2011 Aralık Anneleri

canım hoşgeldin. bebişine de bizden kocaman bi allahım kuzucuklarımızı nazarlardan saklasın

Hosbuldukk tatlımmm tesekkur edıyorum bebıslerımızın hepsıne kocaman bır masallahhh

hoşgeldin cnm... sezeryanda demekki 17-18 güne kadar erken olabiliyoru. aman ya RAbbii... heycan yaptım şimdi. sezeryan olursam 40 günüm falan mı kaldı yani???

maşallah cnm oğluna...

tesekkur ederız teyzesiiii

Canım benımde sezeryan olcak buyuk ıhtımalle dr son ana kdr beklerız dedı normalde 15 aralık gorunuo 10unda fln alırız dedı :44:

demek ki bu da doktordan doktora değişiyor. bi de kızlar 9 ay, erkekler 9 ay 10 günü bekler diyorlar. var mı böyle bişeyin gerçekliği???

bende de durum tam tersi, eşimle 40 saat dil döküyoruz, yapmadığımız numara kalmıyo, bizimki poposunu kaldırıp da bi zahmet fiske bile vurmuyo, çok nadir derinlerden kıpırdanmalar duyuyorum da çok şükür yaşıyo diyorum. hep de aklıma geliodu dışarı çıkınca da böyle sakin olur mu ki diye :44:

Hoşgeldin cnm

yaklaşık 1 aydır öyle bende de... Ne büyük sorunmuş. Düzeltemediler gitti... Kıdem ve derecemi merak ediyorum ben de...

aslında bnmde bi bakmam gerek yaa,,snrdan kadroya geçtk ya bilgilerdeki hatalar düzeltilecek diye duymuştuk ama hiiç aklıma gelmedi ki..

aman bırak sakın olsun delı olmasından ıyııdır vallaa

yaklaşık 1 aydır öyle bende de... Ne büyük sorunmuş. Düzeltemediler gitti... Kıdem ve derecemi merak ediyorum ben de...

aslında bnmde bi bakmam gerek yaa,,snrdan kadroya geçtk ya bilgilerdeki hatalar düzeltilecek diye duymuştuk ama hiiç aklıma gelmedi ki..

aman bırak sakın olsun delı olmasından ıyııdır vallaa

benim ki maşallah hareketli ama adamına göre muamele yapıyo resmen şaşırıyorum:) bazı kişilere konuşunca anında tepki veriyo tekme atıyo kimi dil döküyo 40 saat tık yok daha şimdiden insan ayırırmı yaa bi insan

demek ki bu da doktordan doktora değişiyor. bi de kızlar 9 ay, erkekler 9 ay 10 günü bekler diyorlar. var mı böyle bişeyin gerçekliği???

Canım sanırım artık oda eskıdendı benım gorumcemın oglus 12 gun onceden geldı bekleyemedı gununu bebeklerınde sabrı kalmadı artık

Maşşşallah, bebişin çok tatlı olmuştur. Ama şimdiden seni sezaryene yönlendirmesin bence...

kızlar cinsiyet konusunda tahminler yapılırken bana halam bişey demişti doğrumudur merak ettim erkek bebek olursa memede kararma olurmuş kızlarda olmazmış.sizde nasıl oldu ?

belki de o düzeltmeler yapıldığı için göremiyoruz bilgi modülünü. inşallah yakın zamanda düzeltirler. ben de 7nin 1 i mi olucam yoksa 8in 3 ü mü onu merak ediyorum deli gibi...

Canım sanırım artık oda eskıdendı benım gorumcemın oglus 12 gun onceden geldı bekleyemedı gununu bebeklerınde sabrı kalmadı artık

valla bebişler de cici annelerini merak ediyorlardır tabii kii... şu şeker kadınları bi görelim diyorlardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…