeşilmiş.mesela sarı ile de mor gibi.çok merak ettim keşke bi foto eklesen,bayılırım orjinal fikirlere

kızlar yaa... bişey sorcam size... şimdi ben yarın hastaneye gidip rapor alsam 31+5 oluyor. pazartesi gitsem 32+1 oluyor... şimdi ne zaman gitmeliyim bilemedim...

canım bana doktorum dediki haftaya gel sana çalışabilir raporu vereyim. ben o zaman 31+2 olacağım. ben de dedimki 32 olmam gerekmiyor mu, o da 31 bitince zaten 32. haftada oluyorsun, sorun olmaz dedi. ben haftaya alcam yani.

maşallah çok şekersiniz.

maşallah size ben de 30+1de gittim, yani dün. 1550 gramdı. seninki de normal geldi bana. bu arada güle güle git amerikalara. beni de götürsene

EVEEETTT ben uyurken hissetmiş benim uykumda çok şükür bi problem yok rahat uyuyom wc ye bile kalkmıyom gece

benimde bebek olunca nası olcak hehehehe kocam uyanıyo neyseki en ufak tekmeye bile

hadi yaaa,maşşalah eşine o zaman yok benimkisi zor biraz,öyle hassas diil.geçen de arkadaşlarla beraberiz,bebek altı değiştirme mevzusu açıldı,zaten benim o taraklarda bezim yok imalı konuştu.aslında ben zaten ona vermem alt değişirken de böyle söylemesine çoooook üzüldüm işte!!! gıcık oldum gıcıkkkkkkk!!!

kukuriku çok tatlısınız bu arada ,bebeğin yuvası çok güzel,oooh rahat rahat offfff alttaki çizelgeye bakınca zamanın ne kadar yavaş aktığını farkediyorum!

seninki yine sadece kordona yakınmış benimki kordonu dolamış yaa boynuna artık her hafta gidicez kontrole bize de sürekli hareketlerini kontrol et dedi valla gecenin bir yarısı uyanıyoruz eşimle eğer kıpırdamazsa hemen telaş yapıyoruz
allahtan bizim kız çok hareketli de bizi fazla merakta bırakmıyor
inşallah gittiğinde kordondan uzaklaşmış olur

kukuriku çok tatlısınız bu arada ,bebeğin yuvası çok güzel,oooh rahat rahat offfff alttaki çizelgeye bakınca zamanın ne kadar yavaş aktığını farkediyorum!

kızlar bende bugün eczaneydim calsiyum ilacı alayım dedim kutuyu elime aldım tam parasını vericem neyse sonra alırım deyip bıraktım cals d3 olmasımı gerekiyor günde 2 bardak süt içiyorum bugüne kadar gerek duymadım ama eczanede bırakıp geldim :)))
konusu geçince aaa bugün başıma geldi dedim sizler ne düşünüyorsunuz alın diceksiniz :)

ben artık geceleri uyuyamıyorum sizdede oluyormu dön dön sürekli uyanma hali

canım bende şimdiye kadar hiç kullanmadım arkadaşlar konuyu açınca bende dr.uma danışıp kullanayım diyorum

benim için de zaman çok ama çok yavaş akıyo, dün kızımı görünce zamanın daha bi hızlanmasını istedim, kuzum kollarımda olsun istiyorum

canım insallah uzaklaşmış olur. benimki de sürekli kordonuyla oynuyo, oynarken dolanmasa bari

ben artık geceleri uyuyamıyorum sizdede oluyormu dön dön sürekli uyanma hali

ben de uyuyamıyorum eşim diyo ki sen hiç horlamazdın şimdi öyle bir horluyosunki uyumam imkansız hale geldi diyo. çok utanıyorum, o yüzden huzursuz yatınca da yarım saatte bi uyanıyorum.

bugun kızıma bebedorun çıtçıt tırnak makası (3,5 tlye eczaneden aldım, çok ucuz geldi bana) bi de külotlu çorap aldım. çok sevimliler. kızımın bacacıkları üşümesin dimi teyzeleri?

hep soracam unutuyorum iyi hatırlattın ben hiç kilotlu çorap almadım ilk aylar gerek olacak mı olmayacaksa ne zamandan itibaren giyecek

bende büyük kızımda 5.aydan itibaren kullandım.bunda doktorum.kemiklerinde ağrı hissetmiyosan gerek yok demişti.bu hafta sürekli bacaklarım ve belim ağrıyo.yürümekte zorlanıyom.yarın dr.kontrolüm var tekrar sorucam al derse alıcam.balık yediğim halde balık yağı kapsülü verdi doğuma kadar kullan dedi.bebeğin beyin gelişimi için önemeliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…