ya tam liste deryamda var ben şimdi ona yazarım sana söylernicko 14. cüzü okucam di mi
ne zamana kadar bu arada
ay sen avrupadasın ama di mi orada doğurursam bebek oranın vatandaşı olmuyor maalesef... yoksa çok çok daha ekonomik ve rahat olurdu benim içinselam
nasilsinizz
offfffff bugun oglusum cok inatciydi benden kurabiyeabi:)))))))))) istedi yapdimmm yyemedi
sonra pataaaaa pataaaaa dedi onuda yaptim bakalim uyaninca yiyecekmi sipammmmm
of kizlar bide bu donemlerimiz gelecek yeni gelen beboislerimizde
canim yabanci ulkedemi doguracaksin bebisini nereye gidiyorsunnnnn
gel buiraya beraer doguralimmmmmm:)))))))))))))))
kukuriiiiiiiimasallahhhhhhhhhh canim cok tatlisinizzzzzzzz nazar degmesin
oh maşallah minnoşunacanım bana doktorum dediki haftaya gel sana çalışabilir raporu vereyim. ben o zaman 31+2 olacağım. ben de dedimki 32 olmam gerekmiyor mu, o da 31 bitince zaten 32. haftada oluyorsun, sorun olmaz dedi. ben haftaya alcam yani.
maşallah çok şekersiniz.
maşallah sizeben de 30+1de gittim, yani dün. 1550 gramdı. seninki de normal geldi bana. bu arada güle güle git amerikalara. beni de götürsene
ya o çizelge sata göre ben geç döllenmeyim şu anda işte 30+4üz :26:cnm yaaa senin çizelgen 32 hafta diyo amaa... yanlışlık mı var??? :106:
cnm benim çok geçmiş olsun. dikkat et kendine... bence mecbur kalmadıkça tek gezme.. ama çalışıyormuşsun o da pek mümkün olmaz sanırım(((
canım günaydın sana da hatta size degünaydn kızlar
aaaaeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim süper hber bu maşallaaah maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhbiz geldikkkşimdi leylayla konuşuyorum pazar yada pazartesi alıcaklarmış doğuma 34. Haftasının bitmesini bekliyolarmış hadi gözümüz aydın inş sağsalim kurtulur ikiside Hepinizede hayırlı cumalar diliyorum.
Bende 2 gündür şeker için koşturuyodum şükürler olsunki sınırın altınde şekerim hatta böyle giderse doğumdan sonrada ilac kullanmayı bırakıcam çok mutluyuz yanisizler nasılsınız bakalım
ben de dün silikon emzik aldım. ilk bebekte de emzik koleksiyonu yapmıştık hiç birini emmeyince. silikonla başladık emzik koleksiyonumuza bunda da. bakalım inşallah emziği emer de diğerlerine gerek kalmaz.kızlar buarada dün nuk un silikon emziğini aldım kauçuk almadım ısrarla silikon al dedi adam
maşallah pek istekliymişzaten kociş diyoki yok yok 40 gün değil 15-20 günde toparlanır,ben seni beslerim sana iyi bakarım çabuk toparlanırsın,zaten ara vercez bi süre bari şimdi bunu çok görme bana diyo
anaaa ,kız bekleyın ha 40 gün ne olur ne olmaz ..kesınlıkle yasak dıyorlar ancak toplanır mı vucut ..
arkadaşlar bizim de özel hayatımız çok renklidir. herşey yolunda gider ve istekliyiz ama doğumdan sonra 2 ay kadar birlikte olmadık ilk bebekte. eşimi çok istiyordum ama çok da korkuyordum. zaten doğum sonrası ilk deneme benim için korkunç geçmişti. doğum sancısı çekmeyen ben çok zorlanmıştım. gözünüzü korkutmak istemem ama o 40 günlük sürenin de bi hikmeti var. vücut kendini gerçeten anca toparlıyor. ne kadar ben iyiyim desen de iyi olamıyorsun.öyle galiba bakalım zaten 15-20 gün kanama sürüyomuş,bi de normal düşünüyom,kız da koca kafalı,kızlık zarı da duruyo kesin paramparça olcak orası,sonrasında da bi kont. e gitmek lazım dikişler için dr. ne diyo ona bakmak lazım,boşver bizimki hayal kursun beni beslesin bana baksın
ben sabahları şiddetli bir bel ağrısı ile kalkıyorum dik durana kadar 5 dk falan geçiyor. iki büklüm oluyorum ama doktorum 32de çalışabilir raporu vercez diyo. çalış diyo. bakalım çalışmaya çalışacağım.öğretmen arkadaşlar 32 haftalık raporlarını aldınız mı ?nasıl gidiyor öğrencilerle?bnm yürüyerek 5 dk okulum.yine zorluyor artık beni ama devam ediyorum evde daha fazla kendimi dinlerim diye.36 da bırakmayı düşünüyorum devam edebilirsem.
şekerinin düşmesine çok sevindim hadi geçmiş olsun. leylanın bebişi geliyor demek pazartesi. ilkbebeğimiz dünyaya gelecek desene hem de ekim ayında. sağ salim doğar inşallah.biz geldikkkşimdi leylayla konuşuyorum pazar yada pazartesi alıcaklarmış doğuma 34. Haftasının bitmesini bekliyolarmış hadi gözümüz aydın inş sağsalim kurtulur ikiside Hepinizede hayırlı cumalar diliyorum.
Bende 2 gündür şeker için koşturuyodum şükürler olsunki sınırın altınde şekerim hatta böyle giderse doğumdan sonrada ilac kullanmayı bırakıcam çok mutluyuz yanisizler nasılsınız bakalım
ben de 10 kasımda 32 oluyorum o zamana geldiğinde ayrıntılı ultrasonda bakarız dedi doktorum. 24te de bakmıştı. baktıracağım. bebeğimi özlediğim ve onu daha uzun süre görme şansı verdiği için baktıracağım açıkçası. doktor da o sırada boyunu kılosunu kafa çapını falan incelesin ben de hasret gidereyim.günde 1 kere cnm...
cnm benim doktor ısrarla 37. haftada bakıcaz diyor. vardır heralde bi bildiği...
yok cnm. sıfırı da kabul etmedi
ben p.tesi alıcam... artık doğum sonrası ücretsiz izne ayrılırım belki...
ben magnezyuma ilk başladığımda olmuştum cnm ama sonradan düzene girdi...
bayramda bebişiyle olacak inşallah... çifte bayram ne güzel :)))
kızlar bu arada 32. haftada ayrıntılı ultrason yapılır diye okumuştum nette... yaptıracak olan var mı aranızda???
maşallah pek istekliymiş
arkadaşlar bizim de özel hayatımız çok renklidir. herşey yolunda gider ve istekliyiz ama doğumdan sonra 2 ay kadar birlikte olmadık ilk bebekte. eşimi çok istiyordum ama çok da korkuyordum. zaten doğum sonrası ilk deneme benim için korkunç geçmişti. doğum sancısı çekmeyen ben çok zorlanmıştım. gözünüzü korkutmak istemem ama o 40 günlük sürenin de bi hikmeti var. vücut kendini gerçeten anca toparlıyor. ne kadar ben iyiyim desen de iyi olamıyorsun.
acemiyim işte bilmiyom,kanamanın kaç gün olcağını bu 40 gün hikayesini bile yeni duyuyom netten okuyup öğreniyom,kociş 15-20 günde toparlar dedi,o ablalarından duymuş olmalı yada beni kandırıyo işte,önceden söylemesi kolay kimbilir ne hale gelcek koca bi bebek çıkcak kolay mı
gunaydın arakadşlar hayırlı cumalar olsun.....gecem hiç ıyı geçmedı ya uyuyamıyorummmmmmmmmm:2::2: sağıma dönsem oluşum durtuyo kalk dıye,soluma yat yat uyuşuyo heryerım,sır ustu yatsam sırtım ağrıyo her saat bası kalkıp daha sabah olmamışmı dıyorum ya ne zor gecelerrr :)) bırde burun tıkanıklıgı başladı ay ölücem sanıyorum resmen..... :))) hayırlısıyla bı doğsaydı bende onu uytmuycam görur o :)))
biz geldikkkşimdi leylayla konuşuyorum pazar yada pazartesi alıcaklarmış doğuma 34. Haftasının bitmesini bekliyolarmış hadi gözümüz aydın inş sağsalim kurtulur ikiside Hepinizede hayırlı cumalar diliyorum.
görecez bakalım kim kimi uyutmuyor yineben sırt üstü en fazla 5 dakika yatıyorum sonra nefesim daralıyo dönüyorum yanıma 10 dk sonra ağrımaya başlıyo kollarım falan uyuşuyo haydi tekrar diğer tarafa dönüyorum dönme dolap gibiyim bütün gece
Günaydın annişleeerilk bebeğimiz geliyoor ne güzel, sağlıkla gelir inşallahh
bende yeni bir fobi buldum kendimebayram tatilinde doğuracakmışım gibi geliyor 37. haftamda olacağım o zaman annemde gelemez bilet bulamaz doktorlarda tatilde olur sefil sefil kalırım hastanede diyorum psikopata bağladım valla
gunaydın arakadşlar hayırlı cumalar olsun.....gecem hiç ıyı geçmedı ya uyuyamıyorummmmmmmmmm:2::2: sağıma dönsem oluşum durtuyo kalk dıye,soluma yat yat uyuşuyo heryerım,sır ustu yatsam sırtım ağrıyo her saat bası kalkıp daha sabah olmamışmı dıyorum ya ne zor gecelerrr :)) bırde burun tıkanıklıgı başladı ay ölücem sanıyorum resmen..... :))) hayırlısıyla bı doğsaydı bende onu uytmuycam görur o :)))
çok hoşsungüldürdün beni canını sıkma kendini de öle kötüye şartlama ki olmasın tamam mı canım benim
ben de her gece rüyamda erkek çocuk doğuruyorum :26::26: ama benimki kız. şimdi düşünüyorum da ya erkek falan olursa aldığım şeylerin %90ı pembe veya kıza gidecek şeyler. keşke doktora geçen gittiğimde bi daha sorsaydım. gerçi 4 farklı doktor kız dedi ama :26::26::26:
öyle canım ya uyumak işkence ama ben yatağa erken giriyom 8 gibi aralıklı aralıklı sabah 7 buçuğa kadar uyuyom,evde çocuk yok Allahtan da yatıp dinleniyom
bencede yıne galıp o gelır :))) aynen dönme dolap gıbı bı oraya bı buraya.sabahta eşim giderken kalk artık dıyo sabaha kadar horul horul uyudun dıyo bana kı oda ben :)))kendısı rahat rahat uyuyo bızım neler yaşdıgımızı bılen yok tabı geceleyın :)
herkese hayırlı sabahlarrrr
biz geldik bebişimle ya ben bu alttaki kaşıntı yanma olayını atlatamadım gece kendi konuşma sesime uyanıyorum acıyo of deyip duruyorum uykumda
bu bende eskidende çok sık oluyordu.napcam bilemiyorum artık çok zor devamlı can acısı çekmek.bu arada geçmişi okumadan doğrudan yazdım inşlllh son haftalarımızda tüm anneler ve yavruları iyidir inşllh hiç olumsuzluklar yaşamadan zamannda sağlıklagelsin bebeklerimiz.
amin cnm ya inş cok dua edin nolur bu sefer bari kendi sancım olsun artık bır 3.ye sunı sancı yaşamak istemıyorum(
inş hepimizinki vaktınde zamanında gelır fazla bekletmeden..
destinacım kızları erken gelir derler senin kızında oğlunda geç gelmiş demekki kız erkek farketmiyor rabbim ne zaman isterse o zaman geliyor beiklerimiz benim oğlumda 9 ay 16 günde suni sancıyla gelmişti hiç doğmaya niyeti yoktu üstelik doktorum 6 aylıkken hastane çantanız hazır bulunsun demişti erken olabiliri işaret ederek artık ben son 3.5 ay boyunca çantamı kaçkere boşlatıp tekrr doldurduğumu hatırlamıyorum :) şimdi kız erken gelir diyorlar ama demekki boşa heveslenmeyeyim buda geç gelme ihtimali çok yüksek o zaman değilmi. rabbim zamanında suni sancısız doğum nasip etsin hepimize çok zor oluyor suniyle
nanancım dun yazdım ama görmedın sanırım o kaşıntı mantardan oluyordur bırde antıbıyotık kullandım demiştinya o antıbıyotıkte kaşıntı mantar yapar bende de oluyor travokort dıye bır krem var onu kullanıyorum gecıyor ama sen doktoruna danış hatta olmadı bır muayne edip baksın ona göre krem verir yoksa ilerleyebılır önlemını al cnm..
bende ne kızım ne oglum erken geldı son dakkalarına kadar benle bırlıkte kalmak ıstediler içerisi rahat geliyor heralde :))ama bu kızıma dıyom erken gel gec kalma sakın:)))
öyle galiba bakalım zaten 15-20 gün kanama sürüyomuş,bi de normal düşünüyom,kız da koca kafalı,kızlık zarı da duruyo kesin paramparça olcak orası,sonrasında da bi kont. e gitmek lazım dikişler için dr. ne diyo ona bakmak lazım,boşver bizimki hayal kursun beni beslesin bana baksın
cnm kanama 40 gune kadar da sürebılıyor 40gun boyunca lohusa oluyorsun ve kendıne dıkkat etmen lazım o süreçte rahım kendini ancak 40gunde toparlarmış tam olarak..yani kanaman erken kesilse bile 40gunluk süreyi doldurun acele etmeyin derim ben sonra ilerde çeşitli saglık sorunlarıyla ugrasabılırsın..
biz geldikkkşimdi leylayla konuşuyorum pazar yada pazartesi alıcaklarmış doğuma 34. Haftasının bitmesini bekliyolarmış hadi gözümüz aydın inş sağsalim kurtulur ikiside Hepinizede hayırlı cumalar diliyorum.
hoşgeldinizzzz gözün aydın cnm maşallah ıyı haberler alman cok guzel..
luveyla içinde cok sevindim hadi hayırlısıyla kavusur inş bebişine saglıkla sıhhatle ilk bebişimiz saglıkla gelsin dünyaya dualarımız onlarla..
bencede yıne galıp o gelır :))) aynen dönme dolap gıbı bı oraya bı buraya.sabahta eşim giderken kalk artık dıyo sabaha kadar horul horul uyudun dıyo bana kı oda ben :)))kendısı rahat rahat uyuyo bızım neler yaşdıgımızı bılen yok tabı geceleyın :)
ben de geceleri burun tıkanıklığından sebep telef vaziyetteyim. yatağa yatıyorum, eşim diyoki amma horluyosun, ben sabah işe gitcem azcık dön diyo, bu sefer benim uykum kaçıyo, bakıyorum o uyumuş. zaten fazla da dönemiyorum, kızım hemen tepikliyo, allahım elimde bir yastık gece boyunca evin içinde tur bindiriyorum. sonra eşim uyanıyo, gel kıyamam, tamam horlarsan horla diyo. bu sefer horlarım diye utancımdan gözüme uyku girmiyo
aynen bende gunduz uyuyorum başım falan ağrıyo artık uyuyamadıgımdan.8 erken değilmi canım ya sabahı nasıl edıyon sen
Günaydın annişleeerilk bebeğimiz geliyoor ne güzel, sağlıkla gelir inşallahh
bende yeni bir fobi buldum kendimebayram tatilinde doğuracakmışım gibi geliyor 37. haftamda olacağım o zaman annemde gelemez bilet bulamaz doktorlarda tatilde olur sefil sefil kalırım hastanede diyorum psikopata bağladım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?