2011 Aralık Anneleri

hep soracam unutuyorum iyi hatırlattın ben hiç kilotlu çorap almadım ilk aylar gerek olacak mı olmayacaksa ne zamandan itibaren giyecek

bilmiyorum ki canım ya. zaten hemen doğduğunda olmaz bu çoraplar, accık büyükler, en ufağı 0-6 aylık diye satılıyo o bile büyük geldi bana. ben 3-4 aydan sonra giydiririm diye düşünüyorum. tabi bu konuda tecrübeli değilim ama tahmin işte. tecrübeli annelerden yardım bekliyoruz. bi de ablamın oğlu var, ona bile çok giydirirdi ablam erkek olmasına rağmen, bacakları üşümesin diye :26::26:

hep soracam unutuyorum iyi hatırlattın ben hiç kilotlu çorap almadım ilk aylar gerek olacak mı olmayacaksa ne zamandan itibaren giyecek

bizimkiler kış bebği olacağından ben 2 tane içi havlu olan kilotlu çoraptan aldım.göbüşü düştükten sonra giydircem.hem yumuşak hem sıcak tutar.normal olnlar dar rahat edemezler.

ayy aynen benim eşimde diyo geceleri sana çok üzülüyorum diye çok horluyorsun diyo ama idare ediyorum diyo :)))) bazen eliyle seviyo yüzümü acır gibi bide saat kurmuş gibiyim saat başı kalkıyorum olsun bebeğim için az kaldı sabredelim
bebeğinin cicileride güzelmiş çorap falan iyi günlerde giyinsin :))))))))))) o dediğin tırnak makasından bende almıştım iyikide almışız

bizimkiler kış bebği olacağından ben 2 tane içi havlu olan kilotlu çoraptan aldım.göbüşü düştükten sonra giydircem.hem yumuşak hem sıcak tutar.normal olnlar dar rahat edemezler.
ben antalyadayım ve ev sıcak oluyor diye almadım ama alsam mı acaba offf kararsız kaldım şimdi
ya sizin ne güzel 47 gününüz kalmış. çok kıskandım ya(

canım 47 den de az çünkü sezaryan olacak
senin zamanında azalır günler çabuk geçiyor

canım bende şimdiye kadar hiç kullanmadım arkadaşlar konuyu açınca bende dr.uma danışıp kullanayım diyorum

bende eczanede öyle düşünmüştüm doktoruma sorayımda alayım barim dedim ama eşim dışarda şimdi ona söyledim alsın diye :))))

Aglamak istiyorum...... Gece uykularımı özledim ama bebegim için die idare ediyorum .sırtı belim her yerimde bişeyler agrılar.rüyamda bile yastık dikiyorum rahat yatıyım die.herkes benim gibimi???????????

yani 40 gün falan mı kaldı? ne kadar erken alcak bebeği doktorun? of ya daha da kıskandım şimdi seni. ben normali beklicem insallah sorun olmazsa. 68 gün ya. geçer mi bacım bu gunler

Ben 5.ayımdan beri kullanıyorum kalsiyum ilacı.Allaha çok şükür hiç kramp girmedi daha,çok yorulmadığım sürecede belim ağrımıyor.Her gece 1 bardak sütümüde içerim,mutlaka peynir yerim.Buna rağmen doktorum kalsiyumu kesmedi.Fazla kalsiyumu vucut zaten idrarla atarmış.Bu arada bebeğinde bacak boyu haftasına göre uzun.Doktoruna sorup kalsiyum al derim arkadaşım.

benimde evim küçük kışın sıcak oluyo.ama banyo yaptıklarında bebişler üşüyo.bide kız çocukları sıcağı çok seviyo.oğlumda bu çoraplardan 4.yaşına kadar kullandım.geçen gün 2 tane büyük kızıma 2 tane küçük kızıma aldım.alırsanız 0-3 ay almayın.bebekler hızla büyürler.ben 0-6 ay olandan aldım.oğlum ilk aylarda ayda 5- santim falan uzuyodu.altlarında bebk beziyle biraz uzun olsun rahat hareket ederler.

kızlar benim doktorum balık yağını kesinlikle hergün içmeyeceksin dedi, haftada 2 gün maksimum, Gerçek omega 3 büyük balıklarda oluyormuş galiba genelde oda TR'dekilerde yokmuymuş neymiş, hatta haberlerde bile çıktı, katıldığım kongrelerde söylendi hergün içme dedi :26::26: bende balık yesemde yemesemde onu haftada 2 kere içiyorum.

banada doktorum günde 2 tane içiriyo.bir kutuda 60 tane var.bir ayda bitiyo.bende gerek yok ben balık yiyorum dedim.ama bana bebeğin için çok faydalı olacakdoğuma kadar kullanacaksın dedi.:26:

yani 40 gün falan mı kaldı? ne kadar erken alcak bebeği doktorun? of ya daha da kıskandım şimdi seni. ben normali beklicem insallah sorun olmazsa. 68 gün ya. geçer mi bacım bu gunler
benim bebişin boynunda kordon olduğu için bizimki belirsiz eğer ters bir durum olursa hemen alacak ama inşallah ters bir durum olmaz
normalde de ben sezaryan istiyordum 30 kasıma gün vermişti şimdi bu durumda herşey normal olursa 24 kasımda falan yani 38. haftada sezaryana alınacam sanırım
yani 35-40 gün falan kaldı ama tek dileğim herşeyin yolunda gitmesi ve 30 kasımda doğum olması
2 tane alayım ben de elimin altında bulunsun bari

evet benim doktorum da hergün içme dedi ben de haftada 2 kez içiyorum ama ben balık yiyemiyorum

merhaba kızlar nasılsınız bugün? Ben bu aralar bi acayip oldum yaa çok asabi ve ağlak oldum sebepte yok ortada ama önüme geleni azarlıyorum durup durup ağlayacak bisey buluyorum.siz de psikoloji nasıl? ((

ben bir aydır geceleri uyuyamıyorum canım :) gözler kan çanağı eehheheh napiim geceleri daha yaramaz oluyoruz :)

dün doktorum sordu nasıl bebek hareketleri diye hocam hiç durmuyo dedim özellikle geceleri ve sabahları kuduruyo dedim güldük :)) yandın doğumdan sonra diye karnında nasıl olursa dışardada öyle olabiliyor dedi :))) sanırım uykusuz geceler bekliyor bizi

banada doktorum günde 2 tane içiriyo.bir kutuda 60 tane var.bir ayda bitiyo.bende gerek yok ben balık yiyorum dedim.ama bana bebeğin için çok faydalı olacakdoğuma kadar kullanacaksın dedi.:26:

allah allah hepsi ayrı telden çalıyor demekki benim bir kutum daha yarılanmadı bile

aynen canım sabahları bacağımdan zor kalkıyorum millet yatarak dinlenir benim bacaklarım uyuşuk ve ağrılı kalkıyorum buarada balık yağını ben başından beri kullanıyorum kesinlikle içilmesi gerekir diye düşünüyorum hatta doktorum lohusada tavsiye etti

benim büyük kızda pek hareket etmezdi.kaç kere acile bişeymi oldu diye gitmiştik.doğduğunda da çok rahat bi bebk oldu.banyosunu yaptırıp uyutunca uzunca bir süre uyanmazdı.birde dikkat edin.bebkler dışardan gelen seslere göre hareketleri değişiyo.büyük kızım ben banyo yaparken çok hareketlenirdi.doğduğunda 1 yıl yıkarken iki kişi zor zapdeterdik

canım benim sabahları bacaklar yorgun kalkıyorum bir süre yürüyemiyorum desem yeridir sağol canım bende doktoruma sorayım ama yinede alırım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…