2011 Aralık Anneleri

canım hangi dr gidiyorsun bende medikale gidiyorum

Ben oğluşumu ssk da dünyaya gtrmştm 13 yıl önceki ssk yı tahmin edebilirmisiniz bilemem 6-7 kişilik odada kaldık gece bebek doğduktan sonrada ve sabaha kadar uyuymmştm kalarfr böceği doluydu heryer.hala kendime cesaretime şaşıyorum Allah göstermesin birdaha o durumları.. ömrümün yarısı gtti demiştim sabaha kadar korkudan.şimdilerin en kötüsü bile öyle değildir heralde. o yuzden çok korkuyorum genede doğumdan önce gdp hastaneyi odaları dolaşma şansımız oluyormu acaba
bilen varmı

cnm ya ben de senin gibi yakınıp duruyorum bugün doktora da söyledim. ben de ne bulantı ne aşermesi var, kendimi hamile gibi hissetmiyorum dedim. her bünye farklı oluyor dedi.
Allah sabır versin leblebi, tuzlu ayran iyi geliyor diyorlar. bir de aklına getirmemeye çalış. çok iyiyim şimdi bulantım geçicek diye kendini şartlandır.

nadide korkut a gidiyorum canım..
sen doğumuda ordamı düşünüyorsun

Şİmdiye kadar oyleydı ama dun 29 mayıs hastanesınde bir bayan varmıs, onu tavsıye ettıler kararsız kaldım. (Mine Hatiboğlu) Ya gittiğim dr. iyi aslında ama biraz soğuk gibi. en son 18 nısan da gittim, kalp atısını gördük, sıkıntı yok 1 ay sonra gel dedı... uzun geldı bu sure bana...bir de muayene ucretlerı falan cok , hele tahlıller dudak ucuklatıcı.cok kararsızım

medikalden demi çok muayene ücreti.. 29 mayıs hastesi güzelmişşşş ama bana çokkkk uzak yaa...
aslında iş yerime yakın ama bilmiyorum canım..

medikalden demi çok muayene ücreti.. 29 mayıs hastesi güzelmişşşş ama bana çokkkk uzak yaa...
aslında iş yerime yakın ama bilmiyorum canım..

yok medıcal' ın muayene ucretı cok fazla... ssk ıle 35 tl imiş 29 mayıs... bana da uzak ıste, yenıbosna da oturuyorum, sımdı ıyı de bıraz daha ağırlasınca nasıl gider gelırım bilmiyorum.. Deneyeceğim 1 kere baktım ıcıme sinmedı medıcal' e devam...

aslında fiyuatı çok iyimiş doğumda uygundur bu durumda .. ama uzak işte yaaaa

ben ilk yapılacak tahlilleri devlet hastanesinde yaptırdım medikal benden 478 tl istedi....
ilk gebeliğimde medikalde yaptırmıştım 350 tl vermiştim.... bu sefer devlette yaptırdım....

Benimde öyle oldu cnm. sadece gördük duymadık.Sadece karnımdan baktılar, şimdiye kadar hiç vajinadan bakılmadı.

Ayyy ne diyorsun yaa. İyi sabretmişsin. Eskiden hep öyleydi. Valla şimdiki yönetimden Allah razı olsun diyorum. Eskiden neydi öyle kuyruklar. Kuyrukta ölenler. Sabahın 5'inde yola çıkılırdı ki hastanede sıra gelsin. Çok şükür şimdiki hallerine ssk'nın.Ablamda 14 yıl önce ssk'y agitti doğum için. O kadar kötü davranmışlar ki suyu gelmiş olmasına rağmen hastaneden kaçmış.Annemleri içeri almamışlardı zaten kaçıp eşinin annemlerinin yanına gelmiş. İçeride yaşadıklarını anlatınca hemen özel'e götürdüler. Allah herkesin yardımcısı olsun. neler var..

anne olmak ne zormuş, şimdiden her şeyi kafama takıyorum bana da 6- 7 haftalık gözüküyor dedi. başka da bir şey söylemedi. görmeme rağmen ya bir şey olursa diye ödüm kopuyor

ben ilk yapılacak tahlilleri devlet hastanesinde yaptırdım medikal benden 478 tl istedi....
ilk gebeliğimde medikalde yaptırmıştım 350 tl vermiştim.... bu sefer devlette yaptırdım....

Medıcaldekı dr. benden 19 tane tahlıl ıstedı ve 800 cıvarı fıyat cıkarttılatr. Ben dısarda 300 tl ye yaptırdım. Çok abartıyorlar... Zaten Sultancıftliğindekı Medıcal de tanıdığımız var. Bizim buradakı ıcın konumundan dolayı otelcılık hızmetı alıyorlar dedı. resmen öpülüyoruz yanı (((

kızlar bugün öğrendiklerimi aktarayım hemen:97:
doktorum bitki çaylarını çok tüketmememi söyledi. yeşil çay ve ıhlamur içebilirmişim.
ilişki serbet:78:sonrasında aşırı ağrı veya kanama olmadığı sürece sorun yokmuş. korunmaya gerek yok.
yürüyüş yapabilirmişim ama abartmamak kaydıyla.

anne olmak ne zormuş, şimdiden her şeyi kafama takıyorum bana da 6- 7 haftalık gözüküyor dedi. başka da bir şey söylemedi. görmeme rağmen ya bir şey olursa diye ödüm kopuyor

hadı gozun aydın gec döllenme demek kı senın kı de

bır daha kıne yıne dusnursun ne ywpıyor kalbı hala atıyor mu dıye

ben ıkılı teste gıdecegım ya sorun cıkarsa ya soyleyse ıyı mı napıyor dıye dıye gunlerı gecırıyorum :)

ilişkı serbest olsun sana bıze neyse de

ne iş yapıyorsun çok geç çıkıyorsun merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…