2011 Aralık Anneleri

ya bu yan taraftaki kurabiye reklamı benim dikkatimi dağıtıyo...aklımı çeliyooo..
zaten dr. ne kadar hamurişi yeme derse o kadar yiyorum inat yapar gibi...

demet hoşgeldin ya özlettin kendini. Leylaya da sevindim insallah rabbim bizi de kurtarır ama zamanında olursa daha iyi olur Senin de şekerinin çıkmamasına sevindim. Gözün aydın canım.

çok çok çok teşekkürr ederim kızlar
valla çok utandım
süperrr çok beğendik süslü kokoş halinide
cnm çok geçmiş olsun :26::26::26:

cnm ben onu henüz yıkamadım bide peluş battaniyeyi ama diğer penye battaniyeleri nevresim takımlarını hep yıkadım

ahanda anladım yavru kuş:)

bende orasıdır dedim zati anneme annem yok orda diyo baaakkk dediğim yermiş teşekkür ederim cnm çok merci çok makbule geçti valla yarın tutmayın bizi kocama didim götürcek alcaz annem gitme sakın ben alırım dedi ama görmek isterim ki ben gitcem anneme demicem üzülüyo sonra geziyom diye :26::26::26:

Nicko canım sepetiniz çok güzel süslenince eminim çok daha güzel olacaktır
bebişin sağlıkla mışıl mışıl uyusunda büyüsün sepetinde İnşallah

KIZLAR LEYLA MESAJ ATMIŞ ŞİMDİ PAZARTESİ KESİN ALICAKLARMIŞ BEBEĞİ BEBEĞİM ABİ OLUCAK DEMİŞ HEPİNİZDEN DUA BEKLİYORUM DEMİŞ HEPİNİZE SELAMLARI VAR PAZARTESİ HAYIRLI HABERİ VERİRİM KIZLAR İNŞ BENİMDE HAFTAYA CUMA SON ALLAH İZİN VERİRSE KIZLAR EVDE YATICAM ARTIK KK DA BANA YAKIN KİM VARSA GÜN YAPALIM ONLARLA

ay hadi hayırlı doğumlar olsun inşallah
sağlıkla gelsin ilk bebeğimiz..

OOOO SÜPER bende dün 32 haftalık çalışabilir raporu aldım 37 ye kadar çalışıcan mı dedi ben 40 a kadar şirketteyim dedim hehehehe belkim 1 hafta önce çıkarım hem kesin 40 ta doğcak diye bişey yok ki o da var

şeker olayında süper bende dün biraz kaçırdım bi ölçiyim dedim 117 çıktı e çok ii dimiiiiiiiiiiiiiiiii

ölçüyü kaçırdığın halde 117 ise gayet iyi canım..

fatmam yaa..zaten korkuyodum,,şimdi daha kötü oldum...

cnm ya sen telaş etme ama bazende önemsemek lazım işte oyuzden kendını kontrol et daha kotuleşirsen doktora danış..

nihalcim her kontrole gıdınce alttan mı muayne ediyor seni doktor

cnm 9-6 benimkide oluyor sonra düzeliyor ama sanırım onunkı bir ıkı gun böle düşük seyretmiş ve nekadar düşük oldugunu bılemıyorum demekkı uzun süre düşük olunca tehlıkesı olabılıyor birde 33.haftalarında falandı onunda hamılelık..

5. yi oku canım adını da özelden yaz,potendiaya özelden de yazdm gerçek adını öğrenemedim,şimdi isimler anılırken o öyle kalmamalı,öğrenirsek te 5. cüz 2kere okunmuş olur

ya cnm bu duayı yaparken ılla isimleri anmamız şartmı ben mesela kk dakı tum aralık anneleri için dua etmeyi düşünüyorum yanı tek tek isim olarak deilde hepimize birden..

afiyet bal şeker olsunda sepetçiyi tarif eeeetttttt yarın gidip alcam bende(çok kıskanç gördüm kendimi)

annem ben süslemesini yaparım didi hemde

tulayyy hala alabılecek bişeyler buluyorsun ya cok gülüyom sana..

pazartesi heyecanlı bır gun olacak desenizedemetcim senle aynı şehirdeyiz ama ayrı kıtaların hamişleriyiz

pazt 33+6 oluyo,sağ salim gelsin ilk bebeğimiz inş.

Bende de devamlı kasılma oluyor taş gibi oluyor karnım ve yuruyemıyorum öle olunca evde bıle hareketlerım kısıtlandı dün anneme dokun bak dedim tam kasılma anında bişeyını dayamıştır heralde dıyor yok deım dayasa anlıyorum bırden böyle elim kadar geniş bir bölge semsert taş gibi oluyor işte nedenını bılemedım gıttı
birde sen potendianın mı ismi yok dıyordun baktım face gurubunda adı var istersen özelden yazarım sana kendisine ulaşamıyorsan..

yok kız şaka takılıyom sana al tabi ben bile cok begendım bu sepeti alsam kendimde süslerim içinide ama ben beşiği zaten yatak odasına koyacam ayrı odası yok oyuzden fazla gelır bana fıyatıda uygunmuş içinide annen süslerse ne güzel işte yoksa dısarda bu örtülerini cok pahalıya dıkıyorlar

sen nerde yapacaksın canım doğumu aslında bahçelievler medical park hastanesini düşünüyorum ama biraz uçuk fiyatları hayırlısı olsun

canim malesef bazi hintli topluluklari kiz bebeklerini ogrendiginde dusuruyolarmis, burdada hintli insan cok.. ayrimcilik olmasin diye ayni uygulamayi herkese yapiyolar..

nasıl bi vicdan yapar bunu yaa akıl sır ermiyo :S

ayyy ben de korkmaya başladım artık geçen hafta yaptırdım ağdamı haftaya cuma da kontrolüm var nst falan alltan kontrol etmez inş.yaa bunun belli bi haftası falan yokmu herkesin farklı mı oluyo muayenesi

Cnm bnm eşim matematik öğretmeni, her gün saat 3 te damlıyo eve. Sadece perşembe akşamları bi programı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…