2011 Aralık Anneleri

destinacığım hoşgeldin. ben de tam içimden diyordum ki bu destina fatma tam gece kuşu oldu, hep geceleri giriyo hiç denk gelemiyoruz

özledim kız seni.

aynen bende gunduz uyuyorum başım falan ağrıyo artık uyuyamadıgımdan.8 erken değilmi canım ya sabahı nasıl edıyon sen

ben de gündüzde uyku yok nolacam böle bilmiyom(( yalnız akşam 8de yataga ömrü hayatımda heralde hiç girmedim nasıl bır duygudur acaba

ayyy kıyamam sana yaa bende gece turluyom evde ama yatakta uyuyamayım cok saga sola döndüğüm için en son eşim uyanmasın bari o uyusun diye cıkıyorum yataktan

8 de nasıl yatıyorsun canım yaa ben 11-12 den önce yatamıyorum sabahta 6,45 te kalkıyorum gece de ne kadar uyursam artık

canim nartere gorunmeden cikolata ye bence. benim oglum lila pause seviyo meselaaa
ne zaman kantinden onu alip yesem dort donuyo icerde

destinacığım hoşgeldin. ben de tam içimden diyordum ki bu destina fatma tam gece kuşu oldu, hep geceleri giriyo hiç denk gelemiyoruz

özledim kız seni.

hoşbulduk cnm geceleri uyku olmayınca takılıyoz buralarda cnmgerci gunduzleride bakınıyorumda cok fazla vakıt ayıramıyorum bu aralar dolap düzenlemeleriyle mesgulum onu oraya bunu buraya habıre bişeylerin yeri değişiyor 3.ye yer açma çabasındayımbu arada koltuklarım gitti koltuksuzda kaldım uzanıp pcye bakacak yerde pek bulamıyom kendıme ama bayrama kadar yeni koltuklarım gelecek inş..
sen nasılsın cnm ???

canım magnezyumu dr. um kabız olduğumda vermişti zaten hafif ishal yapması normal..endişelenme

slm kızlar...ben hiç iyi değilim gene tansiyonum düşük sanırım,,içim bi tuhaf,,tansiyon aletimde yokki ölçeyim,,yalnızım ewde,,eşimin gelmesini beklyrm dr a gidicem,okulu astım yani bugn...gece bile uyuyamadım korkumdan şimdiki halim belkide ondandr,umarım bi tansiyon problemi çıkmaz,,dua edin lütfen

bende baştan beri çok geziyoruz ben vştoda doğuracam diye çok söyledim inşllh gerçekleşmez:

meyva birde haftada 1 kere mutlaka balık çok yiyorum kalsiyum magnezyum hapı kullandığım halde doktorum ultrasonda ne görüyors bana sen hiç kalsiyum içeren bişey yada ilaç kullanmıyonu diyor anlamadım kanım desen ona keza çok düşük hep

gunaydin kizlarr..

biz iyiyiz.. bu arada magnezyum kullanan ve ishal olan var mi acaba? hani cok siddetli bir ishal degil ama magnezyumu gunde 2ye cikardigimizdan beri hergun birkac kez wcye cikiyorum ve ishala yakin bir sekilde.
günaydın olbey
ben zaten bir kerede 2 tane birden alıyorum kalsiyumu doktorum öyle yazmıştı ilk zaman ondanmı bilmiyorum ishaldim ama şimdi sorun yok

demetçim ne güzel güzel haberlerle geldin önce lüveyla rabbimin izniyle sağlıkla dünyaya gtrr bebğini inşllh allah yardımcısı hatta hepimizin yardımsı olsun. ve şekerin normale döndüğüne çok sevindim gerçi sen herdaim çok şeker bir bayansın ama :)

neslihan demekki tek böyle gören ben değilim benim doktoruma her gitiğimde soruyorum kesin kız değilmi diye o da bakıyor 100/90 kız diyor ve ben hala rüyalarımda erkek görüyorum :) doğmadan da inanamıyacağım sanırım ve çok acayip oluyor kızım da diye sevemiyorum oğlum diyede bebeğim deyip duruyorum

aaa kızlar bu arada oğluşuma bişi almadım almadım diyordum ya
evelsi gün doktor çıkışı annemle eminönüne gittik ve sepetini aldık

bakalım foto kayabilcem mi:18:

yes başardım

bunun ayaklarının altı yay gibi olanı yani sallananını aldık:26:

canım düşükse bebeğe bi zararı yok ki benim bazı gün sabahtan ta 1 e kadar tans.9a 6,8 e 6 oluyo kafamı kaldıramıyom,öğleden sonra pat diye geçiyo 12 ye 6 falan oluyo,yüksekse bebeğe zararı olur,düşük sadece seni yorar,benim tans. düşse de bebek çok hareket ediyo oanda bile,korkma yani herşey yolunda,ben hiç aç kalmıyom onun için saat başı bişeyler atıştırıyom sende aç kalma

Son düzenleme:

canım çok şirin ya bebişin mışıl mışıl uyusun içinde

canim nartere gorunmeden cikolata ye bence. benim oglum lila pause seviyo meselaaa
ne zaman kantinden onu alip yesem dort donuyo icerde

canım ne snikerslar, brownieler, meyve suları, fayda etmiyor, normalde çok hareketli, kıpır kıpır hep, doktora giriyoruz uzanıyorum tık yok, detaylıya bile 2 kere gittim ilkinde göstermedi, en son gittiğimizde de tamamen sırtını dönmüş doktor çok uğraştı ama yüzünü dönmedi ayaklarını bağdaş yapmış takılıyor bizede mecburen doktor ayak fotosunu verdi :):) onunla avunuyorum. doktordan çıkınca yine başlıyor hareketlere, bakalım yarın biraz daha büyümüş olacak belki bir profil fotosu verir birde lila pause u bir deneyelim

bu arada yarın bizim doktor bağdat cad. olacakmış oraya gidecez, orayıda sevmiyorum hiç bu arada gazi bey sana balık yağı ve kalsiyum verdi mi? burda arkadaşlardan hergün kullananlar var benimkisi haftada 2 defa alırsın demişti merak ettim

inş öyledir canım...tansiyonm öncedende zaman zaman düşerdi,,hatta öğrenciliğimde sınav zamanları sık sık bayılırdım stresten sanıırım,,bebeğe zararı olmasında ben razıyım gerisine..dediğin gbi çok şükür baygınlığımdan sonra bile hareketliydi bebeğim..dr da içimi rahat ettirirse sorun kalmz inş..

bu arada DERYAM ben şu cüz olayını kaçırdım yine sanırım yaa..varmı ki okunamayan cüz ben alsam??

Son düzenleme:

deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yine yanlış listeyi yayınladın.
ben 24.cüzü okudum... bana 3.cüz yazmışsın

Koltukların bayrama kadar gelecek mi. hadi gözün aydın çok sevindim canım. ben de iyiyim temizlikçi var da bugun, bi taraftan da ona laf yetiştiriyorum cevaplarım gecikebiliyo, kusura bakma:)

insallah çıkmaz canım. dualarım seninle ve bebişinle. yakında eczane falan yok mu bi gidip ölçtürseydin:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…