geçmiş olsun. en kısa zamanda bi tansiyon aleti alın bence. gerçi bizz de de yok ama lazım bence her eve.slm kızlar...ben hiç iyi değilim gene tansiyonum düşük sanırım,,içim bi tuhaf,,tansiyon aletimde yokki ölçeyim,,yalnızım ewde,,eşimin gelmesini beklyrm dr a gidicem,okulu astım yani bugn...gece bile uyuyamadım korkumdan şimdiki halim belkide ondandr,umarım bi tansiyon problemi çıkmaz,,dua edin lütfen
nasıl bi güzellik bu. ben de böle bişi bulsam alayım diyom oğluşuma. çok şirin çok sevdim. kaça aldınız.? güle güle kullansın minik bebişin.aaa kızlar bu arada oğluşuma bişi almadım almadım diyordum ya
evelsi gün doktor çıkışı annemle eminönüne gittik ve sepetini aldık
bakalım foto kayabilcem mi:18:
Eki Görüntüle 276959
yes başardım
bunun ayaklarının altı yay gibi olanı yani sallananını aldık:26:
tamam canım,gerçek adını yaz özelden o zaman,Allah kabul etsin
slm kızlar...ben hiç iyi değilim gene tansiyonum düşük sanırım,,içim bi tuhaf,,tansiyon aletimde yokki ölçeyim,,yalnızım ewde,,eşimin gelmesini beklyrm dr a gidicem,okulu astım yani bugn...gece bile uyuyamadım korkumdan şimdiki halim belkide ondandr,umarım bi tansiyon problemi çıkmaz,,dua edin lütfen
aaa kızlar bu arada oğluşuma bişi almadım almadım diyordum ya
Eki Görüntüle 276959
yes başardım
canım düşükse bebeğe bi zararı yok ki benim bazı gün sabahtan ta 1 e kadar tans.9a 6,8 e 6 oluyo kafamı kaldıramıyom,öğleden sonra pat diye geçiyo 12 ye 6 falan oluyo,yüksekse bebeğe zararı olur,düşük sadece seni yorar,benim tans. düşse de bebek çok hareket ediyo oanda bile,korkma yani herşey yolunda,ben hiç aç kalmıyom onun için saat başı bişeyler atıştırıyom sende aç kalma
inş öyledir canım...tansiyonm öncedende zaman zaman düşerdi,,hatta öğrenciliğimde sınav zamanları sık sık bayılırdım stresten sanıırım,,bebeğe zararı olmasında ben razıyım gerisine..dediğin gbi çok şükür baygınlığımdan sonra bile hareketliydi bebeğim..dr da içimi rahat ettirirse sorun kalmz inş..
bu arada DERYAM ben şu cüz olayını kaçırdım yine sanırım yaa..varmı ki okunamayan cüz ben alsam??
aaa kızlar bu arada oğluşuma bişi almadım almadım diyordum ya
Eki Görüntüle 276959
yes başardım
Koltukların bayrama kadar gelecek mi. hadi gözün aydın çok sevindim canım. ben de iyiyim temizlikçi var da bugun, bi taraftan da ona laf yetiştiriyorum cevaplarım gecikebiliyo, kusura bakma:)
insallah çıkmaz canım. dualarım seninle ve bebişinle. yakında eczane falan yok mu bi gidip ölçtürseydin:26::26:
ay giydirilmiş hali de bunun gibi bişi olcakcanım çok şirin ya bebişin mışıl mışıl uyusun içinde
cnm gecmiş olsun hamılelıkte tansıyon dengesinin bozulması normal ama kontrol ettirmende fayda var cok düşükte ıyı deil yüksekte ıyı deıl baktırabılırsen bı kontrol ettırsen ıyı olur..
ayyy cok şeker cok begendim güle güle kullan cnm inş bebiş geldiğinde
deryacım bazen düşük tansıyonde tehlıkelı olabılıyor bızım gelının komsuda benle hamıleydı tansıyonu düşmüş bir kaç gün sürmüş sonra doktora gittiğinde plasantanın bebekten ayrıldıgı ortaya cıkmış suan bebek 3haftadır yogun bakımda..doktor demiş tansiyon düşünce vücut dogum yapıyorum zannedip plasantada bebekten ayrılmış..yani onunda var tehlıkesi..bizim gelin her telefonda aman abla tansıyonuna dıkkat et diye tenbıhlıyo beni cok üzülmüş etkilenmiş ondan
valla eminönünden aldık annem yeğenime hatta çevrede doğan her yeni bebeğe alırgeçmiş olsun. en kısa zamanda bi tansiyon aleti alın bence. gerçi bizz de de yok ama lazım bence her eve.
nasıl bi güzellik bu. ben de böle bişi bulsam alayım diyom oğluşuma. çok şirin çok sevdim. kaça aldınız.? güle güle kullansın minik bebişin.
bu arada 32 haftada doktora gideceğim. internette 1800 gr olur bu haftada kılosu diyor. çok merak ediyorum kaç çıkacak. daha 2 haftamız var.
sağolasın canım amin :))cnm gecmiş olsun hamılelıkte tansıyon dengesinin bozulması normal ama kontrol ettirmende fayda var cok düşükte ıyı deil yüksekte ıyı deıl baktırabılırsen bı kontrol ettırsen ıyı olur..
ayyy cok şeker cok begendim güle güle kullan cnm inş bebiş geldiğinde
deryacım bazen düşük tansıyonde tehlıkelı olabılıyor bızım gelının komsuda benle hamıleydı tansıyonu düşmüş bir kaç gün sürmüş sonra doktora gittiğinde plasantanın bebekten ayrıldıgı ortaya cıkmış suan bebek 3haftadır yogun bakımda..doktor demiş tansiyon düşünce vücut dogum yapıyorum zannedip plasantada bebekten ayrılmış..yani onunda var tehlıkesi..bizim gelin her telefonda aman abla tansıyonuna dıkkat et diye tenbıhlıyo beni cok üzülmüş etkilenmiş ondan
ayyyy hadi inşallahgüle güle kullansın minnoşun
canım ne snikerslar, brownieler, meyve suları, fayda etmiyor, normalde çok hareketli, kıpır kıpır hep, doktora giriyoruz uzanıyorum tık yok, detaylıya bile 2 kere gittim ilkinde göstermedi, en son gittiğimizde de tamamen sırtını dönmüş doktor çok uğraştı ama yüzünü dönmedi ayaklarını bağdaş yapmış takılıyor bizede mecburen doktor ayak fotosunu verdi :):) onunla avunuyorum. doktordan çıkınca yine başlıyor hareketlere, bakalım yarın biraz daha büyümüş olacak belki bir profil fotosu verir birde lila pause u bir deneyelim
bu arada yarın bizim doktor bağdat cad. olacakmış oraya gidecez, orayıda sevmiyorum hiçbu arada gazi bey sana balık yağı ve kalsiyum verdi mi? burda arkadaşlardan hergün kullananlar var benimkisi haftada 2 defa alırsın demişti merak ettim
valla ben 7 ye 5 hatta 4ü bile gördüm tansiyonum yerlerdekaçmışki tans. u ben 9 a 6 yı gördüm,hamilikte düşebilir bazen dediler,önemsemediler,sabahları düşüyo bazen benim,ama öğlen olunca geçiyo,bayılma olmadı hiç galiba onun daha düşüktü tans. u
çok güzel canım..
çok şekerrrr
ayyyyy bu haliyle daha bi şirinmiş Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
Koltukların bayrama kadar gelecek mi. hadi gözün aydın çok sevindim canım. ben de iyiyim temizlikçi var da bugun, bi taraftan da ona laf yetiştiriyorum cevaplarım gecikebiliyo, kusura bakma:)
insallah çıkmaz canım. dualarım seninle ve bebişinle. yakında eczane falan yok mu bi gidip ölçtürseydin:26::26:
deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yine yanlış listeyi yayınladın.
ben 24.cüzü okudum... bana 3.cüz yazmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?