herkese günaydın kızlar ve minnaklar :)
bugün tam 30 haftalık olduk, en geriden ben geliyorum galiba
cumartesi oğluşumu görmeye gideceğim, bir ay oldu görmeyeli inş. herşey yolundadır
34 .haftayı bıtırdık bız 35 .haftaya gırdıkkkk
beklıyım o zaman bende ..
o zaman 36.ya gırmıs olacagız bakmazlar dımı
yada o zaman yaptırıyım bı de 38.haftada fılan yaptırırım yıne bır daha yaptırmam artık ..
oyle yakalanmak ıstemıyorum doguma ne bıleyım zamansız fılan gelır ..zaten utanırım bırde o halde yakalandıgım ıcın utanmayayım gercı aklıma gelmez belkı o an ama olsun :)
inşallah canım Rabbim bunda kolaylık nasip etsinözele mi gidiyorsun yoksa devlette mi yapıyorsun.
34 .haftayı bıtırdık bız 35 .haftaya gırdıkkkk
cnm ya zaten doguma gırmeden önce genelde ebe gelıp ılla kendıde bır bakımdan gecırıyor
yani dogum başlamadan cesıtlı hazırlıkları oluyor lavman yapılıyor bakım yapılıyor vs ..falan
ö
maşallah size maşallah
ya sumakcım sankı senın haftaların daha hızlı hızlı gecıyor gıbı
kızlar bana şu konuda cvp verin sizdede oldumu doktorum 2 hafta sonra gel kan ve idrar testi isticem dedi anlamış değilim 33 haftalık oluyorum ozaman neye gerek bu testler :26:
yaa sen bı de bana sor
genel amaclıdır canım ben her gıttıgımde ıdrar testıne bakıyor doktorum mesela..tedbır amaclı..
beklıyım o zaman bende ..
o zaman 36.ya gırmıs olacagız bakmazlar dımı
yada o zaman yaptırıyım bı de 38.haftada fılan yaptırırım yıne bır daha yaptırmam artık ..
oyle yakalanmak ıstemıyorum doguma ne bıleyım zamansız fılan gelır ..zaten utanırım bırde o halde yakalandıgım ıcın utanmayayım gercı aklıma gelmez belkı o an ama olsun :)
amin cnm ya inş cok dua edin nolur bu sefer bari kendi sancım olsun artık bır 3.ye sunı sancı yaşamak istemıyorumdestinacım inşallah bu bebeğin zamanında doğar geciktirmez annesini
valla benim aklımada şu bekleme olayını soktun iyimi
kızlar bana şu konuda cvp verin sizdede oldumu doktorum 2 hafta sonra gel kan ve idrar testi isticem dedi anlamış değilim 33 haftalık oluyorum ozaman neye gerek bu testler :26:
şu lavman olayındanda aşırı korkuyorum ben nasıl bir insanım ya
kızlar buarada dün nuk un silikon emziğini aldım kauçuk almadım ısrarla silikon al dedi adam
cnm ya bunlar düşününce hiç hoş şeyler deil tabiki ama napcan başa gelince hepsi çekiliyor ki sonunda miniklerimize kavuşma anı varsa daha da katlanılası oluyor..
bende hep silikon kullandım ve hep nuk kullandım kıbar hoş duruyor nukun emzikleri:)))
kızım sadece uyuyacagı zaman emerdi oglum herzaman emmeyı cok sevdı bakalım bu miniğim napacak
kızlar bu arada eşim koltukta uyuya kaldı yazık kaldırayımda yatagına gecsın bari hepinize iyi geceler diliyorum coook öptükkk sizi
şu lavman olayındanda aşırı korkuyorum ben nasıl bir insanım ya
evet evlenip geldim 2009 sonuydu yilbasi zamani geldim.. cok yeniyim burda.. Turk cok ama doktor yok
amin cnm ya inş cok dua edin nolur bu sefer bari kendi sancım olsun artık bır 3.ye sunı sancı yaşamak istemıyorum(
inş hepimizinki vaktınde zamanında gelır fazla bekletmeden..
destinacım kızları erken gelir derler senin kızında oğlunda geç gelmiş demekki kız erkek farketmiyor rabbim ne zaman isterse o zaman geliyor beiklerimiz benim oğlumda 9 ay 16 günde suni sancıyla gelmişti hiç doğmaya niyeti yoktu üstelik doktorum 6 aylıkken hastane çantanız hazır bulunsun demişti erken olabiliri işaret ederek artık ben son 3.5 ay boyunca çantamı kaçkere boşlatıp tekrr doldurduğumu hatırlamıyorum :) şimdi kız erken gelir diyorlar ama demekki boşa heveslenmeyeyim buda geç gelme ihtimali çok yüksek o zaman değilmi. rabbim zamanında suni sancısız doğum nasip etsin hepimize çok zor oluyor suniyle
günaydın annecikleryarın haftasonu eşimde evde oğluşuşmda evde olucak ,haftaiçi sürekli pc başında ya da uyuyorum , en son cumartesi günü dışarı çıktık gezdik ,oğlumu servisten almak için 10 dk dışarı çıkıyorum ,evde sıkılıyorum ,aslında kuaföre gitsem yürüsem çok yakın ama yinede çok eriniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?