2011 Aralık Anneleri

oldu mu nihallacım

Son düzenleme:

mutlaka meyve ye elma,mürdüm eriği kan şekerini yavaş yükselten meyveler mesela

çok güzel canım..bebişin güle güle kullansın,mışıl mışıl uyusun içinde..
ben de çok istemiştim bunlardan ama benim işgüzar kayınvalidem daha 3 aylıkken park yatak aldı hiç bana sormadan..biz de oda takımı aldık..3. bir yatak da fazla olur diye alamadım bu anne yanlarından ...:26:

NİCKOcum gidişine çok sevindim :))) nası bi cümle oldu bu yaaa

bende yatak odam için böle bişey istiyom mother care de indirimi takip ettim bu ay beşikler indirime girmedi( eminönünde nerde bi tarif edermisin gidip bende alıyım çok uygunmuş hem fiyatı da lütfeeennnn tariiiiiiiff eeetttttttt

valla ne bulsam yiorum mesela yolda muz ve mandalina daha rahat olur diye düşünüyorum
vde de işte elma nektarin falan yiorum aralarda

sen yazmıştın galiba yanında süt olunca şekeri emiyo die evde zaten bütün meyveleri sütle yiorum

balik yagi 3. aydan beri haftada 2 tane kullandiriyor zaten. cok balik yeme aliskanliim olmadii icin vermisti. kalsiyum vermedi ama bu gidisimde sorucam takviye yapcakmiyiz diye.. duzenli sut iciyorum ama bi de o degerlendirsin durumu..

banada haftada en fazla 2 tane balık yağı iç dedi, oda balık yemediğinde burda bazı arkadaşlar günde 2 tane içiyorlar, o yüzden sanada bir sorayım dedim. kalsiyumuda bana yazmıştı,peynir, süt, vs. tüketemediğin günler alırsın bir tane dedi .bende yarın detaylı bir sorayım bakalım belki bu haftalardan sonra gereklidir

ben yazmadım:44::44::44: ama üzerine tarçın dökülünce şekeri emiyo diyenler olmuştu,sütü hatırlamıyom

meyvenin şekerinden az etkilenmek istiyorsanız meyveleri yedikten sonra ayran veya süt içilmeli bi bardak.babam ileri derecede şeker hastasıdır oradan biliyorum.ve üzüm,hurma yememeye çalış.meyveleride bi kaç çeşit bi arada değilde bir bir tüket bence...

afiyet bal şeker olsunda sepetçiyi tarif eeeetttttt yarın gidip alcam bende(çok kıskanç gördüm kendimi)

annem ben süslemesini yaparım didi hemde

kızlar bu aldığımız uyku setleri varya yan korumalarla birklikte satılan... siz onların yan korumalarını ve yorganlarını yıkadınızmı??? yıkayacakmısınız??? nevresimler yıkanacak ama yorgan içi ve yan korumalarının yıkanması şart mı diye düşünüyorum.... ben kararsız kaldım da.. yani en azıdnan mevlütten sonra yıkarım diye düşünüyorum... çünkü yıkandıktan sonra yenisi gibi durmayacağından eminimm...

ben yıkamayacağım canım,çünkü bizimki pike takımı gibi bişeydi annem pembe düz nevresim alıp yan korumalarını,kırletlerin kenarlarını,yastık kenarını,nevresimin ortasını pembeyle kaplamış,içine ince yorgan köpümüş,yastık ve kırlentleri doldurmuş,ilk hali olsa belki de şimdi hepsi dikili hazır

ben yıkamazsam belki yan korumalarını yıkamam sadece yorgan nevresim minik yastıklar falan çıktı benimkinde onları yıkarım diye düşünüyorum

bunlar gibi bişey ama desen olarak pembe kabartmalı civciv var her yanında

Eklentiler

• $imgres.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 22
  • $resim_012.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 28
AYYY teşekkür ederim oğluşumun hiçbişeyi yok diye üzülüyodum oh biraz rahatladım
temem bak şimdi arabayla mı tarif edim naısl edim
hmmm
biz arabayla fatih imç tarafından geldik
tamam mı
böyle deniz solunda sağda da işte çarşılar falan var ama sirkeciye gelme
hani sikrecidne sultanahmete çıkan sağ vardır ya o kadar gitme
hmmm hani solda dneiz kenarında üniversite var adı neydi yaa tam onun karşısına düşüyor işte

ya ne bu sağdaki kekler kurabiyeeler deli mi bunlar ya hazır hiç bi ürün kullanmıyorum ben
ya hazırı bırak yiyebilsem ne ala...
ben bu şeker hastalarına çok üzülüyorum artık yaa
o kadar çok çikolata vs reklamı var ki
aklımı kaybedicem nerdeyse

ben yazmadım:44::44::44: ama üzerine tarçın dökülünce şekeri emiyo diyenler olmuştu,sütü hatırlamıyom
hmm biri yazdı da kim acaba ya da biri söyledi de aklımda tuttum hatırlamıyorum

afiyet bal şeker olsunda sepetçiyi tarif eeeetttttt yarın gidip alcam bende(çok kıskanç gördüm kendimi)

annem ben süslemesini yaparım didi hemde
bak şimdi daha iyi bi tarif buldum...

şimdi tam eminönü iskelesinde durduğunu düşün denizi sağına alarak yürümeye başla
yani bakırköyü arkanda bırakcan tamam mı
bi de deniz tarafına dğeil de karşıya geç ve öyle yürü heralde 500 metre falan solda bi yer burası birsürü soba ahşap kaşık nihale mangal falan satan dükkanlar var
dal ordna içeri orda işte bisürü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…