Kayınpederım bir donem Nisa Hastanesının yonetıcılığını yapmış, o zamanlar iyiymiş ama son zamanlar da pek hoş seyler duymadığım ıcın gitmiyorum. Benım de oraya gitmemı istiyorlar ama bi kere cok kalabalık bir hastane... En kotu bı kan vermek ıcın gidildiğinde bile insan nefes alamıyor kalabalıktan... Ben de dr ve hastane konusunda kararsızım. Bahçelievler medıcal' e gidiyorum ama Vatan da ki 29 mayıs hastanesınde bi dr. duydum acaba bı dahakıne ona mı gıtsem dıyorum kararsızım((( Burayı duyan bilen var mı??
canım hangi dr gidiyorsun bende medikale gidiyorum
Kayınpederım bir donem Nisa Hastanesının yonetıcılığını yapmış, o zamanlar iyiymiş ama son zamanlar da pek hoş seyler duymadığım ıcın gitmiyorum. Benım de oraya gitmemı istiyorlar ama bi kere cok kalabalık bir hastane... En kotu bı kan vermek ıcın gidildiğinde bile insan nefes alamıyor kalabalıktan... Ben de dr ve hastane konusunda kararsızım. Bahçelievler medıcal' e gidiyorum ama Vatan da ki 29 mayıs hastanesınde bi dr. duydum acaba bı dahakıne ona mı gıtsem dıyorum kararsızım((( Burayı duyan bilen var mı??
nadide korkut a gidiyorum canım..Emine Ergül canım sen?
kızlaar günaydın.
ben daha önce size demiştimki benim neden midem bulanmıyor? hiç belirti yok diye size sızlanmıştım. rabbim dileğimi kabul ettiüç gündür yataktan kalkamıyorum. mide bulantısından ölüyorum. aldığım kilolar (1,5-2 kilo almıştım) gitmiş. bu ne zaman geçecek bilen var mı? gece yatakta uyurken bile eşim yanlışlıkla mideme dokunsa hemen uyanıyorum, öğürüyorum. çok kötüyüm. allahım sabrını da versin insallah.
nadide korkut a gidiyorum canım..
sen doğumuda ordamı düşünüyorsun
Şİmdiye kadar oyleydı ama dun 29 mayıs hastanesınde bir bayan varmıs, onu tavsıye ettıler kararsız kaldım. (Mine Hatiboğlu) Ya gittiğim dr. iyi aslında ama biraz soğuk gibi. en son 18 nısan da gittim, kalp atısını gördük, sıkıntı yok 1 ay sonra gel dedı... uzun geldı bu sure bana...bir de muayene ucretlerı falan cok , hele tahlıller dudak ucuklatıcı.cok kararsızım
medikalden demi çok muayene ücreti.. 29 mayıs hastesi güzelmişşşş ama bana çokkkk uzak yaa...
aslında iş yerime yakın ama bilmiyorum canım..
yok medıcal' ın muayene ucretı cok fazla... ssk ıle 35 tl imiş 29 mayıs... bana da uzak ıste, yenıbosna da oturuyorum, sımdı ıyı de bıraz daha ağırlasınca nasıl gider gelırım bilmiyorum.. Deneyeceğim 1 kere baktım ıcıme sinmedı medıcal' e devam...
aslında fiyuatı çok iyimiş doğumda uygundur bu durumda .. ama uzak işte yaaaa
ben ilk yapılacak tahlilleri devlet hastanesinde yaptırdım medikal benden 478 tl istedi....yok medıcal' ın muayene ucretı cok fazla... ssk ıle 35 tl imiş 29 mayıs... bana da uzak ıste, yenıbosna da oturuyorum, sımdı ıyı de bıraz daha ağırlasınca nasıl gider gelırım bilmiyorum.. Deneyeceğim 1 kere baktım ıcıme sinmedı medıcal' e devam...
kızlar biraz önce doktordan geldim, korka korka gittim, ufff ne stres dolu bir süreçti:18:
bebişimin kalbi atıyorduymadık ama gördük. içime kurt düştü kızlar, illa duymak mı gerek. doktor bak kalbi atıyor diye gössterdi, ekranda pıt pıt bir şey titriyordu. sizde mi bu şekilde gördünüz?
bir de bana boyunun kaç mm olduğunu söylemedi. benim de aklıma sormak gelmedi.
3 tüp kan aldılar, yarın kan tahlili sonuçlarını almaya gideceğim. sadece karnımdan bakıp çok iyi gözüküyor dedi. başka bir gelişme yok. olması gerekir mi?
Ben oğluşumu ssk da dünyaya gtrmştm 13 yıl önceki ssk yı tahmin edebilirmisiniz bilemem 6-7 kişilik odada kaldık gece bebek doğduktan sonrada ve sabaha kadar uyuymmştm kalarfr böceği doluydu heryer.hala kendime cesaretime şaşıyorum Allah göstermesin birdaha o durumları.. ömrümün yarısı gtti demiştim sabaha kadar korkudan.şimdilerin en kötüsü bile öyle değildir heralde. o yuzden çok korkuyorum genede doğumdan önce gdp hastaneyi odaları dolaşma şansımız oluyormu acaba
bilen varmı
BENİM dr da aynı öle dedi ben ajanda falan götürmüştüm rüşvet :)) sesini duyabilirmiyiz dedim o zaman açtı sesi başkada bişey demedi ben sordum ne kadarlık görüyosunuz diye 6+3 dedi ama 7+4 olmalıydı normalmi bu fark dediö aslında olmamalı normal değil diye bişeyler dedi ama çok önemsemedim burdan okumuştum herkesin oluyo öle geç düllenme olmuş olabilir dedi bi de ek olarak bende ultrason çıktısından baktım ölçülene ama anlamıyorumki nedir olması gereken ama sorun olsa derdi diye düşünüyorum 3 hafta sonra gel dedi ben 2,5 hafta sonra gitcem:))))) h.sonu gelebiliyorum dicem
ben ilk yapılacak tahlilleri devlet hastanesinde yaptırdım medikal benden 478 tl istedi....
ilk gebeliğimde medikalde yaptırmıştım 350 tl vermiştim.... bu sefer devlette yaptırdım....
anne olmak ne zormuş, şimdiden her şeyi kafama takıyorumbana da 6- 7 haftalık gözüküyor dedi. başka da bir şey söylemedi. görmeme rağmen ya bir şey olursa diye ödüm kopuyor
kızlar bugün öğrendiklerimi aktarayım hemen:97:
doktorum bitki çaylarını çok tüketmememi söyledi. yeşil çay ve ıhlamur içebilirmişim.
ilişki serbet:78:sonrasında aşırı ağrı veya kanama olmadığı sürece sorun yokmuş. korunmaya gerek yok.
yürüyüş yapabilirmişim ama abartmamak kaydıyla.
ay cnm Allah yardımcın olsun senin. Bide ufaklık olmasa. Siz gene kahvaltılık felan idare ederdiniz. Ben zaten evde yemek yapmıyorum. Çok geç eve döndüğümüzden gece 23 gibi.Dışarıdan yiyoruz mecbur. ;Ne kadar sağlıklı bilmem ama zaten mutfakta yemek yapmayı düşününce bile midem kalkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?