2011 Aralık Anneleri

Haklısın cnm, normalde erken gelio, 3 te evde oluyo, perşembeye has bi durum, uzağa gitmio, telefon ettiğim gibi gelir inş..

geçen gün nicko tarçını havuçlu kek dedi,ben de o gün yapmıştm
offff

Nicko canım sepetiniz çok güzel süslenince eminim çok daha güzel olacaktır
bebişin sağlıkla mışıl mışıl uyusunda büyüsün sepetinde İnşallah
giydirince bence de pek şahane olacak :)) inşallah yani :26:

oh anladıysan sevindim bana bak eğer tarifim tam buldurtmazsa orda birine sor kesin gösterir

hahaah ben kocama desem ay uy çok fenayım aşkım gelme üstüme biraz uzaniim der

hep öyle yapıyo

ay hadi ona bol şans
bol bol dua ederiz

resmen doğuruyo yaaa bişi kalmadı aneaaammmmmmmm

ay benim de allah nasip ederse pazartesi son
slaı raporumu başlatırım hastaneye giderim ofise gleirim muhasebeye veririm vedalaşırım burdkailerle o kadar
çarşamba da ağda kıl tüy işlerim var evde temizlik olacak akşama çanta bavul anca yetişirim vallaha

ay aslında yakınım ben sana amaaaaaaaaa artık efeye daha yakın olcem inşallah

hem zaten gün yapsanız da bişi yiemezdim bana üzülürdünüz

leylanın adına çok sevindim birazcıkta kıskandım :))bizden önce bebişini kucağına alıcak ne güsellll
şaka bi yana inşallah pzt. hayırlı haberlerini alırız Allahım hepimizi bi sancıyla kurtarsın inşallaaahhhh
ama inşallah bizimkiler zamanında gelsinler:)))

duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,münevver,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande,Vildan,
hilal,derya,şebnem,elif,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilgün,B üşra,halime,Beyza,burcu,sevil,Gülay,seda,fatıma,derya,Songül,Selda,naşide,sevil,dilek
va bütün 2011 aralık anneleri adına hatmi şerifimiz kabul olsn inş.3 kasım perş. akşamı bitirmiş olalım ve o gün hatim duasını okuyalım inş.

kızlar merhabalar bugün sezeryan yapmış olan arkadaşımla konuştuk da,doğumdan sonra göbek nasıl oluyor diye sordum.offff kat kat oluyormuş böle yumuşak yumuşak.korse tak dedi !! gerci 32 kilo almış hamileliğinde !belki de onun da etkisi olabilir ama ne bilim doğumdan sonra kat kat katmer mi olcaz kızlar yaaaaa ?

azcık adam var saat 4 ten sonra artıyonuz ben gidiyom amaherkese iyi tatiller,pazara gidecez daha biz,hepinizi öptük

32 mi,anam 3.5 aldım ben ee 32 alırsan azcık katmerleşirsin tabi

Son düzenleme:

aslında bu fiyat farkı gumrukteki vergilerden ve ithal olmasından kaynaklanıyor.
bence emzik konusunda yapılacak en akıllıca hareket ucuzundan alıp teklif etmek. bebekler hic emzik de almayabiliyor cunku.
ve annelerimizin soyledigi gibi emzik alan bebek aslında cok rahat buyuyor anne acisindan, yoksa bebek anneyi emzik yapıyor.

ama eger bebegin emzik alıyorsa da, bizim anne baba olarak gorevimiz ona en iyisini sunmaya calismak.
aventin her seyi aslinda biraz pahalı. ben baya arastirmistim niye diye.
aslında bu fiyat farkinin makul bir sebebi oluyor. benim icin onemli bir urunse secimimi fiyattan bagimsiz yapiyorum.
mesela ben baska emzikler de almistim ama avent emzikler cok iyi cunku:

yalancı emziklerinin kalkanında daha fazla hava deliği var. emzikle cilt arasında daha fazla hava sirkülasyonunu sağladığından, en hassas ciltli bebekler bile kullanabiliyor. ortodontikler, bebegin damak, diş ve dişeti gelişimini destekliyor. silikondan olması başka bir avantaj, çünkü hem kauçuk emziklere göre daha uzun ömürlü hem de silikon aslında sterilizasyona daha uygun bir malzeme. koruyucu kapaklı olması cok pratik. rahatlıkla her yere tasiyabiliyorsun. fosforlu emzikleri var mesela, gece hemencecik bulunuyor, melegi uyandırmadan agzina tıkayabiliyorsun... gibi gibi.

ama sonucta secim bebegin, ona sunmadan neyi sevecegini bilemiyorsun.

benim hep 9a 6, 9a 5 çıkıyor... en ii hali 10 a 6 çıkmıştı mesela... bende çok şükür bayılma olmuyor...

benim hep 9a 6, 9a 5 çıkıyor... en ii hali 10 a 6 çıkmıştı mesela... bende çok şükür bayılma olmuyor...

cnm devamlı tansiyonun bu sekıldeyse sorun olmaz demekki senin tansıyon dengen böyleymiş mesela senin 11-12lere cıksa tansıyonun ozaman dengen şaşar..herkesin kendine göre olurmuş tansiyon dengesi genelde benimde hep öyledir 9-6 10-6 gibi onun için bı sorun olmuyor ama daha aşağı düşerse fena tabii

ya demin yazdigim cvp gitti sanırım... neyse

aslında bu fiyat farkı gumrukteki vergilerden ve ithal olmasından kaynaklanıyor.
bence emzik konusunda yapılacak en akıllıca hareket ucuzundan alıp teklif etmek. bebekler hic emzik de almayabiliyor cunku.
ve annelerimizin soyledigi gibi emzik alan bebek aslında cok rahat buyuyor anne acisindan, yoksa bebek anneyi emzik yapıyor.

ama eger bebegin emzik alıyorsa da, bizim anne baba olarak gorevimiz ona en iyisini sunmaya calismak.
aventin her seyi aslinda biraz pahalı. ben baya arastirmistim niye diye.
aslında bu fiyat farkinin makul bir sebebi oluyor. benim icin onemli bir urunse secimimi fiyattan bagimsiz yapiyorum.
mesela ben baska emzikler de almistim ama avent emzikler cok iyi cunku:

kalkanında daha fazla hava deliği var. emzikle cilt arasında daha fazla hava sirkülasyonunu sağlıyor, en hassas ciltli bebekler bile kullanabilir.
ortodontik, bebegin damak, diş ve dişeti gelişimini destekliyor. silikondan olması da bir avantaj, çünkü hem kauçuk emziklere göre daha uzun ömürlü hem de silikon aslında sterilizasyona daha uygun bir malzeme. koruyucu kapaklı oldugu icin cok pratik. rahatlıkla her yere tasiyabiliyorsun. fosforlu emzikleri var mesela, gece hemencecik bulunuyor, melegi uyandırmadan agzina tıkayabiliyorsun... gibi gibi.

ama sonucta secim bebegin, ona sunmadan neyi sevecegini bilemiyorsun.

benım de tansıyonum hep düşüktür..

9-6, 9-7 en yuksek 10-7 ..

ama sorun teskıl etmıyor bende ..

kızlar ben demir hapı vegaferon kullanıyorum siz ne kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…