2011 Aralık Anneleri

doktoruna resti çekmen süper olmuş ve doktorun yaklaşımıda normal doğum taraftarı bir doktor bulmak okadar zorki ben ankaradayım biliyorsun şuanki doktorumda doğum yapsam varya hemen sezaryan der çünkü oda sezarcı hatta diyo bak bana kilom kalmış mı 2 tane sezaryan yaptım diyo ama doğumu istanbul da yapıcam ve doktorumu tanımıyorum bende doktor seçimimde kesinlikle normal taraftarı bir doktor olmalı
Allah hepimize kolay doğum nasip etsin dediğin gibi amin

gözün aydın cnm bol bol dinlenirsin artık evde

ben artık geceleri uyuyamıyorum sizdede oluyormu dön dön sürekli uyanma hali

bende hiç uyuyamıyorum yatamıyorum bıle gece 4lere kadar dolaşıyorum evde nolacak böle bilmiyom uykusuzluktan yorgun düştüm cok

geçmiş olsun cnm bir daha yaşama inş..

kızına maşallah cnm..yogun kanama süresi kişiden kişiye göre değişir cnm öyle özel birşey almana gerek yok bence..

hoşgeldin cnm hayırlı olsun seninde bebiş

ayy inş yarın güzel güzel görürsün bebişini

cnm oglunun maşallahı var ama hemen sezeryan düşünme başka doktorada görün 4kılo bebekler normal dogumla dogabılıyor cnm ..bırde ultrason degerleri herzaman tutmayabılıyor

maşallah cnm oglusuna

demekki doğruymuş yaa kararmalar çoğunlukta

benimkide karardı ama kızım olacak ayrıca genelde bildiğim herkesin kararıyor hamılelıkten dolayı cnm

kalsiyum kullanan arkadaşlar günde kaç kez alıyosunuz eşim almış bana şimdi

gunde birkez içiliyor cnm suda erıyenden mı senınkıde?

cnm genelde 37-38 olmadan pek muayne etmezler asagıdan bıproblem olmadıgı sürece..hatta bizim gelin 38+5deydi ogun çatı kontrolu yapılacaktı ama dogum yaptı yanı hıc muayne bıle olmadan

cnm o kadar dayanılmaz bişey olsaydı emin ol ben 3.ye normal dogum istemezdim

amin canım Rabbim bi avazda kurtarsın hepimizibende devlete gidiyorum özele gitmedim hiç.ama doğum birden bastırırsa buradaki özellerden birine döneriz artık

cnm genelde 37-38 olmadan pek muayne etmezler asagıdan bıproblem olmadıgı sürece..hatta bizim gelin 38+5deydi ogun çatı kontrolu yapılacaktı ama dogum yaptı yanı hıc muayne bıle olmadan

:

yaptırmayayım da beklıyım mı kı o zaman ..bılemedım sımdı

dimisen tecrübelisin Rabbim 3. de de kolaylıkla doğurmayı nasip etsin...kaç günde ayaklandın hemen toparlanabildin mi???

inan yatağa giresim gelmiyo artık uyku akıyo gözümden ama yatamıcam yine diyorum ve oturuyorum gördüğün gibi yarasa gibi olduk valla
benimkide suda eriyen destinam cals d3
aaaa bak bende öyle düşünüyorum aslında hiç kontrole gitmeden direk doğuma diye düşünüyorum çatım da dar değildir herhalde ama şu kordon v.s korkuyorum bebeğime bişey olur diye korkuyorum açıkcası

al işte aynı fikirdeyim

beklıyım mı ..ay ne zormus ,bırde erken gelırse Allah korusun ..yada bakalım derse ..gecen hafta bası artık baya baya asagıda dedı bakar bakar sımdı

neyse bır hafta var daha o zamana kararımı verırım herhalde :)

ayy bu gidişimde bana da bakar mı ki:26::26::26:bakmazsa bende belki bi daha gitmem doğurana kadar napım sancımı da evde çekerim sıklaşınca giderim doğuma nette öyle yazıyo sancıyı evde çekin hastane psikolojisi çekmeyin yazıyor

yaptırmayayım da beklıyım mı kı o zaman ..bılemedım sımdı

cnm daha hemen 35.haftada kontrol yapmaz gıbı gelıyor bana cunku olumsuz etkısı olabılıyor erken muaynenın dıye bılıyorum

gunde bır kere yeterlı cnm..ya o kordon olayıda cok korkulacak bısey deıl yeterkı cok takmayın kafanıza takarsan başına geelir..benim oglumda vardı ve kordon dolanmış bır şekılde dogdu sorun olmadı sadece dogarken yavaş yavaş kordonu actı doktorum bırde yanına yardımcı doktor cagırdı...

dimisen tecrübelisin Rabbim 3. de de kolaylıkla doğurmayı nasip etsin...kaç günde ayaklandın hemen toparlanabildin mi???

amin cnm inş.aslında ılk dogumum hıc kolay olmadı benım ama oglumda dogum yaptım 1saat sonra ayaktaydım gelenlerı ayakta karsıladım eve cıkıncada hıc yatmadım..inş bundada öyle olur cunku yatma şansım yok evde ıkı cocuk var yalnız benım tek derdim ıkısınde de sancım gelmedı ve 42 haftaya kadar bekledık sunı sancıyla oldu bunda inş kendı sancım gelır dıye hep dua edıyorum

destinanın dediği gibi bakmıyor olabilir sumak bendemi beklesem diye düşünmeye başladım şimdiden ama korkum erken doğum ya Allah korusun zamanında gelir inşallah bebeklerimiz

inşallah canım Rabbim bunda kolaylık nasip etsinözele mi gidiyorsun yoksa devlette mi yapıyorsun.

cnm ya zaten doguma gırmeden önce genelde ebe gelıp ılla kendıde bır bakımdan gecırıyor
yani dogum başlamadan cesıtlı hazırlıkları oluyor lavman yapılıyor bakım yapılıyor vs ..falan

destinanın dediği gibi bakmıyor olabilir sumak bendemi beklesem diye düşünmeye başladım şimdiden ama korkum erken doğum ya Allah korusun zamanında gelir inşallah bebeklerimiz

beklıyım o zaman bende ..

cnm daha hemen 35.haftada kontrol yapmaz gıbı gelıyor bana cunku olumsuz etkısı olabılıyor erken muaynenın dıye bılıyorum

o zaman 36.ya gırmıs olacagız bakmazlar dımı

yada o zaman yaptırıyım bı de 38.haftada fılan yaptırırım yıne bır daha yaptırmam artık ..

oyle yakalanmak ıstemıyorum doguma ne bıleyım zamansız fılan gelır ..zaten utanırım bırde o halde yakalandıgım ıcın utanmayayım gercı aklıma gelmez belkı o an ama olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…