çook zamandır bakmadım ki...işim düşmedi..bi bakiim..
canım hoşgeldin. bebişine de bizden kocaman biallahım kuzucuklarımızı nazarlardan saklasın
hoşgeldin cnm... sezeryanda demekki 17-18 güne kadar erken olabiliyoru. aman ya RAbbii... heycan yaptım şimdi. sezeryan olursam 40 günüm falan mı kaldı yani???
maşallah cnm oğluna...
çook zamandır bakmadım ki...işim düşmedi..bi bakiim..
Hosbuldukk tatlımmm tesekkur edıyorum bebıslerımızın hepsıne kocaman bır masallahhh
tesekkur ederız teyzesiiii
Canım benımde sezeryan olcak buyuk ıhtımalle dr son ana kdr beklerız dedı normalde 15 aralık gorunuo 10unda fln alırız dedı :44:
sistem açılıyo ama bilgi modülü kayıp
dün doktorum sordu nasıl bebek hareketleri diye hocam hiç durmuyo dedim özellikle geceleri ve sabahları kuduruyo dedim güldük :)) yandın doğumdan sonra diye karnında nasıl olursa dışardada öyle olabiliyor dedi :))) sanırım uykusuz geceler bekliyor bizi
Merhaba hanımlar; aranıza biraz geç katıldım. Kısaca kendimden bilgi vereyim :) 25 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var. Bu ikinci gebeliğim 29+0 yani 30 haftamıza girdik bugün normalde doğum 5 Ocak olarak gözüküyor ama ilk doğumum sezeryan olduğu için bunu da mecburi sezeryan yapacaklar dolayısıyla 19 Aralıktan sonra bir gün verirler diye tahmin ediyorum.. Anlayacağını büyük ihtimal Aralık annesi olacağım. Oğlum olacak Allah ın izniyle.. Kan demirim düşük olduğundan ilaç kullanıyorum 50 gr lık şekerim yüksek çıktı 100 lüğü yaptırmadım. şeker diyeti, vücudum çok su topladığı içinde tuz diyeti uyguluyorum... Kızımda 21 kilo almıştım bunda şimdiden 19 kilo almışım ne yapacağım bilmiyorum.. artık o kadar dikkat etmeme rağmen aldığım için sinirim bozuluyor.... neyse herkese iyi akşamlar..
yaklaşık 1 aydır öyle bende de... Ne büyük sorunmuş. Düzeltemediler gitti... Kıdem ve derecemi merak ediyorum ben de...
bende de durum tam tersi, eşimle 40 saat dil döküyoruz, yapmadığımız numara kalmıyo, bizimki poposunu kaldırıp da bi zahmet fiske bile vurmuyo, çok nadir derinlerden kıpırdanmalar duyuyorum da çok şükür yaşıyo diyorum. hep de aklıma geliodu dışarı çıkınca da böyle sakin olur mu ki diye :44:
yaklaşık 1 aydır öyle bende de... Ne büyük sorunmuş. Düzeltemediler gitti... Kıdem ve derecemi merak ediyorum ben de...
bende de durum tam tersi, eşimle 40 saat dil döküyoruz, yapmadığımız numara kalmıyo, bizimki poposunu kaldırıp da bi zahmet fiske bile vurmuyo, çok nadir derinlerden kıpırdanmalar duyuyorum da çok şükür yaşıyo diyorum. hep de aklıma geliodu dışarı çıkınca da böyle sakin olur mu ki diye :44:
eğitimci derken öğretmen misin?yoksa meslektaş mıyız?ben matematikçiyim...
demek ki bu da doktordan doktora değişiyor. bi de kızlar 9 ay, erkekler 9 ay 10 günü bekler diyorlar. var mı böyle bişeyin gerçekliği???
slm kızlar nasılsınız.benım bugn kontrolum vardı oğlusumu gordum.2650 olmuş kılosu doktor ırı bebek olcak dıyo doğuramazsın sezeryan olucan dıyo aama ben başka bi doktora daha gözukucem.çunkı benım doktor bıraz sezeryancıdır kendısı:)))) bayramdan sonra gıtcem tekrar bakalım durumlar nolcak.....bırde hep sağımda dedım doktora kalçasını sola dayamış hep sağda duruyomuş ıyı dedı.mıgde yanmam ıcınde surup verdı ama tadı ıggggggggrennçççççç nanelı gibi ööğğğ bilmem içermiyim :))
niye böyle kurallar var orda gerekçe anlamadım.bilmediğim için soruyorum kusurabakmayın :)
rennıe dıye bışey ya tadı iğrençççç50:
aslında bnmde bi bakmam gerek yaa,,snrdan kadroya geçtk ya bilgilerdeki hatalar düzeltilecek diye duymuştuk ama hiiç aklıma gelmedi ki..
Canım sanırım artık oda eskıdendıbenım gorumcemın oglus 12 gun onceden geldı bekleyemedı gununu bebeklerınde sabrı kalmadı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?