günaydın ayyıldızım oğluşun kaç yaşındaydı. bende kuaföre gitmeye üşeniyorum gitsem iyi olacak bugun yarın erteliyorum hep çok üşengeç oldum ya.
sizinde bebeklerinizin hareketi azaldımı beninki sıkışmayınca hareket etmiyor etsede hemen biraz oynatıyor kendini o kadar eskiden 4 dönedi içimde acaba yeri iyice daraldı büyüdükçe ondanmıdır ki 15 gün önce 1.900 gr dı şimdi büyüdümü acaba çok merak ediyorum vitaminleri çok ihmal ettim bu aralar
slm kızlar nasılsınız.benım bugn kontrolum vardı oğlusumu gordum.2650 olmuş kılosu doktor ırı bebek olcak dıyo doğuramazsın sezeryan olucan dıyo aama ben başka bi doktora daha gözukucem.çunkı benım doktor bıraz sezeryancıdır kendısı:)))) bayramdan sonra gıtcem tekrar bakalım durumlar nolcak.....bırde hep sağımda dedım doktora kalçasını sola dayamış hep sağda duruyomuş ıyı dedı.mıgde yanmam ıcınde surup verdı ama tadı ıggggggggrennçççççç nanelı gibi ööğğğ bilmem içermiyim :))
İyi aksamlar kızlarrr nasılsınız bakalım ne var ne yokk 2gundur gıremıorum topıge varmı bır haber luveyladan ve dıger arkadaslardanbızde dun bebısımı gordukk saglıgı suyu yerınde sukurr ama kılosunu ogrenemedımm ılkel ultrason aletı yuzunden ama haftasına gore ıyı gorunuomus gelısımıde ıyıymıss
Yaa bu konuya da bi açıklık getirmek lazım, eşlerimizden uzak mı duralım, durmayalım mı... :127:
bende de durum tam tersi, eşimle 40 saat dil döküyoruz, yapmadığımız numara kalmıyo, bizimki poposunu kaldırıp da bi zahmet fiske bile vurmuyo, çok nadir derinlerden kıpırdanmalar duyuyorum da çok şükür yaşıyo diyorum. hep de aklıma geliodu dışarı çıkınca da böyle sakin olur mu ki diye :44:
oğlum 4 yaşında canım ,valla ben de bir eringeçlik oldu anlatamam ,bir kalkıp şunu alayım diyorum aman sonra alırım diyorum öyle öyle kalıyor ,bende kaşlarım için gidicektim ,aynanın karşısına geçtim bir hafta idare etsin dedim kendim aldımartık diğer hafta içinde giderim
canım sen artık 34. haftadasın gayet normal hareketlerin azalması ,sanki dar ve çocuk sıkışıyo gibi hissi olur merak etme o yerin darlıından annesi
vitaminlerini ihmal etme canım ne kulllanıyorsun ,ben elevit,demir ilacı,balık yağı kapsülü ve magnezyum alıyorum ,
geçen haftalarda ben öyleydim çok ağrım vardı.bu haftada kol uyuşması uyandırıyor ama geen haftaya göre daha rahat uyuyorum sonlara doğru hiç uyuyamıycaz sanırım
ne güzel canım ,ben de kalsiyum ilacı verdi doktor ama almıyorum günde bir kase yoğurt ve akşam cacık gece de süt içiyorum o yüzden pek gerek kalmıyor ,ne güzel oğlun 3300gram doğmuş canım ,benim oğlan 38+6 da 3190 doğmuştu ,çk güzel besledim 3 aylıkken 7100 gramdıallah bağışlasın oğlunu da bebeğinide canım. bende elevit , balıkyağı,magnezyum kalsiyum,demir ilacı alıyorum içim dışım ilaç oldu diyebilirim. maşallah iri bebekler çoğalmış topiğimizde benim pek iri olmaz sanırım oğlum 3300 gr dı bebimde çok iri ve önde gitmiyor zaten ya oğlum küçükken 2 günde zor dünyaya gtrdm:) normal doğum olcksa olacaksa küççük olsun yavrucak doğunca iyi bakarım ben ona :)
zuzuzu06 slm kızlar nasılsınız.benım bugn kontrolum vardı oğlusumu gordum.2650 olmuş kılosu doktor ırı bebek olcak dıyo doğuramazsın sezeryan olucan dıyo aama ben başka bi doktora daha gözukucem.çunkı benım doktor bıraz sezeryancıdır kendısı:)))) bayramdan sonra gıtcem tekrar bakalım durumlar nolcak.....bırde hep sağımda dedım doktora kalçasını sola dayamış hep sağda duruyomuş ıyı dedı.mıgde yanmam ıcınde surup verdı ama tadı ıggggggggrennçççççç nanelı gibi ööğğğ bilmem içermiyim :))
maşallah bebişine zuzucum, gavisconu şurubu bende içemedim dr kutuda hapını verdi çiğneniyor ve tadı çok güzel tavsiye ederim.
günaydın canımmm ben daha geçmişi tam okuyamadım akşamları sohbet daha bir koyu oluyor sanırım burada ama akşamda ben gelemiyorum kaçırıyorum sohbetigünaydın arkadaşlarım ve oğlumun mis kokulu minik arkadaşları
geçmişi okuyayım ne kaynatmışsınız dün gece bi bakayım hadi görüşürüz.
ben kalsıyum alalı maşallah ne uyuşma ne kramp kalmdı çok şükür tuz pek kullanmadığımızda zaten el ayakşişmesi de 1 kere olmuştu bir daha olmadı.benim de sağ elim sağ bacağım uyuşmuştu bu gece ellerim tombik tombik duruyodu,dudaklar köfte neyse sabaha inmişti
ne güzel canım ,ben de kalsiyum ilacı verdi doktor ama almıyorum günde bir kase yoğurt ve akşam cacık gece de süt içiyorum o yüzden pek gerek kalmıyor ,ne güzel oğlun 3300gram doğmuş canım ,benim oğlan 38+6 da 3190 doğmuştu ,çk güzel besledim 3 aylıkken 7100 gramdızayıfda değildi güzel toparladı anne sütüm faydalı geldi inşallah kızcemede yarar,sağlıcakla kucağımıza alırız ,benim bebiğimede iri diyor doktorum 29+1 de 1802 gramdı 42.5 cm idi ,şimdi kilolu bebiş güzel gibi görünüyor ama bunu doğurması var valla ben en fazla 3500 olsun istiyorum yani 4kg hayal edemiyorum
benim yoğurt bu aralar mide asidimi fazla yükseltiyor ülserimi atlattım sanıyordum ama terr nüksediyor galiba asitli yiyecekler midemi çok rahatsız ediyor bebek doğana kdr artık ilaçlarla devam edicez böyle vitamin kalsiyum filan.inşllh bebeişinin kilosuda istdğn gb olur bir soluktada dünyaya sağlıcakla glr inşllh
teşekkürler canımsorduğuma değdi süpermiş...
öğretmenim sınıf öğretmenieğitimci derken öğretmen misin?yoksa meslektaş mıyız?ben matematikçiyim...
inşallah herşey yolundadır. güzel haberlerini bekliyoruz. mutluluğuna uzaktan da olsa ortak olmak çok hoş.iyi aksamlar aralik anneleri.... ben bugun cok heyecanliyimm cunku yarin aylar sonra ultrasonda gorucem. daha once demistim yurtdisinda oldugumdan doktor ultrasona gerek gormedikce gondermiyo. sekerim yuksek ciktigindan 2 aydir diyet yapip evde sekerimi olcuyorum dr kontrol ediyo ama yinede bi bebege bakalim dedi.. ben en son kuzumu 14 temmuzda ikili uclu test yapilirken gormustum. simdi yarin nasil olcak cok heyecanliyim:)) koca kiz oldu.. saclarini merak ediyorum kilosunu hic bilmiyorum.. yarina kadar nasil sabredicem bilmiyorum..
bence erken aralığın ilk haftasına kadar bekletmeye çalış. ciğerler son haftalarda gelişiyor.....Benimde sat'a göre 13 aralık beklenen doğum tarihi,doktor 25 kasım gibi alırız diyğlum 40+4 te sezaryenle doğmuştu ama makat gelişti.Bu yavrucağım doğum pozisyonu almış,o yüzden erken almak istiyo doktor,herhangi bir risk almamak için.
Erken mi sence??
mebbise uzun zamandır bakmıyorum canım.bu arada öğretmen arkadaşlarım mebbis sizde de sorunlu mu??? uzun zamandır bende hata veriyor da...
ben de ben deben sınıfçı
kızlarr bende kaçar daha namazım duruyo birazdan kocişde gelir kendinize dikkat edin hepinizi öptümmm
iyi geceler kızlar, aynen bnm namaz da duruyo daha ve bnm kociş de gelmek üzere.... Hepinize Allah rahatlık versin..
canım normal kontrol için istemiştir korkmana gerek yok geçen hafta bendende istedi doktorum
kan değerlerin düşüyormu çıkıyormu normalmi değilmi
idrarında enfeksiyon bakteri vs. varmı yokmu onları kontrol ediyor bende 7 bakteri çıktı mesela hiç şikayetim olmadığı halde testi kendi istedi doktrum ama baktei çıktı önemli bir durumda değilmiş gerçi ama sen farkında olmuyorsun onun için doktorlar istiyorlar ara ara bu testleri... içini ferah tut...
benim de ikisinde de karardı ama göbek üzerinde çizgi olmuyor bende ... bi de o oluyormuş ya.benimkide karardıbenim de oğlum olucak inşallah
benim de en severek anlattığım derstir. çok zevkli de sevdirmek lazım.valla oldum olası sevmem şu matematıgıı hep korkardım halende korkuyorum ya :)))) nasıl yencem bu korkumu beeeennnnn
iyi geceler kızlar, aynen bnm namaz da duruyo daha ve bnm kociş de gelmek üzere.... Hepinize Allah rahatlık versin..
kızlar sizin kocişler nerde saat 23 olmuş... sizi fazla yalnız bırakmasınlar gece gece.kızlarr bende kaçar daha namazım duruyo birazdan kocişde gelir kendinize dikkat edin hepinizi öptümmm
kendini motive et. aynen böyle devam. inşallah bi avazda kurtulacaksınız . özellikle vajili arkadaşlara bu mesajım. Allah yardımcınız olsun.bende vajiliydim biliyosun benim kadar kimse panik olamaz o konuda ama kendimi normal doğuma şu şekil hazırlıyorum bugün ben bunları çekicem yaşıcam herşeye izin vermek zorundayım ama bu doğum tabiki bitecek bu insanları artık görmücem herşey 1 günde bitecek sakin ol diyorum sonra içime bir ferahlık geliyo :)))
sumakcım normal doğum yaparsak sadece 1 gün dişimizi sıkıcaz
ben de md yrd düşünüyordum bi ara ama şimdi vazgeçtim. hem bebeğime bakmak istiyorum hem de 8-5 okulda durmak istemiyorum. 200 tl fark ediyor toplam ek ders ve maaşta. ideallerin bi amacın varsa dene derim kazanan arkadaşa. kaç puan almış çelik arkadaşımız?lider olma özelliğin varsa şayet ol derim fakat müdür yardımcılığı kolay değil öğretmen olarak derslerimize giriyor çıkıyoruz ama müdür yardımcı sabah orda ve akşam 5 te çıkmak zorunda ve maaş olarak da 100 tl falan fark ediyo ama sınavı kazanmışsın bu konudada adaysan yolun açık olsun arkadaşım
günaydn kızlar
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri
ben bi zararını görmedim dr. da tavsiye ediyo durmak yok yola devam,ama dün gece 10 dk kadar sürdü o bölgeye sanki birsürü iğne batırıyolar sır sır sızlıyodu,vücudumda ummalı çalışmalar var ama ben anlayamıyom:44::44::44:
ben kalsıyum alalı maşallah ne uyuşma ne kramp kalmdı çok şükür tuz pek kullanmadığımızda zaten el ayakşişmesi de 1 kere olmuştu bir daha olmadı.
benimkinin kalsiyumla alakası yok kalsiyum değerim hamileliğim başında üst sınıra yakındı zaten 2 ay özellkle süt içmedim biraz depodan kullnsın diye 3.5 aydan itibaren hergün 2 brdk süt içiyom,yoğurt,peynir,bi de kalsiyum yazdı dr. bi zararı olmaz diye,ben bebeğin dişli doğmasından korkuyom artık,o kadar fazla kalsiyum var çünkü,bi de ayakkabı numaram değişmedi sadece yumuşak esnek bi ayakkabı giyiyom,yüzükleri de rahat takıyom halen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?