2011 Aralık Anneleri

Kızlar kafam çok karışık benim sat 2 Mart 26 nisanda bhcg yaptırdım 2300 çıktı 4 gün sonra yükselip yükselmediğini görmek için tekrar yaptırdım 750 çıktı bendedaha önceki iki seferde olduğu gibi düşük yapacağımı düşündüm sonra birkaç gün bekledim ama kanama gelmedi 4 mayıs günü dr a gittim belki dış gebelik falan vardır diye d tekrar test yaptı değer 18500 e yükselmiş şok oldum diyebilirim. Düşük çıkan sonucu özel bir hastanede yaptırmıştım muhtemelen sonuç yanlışmış.Ultrasonda sadece kese görülüyor. Benimkine benzer durum yaşayan var mı acaba bebek adet gününe göre 9 haftalık ama çok geç döllenmiş olabilir. Sizce şansım var mı?.

valla ne iyi olurdu evde bi ultrason cihazı...1 ay sonra kontrolüm..ama ben dayanam raporu uzatmaya gidince haftaya dr.a dicem bi baksak mı be desem nolur sanki...:26:

inşllh en yakın zamanda kalp atışınıda görürsün Rabbime göre zorluk yok ol der olur. bak düşük çıkmış sonra nasıl yukselmiş bhcg. en yakın zamanda da kalbinin atışını görrsün ünşllh inan dua et sen yeterki

valla ne iyi olurdu evde bi ultrason cihazı...1 ay sonra kontrolüm..ama ben dayanam raporu uzatmaya gidince haftaya dr.a dicem bi baksak mı be desem nolur sanki...:26:

yakında tansiyon aleti gb olanını çıkarrrlarsa sasırmam mini ekranlı olanından bence yakındır ikinci bebeklerinize kadar cıkar belki mesela komsu glyrmus bizim bebeği bir grvrsm olurmu ugun tekme atmadıda merak ettim film gb

canım bence beklemeden başka bir doktora daha görün.. yani 2martta en son adet olmuşsun.. nekadar geç döllenme olursa olsun 9haftada kalbi duyulmuş olması lazım bana göre..
içini karartmak istemem ama.. yine bir görün derim başkasına..

Doğru söylüyorsun ben de çok ümitli değilim zaten hatta düşecek diye gittim dr'a pzt si tekrar gideceğim başka dr'a da gitmeyi düşünüyorum. Beni ümitlendiren sadece değerin 18500 e çıkmış olması.

ulrason kaliteside önemli bazı hastanelerde eski sanırım net değil bazılarındaysa ayna gb o kadar net tek hastaneyle dvm etmmk lazım denemek lazım iyiyle kötüyü ayırabilmk için

sen yine de can sıkma.. herşey allahtandır.. hayırlısı neyse o olsun tamam mı canım.. inşallah güzel haberlerle geri gelirsin

canım bende 5+6 da gitmiştim kese ve kalp atışı duyulunca 12. haftaya kadar gelmene gerek yok dedi.. ciddi canım sıkıldı bu işe.. ama sabırla bekliyorum işte

canım bende 5+6 da gitmiştim kese ve kalp atışı duyulunca 12. haftaya kadar gelmene gerek yok dedi.. ciddi canım sıkıldı bu işe.. ama sabırla bekliyorum işte
bitanemmmm sen başka bi dr gitsene canını sıkma hiç... yarın git özele ultrasondan baktır için rahat etsin...
ben benim dr kızıyorum sık sık çağırıyor diye ama bugün gidemedim pazartesi gidecem diye içim içimi yiyor... ya bişey olduysa diye...

canım ben nisa hastanesine hiç gitmedim sadece halamdan duydum kendisi orda 2 kere doğum yaptı.. çok memnunmuş

nisa hastanesi ben gördüm gittim cnm. Hamilelikten önce kadın hastalıkları vs. için giderdim oraya. Şimdi biraz uzak kaldı diye gebelikte yakın hastane seçtim. Ama nisa hastanesi çok temiz ve ilgililer ve de güleryüzlü. Ben hiçbir asık suratlılık görmedim şimdiye kadar. İşte evime bayağı uzak kaldığından tereddüt yaşıyorum. Pat diye doğurmaya başlasam çok uzak. Yenibosna da yeri bense avcılardayım.

Ahh Allah'ım mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine bebeklerimizi koru. Onlara sağlık, sıhhat ve iyi baht ver. Hayırlı evlatlar nasip et bizlere. Ve onları her türlü kötülüklerden koru rabbim.

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..

merhaba
bende senin gibiydim, herkes ne güzel bulantın yok derken bir sabah herşey tersine döndü :) şimdi 1 haftadır özellikle sabahları çok kötü kalkıyorum, kusma yok ama sürekli midem ağzımda sanki tetikte geçen burda bir arkadaştan okumuştum, dün gece yatarken baş ucuma beyaz leblebi koydum. sabah uyanınca hemen yataktan kalkmadım. leblebilerden atıştırıp yavaşca doğruldum, biraz daha bekledim ve öyle kalktım yataktan. bende işe yaradı. sen de bi dene istersen yarın. umarım fazla sürmez şu bulantılar...

bu konuda aydınlattığın için sağol canım güzel duan için se aminnnnnnnn

canım oda bişeymi ben esenyurtta oturuyorum bahçelievlere gidiyorum hastaneye
Allahım bebeklerimizi koru bizleri onalrsız bırakma..
ve isteyen herkese en kısa zamanda hayırlsıını ver....

kızlar biraz önce doktordan geldim, korka korka gittim, ufff ne stres dolu bir süreçti:18:
bebişimin kalbi atıyor duymadık ama gördük. içime kurt düştü kızlar, illa duymak mı gerek. doktor bak kalbi atıyor diye gössterdi, ekranda pıt pıt bir şey titriyordu. sizde mi bu şekilde gördünüz?
bir de bana boyunun kaç mm olduğunu söylemedi. benim de aklıma sormak gelmedi.
3 tüp kan aldılar, yarın kan tahlili sonuçlarını almaya gideceğim. sadece karnımdan bakıp çok iyi gözüküyor dedi. başka bir gelişme yok. olması gerekir mi?

canım ben dr gittiğimde alttan baktı kalp atışını gösterdi sonra makineyi ayarladı sesinide dinlettirdi..gittiğimde baş popo mesafesinide ölçüyor söylüyor....
ama bi sorun olsa söylerdi canı merak etme..

aynen..12.haftaya kadar kontrolüm yok..2li test için ense kalınlığına bakılacak o gün..sabredelim napalım..kötü bişey olursa zaten kanama ile kendini belli eder dedi dr.um..ama bazen de belirti vermiyo böyle durumlar..
kötü düşünmeyelim iyi olsun herşey..

nisa hastanesi ucuzmuş...ne güzel... aklımda olsun ama eğer bi aksilik olmazsa benim büyük tam teşekküllü bi hastanede doğum yapmam lazım..

Kayınpederım bir donem Nisa Hastanesının yonetıcılığını yapmış, o zamanlar iyiymiş ama son zamanlar da pek hoş seyler duymadığım ıcın gitmiyorum. Benım de oraya gitmemı istiyorlar ama bi kere cok kalabalık bir hastane... En kotu bı kan vermek ıcın gidildiğinde bile insan nefes alamıyor kalabalıktan... Ben de dr ve hastane konusunda kararsızım. Bahçelievler medıcal' e gidiyorum ama Vatan da ki 29 mayıs hastanesınde bi dr. duydum acaba bı dahakıne ona mı gıtsem dıyorum kararsızım ((( Burayı duyan bilen var mı??

BENİM dr da aynı öle dedi ben ajanda falan götürmüştüm rüşvet :)) sesini duyabilirmiyiz dedim o zaman açtı sesi başkada bişey demedi ben sordum ne kadarlık görüyosunuz diye 6+3 dedi ama 7+4 olmalıydı normalmi bu fark dediö aslında olmamalı normal değil diye bişeyler dedi ama çok önemsemedim burdan okumuştum herkesin oluyo öle geç düllenme olmuş olabilir dedi bi de ek olarak bende ultrason çıktısından baktım ölçülene ama anlamıyorumki nedir olması gereken ama sorun olsa derdi diye düşünüyorum 3 hafta sonra gel dedi ben 2,5 hafta sonra gitcem:))))) h.sonu gelebiliyorum dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…