kızlar bugun 3,5tlye aldığım makas kolay kavranabilen çıtçıt tırnak makası bu sitede Makas - İdeolog.NET 18 tl.inanamıyorum. insanları nasıl kazıklıyorlar ya
hep soracam unutuyorum iyi hatırlattın ben hiç kilotlu çorap almadım ilk aylar gerek olacak mı olmayacaksa ne zamandan itibaren giyecek
hep soracam unutuyorum iyi hatırlattın ben hiç kilotlu çorap almadım ilk aylar gerek olacak mı olmayacaksa ne zamandan itibaren giyecek
ben de aynısından aldım 3,5 tl ye iyice araştırmadan alışveriş yapmamak gerekiyor
benim için de zaman çok ama çok yavaş akıyo, dün kızımı görünce zamanın daha bi hızlanmasını istedim, kuzum kollarımda olsun istiyorum
canım insallah uzaklaşmış olur. benimki de sürekli kordonuyla oynuyo, oynarken dolanmasa bari
ben de uyuyamıyorum eşim diyo ki sen hiç horlamazdın şimdi öyle bir horluyosunki uyumam imkansız hale geldi diyo. çok utanıyorum, o yüzden huzursuz yatınca da yarım saatte bi uyanıyorum.
bugun kızıma bebedorun çıtçıt tırnak makası (3,5 tlye eczaneden aldım, çok ucuz geldi bana) bi de külotlu çorap aldım. çok sevimliler. kızımın bacacıkları üşümesin dimi teyzeleri?
ben antalyadayım ve ev sıcak oluyor diye almadım ama alsam mı acaba offf kararsız kaldım şimdibizimkiler kış bebği olacağından ben 2 tane içi havlu olan kilotlu çoraptan aldım.göbüşü düştükten sonra giydircem.hem yumuşak hem sıcak tutar.normal olnlar dar rahat edemezler.
ya sizin ne güzel 47 gününüz kalmış. çok kıskandım ya(
canım bende şimdiye kadar hiç kullanmadım arkadaşlar konuyu açınca bende dr.uma danışıp kullanayım diyorum
ben antalyadayım ve ev sıcak oluyor diye almadım ama alsam mı acaba offf kararsız kaldım şimdi
canım zaten 3,5 tl istersen bi tane al dene. baktın iyi oluyor çorap heryerde bulunan bişey gider alırsın bikaç tane daha. ben de zaten iki tane aldım şimdilik. bi bakıyım nası olcak?
canım 47 den de az çünkü sezaryan olacak
senin zamanında azalır günler çabuk geçiyor
kızlar bende bugün eczaneydim calsiyum ilacı alayım dedim kutuyu elime aldım tam parasını vericem neyse sonra alırım deyip bıraktım cals d3 olmasımı gerekiyor günde 2 bardak süt içiyorum bugüne kadar gerek duymadım ama eczanede bırakıp geldim :)))
konusu geçince aaa bugün başıma geldi dedim sizler ne düşünüyorsunuz alın diceksiniz :)
Aynı şekilde takviye Omega 3'te isteyebilirsin doktorundan. Haftada 2 defa balık her zaman yenmiyor, yense de aslında yeterli değil. Omega 3 düzenli olarak kullanırsan bebeğin beyin gelişimine faydasının yanında doğduğunda boynunu tutması, daha çabuk oturması, yürümesi, daha erken anne demesi gibi faydalarını görüyorsun.
kızlar benim doktorum balık yağını kesinlikle hergün içmeyeceksin dedi, haftada 2 gün maksimum, Gerçek omega 3 büyük balıklarda oluyormuş galiba genelde oda TR'dekilerde yokmuymuş neymiş, hatta haberlerde bile çıktı, katıldığım kongrelerde söylendi hergün içme dedi :26::26: bende balık yesemde yemesemde onu haftada 2 kere içiyorum.
benim bebişin boynunda kordon olduğu için bizimki belirsiz eğer ters bir durum olursa hemen alacak ama inşallah ters bir durum olmazyani 40 gün falan mı kaldı? ne kadar erken alcak bebeği doktorun? of ya daha da kıskandım şimdi seni. ben normali beklicem insallah sorun olmazsa. 68 gün ya. geçer mi bacım bu gunler
2 tane alayım ben de elimin altında bulunsun baribenimde evim küçük kışın sıcak oluyo.ama banyo yaptıklarında bebişler üşüyo.bide kız çocukları sıcağı çok seviyo.oğlumda bu çoraplardan 4.yaşına kadar kullandım.geçen gün 2 tane büyük kızıma 2 tane küçük kızıma aldım.alırsanız 0-3 ay almayın.bebekler hızla büyürler.ben 0-6 ay olandan aldım.oğlum ilk aylarda ayda 5- santim falan uzuyodu.altlarında bebk beziyle biraz uzun olsun rahat hareket ederler.
kızlar benim doktorum balık yağını kesinlikle hergün içmeyeceksin dedi, haftada 2 gün maksimum, Gerçek omega 3 büyük balıklarda oluyormuş galiba genelde oda TR'dekilerde yokmuymuş neymiş, hatta haberlerde bile çıktı, katıldığım kongrelerde söylendi hergün içme dedi :26::26: bende balık yesemde yemesemde onu haftada 2 kere içiyorum.
ben bir aydır geceleri uyuyamıyorum canım :) gözler kan çanağı eehheheh napiim geceleri daha yaramaz oluyoruz :)
banada doktorum günde 2 tane içiriyo.bir kutuda 60 tane var.bir ayda bitiyo.bende gerek yok ben balık yiyorum dedim.ama bana bebeğin için çok faydalı olacakdoğuma kadar kullanacaksın dedi.:26:
bende büyük kızımda 5.aydan itibaren kullandım.bunda doktorum.kemiklerinde ağrı hissetmiyosan gerek yok demişti.bu hafta sürekli bacaklarım ve belim ağrıyo.yürümekte zorlanıyom.yarın dr.kontrolüm var tekrar sorucam al derse alıcam.balık yediğim halde balık yağı kapsülü verdi doğuma kadar kullan dedi.bebeğin beyin gelişimi için önemeliymiş.
dün doktorum sordu nasıl bebek hareketleri diye hocam hiç durmuyo dedim özellikle geceleri ve sabahları kuduruyo dedim güldük :)) yandın doğumdan sonra diye karnında nasıl olursa dışardada öyle olabiliyor dedi :))) sanırım uykusuz geceler bekliyor bizi
Ben 5.ayımdan beri kullanıyorum kalsiyum ilacı.Allaha çok şükür hiç kramp girmedi daha,çok yorulmadığım sürecede belim ağrımıyor.Her gece 1 bardak sütümüde içerim,mutlaka peynir yerim.Buna rağmen doktorum kalsiyumu kesmedi.Fazla kalsiyumu vucut zaten idrarla atarmış.Bu arada bebeğinde bacak boyu haftasına göre uzun.Doktoruna sorup kalsiyum al derim arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?