hoşgeldin maşallah genç yaşta iki çocuk annesi olacaksın allah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsinMerhaba hanımlar; aranıza biraz geç katıldım. Kısaca kendimden bilgi vereyim :) 25 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var. Bu ikinci gebeliğim 29+0 yani 30 haftamıza girdik bugün normalde doğum 5 Ocak olarak gözüküyor ama ilk doğumum sezeryan olduğu için bunu da mecburi sezeryan yapacaklar dolayısıyla 19 Aralıktan sonra bir gün verirler diye tahmin ediyorum.. Anlayacağını büyük ihtimal Aralık annesi olacağım. Oğlum olacak Allah ın izniyle.. Kan demirim düşük olduğundan ilaç kullanıyorum 50 gr lık şekerim yüksek çıktı 100 lüğü yaptırmadım. şeker diyeti, vücudum çok su topladığı içinde tuz diyeti uyguluyorum... Kızımda 21 kilo almıştım bunda şimdiden 19 kilo almışım ne yapacağım bilmiyorum.. artık o kadar dikkat etmeme rağmen aldığım için sinirim bozuluyor.... neyse herkese iyi akşamlar..
ya ne beceriklisiniz siz öyle ben de tık yokbende bebe pazeni alıcam krem rengi
dış kısmına örgü kelebekler ve çiçekler yaptım güzel olacak sanki
benim 6 aralık görünüyor ama doktor 30 kasımda alırız demişti benimki geç bir tarih vermiştihoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ama aklım karıştı benim tahmini doğum tarihim 17 aralık bende sezaryen ile doğum yapıcam 2 hafta önceden mi alırlar:44:
ben artık her hafta görecem ama sağlıklı olsun da ben doğuma kadar görmemeye razıyımcanim ayni dertteyizz bende melegimiii gormeek istiyoruuumama anca dogumda :)) cok sukur sekerle ilgili bise yok bende ins :26: bende en son melegimi cinsiyet icin gittigimizde ramazanin baslarinda gordum :)) ama cok sukur kalbini dinletiyolar hic yoktan iyidir :) turk dooktora gideyim dediim gittimde sansima oda yeni yerine tasinmis ultrason yokttuu neyse saglikli olsunlardaa surda kac hafta war :) ins
cnm yaaa senin çizelgen 32 hafta diyo amaa... yanlışlık mı var??? :106:
valla şu doktorlar da ortak bi karar verseler ne güzel olacak. ben de bugün aradım 32+1 de verelim. p.tesi gel dedii.... :106::106::106:
cnm ben cals+D3 içiyorum :))
ben bittim o zaman. gece de gündüz de performansı çok yüksek... aldığım bütün kilolar gidecek sanırım... şimdi ne güzel diceksiniz ama ben sıskanın tekiydim. kilolarım kalsın istiyorum...(
cnm benim çok geçmiş olsun. dikkat et kendine... bence mecbur kalmadıkça tek gezme.. ama çalışıyormuşsun o da pek mümkün olmaz sanırım(((
ben hasta bezi almadım uzun ped aldım sadece arkadaşlar. ilki sezeryanla doğdu vee hasta bezine de gerek olmamıştı ama her beden farklı. o nedenle tedbirli davranmak isteyenler karar sizin diyorum.
çok geçmiş olsun canım arkadaşların da dediği gibi tek çıkmamaya çalış bi de hipertansiyon mu değil mi anlamak için hergün aynı saatte tansiyonunu ölçtür 1 hafta kadar. o zaman belli olur. kan şekerin de düşmüş olabilir.
cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine dışarı tek başına çıkma artık kendine de bebişe de iyi bak
gaviscon mu verdi yoksa ben de kullanıyorum tadı çok güzel geliyo bana :26:
rennıe dıye bışey ya tadı iğrençççç50:
Merhaba hanımlar; aranıza biraz geç katıldım. Kısaca kendimden bilgi vereyim :) 25 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var. Bu ikinci gebeliğim 29+0 yani 30 haftamıza girdik bugün normalde doğum 5 Ocak olarak gözüküyor ama ilk doğumum sezeryan olduğu için bunu da mecburi sezeryan yapacaklar dolayısıyla 19 Aralıktan sonra bir gün verirler diye tahmin ediyorum.. Anlayacağını büyük ihtimal Aralık annesi olacağım. Oğlum olacak Allah ın izniyle.. Kan demirim düşük olduğundan ilaç kullanıyorum 50 gr lık şekerim yüksek çıktı 100 lüğü yaptırmadım. şeker diyeti, vücudum çok su topladığı içinde tuz diyeti uyguluyorum... Kızımda 21 kilo almıştım bunda şimdiden 19 kilo almışım ne yapacağım bilmiyorum.. artık o kadar dikkat etmeme rağmen aldığım için sinirim bozuluyor.... neyse herkese iyi akşamlar..
iyi aksamlar aralik anneleri.... ben bugun cok heyecanliyimm cunku yarin aylar sonra ultrasonda gorucem. daha once demistim yurtdisinda oldugumdan doktor ultrasona gerek gormedikce gondermiyo. sekerim yuksek ciktigindan 2 aydir diyet yapip evde sekerimi olcuyorum dr kontrol ediyo ama yinede bi bebege bakalim dedi.. ben en son kuzumu 14 temmuzda ikili uclu test yapilirken gormustum. simdi yarin nasil olcak cok heyecanliyim:)) koca kiz oldu.. saclarini merak ediyorum kilosunu hic bilmiyorum.. yarina kadar nasil sabredicem bilmiyorum..
slm kızlar nasılsınız.benım bugn kontrolum vardı oğlusumu gordum.2650 olmuş kılosu doktor ırı bebek olcak dıyo doğuramazsın sezeryan olucan dıyo aama ben başka bi doktora daha gözukucem.çunkı benım doktor bıraz sezeryancıdır kendısı:)))) bayramdan sonra gıtcem tekrar bakalım durumlar nolcak.....bırde hep sağımda dedım doktora kalçasını sola dayamış hep sağda duruyomuş ıyı dedı.mıgde yanmam ıcınde surup verdı ama tadı ıggggggggrennçççççç nanelı gibi ööğğğ bilmem içermiyim :))
slm kızlar nasılsınız.benım bugn kontrolum vardı oğlusumu gordum.2650 olmuş kılosu doktor ırı bebek olcak dıyo doğuramazsın sezeryan olucan dıyo aama ben başka bi doktora daha gözukucem.çunkı benım doktor bıraz sezeryancıdır kendısı:)))) bayramdan sonra gıtcem tekrar bakalım durumlar nolcak.....bırde hep sağımda dedım doktora kalçasını sola dayamış hep sağda duruyomuş ıyı dedı.mıgde yanmam ıcınde surup verdı ama tadı ıggggggggrennçççççç nanelı gibi ööğğğ bilmem içermiyim :))
canım 41 kerebebişe gelişimi güzel maşallah
ekstra yediklerinin yanında bişey yiyomusun sorması ayıp
Hoşgeldin canım. sağlıcakla kavuş insallah kuzuna
insallah iyi haberlerle gelirsin canım ama benden söylemesi (çünkü ben her gittiğimde soruyorum) saçları renkli ultrasonda bile belli olmuyo:26::26:
canım masallahiyi büyütmüşsün kuzunu şuan 33+larda olmana rağmen 2650 gram, sezaryen diceklerdir diye düşünüyorum, nerden baksan 4 kg doğar heralde. o da normal yolla çıkmaya çalışırsa zaten alttan kaç dikiş gerekir, sezaryen gibi dikişli olur:26::26: tabi bilmiyorum ben sadece yorum yapıyorum. ama tabi önemli olan sağlıklı olması da yine de azcık ele avuca gelen bi bebek iyi olur heralde
İyi aksamlar kızlarrr nasılsınız bakalım ne var ne yokk 2gundur gıremıorum topıge varmı bır haber luveyladan ve dıger arkadaslardanbızde dun bebısımı gordukk saglıgı suyu yerınde sukurr ama kılosunu ogrenemedımm ılkel ultrason aletı yuzunden ama haftasına gore ıyı gorunuomus gelısımıde ıyıymıss
sağolun kızlar doktorun dedıgınde bende şaşırdım...valla ağzım hiç boş durmuyokı..kocış beslıyo benıcevız yıyorum hergun 3 tane,ıncır yıyorum,ekstra bişey yok valla ne bulursam yıyorum aburcubur harıç,yıyıorum ama çok değil az
maşallah maşallah canımaklıma geldikçe her namazdan sonra hepinize ve bebişlere dua ediyorum hayırlısıyla bi alsaydık kucaklarımıza minişleri
canim ayni dertteyizz bende melegimiii gormeek istiyoruuumama anca dogumda :)) cok sukur sekerle ilgili bise yok bende ins :26: bende en son melegimi cinsiyet icin gittigimizde ramazanin baslarinda gordum :)) ama cok sukur kalbini dinletiyolar hic yoktan iyidir :) turk dooktora gideyim dediim gittimde sansima oda yeni yerine tasinmis ultrason yokttuu neyse saglikli olsunlardaa surda kac hafta war :) ins
ya palavra o ya,3.5 luk bebek çıkıyo da 4 kiloluk mu çıkmayacak anam nasıl doğurdu bizi,normal istiyosan diretecen dr. a,yoksa işine öylesi geliyo çoğunun hop sezeryana alıyolar,benim bebiş te tombik biraz 4 kilo da olsa normal doğurmak istiyom,hem ne güzel olur yanakları dolu dolu,bol bol yürü merdiven in çık,kocadan uzak durma,son ay bol bol hurma ye,inş. pıt diye doğurcaz,belim kasılıp gevşeyip canımı yaktıkça bi yandan seviniyom çok kolay olcak doğumum,vücudum doğuma hazırlanıyo diye,bi de kegel egzersizini yapmaya çalışıyom,kocişe diyom kaslarımı sıkıp bırakıyom farkediyon mu evet diyo
Merhaba hanımlar; aranıza biraz geç katıldım. Kısaca kendimden bilgi vereyim :) 25 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var. Bu ikinci gebeliğim 29+0 yani 30 haftamıza girdik bugün normalde doğum 5 Ocak olarak gözüküyor ama ilk doğumum sezeryan olduğu için bunu da mecburi sezeryan yapacaklar dolayısıyla 19 Aralıktan sonra bir gün verirler diye tahmin ediyorum.. Anlayacağını büyük ihtimal Aralık annesi olacağım. Oğlum olacak Allah ın izniyle.. Kan demirim düşük olduğundan ilaç kullanıyorum 50 gr lık şekerim yüksek çıktı 100 lüğü yaptırmadım. şeker diyeti, vücudum çok su topladığı içinde tuz diyeti uyguluyorum... Kızımda 21 kilo almıştım bunda şimdiden 19 kilo almışım ne yapacağım bilmiyorum.. artık o kadar dikkat etmeme rağmen aldığım için sinirim bozuluyor.... neyse herkese iyi akşamlar..
iyi aksamlar aralik anneleri.... ben bugun cok heyecanliyimm cunku yarin aylar sonra ultrasonda gorucem. daha once demistim yurtdisinda oldugumdan doktor ultrasona gerek gormedikce gondermiyo. sekerim yuksek ciktigindan 2 aydir diyet yapip evde sekerimi olcuyorum dr kontrol ediyo ama yinede bi bebege bakalim dedi.. ben en son kuzumu 14 temmuzda ikili uclu test yapilirken gormustum. simdi yarin nasil olcak cok heyecanliyim:)) koca kiz oldu.. saclarini merak ediyorum kilosunu hic bilmiyorum.. yarina kadar nasil sabredicem bilmiyorum..
İyi aksamlar kızlarrr nasılsınız bakalım ne var ne yokk 2gundur gıremıorum topıge varmı bır haber luveyladan ve dıger arkadaslardanbızde dun bebısımı gordukk saglıgı suyu yerınde sukurr ama kılosunu ogrenemedımm ılkel ultrason aletı yuzunden ama haftasına gore ıyı gorunuomus gelısımıde ıyıymıss
sağol canım teşekkür ederım..ya banada sezeryan gıbı gelıyo ama hiç çatala falan bakmadan dedı sezeryan olur dıye karnımda küçük okadar abartı değil halbukı.hayırlısı bakalım bayramdan sonra nolcak...
maşallah maşallah canımaklıma geldikçe her namazdan sonra hepinize ve bebişlere dua ediyorum hayırlısıyla bi alsaydık kucaklarımıza minişleri
Turk doktorun olmasida bi nimet, burda malesef.. banada temmuzun sonuna dogru soyledi cinsiyetini dr, ultrasondakiler solemiyolar. kiz olunca gec soluyolar burda bole sacma bi kural var..
bu arada öğretmen arkadaşlarım mebbis sizde de sorunlu mu??? uzun zamandır bende hata veriyor da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?