2011 Aralık Anneleri

oğlum 4 yaşında canım ,valla ben de bir eringeçlik oldu anlatamam ,bir kalkıp şunu alayım diyorum aman sonra alırım diyorum öyle öyle kalıyor ,bende kaşlarım için gidicektim ,aynanın karşısına geçtim bir hafta idare etsin dedim kendim aldım artık diğer hafta içinde giderim
canım sen artık 34. haftadasın gayet normal hareketlerin azalması ,sanki dar ve çocuk sıkışıyo gibi hissi olur merak etme o yerin darlıından annesi
vitaminlerini ihmal etme canım ne kulllanıyorsun ,ben elevit,demir ilacı,balık yağı kapsülü ve magnezyum alıyorum ,

maşallah maşallah tombik bebekler artıyo

maşallah kuzuna

Yaa bu konuya da bi açıklık getirmek lazım, eşlerimizden uzak mı duralım, durmayalım mı... :127:

ben bi zararını görmedim dr. da tavsiye ediyo durmak yok yola devam,ama dün gece 10 dk kadar sürdü o bölgeye sanki birsürü iğne batırıyolar sır sır sızlıyodu,vücudumda ummalı çalışmalar var ama ben anlayamıyom:44::44::44:

ya lütfen bi doğruluğu olmasın bizim kız hiç durmuyo,gece gündüz,ama ben akıllı,uslu,mışıl mışıl uyuyan bi çocuk olsun istiyom,tersi çıkmaz mı yav:44::44::44:

allah bağışlasın oğlunu da bebeğinide canım. bende elevit , balıkyağı,magnezyum kalsiyum,demir ilacı alıyorum içim dışım ilaç oldu diyebilirim. maşallah iri bebekler çoğalmış topiğimizde benim pek iri olmaz sanırım oğlum 3300 gr dı bebimde çok iri ve önde gitmiyor zaten ya oğlum küçükken 2 günde zor dünyaya gtrdm:) normal doğum olcksa olacaksa küççük olsun yavrucak doğunca iyi bakarım ben ona :)

zuzuzu06 kullanıcısından alıntı
slm kızlar nasılsınız.benım bugn kontrolum vardı oğlusumu gordum.2650 olmuş kılosu doktor ırı bebek olcak dıyo doğuramazsın sezeryan olucan dıyo aama ben başka bi doktora daha gözukucem.çunkı benım doktor bıraz sezeryancıdır kendısı:)))) bayramdan sonra gıtcem tekrar bakalım durumlar nolcak.....bırde hep sağımda dedım doktora kalçasını sola dayamış hep sağda duruyomuş ıyı dedı.mıgde yanmam ıcınde surup verdı ama tadı ıggggggggrennçççççç nanelı gibi ööğğğ bilmem içermiyim :))

gaviskon şurup mu canım ,bende içiyorum tadı su ile güzel oluyo midem yanında dayıyorum valla süper geliyor ,yanmasından daha iyi ,bebeğine maşallah canım ,direk alıntı yapamadm ama merak ettim kaçıncı haftadasın kaç hafta önden çıkıyor bebişin :26: 4 kg bebişlere sanırım doktorlar sezeryanlık olarak bakıyor ,normal doğuran çok var ,

günaydın arkadaşlarım ve oğlumun mis kokulu minik arkadaşları
geçmişi okuyayım ne kaynatmışsınız dün gece bi bakayım hadi görüşürüz.

geçen haftalarda ben öyleydim çok ağrım vardı.bu haftada kol uyuşması uyandırıyor ama geen haftaya göre daha rahat uyuyorum sonlara doğru hiç uyuyamıycaz sanırım

benim de sağ elim sağ bacağım uyuşmuştu bu gece ellerim tombik tombik duruyodu,dudaklar köfte neyse sabaha inmişti

ne güzel canım ,ben de kalsiyum ilacı verdi doktor ama almıyorum günde bir kase yoğurt ve akşam cacık gece de süt içiyorum o yüzden pek gerek kalmıyor ,ne güzel oğlun 3300gram doğmuş canım ,benim oğlan 38+6 da 3190 doğmuştu ,çk güzel besledim 3 aylıkken 7100 gramdı zayıfda değildi güzel toparladı anne sütüm faydalı geldi inşallah kızcemede yarar,sağlıcakla kucağımıza alırız ,benim bebiğimede iri diyor doktorum 29+1 de 1802 gramdı 42.5 cm idi ,şimdi kilolu bebiş güzel gibi görünüyor ama bunu doğurması var valla ben en fazla 3500 olsun istiyorum yani 4kg hayal edemiyorum

sorduğuma değdi süpermiş...
teşekkürler canım

eğitimci derken öğretmen misin?yoksa meslektaş mıyız?ben matematikçiyim...
öğretmenim sınıf öğretmeni

inşallah herşey yolundadır. güzel haberlerini bekliyoruz. mutluluğuna uzaktan da olsa ortak olmak çok hoş.

bence erken aralığın ilk haftasına kadar bekletmeye çalış. ciğerler son haftalarda gelişiyor.....

bu arada öğretmen arkadaşlarım mebbis sizde de sorunlu mu??? uzun zamandır bende hata veriyor da...
mebbise uzun zamandır bakmıyorum canım.

ben de ben de

herkese günaydın. bu sabah o kadar uykum varki. temizliğe kadın gelicek birazdan yoksa valla uyur kalırım, şuan savaş veriyorum resmen. benim uykular geri geldi.

kızlarr bende kaçar daha namazım duruyo birazdan kocişde gelir kendinize dikkat edin hepinizi öptümmm

iyi geceler kızlar, aynen bnm namaz da duruyo daha ve bnm kociş de gelmek üzere.... Hepinize Allah rahatlık versin..

kızlar kocalarınız ne iş yapıyolar bayağı geç geliyolarmış. tek baaşına da zaman geçmezki. allah yardımcınız olsun(

canım sen yurt dışında mısın? nerde yaşıyosun ya da gece kuşu musun her gece saat 3-4 gibi yazıyosun bişeyler de dikkatimi çekti.

benimkide karardı benim de oğlum olucak inşallah
benim de ikisinde de karardı ama göbek üzerinde çizgi olmuyor bende ... bi de o oluyormuş ya.

valla oldum olası sevmem şu matematıgıı hep korkardım halende korkuyorum ya :)))) nasıl yencem bu korkumu beeeennnnn
benim de en severek anlattığım derstir. çok zevkli de sevdirmek lazım.

iyi geceler kızlar, aynen bnm namaz da duruyo daha ve bnm kociş de gelmek üzere.... Hepinize Allah rahatlık versin..

kızlarr bende kaçar daha namazım duruyo birazdan kocişde gelir kendinize dikkat edin hepinizi öptümmm
kızlar sizin kocişler nerde saat 23 olmuş... sizi fazla yalnız bırakmasınlar gece gece.

kendini motive et. aynen böyle devam. inşallah bi avazda kurtulacaksınız . özellikle vajili arkadaşlara bu mesajım. Allah yardımcınız olsun.

ben de md yrd düşünüyordum bi ara ama şimdi vazgeçtim. hem bebeğime bakmak istiyorum hem de 8-5 okulda durmak istemiyorum. 200 tl fark ediyor toplam ek ders ve maaşta. ideallerin bi amacın varsa dene derim kazanan arkadaşa. kaç puan almış çelik arkadaşımız?

bizim ünv. bi hoca vardı çok da severdik hala görüşürüz müd yrd okulun hamallığı derdi. müdür olmaya bakın kısa yoldan derdi.

gunaydın ..

derya siz o dogum sonra 40 gün nasıl dayanacaksınız cok merak edıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…