2011 Aralık Anneleri

destinacım inşallah bu bebeğin zamanında doğar geciktirmez annesini
valla benim aklımada şu bekleme olayını soktun iyimi

herkese günaydın kızlar ve minnaklar :)

bugün tam 30 haftalık olduk, en geriden ben geliyorum galiba

cumartesi oğluşumu görmeye gideceğim, bir ay oldu görmeyeli inş. herşey yolundadır
yok canım tam arkandan geliyorum ben sen öndesin maşallah ne güzel oğluşunuda görücekmişsin ,güzel güzel pozlar versin annesine ,

34 .haftayı bıtırdık bız 35 .haftaya gırdıkkkk

maşallah sumakcım darısı bize olsun ,

bencede bekleyelim ben böyle düşünüyorum artık :)
bide doğuma öyle yakalanırım sanma canım sonuçta sancı gelir gelmez hemen gitmeyiz temizleniriz bende çok düşünüyorum bunu ama son ağda olayını ayarlamak istiyorum açıkcası

inşallah canım Rabbim bunda kolaylık nasip etsinözele mi gidiyorsun yoksa devlette mi yapıyorsun.

özele gidiyorum cnm ben oglumdaki doktoruma devam ediyorum 7 senedir değiştirmedim özel muayehanesine gıdıyorum yalnız dogumu medilife hastanesiyle anlaşması var orda yaptırıyor..

34 .haftayı bıtırdık bız 35 .haftaya gırdıkkkk

maşallah size maşallah
ya sumakcım sankı senın haftaların daha hızlı hızlı gecıyor gıbı

kızlar bana şu konuda cvp verin sizdede oldumu doktorum 2 hafta sonra gel kan ve idrar testi isticem dedi anlamış değilim 33 haftalık oluyorum ozaman neye gerek bu testler :26:

cnm ya zaten doguma gırmeden önce genelde ebe gelıp ılla kendıde bır bakımdan gecırıyor
yani dogum başlamadan cesıtlı hazırlıkları oluyor lavman yapılıyor bakım yapılıyor vs ..falan

şu lavman olayındanda aşırı korkuyorum ben nasıl bir insanım ya

ö

maşallah size maşallah
ya sumakcım sankı senın haftaların daha hızlı hızlı gecıyor gıbı

yaa sen bı de bana sor

kızlar bana şu konuda cvp verin sizdede oldumu doktorum 2 hafta sonra gel kan ve idrar testi isticem dedi anlamış değilim 33 haftalık oluyorum ozaman neye gerek bu testler :26:

genel amaclıdır canım ben her gıttıgımde ıdrar testıne bakıyor doktorum mesela..tedbır amaclı..

cnm ya o sekılde senı doktorunun görme sansı yok cunku doktordan önce ebeler seni hazırlıyorlar ve azda olsa varsa bıle bıraz mutlaka kendılerıde bakım yapıyorlar bakımdan kastımı anlamışsındır umarım
yanı sen bır hafta önceden yaptırıp gıtsen bıle doguma yıne mudahele edilir bilesin..

destinacım inşallah bu bebeğin zamanında doğar geciktirmez annesini
valla benim aklımada şu bekleme olayını soktun iyimi
amin cnm ya inş cok dua edin nolur bu sefer bari kendi sancım olsun artık bır 3.ye sunı sancı yaşamak istemıyorum(
inş hepimizinki vaktınde zamanında gelır fazla bekletmeden..

cnm benımde 30.haftanın basında istemişti doktorum tam kan sayımı ve ıdrar tahlılı genelde son haftalarda yıne kontrol edıyorlar kan seviyesine ve enfeksıyon varmı dıye bakmak için..bnlar önemli seyler baktırmakta fayda var cnm..

kızlar buarada dün nuk un silikon emziğini aldım kauçuk almadım ısrarla silikon al dedi adam

kızlar buarada dün nuk un silikon emziğini aldım kauçuk almadım ısrarla silikon al dedi adam

bende hep silikon kullandım ve hep nuk kullandım kıbar hoş duruyor nukun emzikleri:)))
kızım sadece uyuyacagı zaman emerdi oglum herzaman emmeyı cok sevdı bakalım bu miniğim napacak

kızlar bu arada eşim koltukta uyuya kaldı yazık kaldırayımda yatagına gecsın bari hepinize iyi geceler diliyorum coook öptükkk sizi

cnm ya bunlar düşününce hiç hoş şeyler deil tabiki ama napcan başa gelince hepsi çekiliyor ki sonunda miniklerimize kavuşma anı varsa daha da katlanılası oluyor..

doğru söylüyorsun ama yinede bunlarla yüzleşicem malum :18:
ama bebeğime kavuşma anımı iple çekiyorum günler çabuk geçsin

ozaman iyiki almışım nuk :) inşallah 3. meleğinde alışır erkenden emziğe
iyi geceler Allah rahatlık versin

şu lavman olayındanda aşırı korkuyorum ben nasıl bir insanım ya

hiiiiç korkulucak bişey diil cnm
ben hamileliğim boyunca baya kullandım, çıkamıyorum çok zor oluyo, lavman yapınca rahatlıyorum ancak
ince bi ucu var onu sokup jeli sıkıyosun, 5 dk ya kalmıyo

evet evlenip geldim 2009 sonuydu yilbasi zamani geldim.. cok yeniyim burda.. Turk cok ama doktor yok

cnm burdada new jersey de yani turk doktor var :) gittim amaaa sadece gitmis oldum anla iste :) turk doktorunda emin ol senin gittigin doktordan farki yoktur :) ingilizcen nasill bende ocak da 3 yil olcak evlendim 2 hafta sonra geldim :)

canım normal kontrol için istemiştir korkmana gerek yok geçen hafta bendende istedi doktorum
kan değerlerin düşüyormu çıkıyormu normalmi değilmi
idrarında enfeksiyon bakteri vs. varmı yokmu onları kontrol ediyor bende 7 bakteri çıktı mesela hiç şikayetim olmadığı halde testi kendi istedi doktrum ama baktei çıktı önemli bir durumda değilmiş gerçi ama sen farkında olmuyorsun onun için doktorlar istiyorlar ara ara bu testleri... içini ferah tut...

herkese hayırlı sabahlarrrr
biz geldik bebişimle ya ben bu alttaki kaşıntı yanma olayını atlatamadım gece kendi konuşma sesime uyanıyorum acıyo of deyip duruyorum uykumda
bu bende eskidende çok sık oluyordu.napcam bilemiyorum artık çok zor devamlı can acısı çekmek.bu arada geçmişi okumadan doğrudan yazdım inşlllh son haftalarımızda tüm anneler ve yavruları iyidir inşllh hiç olumsuzluklar yaşamadan zamannda sağlıklagelsin bebeklerimiz.

günaydın annecikler yarın haftasonu eşimde evde oğluşuşmda evde olucak ,haftaiçi sürekli pc başında ya da uyuyorum , en son cumartesi günü dışarı çıktık gezdik ,oğlumu servisten almak için 10 dk dışarı çıkıyorum ,evde sıkılıyorum ,aslında kuaföre gitsem yürüsem çok yakın ama yinede çok eriniyorum

Son düzenleme:

günaydın ayyıldızım oğluşun kaç yaşındaydı. bende kuaföre gitmeye üşeniyorum gitsem iyi olacak bugun yarın erteliyorum hep çok üşengeç oldum ya.
sizinde bebeklerinizin hareketi azaldımı beninki sıkışmayınca hareket etmiyor etsede hemen biraz oynatıyor kendini o kadar eskiden 4 dönedi içimde acaba yeri iyice daraldı büyüdükçe ondanmıdır ki 15 gün önce 1.900 gr dı şimdi büyüdümü acaba çok merak ediyorum vitaminleri çok ihmal ettim bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…