inşallah canım sende vajiliydin dimi yanlış hatırlamıyorum...ben alttan muayne oldum 2-3 kez pek kasmadım ama çatı muaynesi nasıldır bilmem ondan bende tırsıyom...muaynede kasmazsan inan çok kolay ve rahat oluyor
kızlar doktorum 2 hafta sonra gel kan testi ve idrar testi isticem dedi o esnada ne için diyede sormadım 2 hafta sonra 33 haftalık olucam siz böyle bişey yaptırdınızmı ya :26:
inşallah hepimiz normal doğum yaparız en doğalıda bu benim korkularım şu alttan muayeneler yok çatı muayenesi çatala çıkmak :18::18::18:
haftaya 35 haftalıkmı olacaksın henüz alttan bakmaz diyemicem son haftalar ürkütücü ya off sen yinede hazırlıklı ol sumakcım bende senin gibi son ağdayı o şekil düşünüyodum ama kısmet ben doktoruma sormuştum alttan nezaman bakacaksınız diye oda son haftalarda demişti rahat ol rahat diyodu huyumuda biliyo
cnm benimde memuriyet scil no işli değildi memur 0 gir dedi denedim sıfır girincegirdim snde bi dene istersen inş görürsün msjıvalla cnm. doğu göreviyle ilgili birşey vardı ama tam hatırlamıyorum. 3. yıl derece almadan atlıyorsun. mesela 8in 3ünü görmeden 7nin1i oluyorsun gibi... bu arada e bordroya da bakamıyorum. memurluk numaram sistemde kayıtlı diilmiş. sinir oldum haaa....
di mi ama yaa??? :))))))
ben sınıfçı
ben de rennie kullanıyorum, bayıla bayıla içiyorum, naneli :116:
hiç hatırlatma..
haftaya gıttıgımde 35 bıtmıs olucak 36.ya gırmıs olacagım..bakar mı bakmaz mı blmıyorum kı
en ıyısı ben yaptırıp gıdeyım sonra bır daha yaptırırım napayım ..
malesef canım bende vajinusmus yaşadım ondan dolayı böyleyim galiba sende o topikteydin dimi :)))))))
sen yine cesaret etmişsin ama sonuçta sezaryanda olsam yine muayene olucam yine olucam o halde sağlığım el verdiği sürece normal düşünüyorum Allah nasip ederse inşallahhhhhhhhhhhhh
cnm benimde memuriyet scil no işli değildi memur 0 gir dedi denedim sıfır girincegirdim snde bi dene istersen inş görürsün msjı
bende sınıfçı ve md yard adayıyım kararsız olmakla beraber sınavı kazandım sizce ne yapayım kızlar idareciliğe başvursam mı
ay bende çok seviyom artık kaşıkla değil kafama dikip içiom
evet canım bende vajili hatunlar topiğindenimcesaret ettim mecbur artık kadınız bugün olmazsa yarın yine bakcaklar benim altta kasılmam oldu acile gitmiştik dr mecbur bakıcam rahim ağzına dedi küçük honi gibi bişi soktu ama acımadı ama atı nasıldır bilmiyorum :26::26::26::26:
bende vajiliydim biliyosun benim kadar kimse panik olamaz o konuda ama kendimi normal doğuma şu şekil hazırlıyorum bugün ben bunları çekicem yaşıcam herşeye izin vermek zorundayım ama bu doğum tabiki bitecek bu insanları artık görmücem herşey 1 günde bitecek sakin ol diyorum sonra içime bir ferahlık geliyo :)))
sumakcım normal doğum yaparsak sadece 1 gün dişimizi sıkıcaz
bende vajiliydim biliyosun benim kadar kimse panik olamaz o konuda ama kendimi normal doğuma şu şekil hazırlıyorum bugün ben bunları çekicem yaşıcam herşeye izin vermek zorundayım ama bu doğum tabiki bitecek bu insanları artık görmücem herşey 1 günde bitecek sakin ol diyorum sonra içime bir ferahlık geliyo :)))
sumakcım normal doğum yaparsak sadece 1 gün dişimizi sıkıcaz
evet canım bende vajili hatunlar topiğindenimcesaret ettim mecbur artık kadınız bugün olmazsa yarın yine bakcaklar benim altta kasılmam oldu acile gitmiştik dr mecbur bakıcam rahim ağzına dedi küçük honi gibi bişi soktu ama acımadı ama atı nasıldır bilmiyorum :26::26::26::26:
bu bebişler içimizden bir türlü çıkacak ama nasıl :))) ben oğluma öyle diyorum karnımı seviyorum oğlum seni ben nasıl çıkarıcam he söyle
ben de hazırlıyorum ama yıne de cok zorlanıyorum o muayenelerde doktorumda bılıyor ,tekrar hatırlatıcam bu gıttıgımde bakalım ne dıyecek..
sen atlatmışsın coktan..
atlatmasan bu kadar kolay gecmezdı ..
benı gorsen doktorla cebellese cebellese gecıyor o muayeneler ..doktor rahatlatana kadar konusa konusa ,allahtan doktorum anlayıslı da konusuyor benle yoksa daha zor olurdu.
ben de hazırlıyorum ama yıne de cok zorlanıyorum o muayenelerde doktorumda bılıyor ,tekrar hatırlatıcam bu gıttıgımde bakalım ne dıyecek..
atlatmışımdır inşallah canım...birde ben hamişlikte ilişkiye ara vermedim çünkü ilk ilişkide hamiş kaldım ara verseydim yenemezdim belki.gerçi bende dr sölüyorum her defasında vajiliyim yavaş olun jel sürün falan diyorum görsen halimi dr gülüyo tamam panikleme diye rahatlatıyo
yok yok atlatmıssın ..
benım 3 yıl doldu hala ılıskımde bıle zorlanırım mesela ,zaten hamılelıkte unuttuk o işi
kendimizi kasmamamız lazım geçip gidecek diye düşünmek daha mantıklı olur ama doktorlar bu konuda sabırlı olmalı işte anlayış çok önemli yinede herşeye rağmen ben senden daha beterim emin ol buna rağmen normal düşünücem inşallah istediğimiz gibi olur herşey
yok yok atlatmıssın ..
benım 3 yıl doldu hala ılıskımde bıle zorlanırım mesela ,zaten hamılelıkte unuttuk o işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?