2011 Aralık Anneleri

gunaydın ..

derya siz o dogum sonra 40 gün nasıl dayanacaksınız cok merak edıyorum

zaten kociş diyoki yok yok 40 gün değil 15-20 günde toparlanır,ben seni beslerim sana iyi bakarım çabuk toparlanırsın,zaten ara vercez bi süre bari şimdi bunu çok görme bana diyo

evet herşeyimiz aynı hemen hemen çünkü benim de doğum günüm 15 aralık ama benim 15 aralık isteme şansım yok o zaman çok erken olur :) :) :)

KAfa karışacak bişi yok sezeryanda 38. haftadan sonra almaya çalışıyorlar bu 37+.. 38+.. olabilir. 39+lara çok nadir..

zaten kociş diyoki yok yok 40 gün değil 15-20 günde toparlanır,ben seni beslerim sana iyi bakarım çabuk toparlanırsın,zaten ara vercez bi süre bari şimdi bunu çok görme bana diyo

anaaa ,kız bekleyın ha 40 gün ne olur ne olmaz ..kesınlıkle yasak dıyorlar ancak toplanır mı vucut ..

Hayırlı Sabahlar Hepinizeee;

kızlar cinsiyet konusunda tahminler yapılırken bana halam bişey demişti doğrumudur merak ettim erkek bebek olursa memede kararma olurmuş kızlarda olmazmış.sizde nasıl oldu ?
Bende de tuttu oğlum olacak ve kapkara gögüsler :)
Benim ilk doğumda 38.haftada çatı muayenesi yapmıştı,sen kontrole gitmeden doktorunu arasan,bu gelişimde alttan muayene edermisiniz ona göre hazırlıklı geleyim die..

İstanbulun neresine geleceksin pamuk,istanbullu arkadaşlar olarak sana normal doğumcu bi doktor araştıralım biz.

anaaa ,kız bekleyın ha 40 gün ne olur ne olmaz ..kesınlıkle yasak dıyorlar ancak toplanır mı vucut ..

öyle galiba bakalım zaten 15-20 gün kanama sürüyomuş,bi de normal düşünüyom,kız da koca kafalı,kızlık zarı da duruyo kesin paramparça olcak orası,sonrasında da bi kont. e gitmek lazım dikişler için dr. ne diyo ona bakmak lazım,boşver bizimki hayal kursun beni beslesin bana baksın

öğretmen arkadaşlar 32 haftalık raporlarını aldınız mı ?nasıl gidiyor öğrencilerle?bnm yürüyerek 5 dk okulum.yine zorluyor artık beni ama devam ediyorum evde daha fazla kendimi dinlerim diye.36 da bırakmayı düşünüyorum devam edebilirsem.

gunaydın ..

derya siz o dogum sonra 40 gün nasıl dayanacaksınız cok merak edıyorum
bende :)

maşallah canım sen kendine iyi bakıyorsun ben beceremiyorum ya doğal yollardan alamıyorum hç vitamin kalsiyum

maşallah canım sen kendine iyi bakıyorsun ben beceremiyorum ya doğal yollardan alamıyorum hç vitamin kalsiyum

niye kız alırsın,meyve yemiyon mu hiç,k.üzüm,ceviz,k.incir,muz,süt,pekmez,bunlar çok faydalı diye biliyom,balık yeni başladım sayılır,onun için cevizle telafi etmeye çalıştım bizimki ille norveç uskumrusu alcak,o da yeni çıktı,neyse doğuma kadar her hafta yerim artık,şurda 30-45 arası bi günümüz kaldı son turlar iyi bakmalıyız kendimize

gunaydin kizlarr..

butun annecikler ve minik kuzulari iyidir insallah.

biz iyiyiz.. bu arada magnezyum kullanan ve ishal olan var mi acaba? hani cok siddetli bir ishal degil ama magnezyumu gunde 2ye cikardigimizdan beri hergun birkac kez wcye cikiyorum ve ishala yakin bir sekilde.

canım bağırsak düzensizliği oluyo hamilelikte hatta sancı yapıyo bende dr. buskopan al 3 defa günde dedi ama ben almıyom c kategorisi,sancı olduğunda yürüyom,geçiyo bağırsaklar hareket ediyo,ishale yakın dediğin gibi bazen oluyo,yani ayarlar kökten bozuluyo aldırma hiç

biz geldikkk şimdi leylayla konuşuyorum pazar yada pazartesi alıcaklarmış doğuma 34. Haftasının bitmesini bekliyolarmış hadi gözümüz aydın inş sağsalim kurtulur ikiside Hepinizede hayırlı cumalar diliyorum.
Bende 2 gündür şeker için koşturuyodum şükürler olsunki sınırın altınde şekerim hatta böyle giderse doğumdan sonrada ilac kullanmayı bırakıcam çok mutluyuz yanisizler nasılsınız bakalım

iyi bari o zamana kadar 2.5 kilo olur bebiş te ilk bebişimiz geliyosağ salim gelsin inş.

Merhabalar arkadaşlar herkesler iyidir umarım
Luveyla arkadaşımıza çok geçmiş olsun yeni haberler varmı acaba
geçmişe pek bakamadım inşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini

Senin adınada Leyla adınada çok sevindim canım inşallah güzel haberler alırız bundan sonra hep

kalsiyum kullanan arkadaşlar günde kaç kez alıyosunuz eşim almış bana şimdi

günde 1 kere cnm...

cnm benim doktor ısrarla 37. haftada bakıcaz diyor. vardır heralde bi bildiği...

cnm benimde memuriyet scil no işli değildi memur 0 gir dedi denedim sıfır girincegirdim snde bi dene istersen inş görürsün msjı

yok cnm. sıfırı da kabul etmedi

ben p.tesi alıcam... artık doğum sonrası ücretsiz izne ayrılırım belki...

ben magnezyuma ilk başladığımda olmuştum cnm ama sonradan düzene girdi...

bayramda bebişiyle olacak inşallah... çifte bayram ne güzel :)))

kızlar bu arada 32. haftada ayrıntılı ultrason yapılır diye okumuştum nette... yaptıracak olan var mı aranızda???

kızlar biz geldik minnak oğlumla,

keyifleriniz yerindedir umarım,

Leyla
adına çok sevimdim inş. sağlıcakla doğacak bebişimiz

demetçim
birkaç gündür göremedim seni, şekerin iyi çıkmasına çok sevindim gözün aydın,

yarın minnakımızı göreceğiz, 1 ay oldu görmeyeli inş. herşey yolundadır ve poz vermeyi sevmeyen oğlum o yüzünü belki gösterir bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…