2011 Aralık Anneleri

cnm ben 2 normal doğum yaptım.son doğumum 32 haftalık doğduğundan sezeryana alındım.bunda da doktorum geç alırsak iç dikişlerde yırtılma iç kanamaya sebep oluruz dedi.oz yüzden erken alınacak.ben yarın doğum için gün alıcam.

kızlarr bende kaçar daha namazım duruyo birazdan kocişde gelir kendinize dikkat edin hepinizi öptümmm

teşekkür ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim seni de bebğini de korusun inşalllah

arkadaşlar bu akşam haberleri izlerken kanım dondu resmen>kaddafi öldürülmüş ya görüntülerini verdiler o esnadaki.tam vahşet.anlamadığım o kadar zengin biri nasıl kanalizasyonda saklanıyomuş ki??...konumuzla alakalı olmadı kusra bakmayın ama çok şaşırdım işte yazayılim dedim.

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..kaçıncı haftaya kadar beklenecek peki...

geçen haftalarda ben öyleydim çok ağrım vardı.bu haftada kol uyuşması uyandırıyor ama geen haftaya göre daha rahat uyuyorum sonlara doğru hiç uyuyamıycaz sanırım

kalsiyum kullanan arkadaşlar günde kaç kez alıyosunuz eşim almış bana şimdi

anladım da ne bıleyım erken gıbı sankı ..

benım doktorum da sonuna kadar normal dogum taraftarı bakalım nasıl olucak..

uvv benım 2 aralık o zaman kasım 15 fılan mı olur sezaryanla cok erken ne bıleyım 39.haftada en uygunmus 39.haftadan once sezaryan olmayın yazıyor nette..

her doktor farklı demek kı ..

bakalım nasıl doguracagım..

doktorumla henuz konusmadık su an hersey normal alttan kontrol ne zaman yapar acaba..
ben haftaya cuma gunu gıdecegım doktora o zaman agdamı yaptırıp gıdeyım dıyorum belkı alttan muayene eder ,ama dogum ıcın de erken olur dımı 38-39 da olsa bır aylık olmus olur ne yapsam bılemedım ya..son agdamı yaptırmadan da doguma yakalanmak ıstemıyorum ya

Son düzenleme:
inşallah hepimiz normal doğum yaparız en doğalıda bu benim korkularım şu alttan muayeneler yok çatı muayenesi çatala çıkmak :18::18::18:

haftaya 35 haftalıkmı olacaksın henüz alttan bakmaz diyemicem son haftalar ürkütücü ya off sen yinede hazırlıklı ol sumakcım bende senin gibi son ağdayı o şekil düşünüyodum ama kısmet ben doktoruma sormuştum alttan nezaman bakacaksınız diye oda son haftalarda demişti rahat ol rahat diyodu huyumuda biliyo

dr bana da vermedi ya ama bu haftalarda çok gerekliymiş.bende yoğurt yemeye ve süt içmeye çalışıyom her gün acaba karşılar mı???

valla arkadaşım süt ve yoğurt yemesine rağmen kesinlikle iç diyodu doktorada sormadım açıkcası sonuçta zararı ıolan bişey değil bende günde 2 bardak süt akşam bir kase yoğurt yememe rağmen artık kullanıcam kalsiyumu

inşallah hepimiz normal doğum yaparız en doğalıda bu benim korkularım şu alttan muayeneler yok çatı muayenesi çatala çıkmak :18::18::18:

inşallah canım sende vajiliydin dimi yanlış hatırlamıyorum...ben alttan muayne oldum 2-3 kez pek kasmadım ama çatı muaynesi nasıldır bilmem ondan bende tırsıyom...muaynede kasmazsan inan çok kolay ve rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…