2011 Aralık Anneleri

allah allah hepsi ayrı telden çalıyor demekki benim bir kutum daha yarılanmadı bile
ben 3 doktor değiştirdim.ilk doktorum doğal beslen dedi.vitamin bile vermedi.ikinci doktorum sadece elevit iç dedi.imdiki de kan, vitamin,mağnezyum,balık yağı içiriyo.

ben günde 2 bardak süt,kahvaltıda peynir her günyoğurt tüketiyom daha önce yoktu doktor gerek görmedi.şimdi yolda topallıyom.5 dk.yolu yarım saatte yürüyom.sağtrafım bacağım ve belim 2 gündür beni mahvediyo.

canım normalde hergün içilmesi gerekir ki zaten öyle hergün içiyorum balık yağını alırken EPA ve DEHA değerlerine bakman lazım bu değerler iyi olduğu zaman yani mg olarak benim doktorumda lohusa da da iç diyor lohusa depresyonunu önlüyormuş çünkü

ayyy demekki aslı varmış ozaman ben yandım geceleri vıkır vıkır
benimde banyo yaparken hiç oynamıyo banyoyumu sevmicek acaba ben su balığı yaparım onu artık

ben de aynı durumdayım yoğurt peynir süt ne varsa tüketiyorum ama yinede ağrılarım var belim kopuyo 2 gündür dün gece yatakta dönemedim resmen kitlendim kaldım :S:S

benim ki de tv de kadın bağırsa falan sanki sıçrıyo gibi hareketleniyo ama erkek sesi duyunca bişey yok çok ilginç :)

ben ağrılarımı yarın doktoruma sorucam.daha önce artarsa mağnezyum ilacını değiştiririz demişti.daha farklı bi doz veririz dedi.senin oğlan kızları pek sevmiyo anlaşılan.

hepinize iyi akşamlar kızlar ben oğlanın dersleriyle biraz ilgileneyim.
yarın doktordan gelince görüşürüz

amanııınn benimki kıpır kıpır üstelik gündüz daha az kıpır kıpır ama geceleri felaket
geceleri uyku yok bize desenize :18::18::18:

slm güzel annişler ve meleklerii...nasılsınız?? ben bugün kötü bigün eçirdim maalesef..sabah sağlk ocağndan aradılar izlemeniz var gelin diye,kalktım gittim,,yansiyon kilo vs kont herşey normaldi...çıktım alelacele okula yetişmeye çalışıyordum,,birden tansiyonum düştü sanırım yığıldım kaldım,,ufak bi baygınlık geçirdim..kısa sürdü,,eşimi aradım geldi aldı beni,bebişin hareketleri ve ben iyi olunca dr a gitmedim ama aklımda hep...gitmelimiydim ki?normaldir diyrm ama içim rahat etmiyor yinede...

çok geçmiş olsun dikkat et kendine doktorunun bir arayıp sorsaydın iyi olurdu bence her ihtimale karşı

çok geçmiş olsun dikkat et kendine doktorunun bir arayıp sorsaydın iyi olurdu bence her ihtimale karşı

saolasın cnm..şimdi nettende baktımda hiperyansiyon vs gbi bişeyler olma ihtimalinden bahsediyo..korktum walla..yarın sabahtan dr umu arayıp gidicem sanırım

cnm yaaa senin çizelgen 32 hafta diyo amaa... yanlışlık mı var??? :106:

valla şu doktorlar da ortak bi karar verseler ne güzel olacak. ben de bugün aradım 32+1 de verelim. p.tesi gel dedii.... :106::106::106:

cnm ben cals+D3 içiyorum :))

amanııınn benimki kıpır kıpır üstelik gündüz daha az kıpır kıpır ama geceleri felaket
geceleri uyku yok bize desenize :18::18::18:

ben bittim o zaman. gece de gündüz de performansı çok yüksek... aldığım bütün kilolar gidecek sanırım... şimdi ne güzel diceksiniz ama ben sıskanın tekiydim. kilolarım kalsın istiyorum... (

cnm benim çok geçmiş olsun. dikkat et kendine... bence mecbur kalmadıkça tek gezme.. ama çalışıyormuşsun o da pek mümkün olmaz sanırım (((

cnm öncelikle hayırlı olsun hasta bezi daha çok sezaryen doğum için öneriliyo bende sezaryen doğum yapıcağım için koydum
ben hasta bezi almadım uzun ped aldım sadece arkadaşlar. ilki sezeryanla doğdu vee hasta bezine de gerek olmamıştı ama her beden farklı. o nedenle tedbirli davranmak isteyenler karar sizin diyorum.

çok geçmiş olsun canım arkadaşların da dediği gibi tek çıkmamaya çalış bi de hipertansiyon mu değil mi anlamak için hergün aynı saatte tansiyonunu ölçtür 1 hafta kadar. o zaman belli olur. kan şekerin de düşmüş olabilir.

caaaanııııııııım arkadaşlarım bu hasta bezi için özel bişey almalımıyım?yoksa sıradan birşey mi?bende sezeryan düşünüyorum da bi gün hastanede kalınıyor herşey normal giderse.kanama kaç gün yoğun olarak devam eder bilmiyorum.benim GÜLCE kızım tam 31 haftalıktı rapor almaya gittim (çalışabilir raporu) o zaman 1950 idi sizce iyi mi?

bugün sonunda doktor bana ilaç yazdı. 3 haftadır çekiyorum ve dayanamıyorum dedim. öksürükten erken doğum yapacağım dedim acıdı herhalde yazdı. az önce ilaçlarımı aldım. eczaneye girmişken oğluşuma emzik burun aspiratörü tırnak makası bana da göğüs pedi aldım. eksiklerimiz azalıyor. her gün bişeyler alsam biter ama koçişim aldıklarımı pek gerekli görmez diye sölemedim şimdilik. geçen bebek alışverişi fiyaskomuzdan sonra bu haftasonu da yine eşim ve oğlumla 2. denemeyi yapmaya gideceğim bakalım.

bu sefer sadece bebek kıyafeti satan yerleri gezeceğim. birkaç uygun mağaza ismi de var bu sefer aklımda. bayraklıda hello baby var oraya da uğramayı düşünüyorum.

bugün oğlumun kreşinde veli tanışma günü vardı oraya gittim. herkesin 1 çocuğu var ve 3 yaşında çocuğu olup 2.ye cesaret eden 1 ben vardım
herkes kaç aylık dedi 7.5 diyince aaaaa hiç kılo almamışsın dediler. tabı ben 11 klo aldım ama onlara göre şu an küçücük bir karnım var. mutlu oldum.

bence alma ama yine sen bilirsin. maşallah gülce kızına. bence kılosu çok iyi. biraz tombik olsun yawww

Merhaba hanımlar; aranıza biraz geç katıldım. Kısaca kendimden bilgi vereyim :) 25 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var. Bu ikinci gebeliğim 29+0 yani 30 haftamıza girdik bugün normalde doğum 5 Ocak olarak gözüküyor ama ilk doğumum sezeryan olduğu için bunu da mecburi sezeryan yapacaklar dolayısıyla 19 Aralıktan sonra bir gün verirler diye tahmin ediyorum.. Anlayacağını büyük ihtimal Aralık annesi olacağım. Oğlum olacak Allah ın izniyle.. Kan demirim düşük olduğundan ilaç kullanıyorum 50 gr lık şekerim yüksek çıktı 100 lüğü yaptırmadım. şeker diyeti, vücudum çok su topladığı içinde tuz diyeti uyguluyorum... Kızımda 21 kilo almıştım bunda şimdiden 19 kilo almışım ne yapacağım bilmiyorum.. artık o kadar dikkat etmeme rağmen aldığım için sinirim bozuluyor.... neyse herkese iyi akşamlar..

hello baby de ındırımler vardı ben de salı gunu oradaydım hatta baya da bır ürün aldık ..

hosgeldın ..5 ocak dıyorsun 19 aralıktan sonra verırler dıyorsun cok erken olmuyor mu ..ne bıleyım 25 aralıktan sonra olsa bıle 10 gün once olmus olur neredeyse 2 hafta önce..

tabı neye gore yapıyorlar bılmıyorum ama bana erken gıbı geldı ..

:26:

saglıkla al kuzucugunu kucagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…