destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos 9.
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
Luveyla 23.
Simran 26.
Sevgiliye_34 24.
Seldayavuzgüray 3.
Renk gelsin hayata 13.
blagodevoyce25.
gnc24 5.
potendianın adını öğneemmeyince 5. cüzü sana da verdim gnc24 cüğüm gerçek adını özele yazarsan sevinirim
duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,münevver,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande,Vildan,hilal,derya,şebnem,elif,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza,burcu,sevil,Gülay,seda,fatıma,derya,Songül,Selda,naşide,sevil,potendia
oldu mu nihallacım
ay kızlar bu arada çarşamba günü kan idrar vs ne test varsa yaptırdık...
bu sefer de şekerim düşük çıkmış mı
bi türlü dengeleyemedik diye dertlenirken doktorum aradı bi kızdı bana
aç mıydın diye
hee dedim
sen hiç aç kalmicaksın dedi her zaman yanında bişi olcak dedi kapadı
ama düşünüyorum da e insülin yapmadan yemiceksem e insülini d eyapamadıysam yemicem o zaman diye düşünüyorum otomatik olarak
anlamaıdm nasıl iş
yanıma artık bi meyve falan bişi koycam ama bak mesela şimdi açım
ama insülini yaptım yemek yemek için 20 dk beklemem lazım ama kazınıyorum peffff
3.,,25 ve 26.cüzler ikişer kişiye verilmiş cnm..
evet çünkü arapça okunmayanları öyle yaptık yaa:44::44::44:
hıııımmmmmm...çok dikkat ettim ama boşta kalan hiç göremedm(
aaa kızlar bu arada oğluşuma bişi almadım almadım diyordum ya
evelsi gün doktor çıkışı annemle eminönüne gittik ve sepetini aldık
bakalım foto kayabilcem mi:18:
Eki Görüntüle 276959
yes başardım
bunun ayaklarının altı yay gibi olanı yani sallananını aldık:26:
aaa kızlar bu arada oğluşuma bişi almadım almadım diyordum ya
evelsi gün doktor çıkışı annemle eminönüne gittik ve sepetini aldık
bakalım foto kayabilcem mi:18:
Eki Görüntüle 276959
yes başardım
bunun ayaklarının altı yay gibi olanı yani sallananını aldık:26:
valla ne bulsam yiorum mesela yolda muz ve mandalina daha rahat olur diye düşünüyorummutlaka meyve ye elma,mürdüm eriği kan şekerini yavaş yükselten meyveler mesela
balik yagi 3. aydan beri haftada 2 tane kullandiriyor zaten. cok balik yeme aliskanliim olmadii icin vermisti. kalsiyum vermedi ama bu gidisimde sorucam takviye yapcakmiyiz diye.. duzenli sut iciyorum ama bi de o degerlendirsin durumu..
valla ne bulsam yiorum mesela yolda muz ve mandalina daha rahat olur diye düşünüyorum
vde de işte elma nektarin falan yiorum aralarda
sen yazmıştın galiba yanında süt olunca şekeri emiyo die evde zaten bütün meyveleri sütle yiorum
mutlaka meyve ye elma,mürdüm eriği kan şekerini yavaş yükselten meyveler mesela
valla ne bulsam yiorum mesela yolda muz ve mandalina daha rahat olur diye düşünüyorum
vde de işte elma nektarin falan yiorum aralarda
sen yazmıştın galiba yanında süt olunca şekeri emiyo die evde zaten bütün meyveleri sütle yiorum
kızlar bu aldığımız uyku setleri varya yan korumalarla birklikte satılan... siz onların yan korumalarını ve yorganlarını yıkadınızmı??? yıkayacakmısınız??? nevresimler yıkanacak ama yorgan içi ve yan korumalarının yıkanması şart mı diye düşünüyorum.... ben kararsız kaldım da.. yani en azıdnan mevlütten sonra yıkarım diye düşünüyorum... çünkü yıkandıktan sonra yenisi gibi durmayacağından eminimm...
kızlar bu aldığımız uyku setleri varya yan korumalarla birklikte satılan... siz onların yan korumalarını ve yorganlarını yıkadınızmı??? yıkayacakmısınız??? nevresimler yıkanacak ama yorgan içi ve yan korumalarının yıkanması şart mı diye düşünüyorum.... ben kararsız kaldım da.. yani en azıdnan mevlütten sonra yıkarım diye düşünüyorum... çünkü yıkandıktan sonra yenisi gibi durmayacağından eminimm...
AYYY teşekkür ederim oğluşumun hiçbişeyi yok diye üzülüyodum oh biraz rahatladımçok güzel canım..bebişin güle güle kullansın,mışıl mışıl uyusun içinde..
ben de çok istemiştim bunlardan ama benim işgüzar kayınvalidem daha 3 aylıkken park yatak aldı hiç bana sormadan..biz de oda takımı aldık..3. bir yatak da fazla olur diye alamadım bu anne yanlarından ...:26:
temem bak şimdi arabayla mı tarif edim naısl edimNİCKOcum gidişine çok sevindim :))) nası bi cümle oldu bu yaaa
bende yatak odam için böle bişey istiyom mother care de indirimi takip ettim bu ay beşikler indirime girmedi( eminönünde nerde bi tarif edermisin gidip bende alıyım çok uygunmuş hem fiyatı da lütfeeennnn tariiiiiiiff eeetttttttt
ya hazırı bırak yiyebilsem ne ala...ya ne bu sağdaki kekler kurabiyeeler deli mi bunlar ya hazır hiç bi ürün kullanmıyorum ben
hmm biri yazdı da kim acaba ya da biri söyledi de aklımda tuttum hatırlamıyorumben yazmadım:44::44::44: ama üzerine tarçın dökülünce şekeri emiyo diyenler olmuştu,sütü hatırlamıyom
bak şimdi daha iyi bi tarif buldum...afiyet bal şeker olsunda sepetçiyi tarif eeeetttttt yarın gidip alcam bende(çok kıskanç gördüm kendimi)
annem ben süslemesini yaparım didi hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?