2011 Aralık Anneleri

Günaydın annişleeer ilk bebeğimiz geliyoor ne güzel, sağlıkla gelir inşallahh

bende yeni bir fobi buldum kendime bayram tatilinde doğuracakmışım gibi geliyor 37. haftamda olacağım o zaman annemde gelemez bilet bulamaz doktorlarda tatilde olur sefil sefil kalırım hastanede diyorum psikopata bağladım valla

nicko 14. cüzü okucam di mi
ne zamana kadar bu arada
ya tam liste deryamda var ben şimdi ona yazarım sana söyler

ay sen avrupadasın ama di mi orada doğurursam bebek oranın vatandaşı olmuyor maalesef... yoksa çok çok daha ekonomik ve rahat olurdu benim için
biz kısmetse amerikaya uçuyoruz haftaya
allahım bi mani çıkarmasın inşallah

oh maşallah minnoşuna
gelin götüreyim vallaha kimi görsem diyorum ki hadi toplanın gelin
böyle fırsat ele mi geçer bi daha

ya o çizelge sata göre ben geç döllenmeyim şu anda işte 30+4üz :26:
günaydn kızlar
canım günaydın sana da hatta size de

dün yazdım da görmedin benim cüzü hllbzktmr'a verir misin ben kayınvalideme 2. kez oku diyemicem şimdi bir de telaşım var çok
ama adımı listeden çıkarma ha yine de benim niyetime de gelsin olur mu

aaaaeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim süper hber bu maşallaaah maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh

luveylayla bi daha konuşursan söyle dualarımız onunla ve ilk bebeğimizi dört gözle bekliyoruz hayırlısıyla alsın kucağına inşallah amin

kızlar buarada dün nuk un silikon emziğini aldım kauçuk almadım ısrarla silikon al dedi adam
ben de dün silikon emzik aldım. ilk bebekte de emzik koleksiyonu yapmıştık hiç birini emmeyince. silikonla başladık emzik koleksiyonumuza bunda da. bakalım inşallah emziği emer de diğerlerine gerek kalmaz.

zaten kociş diyoki yok yok 40 gün değil 15-20 günde toparlanır,ben seni beslerim sana iyi bakarım çabuk toparlanırsın,zaten ara vercez bi süre bari şimdi bunu çok görme bana diyo
maşallah pek istekliymiş

anaaa ,kız bekleyın ha 40 gün ne olur ne olmaz ..kesınlıkle yasak dıyorlar ancak toplanır mı vucut ..

arkadaşlar bizim de özel hayatımız çok renklidir. herşey yolunda gider ve istekliyiz ama doğumdan sonra 2 ay kadar birlikte olmadık ilk bebekte. eşimi çok istiyordum ama çok da korkuyordum. zaten doğum sonrası ilk deneme benim için korkunç geçmişti. doğum sancısı çekmeyen ben çok zorlanmıştım. gözünüzü korkutmak istemem ama o 40 günlük sürenin de bi hikmeti var. vücut kendini gerçeten anca toparlıyor. ne kadar ben iyiyim desen de iyi olamıyorsun.

ben sabahları şiddetli bir bel ağrısı ile kalkıyorum dik durana kadar 5 dk falan geçiyor. iki büklüm oluyorum ama doktorum 32de çalışabilir raporu vercez diyo. çalış diyo. bakalım çalışmaya çalışacağım.

şekerinin düşmesine çok sevindim hadi geçmiş olsun. leylanın bebişi geliyor demek pazartesi. ilkbebeğimiz dünyaya gelecek desene hem de ekim ayında. sağ salim doğar inşallah.

ben de 10 kasımda 32 oluyorum o zamana geldiğinde ayrıntılı ultrasonda bakarız dedi doktorum. 24te de bakmıştı. baktıracağım. bebeğimi özlediğim ve onu daha uzun süre görme şansı verdiği için baktıracağım açıkçası. doktor da o sırada boyunu kılosunu kafa çapını falan incelesin ben de hasret gidereyim.

destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos 9.
nihalla 3.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
Luveyla 23.
Simran 26.
Sevgiliye_34 24.
Seldayavuzgüray 3.
Renk gelsin hayata 13.
blagodevoyce25.

duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,münevver,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande,Vildan,derya,şebnem ,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza,burcu,sevil, ,Gülay,seda,fatıma,derya,Songül,Selda,naşide,sevil,potendia

gunaydın arakadşlar hayırlı cumalar olsun.....gecem hiç ıyı geçmedı ya uyuyamıyorummmmmmmmmm :2::2: sağıma dönsem oluşum durtuyo kalk dıye,soluma yat yat uyuşuyo heryerım,sır ustu yatsam sırtım ağrıyo her saat bası kalkıp daha sabah olmamışmı dıyorum ya ne zor gecelerrr :)) bırde burun tıkanıklıgı başladı ay ölücem sanıyorum resmen..... :))) hayırlısıyla bı doğsaydı bende onu uytmuycam görur o :)))

görecez bakalım kim kimi uyutmuyor yine ben sırt üstü en fazla 5 dakika yatıyorum sonra nefesim daralıyo dönüyorum yanıma 10 dk sonra ağrımaya başlıyo kollarım falan uyuşuyo haydi tekrar diğer tarafa dönüyorum dönme dolap gibiyim bütün gece

demet hoşgeldin ya özlettin kendini. leylaya da sevindim insallah rabbim bizi de kurtarır ama zamanında olursa daha iyi olur senin de şekerinin çıkmamasına sevindim. gözün aydın canım.

bencede yıne galıp o gelır :))) aynen dönme dolap gıbı bı oraya bı buraya.sabahta eşim giderken kalk artık dıyo sabaha kadar horul horul uyudun dıyo bana kı oda ben :)))kendısı rahat rahat uyuyo bızım neler yaşdıgımızı bılen yok tabı geceleyın :)

çok hoşsun güldürdün beni canını sıkma kendini de öle kötüye şartlama ki olmasın tamam mı canım benim

ben de her gece rüyamda erkek çocuk doğuruyorum :26::26: ama benimki kız. şimdi düşünüyorum da ya erkek falan olursa aldığım şeylerin %90ı pembe veya kıza gidecek şeyler. keşke doktora geçen gittiğimde bi daha sorsaydım. gerçi 4 farklı doktor kız dedi ama :26::26::26:

öyle canım ya uyumak işkence ama ben yatağa erken giriyom 8 gibi aralıklı aralıklı sabah 7 buçuğa kadar uyuyom,evde çocuk yok Allahtan da yatıp dinleniyom

ay ne bileyim yaa annem benide abimide bayramda doğurmuş tatil bitene kadar çıkarmamışlar onu hastaneden ondan mı etkilendim ne canım o kadar doktor kız dediyse kızdır ya sanmıyorum ben erkek olmaz rüyalar tersine çıkar

öyle canım ya uyumak işkence ama ben yatağa erken giriyom 8 gibi aralıklı aralıklı sabah 7 buçuğa kadar uyuyom,evde çocuk yok Allahtan da yatıp dinleniyom

aynen bende gunduz uyuyorum başım falan ağrıyo artık uyuyamadıgımdan.8 erken değilmi canım ya sabahı nasıl edıyon sen

ben de geceleri burun tıkanıklığından sebep telef vaziyetteyim. yatağa yatıyorum, eşim diyoki amma horluyosun, ben sabah işe gitcem azcık dön diyo, bu sefer benim uykum kaçıyo, bakıyorum o uyumuş. zaten fazla da dönemiyorum, kızım hemen tepikliyo, allahım elimde bir yastık gece boyunca evin içinde tur bindiriyorum. sonra eşim uyanıyo, gel kıyamam, tamam horlarsan horla diyo. bu sefer horlarım diye utancımdan gözüme uyku girmiyo

günaydın kızlar herkesler iyidir umarım cumanız mubarek olsun..

benim eşimde bel ağrımın olduğu dönemlerde oflayıp poflamalarıma hemen uyanıyordu şimdi iyice alıştı on kere kalkıyorum hiiiç haberi olmuyor birde sabah ben ondan 1 saat önce kalkıp işe gidiyorum :2: ama az kaldı 2 hafta daha çalışıp çalışamaz raporu alıcam

:))))))))))))) ahh ahhh tek bırgun ya bırgun onlara versek bebeklerıde uyumaya çalışsalar nasıl olurdukı acabaaa:44::44::44::44:

aynen bende gunduz uyuyorum başım falan ağrıyo artık uyuyamadıgımdan.8 erken değilmi canım ya sabahı nasıl edıyon sen

10 da kalkıyom,meyve yiyoz,ilacımı içiyom,suyumu içiyom 11-11.5 gibi geri yatıyom,birazda ne kadar yorgun olduğuma bağlı dün kalkmadım,bi ara kociş geldi saat kaç niye kaldırmadn dedim,kalkmadın dedi,yat hadi dedi,beni de yattım,zaten saat başı uyanıyon yatakta,en azından bol bol dinlenmiş oldum

öncelilkle herkese günaydıııınnnnnnhayırrlı cumalar herkese luveyla ya çok sevindim inşallah sağlıkla doğar bebeği kendiside sağlıklı bişekilde atlatır inşallllaaaahhh
demetcim senin adına da çok sevindim şekerinin iyi çıkması çok güzel bi haber

bayram tatilinde bizim hastane cantasi bagajda olcak :))) ayni fobi bende de var yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…