Kızlar kafam çok karışık benim sat 2 Mart 26 nisanda bhcg yaptırdım 2300 çıktı 4 gün sonra yükselip yükselmediğini görmek için tekrar yaptırdım 750 çıktı bendedaha önceki iki seferde olduğu gibi düşük yapacağımı düşündüm sonra birkaç gün bekledim ama kanama gelmedi 4 mayıs günü dr a gittim belki dış gebelik falan vardır diye d tekrar test yaptı değer 18500 e yükselmiş şok oldum diyebilirim. Düşük çıkan sonucu özel bir hastanede yaptırmıştım muhtemelen sonuç yanlışmış.Ultrasonda sadece kese görülüyor. Benimkine benzer durum yaşayan var mı acaba bebek adet gününe göre 9 haftalık ama çok geç döllenmiş olabilir. Sizce şansım var mı?.
valla ne iyi olurdu evde bi ultrason cihazı...1 ay sonra kontrolüm..ama ben dayanam raporu uzatmaya gidince haftaya dr.a dicem bi baksak mı be desem nolur sanki...:26:
Kızlar kafam çok karışık benim sat 2 Mart 26 nisanda bhcg yaptırdım 2300 çıktı 4 gün sonra yükselip yükselmediğini görmek için tekrar yaptırdım 750 çıktı bendedaha önceki iki seferde olduğu gibi düşük yapacağımı düşündüm sonra birkaç gün bekledim ama kanama gelmedi 4 mayıs günü dr a gittim belki dış gebelik falan vardır diye d tekrar test yaptı değer 18500 e yükselmiş şok oldum diyebilirim. Düşük çıkan sonucu özel bir hastanede yaptırmıştım muhtemelen sonuç yanlışmış.Ultrasonda sadece kese görülüyor. Benimkine benzer durum yaşayan var mı acaba bebek adet gününe göre 9 haftalık ama çok geç döllenmiş olabilir. Sizce şansım var mı?.
canım bence beklemeden başka bir doktora daha görün.. yani 2martta en son adet olmuşsun.. nekadar geç döllenme olursa olsun 9haftada kalbi duyulmuş olması lazım bana göre..
içini karartmak istemem ama.. yine bir görün derim başkasına..
Doğru söylüyorsun ben de çok ümitli değilim zaten hatta düşecek diye gittim dr'a pzt si tekrar gideceğim başka dr'a da gitmeyi düşünüyorum. Beni ümitlendiren sadece değerin 18500 e çıkmış olması.
nisa hastanesini gördünüzmü nasıl bir hastane tavsiye edermisiniz
valla ne iyi olurdu evde bi ultrason cihazı...1 ay sonra kontrolüm..ama ben dayanam raporu uzatmaya gidince haftaya dr.a dicem bi baksak mı be desem nolur sanki...:26:
bitanemmmm sen başka bi dr gitsene canını sıkma hiç... yarın git özele ultrasondan baktır için rahat etsin...canım bende 5+6 da gitmiştim kese ve kalp atışı duyulunca 12. haftaya kadar gelmene gerek yok dedi.. ciddi canım sıkıldı bu işe.. ama sabırla bekliyorum işte
canım ben nisa hastanesine hiç gitmedim sadece halamdan duydum kendisi orda 2 kere doğum yaptı.. çok memnunmuş
kızlaar günaydın.
ben daha önce size demiştimki benim neden midem bulanmıyor? hiç belirti yok diye size sızlanmıştım. rabbim dileğimi kabul ettiüç gündür yataktan kalkamıyorum. mide bulantısından ölüyorum. aldığım kilolar (1,5-2 kilo almıştım) gitmiş. bu ne zaman geçecek bilen var mı? gece yatakta uyurken bile eşim yanlışlıkla mideme dokunsa hemen uyanıyorum, öğürüyorum. çok kötüyüm. allahım sabrını da versin insallah.
nisa hastanesi ben gördüm gittim cnm. Hamilelikten önce kadın hastalıkları vs. için giderdim oraya. Şimdi biraz uzak kaldı diye gebelikte yakın hastane seçtim. Ama nisa hastanesi çok temiz ve ilgililer ve de güleryüzlü. Ben hiçbir asık suratlılık görmedim şimdiye kadar. İşte evime bayağı uzak kaldığından tereddüt yaşıyorum. Pat diye doğurmaya başlasam çok uzak. Yenibosna da yeri bense avcılardayım.
Ahh Allah'ım mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine bebeklerimizi koru. Onlara sağlık, sıhhat ve iyi baht ver. Hayırlı evlatlar nasip et bizlere. Ve onları her türlü kötülüklerden koru rabbim.
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..
canım oda bişeymi ben esenyurtta oturuyorum bahçelievlere gidiyorum hastaneyenisa hastanesi ben gördüm gittim cnm. Hamilelikten önce kadın hastalıkları vs. için giderdim oraya. Şimdi biraz uzak kaldı diye gebelikte yakın hastane seçtim. Ama nisa hastanesi çok temiz ve ilgililer ve de güleryüzlü. Ben hiçbir asık suratlılık görmedim şimdiye kadar. İşte evime bayağı uzak kaldığından tereddüt yaşıyorum. Pat diye doğurmaya başlasam çok uzak. Yenibosna da yeri bense avcılardayım.
Ahh Allah'ım mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine bebeklerimizi koru. Onlara sağlık, sıhhat ve iyi baht ver. Hayırlı evlatlar nasip et bizlere. Ve onları her türlü kötülüklerden koru rabbim.
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..
kızlar biraz önce doktordan geldim, korka korka gittim, ufff ne stres dolu bir süreçti:18:
bebişimin kalbi atıyorduymadık ama gördük. içime kurt düştü kızlar, illa duymak mı gerek. doktor bak kalbi atıyor diye gössterdi, ekranda pıt pıt bir şey titriyordu. sizde mi bu şekilde gördünüz?
bir de bana boyunun kaç mm olduğunu söylemedi. benim de aklıma sormak gelmedi.
3 tüp kan aldılar, yarın kan tahlili sonuçlarını almaya gideceğim. sadece karnımdan bakıp çok iyi gözüküyor dedi. başka bir gelişme yok. olması gerekir mi?
nisa hastanesi ucuzmuş...ne güzel... aklımda olsun ama eğer bi aksilik olmazsa benim büyük tam teşekküllü bi hastanede doğum yapmam lazım..
kızlar biraz önce doktordan geldim, korka korka gittim, ufff ne stres dolu bir süreçti:18:
bebişimin kalbi atıyorduymadık ama gördük. içime kurt düştü kızlar, illa duymak mı gerek. doktor bak kalbi atıyor diye gössterdi, ekranda pıt pıt bir şey titriyordu. sizde mi bu şekilde gördünüz?
bir de bana boyunun kaç mm olduğunu söylemedi. benim de aklıma sormak gelmedi.
3 tüp kan aldılar, yarın kan tahlili sonuçlarını almaya gideceğim. sadece karnımdan bakıp çok iyi gözüküyor dedi. başka bir gelişme yok. olması gerekir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?