2011 Aralık Anneleri

hoşbulduk, doktoruna göre değişiyor işte 19 aralıkla 1 Ocak arası bir tarih verirler Ocak ı beklemezler. artık doktor hangi günü uygun görür bilemem o zamanki suyum ve bebeğin gelişimine göre hesaplanıyor..

aramıza hoşgeldin seninle herşeyimiz aynı neredeyse. benim de 2. bebeğim ve bugün 29+0 olduk. normal doğum 5 ocak ama doktor 18 aralkta alırız diyor ben de 20 aralık olsun hem benim doğum günüm dedim. bugün okulda da akciğerler son hafta gelişiyor diye konuşuldu. şimdi 27 aralığa kadar bekleteyım diyorum doktora kalsa al gitsin. ilkinde 39. haftada aldılar buna 38. haftaya gün veriyor. gerekçe olarak da dikişlerin yırtılır kasılma olursa ve iç kanama geçirirsin diyor.

doktorlar erken demiyor tatlım al gitsin onlara göre. hatta hiç normal doğurma istiyorlar hemen keselim diyorlar.

aranızda örgü bilen ve bana tarif eden biri yok sanırım

Ben de tulum örmeye başladım cnm, internette adım adım tarif eden bi yer buldum, yoksa ben de öremem, kaç ilmekle başlayacaksın, nerde ne kadar keseceksin, bunlar göz kararı olmaz, illa tarif lazım bence, inş yarım kalmaz ikimizinki de, bitirir giydiririz

bende bebe pazeni alıcam krem rengi
dış kısmına örgü kelebekler ve çiçekler yaptım güzel olacak sanki

iyi aksamlar aralik anneleri.... ben bugun cok heyecanliyimm cunku yarin aylar sonra ultrasonda gorucem. daha once demistim yurtdisinda oldugumdan doktor ultrasona gerek gormedikce gondermiyo. sekerim yuksek ciktigindan 2 aydir diyet yapip evde sekerimi olcuyorum dr kontrol ediyo ama yinede bi bebege bakalim dedi.. ben en son kuzumu 14 temmuzda ikili uclu test yapilirken gormustum. simdi yarin nasil olcak cok heyecanliyim:)) koca kiz oldu.. saclarini merak ediyorum kilosunu hic bilmiyorum.. yarina kadar nasil sabredicem bilmiyorum..

ben hergün görim istiyorum inan iyi sabretmişsin.eşim evlilik yıldönümünde ne alim diyo? bende ultrason cihazı al diyorum o kadar yani:)ama seninki de bambaşka bi kavuşma anı olacak hayırlısıyla...

ben hergün görim istiyorum inan iyi sabretmişsin.eşim evlilik yıldönümünde ne alim diyo? bende ultrason cihazı al diyorum o kadar yani:)ama seninki de bambaşka bi kavuşma anı olacak hayırlısıyla...

insaallah saglikli olsun da dogana kadar gormemeye raziyim aslinda ama insan cok merak ediyo, siz yaziyosun kilosu su kadar boyu bu kadar, ben hic birini bilmiyorum.. saclari ne alemde:) az mi cok mu:)) ins yarin kavusma olacak:))

Bende gün aşırı alıyorum omega-3'ü,bir gün elevit birgün omega şeklinde.Ferro sanol ve kalsiyumu hergün.Birde fazla balıkyağı ve balığın vücutta çinko birikimi yaptığını bununda bebek için iyi olmadığını duymuştum.Ne kadar doğru bilemiyorumm.

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine dışarı tek başına çıkma artık kendine de bebişe de iyi bak

hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ama aklım karıştı benim tahmini doğum tarihim 17 aralık bende sezaryen ile doğum yapıcam 2 hafta önceden mi alırlar:44:

Benimde sat'a göre 13 aralık beklenen doğum tarihi,doktor 25 kasım gibi alırız diyğlum 40+4 te sezaryenle doğmuştu ama makat gelişti.Bu yavrucağım doğum pozisyonu almış,o yüzden erken almak istiyo doktor,herhangi bir risk almamak için.
Erken mi sence??

canim ayni dertteyizz bende melegimiii gormeek istiyoruuum ama anca dogumda :)) cok sukur sekerle ilgili bise yok bende ins :26: bende en son melegimi cinsiyet icin gittigimizde ramazanin baslarinda gordum :)) ama cok sukur kalbini dinletiyolar hic yoktan iyidir :) turk dooktora gideyim dediim gittimde sansima oda yeni yerine tasinmis ultrason yokttuu neyse saglikli olsunlardaa surda kac hafta war :) ins

slm..bende balık yağı kullanıyorum ve hergun ıcıyorum doktorum dedı...hiçbi sakıncası yokmuş zaten hergun omega3 almak zorundaymısız buaralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…