2011 Aralık Anneleri

amanııınn benimki kıpır kıpır üstelik gündüz daha az kıpır kıpır ama geceleri felaket
geceleri uyku yok bize desenize :18::18::18:
benimde gündüz pak hareket etmiyo genelde geceleri.banada uyku yok.o yüzden şimdiden bol bol uyuyom

çok geçmiş olsun.benimde başıma bi kere geldi.marketteydim.tansiyonumu ölçtüler çok düşmüştü.korkumdan tek başıma dışarı çıkamıyorum.aynı şeyleri yaşamaya korkuyorum.

hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ama aklım karıştı benim tahmini doğum tarihim 17 aralık bende sezaryen ile doğum yapıcam 2 hafta önceden mi alırlar:44:

seninle doğum tarihimiz aynı.benimde 17 aralık ama doktor 10 gün önce 38 haftalıkken alırız dedi.

maşallah cnm.bebeişin güzel beslenmiş.iri bi bebek olucak.

kızlar cinsiyet konusunda tahminler yapılırken bana halam bişey demişti doğrumudur merak ettim erkek bebek olursa memede kararma olurmuş kızlarda olmazmış.sizde nasıl oldu ?

Sanırım dogru kızlar benım memıslerde baya karardı arap memişine döndü zaten az biraz var araplık tam oldu

valla bebişler de cici annelerini merak ediyorlardır tabii kii... şu şeker kadınları bi görelim diyorlardır :)

Valla haklılar tatlım bızde merak edılmeyecek gıbımıyız yaaawww

ben kaçtım canlaarım...bi duş alayım,uykuya yenilmessem namazdan snra bişeyler okuyayım inşallah..malum cuma gecesi ve ben ne zamandr okuyamyrm ( öptm herkesi,,Allaha emanet olun...

yasmin_84 cnm 40 hafta beklemenin nedeni ne benim kızım da sezaryen ile oldu ama planlı sezaryen değildi o yüzden tam bi bilgim yok ama kızımda 38+5 de doğdu o da suyum azaldığından zaten bu yüzden de sezaryene alındım direk

yasmin_84 cnm 40 hafta beklemenin nedeni ne benim kızım da sezaryen ile oldu ama planlı sezaryen değildi o yüzden tam bi bilgim yok ama kızımda 38+5 de doğdu o da suyum azaldığından zaten bu yüzden de sezaryene alındım direk

canm başladığın seneden hesaplasan?? yada e devletten maaş bordrondan?? ben 8in 3ü olcam inş ocakta...

valla cnm. doğu göreviyle ilgili birşey vardı ama tam hatırlamıyorum. 3. yıl derece almadan atlıyorsun. mesela 8in 3ünü görmeden 7nin1i oluyorsun gibi... bu arada e bordroya da bakamıyorum. memurluk numaram sistemde kayıtlı diilmiş. sinir oldum haaa....

Valla haklılar tatlım bızde merak edılmeyecek gıbımıyız yaaawww

di mi ama yaa??? :))))))

ben kaçtım canlaarım...bi duş alayım,uykuya yenilmessem namazdan snra bişeyler okuyayım inşallah..malum cuma gecesi ve ben ne zamandr okuyamyrm ( öptm herkesi,,Allaha emanet olun...

sen de Allah'a emanet ol cnm.. ben de kaçıyorum kızlar. ii geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…