ya bu yan taraftaki kurabiye reklamı benim dikkatimi dağıtıyo...aklımı çeliyooo..
zaten dr. ne kadar hamurişi yeme derse o kadar yiyorum inat yapar gibi...
vallaha sinir bozucu hiç demiyolar bunlar hamile diye
kalktım kurabiye yapıyorum şimdi..durup dururken kötü yola düştüm...
kızlar biz geldik minnak oğlumla,
keyifleriniz yerindedir umarım,
leyla adına çok sevimdim inş. Sağlıcakla doğacak bebişimiz
demetçim birkaç gündür göremedim seni, şekerin iyi çıkmasına çok sevindim gözün aydın,
yarın minnakımızı göreceğiz, 1 ay oldu görmeyeli inş. Herşey yolundadır ve poz vermeyi sevmeyen oğlum o yüzünü belki gösterir bize
demet hoşgeldin ya özlettin kendini. Leylaya da sevindim insallah rabbim bizi de kurtarır ama zamanında olursa daha iyi olurSenin de şekerinin çıkmamasına sevindim. Gözün aydın canım.
çok çok çok teşekkürr ederim kızlaröncelilkle herkese günaydıııınnnnnnhayırrlı cumalar herkese luveyla ya çok sevindim inşallah sağlıkla doğar bebeği kendiside sağlıklı bişekilde atlatır inşallllaaaahhh
Demetcim senin adına da çok sevindim şekerinin iyi çıkması çok güzel bi haber
valla çok utandımbende baştan beri çok geziyoruz ben vştoda doğuracam diye çok söyledim inşllh gerçekleşmez:
meyva birde haftada 1 kere mutlaka balık çok yiyorum kalsiyum magnezyum hapı kullandığım halde doktorum ultrasonda ne görüyors bana sen hiç kalsiyum içeren bişey yada ilaç kullanmıyonu diyor anlamadım kanım desen ona keza çok düşük hep
günaydın olbey
ben zaten bir kerede 2 tane birden alıyorum kalsiyumu doktorum öyle yazmıştı ilk zaman ondanmı bilmiyorum ishaldim ama şimdi sorun yok
demetçim ne güzel güzel haberlerle geldin önce lüveyla rabbimin izniyle sağlıkla dünyaya gtrr bebğini inşllh allah yardımcısı hatta hepimizin yardımsı olsun. Ve şekerin normale döndüğüne çok sevindim gerçi sen herdaim çok şeker bir bayansın ama :)
neslihan demekki tek böyle gören ben değilim benim doktoruma her gitiğimde soruyorum kesin kız değilmi diye o da bakıyor 100/90 kız diyor ve ben hala rüyalarımda erkek görüyorum :) doğmadan da inanamıyacağım sanırım ve çok acayip oluyor kızım da diye sevemiyorum oğlum diyede bebeğim deyip duruyorum
süperrr çok beğendik süslü kokoş halinideaaa kızlar bu arada oğluşuma bişi almadım almadım diyordum ya
evelsi gün doktor çıkışı annemle eminönüne gittik ve sepetini aldık
bakalım foto kayabilcem mi:18:
Eki Görüntüle 276959
yes başardım
bunun ayaklarının altı yay gibi olanı yani sallananını aldık:26:
cnm çok geçmiş olsun :26::26::26:herkese selam umarım hepiniz iyisinizdir.
Dün 32.hafta çalışabilir raporumu aldım.. 5 hafta daha burdayım inşallah... Dün dr geldikten sonra ped koymuştum bir baktım kanama olmuş hemen dr aradım. Muayeneden sonra normal korkulacak bişey yok dedi.. Ama ödüm koptu.. Anlık bişeydi zaten bir daha olmadı.. Ama anlamadığım normal muayene etti nasıl kanama olur anlamadım. Bundan öncede 2 muayenede daha böyle bişey olmuştu ama ben onu sivilce falan- sanım telaş etmemiştim...
çok şükür bugün bişey yok iyim....
kızlar bu aldığımız uyku setleri varya yan korumalarla birklikte satılan... Siz onların yan korumalarını ve yorganlarını yıkadınızmı??? Yıkayacakmısınız??? Nevresimler yıkanacak ama yorgan içi ve yan korumalarının yıkanması şart mı diye düşünüyorum.... Ben kararsız kaldım da.. Yani en azıdnan mevlütten sonra yıkarım diye düşünüyorum... çünkü yıkandıktan sonra yenisi gibi durmayacağından eminimm...
AYYY teşekkür ederim oğluşumun hiçbişeyi yok diye üzülüyodum oh biraz rahatladım
temem bak şimdi arabayla mı tarif edim naısl edim
hmmm
biz arabayla fatih imç tarafından geldik
tamam mı
böyle deniz solunda sağda da işte çarşılar falan var ama sirkeciye gelme
hani sikrecidne sultanahmete çıkan sağ vardır ya o kadar gitme
hmmm hani solda dneiz kenarında üniversite var adı neydi yaa tam onun karşısına düşüyor işte
ya hazırı bırak yiyebilsem ne ala...
ben bu şeker hastalarına çok üzülüyorum artık yaa
o kadar çok çikolata vs reklamı var ki
aklımı kaybedicem nerdeyse
hmm biri yazdı da kim acaba ya da biri söyledi de aklımda tuttum hatırlamıyorum
bak şimdi daha iyi bi tarif buldum...
şimdi tam eminönü iskelesinde durduğunu düşün denizi sağına alarak yürümeye başla
yani bakırköyü arkanda bırakcan tamam mı
bi de deniz tarafına dğeil de karşıya geç ve öyle yürü heralde 500 metre falan solda bi yer burası birsürü soba ahşap kaşık nihale mangal falan satan dükkanlar var
dal ordna içeri orda işte bisürü var
KIZLAR LEYLA MESAJ ATMIŞ ŞİMDİ PAZARTESİ KESİN ALICAKLARMIŞ BEBEĞİBEBEĞİM ABİ OLUCAK DEMİŞ HEPİNİZDEN DUA BEKLİYORUM DEMİŞ HEPİNİZE SELAMLARI VAR PAZARTESİ HAYIRLI HABERİ VERİRİM KIZLAR İNŞ BENİMDE HAFTAYA CUMA SON ALLAH İZİN VERİRSE KIZLAR EVDE YATICAM ARTIK KK DA BANA YAKIN KİM VARSA GÜN YAPALIM ONLARLA
KIZLAR LEYLA MESAJ ATMIŞ ŞİMDİ PAZARTESİ KESİN ALICAKLARMIŞ BEBEĞİBEBEĞİM ABİ OLUCAK DEMİŞ HEPİNİZDEN DUA BEKLİYORUM DEMİŞ HEPİNİZE SELAMLARI VAR PAZARTESİ HAYIRLI HABERİ VERİRİM KIZLAR İNŞ BENİMDE HAFTAYA CUMA SON ALLAH İZİN VERİRSE KIZLAR EVDE YATICAM ARTIK KK DA BANA YAKIN KİM VARSA GÜN YAPALIM ONLARLA
OOOO SÜPER bende dün 32 haftalık çalışabilir raporu aldım 37 ye kadar çalışıcan mı dedi ben 40 a kadar şirketteyim dedim hehehehe belkim 1 hafta önce çıkarım hem kesin 40 ta doğcak diye bişey yok ki o da var
şeker olayında süper bende dün biraz kaçırdım bi ölçiyim dedim 117 çıktı e çok ii dimiiiiiiiiiiiiiiiii
fatmam yaa..zaten korkuyodum,,şimdi daha kötü oldum...
herkese selam umarım hepiniz iyisinizdir.
dün 32.hafta çalışabilir raporumu aldım.. 5 hafta daha burdayım inşallah... dün dr geldikten sonra ped koymuştum bir baktım kanama olmuş hemen dr aradım. muayeneden sonra normal korkulacak bişey yok dedi.. ama ödüm koptu.. anlık bişeydi zaten bir daha olmadı.. ama anlamadığım normal muayene etti nasıl kanama olur anlamadım. bundan öncede 2 muayenede daha böyle bişey olmuştu ama ben onu sivilce falan- sanım telaş etmemiştim...
çok şükür bugün bişey yok iyim....
kaçmışki tans. u ben 9 a 6 yı gördüm,hamilikte düşebilir bazen dediler,önemsemediler,sabahları düşüyo bazen benim,ama öğlen olunca geçiyo,bayılma olmadı hiç galiba onun daha düşüktü tans. u
5. yi oku canım adını da özelden yaz,potendiaya özelden de yazdm gerçek adını öğrenemedim,şimdi isimler anılırken o öyle kalmamalı,öğrenirsek te 5. cüz 2kere okunmuş olur
afiyet bal şeker olsunda sepetçiyi tarif eeeetttttt yarın gidip alcam bende(çok kıskanç gördüm kendimi)
annem ben süslemesini yaparım didi hemde
c
cnm 9-6 benimkide oluyor sonra düzeliyor ama sanırım onunkı bir ıkı gun böle düşük seyretmiş ve nekadar düşük oldugunu bılemıyorum demekkı uzun süre düşük olunca tehlıkesı olabılıyor birde 33.haftalarında falandı onunda hamılelık..
galiba
ya cnm bu duayı yaparken ılla isimleri anmamız şartmı ben mesela kk dakı tum aralık anneleri için dua etmeyi düşünüyorum yanı tek tek isim olarak deilde hepimize birden..
canım o da olur ama annesine faan okutacaklar var ya ondan isim isim istedim,önemli olan niyet gerçi,ya ben sürekli sancılanıyom artık,dün rahimde kasılma oldu iğne batması gibi çok canım acıdı,şimdide kasıklarımda var,kalçama vuruyo ağrısı erken gelmesin bu zilli döverim onu
cnm ya sen telaş etme ama bazende önemsemek lazım işte oyuzden kendını kontrol et daha kotuleşirsen doktora danış..
nihalcim her kontrole gıdınce alttan mı muayne ediyor seni doktor
cnm 9-6 benimkide oluyor sonra düzeliyor ama sanırım onunkı bir ıkı gun böle düşük seyretmiş ve nekadar düşük oldugunu bılemıyorum demekkı uzun süre düşük olunca tehlıkesı olabılıyor birde 33.haftalarında falandı onunda hamılelık..
ya cnm bu duayı yaparken ılla isimleri anmamız şartmı ben mesela kk dakı tum aralık anneleri için dua etmeyi düşünüyorum yanı tek tek isim olarak deilde hepimize birden..
tulayyy hala alabılecek bişeyler buluyorsun ya cok gülüyom sana..
aaaaaaaaa öle deme ama ıvır zıvır kıyafet falan almıyom artık zaruri ihitiayaçlara yöneldimkocamada böle diyom bitmedi senin şu zaruriler diyoo heheheh
ama şimdi yatak odamda çocuğu nerde yatırcam mecburen böle bişey gerek bana dimi ama kendi odasındaki beşiği çok büyük onu ordan oraya taşıyamam işte sebeplerim bu şekilde:))
canım o da olur ama annesine faan okutacaklar var ya ondan isim isim istedim,önemli olan niyet gerçi,ya ben sürekli sancılanıyom artık,dün rahimde kasılma oldu iğne batması gibi çok canım acıdı,şimdide kasıklarımda var,kalçama vuruyo ağrısı erken gelmesin bu zilli döverim onu
aaaaaaaaa öle deme ama ıvır zıvır kıyafet falan almıyom artık zaruri ihitiayaçlara yöneldimkocamada böle diyom bitmedi senin şu zaruriler diyoo heheheh
ama şimdi yatak odamda çocuğu nerde yatırcam mecburen böle bişey gerek bana dimi ama kendi odasındaki beşiği çok büyük onu ordan oraya taşıyamam işte sebeplerim bu şekilde:))
Bende de devamlı kasılma oluyor taş gibi oluyor karnım ve yuruyemıyorum öle olunca evde bıle hareketlerım kısıtlandı dün anneme dokun bak dedim tam kasılma anında bişeyını dayamıştır heralde dıyor yok deım dayasa anlıyorum bırden böyle elim kadar geniş bir bölge semsert taş gibi oluyor işte nedenını bılemedım gıttı
birde sen potendianın mı ismi yok dıyordun baktım face gurubunda adı var istersen özelden yazarım sana kendisine ulaşamıyorsan..
tamam canım sen yaz özelden benim öyle sertleşme değil kasıklarda sancı adet sancısı gibi,rahimde de iğne batması gibi bişey tam 5 dk sürdü canım çok acıdı,eee yavaş yavaş sona geliyoz olcak o kadar di mi,zaten çatı ağrısına alıştım penguen gibi yürüyom
Hayırlı Sabahlar Hepinizeee;
Bende de tuttu oğlum olacak ve kapkara gögüsler :)
Benim ilk doğumda 38.haftada çatı muayenesi yapmıştı,sen kontrole gitmeden doktorunu arasan,bu gelişimde alttan muayene edermisiniz ona göre hazırlıklı geleyim die..
İstanbulun neresine geleceksin pamuk,istanbullu arkadaşlar olarak sana normal doğumcu bi doktor araştıralım biz.
canim malesef bazi hintli topluluklari kiz bebeklerini ogrendiginde dusuruyolarmis, burdada hintli insan cok.. ayrimcilik olmasin diye ayni uygulamayi herkese yapiyolar..
bakalım nasıl doguracagım..
doktorumla henuz konusmadık su an hersey normal alttan kontrol ne zaman yapar acaba..
ben haftaya cuma gunu gıdecegım doktora o zaman agdamı yaptırıp gıdeyım dıyorum belkı alttan muayene eder ,ama dogum ıcın de erken olur dımı 38-39 da olsa bır aylık olmus olur ne yapsam bılemedım ya..son agdamı yaptırmadan da doguma yakalanmak ıstemıyorum ya
herkese günaydın. bu sabah o kadar uykum varki. temizliğe kadın gelicek birazdan yoksa valla uyur kalırım, şuan savaş veriyorum resmen. benim uykular geri geldi.
kızlar kocalarınız ne iş yapıyolar bayağı geç geliyolarmış. tek baaşına da zaman geçmezki. allah yardımcınız olsun(
canım sen yurt dışında mısın? nerde yaşıyosun ya da gece kuşu musunher gece saat 3-4 gibi yazıyosun bişeyler de dikkatimi çekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?