2011 Aralık Anneleri

he buarada demir hapıyla calsiyum aynı anda alınmıyor okadar vitamin ilaç kullanıyorum ki zamanlarını ayarlamak da zorr demir hapını alacağım zaman 3 saat calsiyum olan şeylerden almıyorum

kızlar ben demir hapı vegaferon kullanıyorum siz ne kullanıyorsunuz

BENDE vegaferon kullanıyorum bi tek o hapım var zaten ama onuda sütle ayranla uzak tutıyım diyip unutuyom bazen

dra artık vitamin almaya başlıyım mı dedim al sen bilirsin dedi onlarda kilo aldırıyomu acaba diyincede sen 3-4 günde bir al dedi bana beni heybetli görüyo sanırsam heheheh aynı anda bi kız geldi 38 haftalık hamile ilaç yazdırcakmış 5 çeşit ilaç yazdırdı drumuz aynı nası oluyo ki kız da baya kiloluydu ona neden vitamin veriyo bana arada al diyo anlamadım valla

kızlar mrb yaa bişi sorucam ben bebişin kıyafetlerinin ilk makinasını yıkadım şimdi astım ama güzel kokmadı hani ewin heryeri buram buram bebek kokmadı :44::44: hacişakir sabun tozu we yumoş bebek yumuşatıcısıyla yıkadım offf napıcam ben yaa ...asarken kokladım güzel kokmuyolarrr daha 4 makine var bende bıraktım yıkamayı sizlere bi sorayım dedim

gözün aydın canım. yarım gün 45de azcık çokmuş. ayda 180 eder. ama ev tertemiz mis oluyo. geçen gün canım o kdar çok kola çekti ki, aldım içcktm, bir yudum içtim, elim çarptı, krem rengi halımın üstüne döküldü. sinirimden gözümden yaş geldi. hemen sildim koca göbeğimle, ıslakken çıkmış gibi duruyodu ama kuruyunca anladıkki bazı yerleri duruyo. neyse bugun kadın balkonda bi güzel yıkadı halımı. çıktı dedi ama asıl kuruyunca anlaşılıyo. çıkmadıysa doğru halı yıkamaya. bakalım görcez.

dikkat et canım kendine. muayeneden sonra nasıl kanaman oldu anlamadım, alttan mı baktı. bana alttan bakınca bile kanama olmamıştı. allah allah. sakın yorma kendini de iyice bi geçsin. maazallah.

yaa niye bebişimin cicileri misss kokmadı acaba hacışakir yüzünden mi

cnm burdada new jersey de yani turk doktor var :) gittim amaaa sadece gitmis oldum anla iste :) turk doktorunda emin ol senin gittigin doktordan farki yoktur :) ingilizcen nasill bende ocak da 3 yil olcak evlendim 2 hafta sonra geldim :)

canim bende aslinda resmi islemleri halletmek icin 2009 subat ayinda evlendik benim gocmenligim ekim ayinda kabul olunca aralik basinda dugun yaptik ole geldim. ingilizcemde Turkiyede ITU yi bitirmistim bilgi var ama pratigim yoktu, 8 ay burda bi college in ing kursuna gittim, sonra stajyer olarak calismak icin programlara katildim ama hamileligim bana supriz oldu cunku benim adetim cok duzensizdi 3,4 ayda bir adet oldugumdan korunmuyodum.. hem istiyodum hemde biraz buralara alismak niyetindeydim ama 8 ve 10. haftalarda kanamam olunca eve kapandim. genelde evdeyim. ing de doktora giderken unutmiyim diye terimleri falan bazen not alip gidiyorum tek gidersem. senin ing nasil doktorda sorun oluyo mu? bazen duzgun kendimi ifade edememek doktora zor, o yuzden ah gozunu sevdigim vatanim.. ama kismet iste..

canım sen sadece demir hapımı kullanıyorsun başka vitamin kullanmıyormusun

kızlar biz artık çıkıyoruz,işler bitti artık evimize gidelim 2 gün tatil, yarında oğluşumu göreceğim inş. bize şans dileyinde üzmesin anneciğini :)

herkese iyi hafta sonları

benım de tansıyonum hep düşüktür..

9-6, 9-7 en yuksek 10-7 ..

ama sorun teskıl etmıyor bende ..

neyse ki bende de sorun olmuyor... demek ki dengem buymuş dediğiniz gibi...

kızlar biz artık çıkıyoruz,işler bitti artık evimize gidelim 2 gün tatil, yarında oğluşumu göreceğim inş. bize şans dileyinde üzmesin anneciğini :)

herkese iyi hafta sonları

güle güle cnm... güzel haberler al inşallah...

cnm ya bizim buralarda öyle fıyatlar malesef ama napim artık başedemiyorum hem cocuklar hem hamilelik hem ev..birde hamileliğim rahat gecmiyor onunda etkısı var allah eşime bol kazanc versin inş..

lekede inş cıkar kuruyunca

yaa niye bebişimin cicileri misss kokmadı acaba hacışakir yüzünden mi

cnm aslında kokmaması daha iyi bence cunku ılk dogduklarında annenin kokusunu almaları lazım hatta oyuzden annelere parfum falan kullanmayın derler ılk zamanlar için..

destina teşkr ederm sende olmasan cvp veren olmayacak sağol..ama şöyle bi durum var bu yıkadıklarımı ablamdan almıştım ve yeğenimin kıyafetleriydi dura dura kokmuşlar rutubete benzer bi kokusu vardı yıkanınca da geçmedi sen tecrübelisin nede olsa 2 tane cocuğun var bana bi akıl verirmisin hayatım yaa ne yapayım sence

nusyaaa canım ben dalin matik aldım birde dalin yumuşatıcısı bebeğin cicileri mis gibi kokuyodu kurudukları halde mis gibiler bugünde ütü yapıcam

cnm bıraz havalansınlar ıyıce daha sonra tekrar yıkarsın ozaman gecer belkı rutubet kokusu

Aman Allahım 32 miii Ben 2 kilo aldım... Kaç kiloyla başladı acaba?

Cnm dalan roxy çok hoş kokuyo.... Kızlar yaa siz 4 makine ne yıkıosnz, bnm 2 hastane çıkış takımı, 2 battaniye, nevresim takımı. Başka bişi yok, bunlar da 1 makine tutar...

32. haftaya bugün girdik. 31. Haftanın sonunda kilosuna bakıldığında 1770 gramdı. Doktor karın çevresinin 29. hafta ile uyumlu olduğunu söyledi. İki hafta geri kalmış göbüşü. Balık hapı, decavit, demir kullanıyorum. Bir de magnor vermişti doktor onu bir kaç kez içebildim. Tatlı birşey çok midemi bulandırıyor efervesan tablet. Hergün iki üç bardak süt içiyorum. peyniri bol yiyorum. Arasıra yoğurt ve ayran da alıyorum. Her sabah yumurta yiyorum hergün et yiyorum hemen hemen. Meyve ceviz yiyorum. Ama kilo almıyor. Ben 6 kilo aldım hamileliğin başından beri. Aslında diyabetim de var. Doktor diyet verdi bir de o diyeti tam uygulasam oğlum iyice küçük kalacak. Eskisi gibi tatlı yemiyorum ve şekerli yememeye çalışıyorum. Aşırı yağlılardan kaçınıyorum. Ama diyeti harfi harfine uyguluyorum dersem yalan söylemiş olurum. Zaten sürekli birşeyer yiyorum. Ağzım hiç boş durmuyor. Şekeri de arada bir ölçüyorum genellikle normal çıkıyor 100 civarı. O yüzden diyeti çok umursamadım. Oğlum kilo alsın istiyorum. 3.5 kilo doğsa yeter ama çok küçük olacak diye korkuyorum. Bebeğim çok hareketli hiç durmuyor. Baktım yazılanlara herkesin bebeği tombiş, benimki çok mu zayıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…