hosgeldın ..5 ocak dıyorsun 19 aralıktan sonra verırler dıyorsun cok erken olmuyor mu ..ne bıleyım 25 aralıktan sonra olsa bıle 10 gün once olmus olur neredeyse 2 hafta önce..
tabı neye gore yapıyorlar bılmıyorum ama bana erken gıbı geldı ..
:26:
saglıkla al kuzucugunu kucagına
aramıza hoşgeldin seninle herşeyimiz aynı neredeyse. benim de 2. bebeğim ve bugün 29+0 olduk. normal doğum 5 ocak ama doktor 18 aralkta alırız diyor ben de 20 aralık olsun hem benim doğum günüm dedim. bugün okulda da akciğerler son hafta gelişiyor diye konuşuldu. şimdi 27 aralığa kadar bekleteyım diyorum doktora kalsa al gitsin. ilkinde 39. haftada aldılar buna 38. haftaya gün veriyor. gerekçe olarak da dikişlerin yırtılır kasılma olursa ve iç kanama geçirirsin diyor.Merhaba hanımlar; aranıza biraz geç katıldım. Kısaca kendimden bilgi vereyim :) 25 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var. Bu ikinci gebeliğim 29+0 yani 30 haftamıza girdik bugün normalde doğum 5 Ocak olarak gözüküyor ama ilk doğumum sezeryan olduğu için bunu da mecburi sezeryan yapacaklar dolayısıyla 19 Aralıktan sonra bir gün verirler diye tahmin ediyorum.. Anlayacağını büyük ihtimal Aralık annesi olacağım. Oğlum olacak Allah ın izniyle.. Kan demirim düşük olduğundan ilaç kullanıyorum 50 gr lık şekerim yüksek çıktı 100 lüğü yaptırmadım. şeker diyeti, vücudum çok su topladığı içinde tuz diyeti uyguluyorum... Kızımda 21 kilo almıştım bunda şimdiden 19 kilo almışım ne yapacağım bilmiyorum.. artık o kadar dikkat etmeme rağmen aldığım için sinirim bozuluyor.... neyse herkese iyi akşamlar..
doktorlar erken demiyor tatlım al gitsin onlara göre. hatta hiç normal doğurma istiyorlar hemen keselim diyorlar.hosgeldın ..5 ocak dıyorsun 19 aralıktan sonra verırler dıyorsun cok erken olmuyor mu ..ne bıleyım 25 aralıktan sonra olsa bıle 10 gün once olmus olur neredeyse 2 hafta önce..
bence alma ama yine sen bilirsin. maşallah gülce kızına. bence kılosu çok iyi. biraz tombik olsun yawww
teşekkür edrimm duyarlılığın için hepimizin bebişleri sağlıklı,mutlu,huzurlu bebekler olur inşallah
3.sün soran. anlamı denizlerdeki su zerrecikleri demek. duada geçiyordu. denizlerin içindeki su zerrecikleri kadar çok şükürler olsun gibi...benden öncede soranlar olmuştur herhalde emvacilbihar ne demek oluyor acep?
3.sün soran. anlamı denizlerdeki su zerrecikleri demek. duada geçiyordu. denizlerin içindeki su zerrecikleri kadar çok şükürler olsun gibi...
sorduğuma değdi süpermiş...
aranızda örgü bilen ve bana tarif eden biri yok sanırım
canım ben başka seylerde yaptırdım;5 lira verdim sadece agız bezi yaptırsaydım 2 lira olurdu herhal:)
Ben de tulum örmeye başladım cnm, internette adım adım tarif eden bi yer buldum, yoksa ben de öremem, kaç ilmekle başlayacaksın, nerde ne kadar keseceksin, bunlar göz kararı olmaz, illa tarif lazım bence, inş yarım kalmaz ikimizinki de, bitirir giydiririz
iyi aksamlar aralik anneleri.... ben bugun cok heyecanliyimm cunku yarin aylar sonra ultrasonda gorucem. daha once demistim yurtdisinda oldugumdan doktor ultrasona gerek gormedikce gondermiyo. sekerim yuksek ciktigindan 2 aydir diyet yapip evde sekerimi olcuyorum dr kontrol ediyo ama yinede bi bebege bakalim dedi.. ben en son kuzumu 14 temmuzda ikili uclu test yapilirken gormustum. simdi yarin nasil olcak cok heyecanliyim:)) koca kiz oldu.. saclarini merak ediyorum kilosunu hic bilmiyorum.. yarina kadar nasil sabredicem bilmiyorum..
ben hergün görim istiyorum inan iyi sabretmişsin.eşim evlilik yıldönümünde ne alim diyo? bende ultrason cihazı al diyorum o kadar yani:)ama seninki de bambaşka bi kavuşma anı olacak hayırlısıyla...
kızlar benim doktorum balık yağını kesinlikle hergün içmeyeceksin dedi, haftada 2 gün maksimum, Gerçek omega 3 büyük balıklarda oluyormuş galiba genelde oda TR'dekilerde yokmuymuş neymiş, hatta haberlerde bile çıktı, katıldığım kongrelerde söylendi hergün içme dedi :26::26: bende balık yesemde yemesemde onu haftada 2 kere içiyorum.
slm güzel annişler ve meleklerii...nasılsınız?? ben bugün kötü bigün eçirdim maalesef..sabah sağlk ocağndan aradılar izlemeniz var gelin diye,kalktım gittim,,yansiyon kilo vs kont herşey normaldi...çıktım alelacele okula yetişmeye çalışıyordum,,birden tansiyonum düştü sanırım yığıldım kaldım,,ufak bi baygınlık geçirdim..kısa sürdü,,eşimi aradım geldi aldı beni,bebişin hareketleri ve ben iyi olunca dr a gitmedim ama aklımda hep...gitmelimiydim ki?normaldir diyrm ama içim rahat etmiyor yinede...
Merhaba hanımlar; aranıza biraz geç katıldım. Kısaca kendimden bilgi vereyim :) 25 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var. Bu ikinci gebeliğim 29+0 yani 30 haftamıza girdik bugün normalde doğum 5 Ocak olarak gözüküyor ama ilk doğumum sezeryan olduğu için bunu da mecburi sezeryan yapacaklar dolayısıyla 19 Aralıktan sonra bir gün verirler diye tahmin ediyorum.. Anlayacağını büyük ihtimal Aralık annesi olacağım. Oğlum olacak Allah ın izniyle.. Kan demirim düşük olduğundan ilaç kullanıyorum 50 gr lık şekerim yüksek çıktı 100 lüğü yaptırmadım. şeker diyeti, vücudum çok su topladığı içinde tuz diyeti uyguluyorum... Kızımda 21 kilo almıştım bunda şimdiden 19 kilo almışım ne yapacağım bilmiyorum.. artık o kadar dikkat etmeme rağmen aldığım için sinirim bozuluyor.... neyse herkese iyi akşamlar..
hosgeldın ..5 ocak dıyorsun 19 aralıktan sonra verırler dıyorsun cok erken olmuyor mu ..ne bıleyım 25 aralıktan sonra olsa bıle 10 gün once olmus olur neredeyse 2 hafta önce..
3.sün soran. anlamı denizlerdeki su zerrecikleri demek. duada geçiyordu. denizlerin içindeki su zerrecikleri kadar çok şükürler olsun gibi...
iyi aksamlar aralik anneleri.... ben bugun cok heyecanliyimm cunku yarin aylar sonra ultrasonda gorucem. daha once demistim yurtdisinda oldugumdan doktor ultrasona gerek gormedikce gondermiyo. sekerim yuksek ciktigindan 2 aydir diyet yapip evde sekerimi olcuyorum dr kontrol ediyo ama yinede bi bebege bakalim dedi.. ben en son kuzumu 14 temmuzda ikili uclu test yapilirken gormustum. simdi yarin nasil olcak cok heyecanliyim:)) koca kiz oldu.. saclarini merak ediyorum kilosunu hic bilmiyorum.. yarina kadar nasil sabredicem bilmiyorum..
slm..bende balık yağı kullanıyorum ve hergun ıcıyorum doktorum dedı...hiçbi sakıncası yokmuş zaten hergun omega3 almak zorundaymısız buaralar.Bende gün aşırı alıyorum omega-3'ü,bir gün elevit birgün omega şeklinde.Ferro sanol ve kalsiyumu hergün.Birde fazla balıkyağı ve balığın vücutta çinko birikimi yaptığını bununda bebek için iyi olmadığını duymuştum.Ne kadar doğru bilemiyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?