günaydın deryyaaaaa
gunaydın ..
derya siz o dogum sonra 40 gün nasıl dayanacaksınız cok merak edıyorum
aramıza hoşgeldin seninle herşeyimiz aynı neredeyse. benim de 2. bebeğim ve bugün 29+0 olduk. normal doğum 5 ocak ama doktor 18 aralkta alırız diyor ben de 20 aralık olsun hem benim doğum günüm dedim. bugün okulda da akciğerler son hafta gelişiyor diye konuşuldu. şimdi 27 aralığa kadar bekleteyım diyorum doktora kalsa al gitsin. ilkinde 39. haftada aldılar buna 38. haftaya gün veriyor. gerekçe olarak da dikişlerin yırtılır kasılma olursa ve iç kanama geçirirsin diyor.
doktorlar erken demiyor tatlım al gitsin onlara göre. hatta hiç normal doğurma istiyorlar hemen keselim diyorlar.
zaten kociş diyoki yok yok 40 gün değil 15-20 günde toparlanır,ben seni beslerim sana iyi bakarım çabuk toparlanırsın,zaten ara vercez bi süre bari şimdi bunu çok görme bana diyo
Bende de tuttu oğlum olacak ve kapkara gögüsler :)kızlar cinsiyet konusunda tahminler yapılırken bana halam bişey demişti doğrumudur merak ettim erkek bebek olursa memede kararma olurmuş kızlarda olmazmış.sizde nasıl oldu ?
Benim ilk doğumda 38.haftada çatı muayenesi yapmıştı,sen kontrole gitmeden doktorunu arasan,bu gelişimde alttan muayene edermisiniz ona göre hazırlıklı geleyim die..hiç hatırlatma..
haftaya gıttıgımde 35 bıtmıs olucak 36.ya gırmıs olacagım..bakar mı bakmaz mı blmıyorum kı
en ıyısı ben yaptırıp gıdeyım sonra bır daha yaptırırım napayım ..
İstanbulun neresine geleceksin pamuk,istanbullu arkadaşlar olarak sana normal doğumcu bi doktor araştıralım biz.doktoruna resti çekmen süper olmuş ve doktorun yaklaşımıdanormal doğum taraftarı bir doktor bulmak okadar zorki ben ankaradayım biliyorsun şuanki doktorumda doğum yapsam varya hemen sezaryan der çünkü oda sezarcı hatta diyo bak bana kilom kalmış mı 2 tane sezaryan yaptım diyo ama doğumu istanbul da yapıcam ve doktorumu tanımıyorum bende doktor seçimimde kesinlikle normal taraftarı bir doktor olmalı
Allah hepimize kolay doğum nasip etsin dediğin gibi amin
anaaa ,kız bekleyın ha 40 gün ne olur ne olmaz ..kesınlıkle yasak dıyorlar ancak toplanır mı vucut ..
bende :)gunaydın ..
derya siz o dogum sonra 40 gün nasıl dayanacaksınız cok merak edıyorum
benimkinin kalsiyumla alakası yok kalsiyum değerim hamileliğim başında üst sınıra yakındı zaten 2 ay özellkle süt içmedim biraz depodan kullnsın diye 3.5 aydan itibaren hergün 2 brdk süt içiyom,yoğurt,peynir,bi de kalsiyum yazdı dr. bi zararı olmaz diye,ben bebeğin dişli doğmasından korkuyom artık,o kadar fazla kalsiyum var çünkü,bi de ayakkabı numaram değişmedi sadece yumuşak esnek bi ayakkabı giyiyom,yüzükleri de rahat takıyom halen
maşallah canım sen kendine iyi bakıyorsun ben beceremiyorum ya doğal yollardan alamıyorum hç vitamin kalsiyum
gunaydin kizlarr..
butun annecikler ve minik kuzulari iyidir insallah.
biz iyiyiz.. bu arada magnezyum kullanan ve ishal olan var mi acaba? hani cok siddetli bir ishal degil ama magnezyumu gunde 2ye cikardigimizdan beri hergun birkac kez wcye cikiyorum ve ishala yakin bir sekilde.
biz geldikkkşimdi leylayla konuşuyorum pazar yada pazartesi alıcaklarmış doğuma 34. Haftasının bitmesini bekliyolarmış hadi gözümüz aydın inş sağsalim kurtulur ikiside Hepinizede hayırlı cumalar diliyorum.
Bende 2 gündür şeker için koşturuyodum şükürler olsunki sınırın altınde şekerim hatta böyle giderse doğumdan sonrada ilac kullanmayı bırakıcam çok mutluyuz yanisizler nasılsınız bakalım
demeettt... Gelmedi mi sekerlerin yawww.. Facede yoksun soramadim hic..
biz geldikkkşimdi leylayla konuşuyorum pazar yada pazartesi alıcaklarmış doğuma 34. Haftasının bitmesini bekliyolarmış hadi gözümüz aydın inş sağsalim kurtulur ikiside Hepinizede hayırlı cumalar diliyorum.
Bende 2 gündür şeker için koşturuyodum şükürler olsunki sınırın altınde şekerim hatta böyle giderse doğumdan sonrada ilac kullanmayı bırakıcam çok mutluyuz yanisizler nasılsınız bakalım
kalsiyum kullanan arkadaşlar günde kaç kez alıyosunuz eşim almış bana şimdi
bakalım nasıl doguracagım..
doktorumla henuz konusmadık su an hersey normal alttan kontrol ne zaman yapar acaba..
ben haftaya cuma gunu gıdecegım doktora o zaman agdamı yaptırıp gıdeyım dıyorum belkı alttan muayene eder ,ama dogum ıcın de erken olur dımı 38-39 da olsa bır aylık olmus olur ne yapsam bılemedım ya..son agdamı yaptırmadan da doguma yakalanmak ıstemıyorum ya
cnm benimde memuriyet scil no işli değildi memur 0 gir dedi denedim sıfır girincegirdim snde bi dene istersen inş görürsün msjı
öğretmen arkadaşlar 32 haftalık raporlarını aldınız mı ?nasıl gidiyor öğrencilerle?bnm yürüyerek 5 dk okulum.yine zorluyor artık beni ama devam ediyorum evde daha fazla kendimi dinlerim diye.36 da bırakmayı düşünüyorum devam edebilirsem.
gunaydin kizlarr..
butun annecikler ve minik kuzulari iyidir insallah.
biz iyiyiz.. bu arada magnezyum kullanan ve ishal olan var mi acaba? hani cok siddetli bir ishal degil ama magnezyumu gunde 2ye cikardigimizdan beri hergun birkac kez wcye cikiyorum ve ishala yakin bir sekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?