2011 Aralık Anneleri

slm kızlar nasılsınız.benım bugn kontrolum vardı oğlusumu gordum.2650 olmuş kılosu doktor ırı bebek olcak dıyo doğuramazsın sezeryan olucan dıyo aama ben başka bi doktora daha gözukucem.çunkı benım doktor bıraz sezeryancıdır kendısı:)))) bayramdan sonra gıtcem tekrar bakalım durumlar nolcak.....bırde hep sağımda dedım doktora kalçasını sola dayamış hep sağda duruyomuş ıyı dedı.mıgde yanmam ıcınde surup verdı ama tadı ıggggggggrennçççççç nanelı gibi ööğğğ bilmem içermiyim :))

hoşgeldin maşallah genç yaşta iki çocuk annesi olacaksın allah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
bende bebe pazeni alıcam krem rengi
dış kısmına örgü kelebekler ve çiçekler yaptım güzel olacak sanki
ya ne beceriklisiniz siz öyle ben de tık yok

hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ama aklım karıştı benim tahmini doğum tarihim 17 aralık bende sezaryen ile doğum yapıcam 2 hafta önceden mi alırlar:44:
benim 6 aralık görünüyor ama doktor 30 kasımda alırız demişti benimki geç bir tarih vermişti

ben artık her hafta görecem ama sağlıklı olsun da ben doğuma kadar görmemeye razıyım

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine dışarı tek başına çıkma artık kendine de bebişe de iyi bak

maalesef ki çalışmak zorundayım..37ye kadar..kurban tatili inş uzar da bende kurbandan snr a mçalışmam inş (

Hoşgeldin canım. sağlıcakla kavuş insallah kuzuna

insallah iyi haberlerle gelirsin canım ama benden söylemesi (çünkü ben her gittiğimde soruyorum) saçları renkli ultrasonda bile belli olmuyo:26::26:

canım masallah iyi büyütmüşsün kuzunu şuan 33+larda olmana rağmen 2650 gram, sezaryen diceklerdir diye düşünüyorum, nerden baksan 4 kg doğar heralde. o da normal yolla çıkmaya çalışırsa zaten alttan kaç dikiş gerekir, sezaryen gibi dikişli olur:26::26: tabi bilmiyorum ben sadece yorum yapıyorum. ama tabi önemli olan sağlıklı olması da yine de azcık ele avuca gelen bi bebek iyi olur heralde

canım 41 kerebebişe gelişimi güzel maşallah
ekstra yediklerinin yanında bişey yiyomusun sorması ayıp

İyi aksamlar kızlarrr nasılsınız bakalım ne var ne yokk 2gundur gıremıorum topıge varmı bır haber luveyladan ve dıger arkadaslardan bızde dun bebısımı gordukk saglıgı suyu yerınde sukurr ama kılosunu ogrenemedımm ılkel ultrason aletı yuzunden ama haftasına gore ıyı gorunuomus gelısımıde ıyıymıss

canım 41 kerebebişe gelişimi güzel maşallah
ekstra yediklerinin yanında bişey yiyomusun sorması ayıp

sağolun kızlar doktorun dedıgınde bende şaşırdım...valla ağzım hiç boş durmuyokı..kocış beslıyo benı cevız yıyorum hergun 3 tane,ıncır yıyorum,ekstra bişey yok valla ne bulursam yıyorum aburcubur harıç,yıyıorum ama çok değil az

sağol canım teşekkür ederım..ya banada sezeryan gıbı gelıyo ama hiç çatala falan bakmadan dedı sezeryan olur dıye karnımda küçük okadar abartı değil halbukı.hayırlısı bakalım bayramdan sonra nolcak...

canım hoşgeldin. bebişine de bizden kocaman bi allahım kuzucuklarımızı nazarlardan saklasın

maşallah maşallah canım aklıma geldikçe her namazdan sonra hepinize ve bebişlere dua ediyorum hayırlısıyla bi alsaydık kucaklarımıza minişleri

maşallah maşallah canım aklıma geldikçe her namazdan sonra hepinize ve bebişlere dua ediyorum hayırlısıyla bi alsaydık kucaklarımıza minişleri

allah razı olsuncanım allah dularını kabul eder ınşallahhhh...evet hayırlısıyla ınşallah alırız kucaklarımıza fotolarınıda koyarız :))

Turk doktorun olmasida bi nimet, burda malesef.. banada temmuzun sonuna dogru soyledi cinsiyetini dr, ultrasondakiler solemiyolar. kiz olunca gec soluyolar burda bole sacma bi kural var..

Yaa bu konuya da bi açıklık getirmek lazım, eşlerimizden uzak mı duralım, durmayalım mı... :127:

hoşgeldin cnm... sezeryanda demekki 17-18 güne kadar erken olabiliyoru. aman ya RAbbii... heycan yaptım şimdi. sezeryan olursam 40 günüm falan mı kaldı yani???

hadi gözün aydın cnm... inşallah güzel haberler alırsın...

maşallah cnm oğluna...

benim doktorum bu konuda süper bişi ya:)) ısrarla nasıl doğurucam diyorum. o da ısrarla 37. haftanda alttan muayene edicem diyor. sanırım herşey yolundaysa normal doğurtacak bu kadın beni :)))

Amin cnm... Allah dualarını kabul eder inşallah...

Turk doktorun olmasida bi nimet, burda malesef.. banada temmuzun sonuna dogru soyledi cinsiyetini dr, ultrasondakiler solemiyolar. kiz olunca gec soluyolar burda bole sacma bi kural var..

niye böyle kurallar var orda gerekçe anlamadım.bilmediğim için soruyorum kusurabakmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…