benim de ikisinde de karardı ama göbek üzerinde çizgi olmuyor bende ... bi de o oluyormuş ya.
benim de en severek anlattığım derstir. çok zevkli de sevdirmek lazım.
kızlar sizin kocişler nerde saat 23 olmuş... sizi fazla yalnız bırakmasınlar gece gece.
kendini motive et. aynen böyle devam. inşallah bi avazda kurtulacaksınız . özellikle vajili arkadaşlara bu mesajım. Allah yardımcınız olsun.
ben de md yrd düşünüyordum bi ara ama şimdi vazgeçtim. hem bebeğime bakmak istiyorum hem de 8-5 okulda durmak istemiyorum. 200 tl fark ediyor toplam ek ders ve maaşta. ideallerin bi amacın varsa dene derim kazanan arkadaşa. kaç puan almış çelik arkadaşımız?
bizim ünv. bi hoca vardı çok da severdik hala görüşürüz müd yrd okulun hamallığı derdi. müdür olmaya bakın kısa yoldan derdi.
bayram tatilinde bizim hastane cantasi bagajda olcak :))) ayni fobi bende de var yaniii
offffgeçen gün nicko tarçını havuçlu kek dedi,ben de o gün yapmıştm
giydirince bence de pek şahane olacak :)) inşallah yani :26:Nicko canım sepetiniz çok güzel süslenince eminim çok daha güzel olacaktır
bebişin sağlıkla mışıl mışıl uyusunda büyüsün sepetinde İnşallah
oh anladıysan sevindim bana bak eğer tarifim tam buldurtmazsa orda birine sor kesin gösterirahanda anladım yavru kuş:)
bende orasıdır dedim zati anneme annem yok orda diyo baaakkk dediğim yermiş teşekkür ederim cnm çok merci çok makbule geçti valla yarın tutmayın bizi kocama didim götürcek alcaz annem gitme sakın ben alırım dedi ama görmek isterim ki ben gitcem anneme demicem üzülüyo sonra geziyom diye :26::26::26:
ay hadi ona bol şansKIZLAR LEYLA MESAJ ATMIŞ ŞİMDİ PAZARTESİ KESİN ALICAKLARMIŞ BEBEĞİBEBEĞİM ABİ OLUCAK DEMİŞ HEPİNİZDEN DUA BEKLİYORUM DEMİŞ HEPİNİZE SELAMLARI VAR PAZARTESİ HAYIRLI HABERİ VERİRİM KIZLAR İNŞ BENİMDE HAFTAYA CUMA SON ALLAH İZİN VERİRSE KIZLAR EVDE YATICAM ARTIK KK DA BANA YAKIN KİM VARSA GÜN YAPALIM ONLARLA
KIZLAR LEYLA MESAJ ATMIŞ ŞİMDİ PAZARTESİ KESİN ALICAKLARMIŞ BEBEĞİBEBEĞİM ABİ OLUCAK DEMİŞ HEPİNİZDEN DUA BEKLİYORUM DEMİŞ HEPİNİZE SELAMLARI VAR PAZARTESİ HAYIRLI HABERİ VERİRİM KIZLAR İNŞ BENİMDE HAFTAYA CUMA SON ALLAH İZİN VERİRSE KIZLAR EVDE YATICAM ARTIK KK DA BANA YAKIN KİM VARSA GÜN YAPALIM ONLARLA
gunaydın ..
derya siz o dogum sonra 40 gün nasıl dayanacaksınız cok merak edıyorum
valla biz de eşimle şimdiden derdine düştük, 40 gün ne yapcaz diye, bebekle oyalanırız artk..
valla biz de eşimle şimdiden derdine düştük, 40 gün ne yapcaz diye, bebekle oyalanırız artk..
zaten kociş diyoki yok yok 40 gün değil 15-20 günde toparlanır,ben seni beslerim sana iyi bakarım çabuk toparlanırsın,zaten ara vercez bi süre bari şimdi bunu çok görme bana diyo
kızlar merhabalarbugün sezeryan yapmış olan arkadaşımla konuştuk da,doğumdan sonra göbek nasıl oluyor diye sordum.offff kat kat oluyormuş böle yumuşak yumuşak.korse tak dedi !! gerci 32 kilo almış hamileliğinde !belki de onun da etkisi olabilir ama ne bilim doğumdan sonra kat kat katmer mi olcaz kızlar yaaaaa ?
Ama dinen 40 günü doldurmak zorundayız :44:
benim de ikisinde de karardı ama göbek üzerinde çizgi olmuyor bende ... bi de o oluyormuş ya.
benim de en severek anlattığım derstir. çok zevkli de sevdirmek lazım.
kızlar sizin kocişler nerde saat 23 olmuş... sizi fazla yalnız bırakmasınlar gece gece.
canım benim kocişim vardiyalı çalışıyo öğlen 2 de çıkıyo 12 de geliyo bazen de sabah 6 akşam 16.30 ama benim bi de kızım olduğu için yalnız değilim kızım uyuyunca da sizler varsınız
evet kuzucum aventler çok pahalı teklısıde 16 falan bence ılk zamanlar gerek yok pahalıya belkı bebek emmıycek ıstemıycek oyuzden basıtınden almakta fayda var..wee markanın okadar tatlı emzıklerı varkı bıberonları falan sulukları çok şeker ya..ben medıkalde çalıştım bızamanlar satıyoduk çok şeker şeyler var :)))
kaçmışki tans. u ben 9 a 6 yı gördüm,hamilikte düşebilir bazen dediler,önemsemediler,sabahları düşüyo bazen benim,ama öğlen olunca geçiyo,bayılma olmadı hiç galiba onun daha düşüktü tans. u
benim hep 9a 6, 9a 5 çıkıyor... en ii hali 10 a 6 çıkmıştı mesela... bende çok şükür bayılma olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?