kızlar cinsiyet konusunda tahminler yapılırken bana halam bişey demişti doğrumudur merak ettim erkek bebek olursa memede kararma olurmuş kızlarda olmazmış.sizde nasıl oldu ?
kızlar cinsiyet konusunda tahminler yapılırken bana halam bişey demişti doğrumudur merak ettim erkek bebek olursa memede kararma olurmuş kızlarda olmazmış.sizde nasıl oldu ?
belki de o düzeltmeler yapıldığı için göremiyoruz bilgi modülünü. inşallah yakın zamanda düzeltirler. ben de 7nin 1 i mi olucam yoksa 8in 3 ü mü onu merak ediyorum deli gibi...
canm başladığın seneden hesaplasan?? yada e devletten maaş bordrondan?? ben 8in 3ü olcam inş ocakta...
belki de o düzeltmeler yapıldığı için göremiyoruz bilgi modülünü. inşallah yakın zamanda düzeltirler. ben de 7nin 1 i mi olucam yoksa 8in 3 ü mü onu merak ediyorum deli gibi...
canm başladığın seneden hesaplasan?? yada e devletten maaş bordrondan?? ben 8in 3ü olcam inş ocakta...
aman bırak sakın olsun delı olmasından ıyııdır vallaa
benimde gündüz pak hareket etmiyo genelde geceleri.banada uyku yok.o yüzden şimdiden bol bol uyuyomamanııınn benimki kıpır kıpır üstelik gündüz daha az kıpır kıpır ama geceleri felaket
geceleri uyku yok bize desenize :18::18::18:
slm güzel annişler ve meleklerii...nasılsınız?? ben bugün kötü bigün eçirdim maalesef..sabah sağlk ocağndan aradılar izlemeniz var gelin diye,kalktım gittim,,yansiyon kilo vs kont herşey normaldi...çıktım alelacele okula yetişmeye çalışıyordum,,birden tansiyonum düştü sanırım yığıldım kaldım,,ufak bi baygınlık geçirdim..kısa sürdü,,eşimi aradım geldi aldı beni,bebişin hareketleri ve ben iyi olunca dr a gitmedim ama aklımda hep...gitmelimiydim ki?normaldir diyrm ama içim rahat etmiyor yinede...
hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ama aklım karıştı benim tahmini doğum tarihim 17 aralık bende sezaryen ile doğum yapıcam 2 hafta önceden mi alırlar:44:
slm kızlar nasılsınız.benım bugn kontrolum vardı oğlusumu gordum.2650 olmuş kılosu doktor ırı bebek olcak dıyo doğuramazsın sezeryan olucan dıyo aama ben başka bi doktora daha gözukucem.çunkı benım doktor bıraz sezeryancıdır kendısı:)))) bayramdan sonra gıtcem tekrar bakalım durumlar nolcak.....bırde hep sağımda dedım doktora kalçasını sola dayamış hep sağda duruyomuş ıyı dedı.mıgde yanmam ıcınde surup verdı ama tadı ıggggggggrennçççççç nanelı gibi ööğğğ bilmem içermiyim :))
banada dedıler benımkı karardı valla :))
valla bebişler de cici annelerini merak ediyorlardır tabii kii... şu şeker kadınları bi görelim diyorlardır :)
Ben de matematikçiyim
abovvvv matematıkçılerden çok korkarım ben yaaaaaa
Sanırım dogru kızlar benım memıslerde baya karardı arap memişine döndü zaten az biraz var araplık tam oldu
bende kararma oldu:)) ve kızım olacak inşallah. tutmadı yeni :))
Valla haklılar tatlım bızde merak edılmeyecek gıbımıyız yaaawww
Ben hiç korkutucu değilim, öğrenciler çok sever beni
ben kaçtım canlaarım...bi duş alayım,uykuya yenilmessem namazdan snra bişeyler okuyayım inşallah..malum cuma gecesi ve ben ne zamandr okuyamyrm( öptm herkesi,,Allaha emanet olun...
ben kaçtım canlaarım...bi duş alayım,uykuya yenilmessem namazdan snra bişeyler okuyayım inşallah..malum cuma gecesi ve ben ne zamandr okuyamyrm( öptm herkesi,,Allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?