2011 Aralık Anneleri

Cnm dalan roxy çok hoş kokuyo.... Kızlar yaa siz 4 makine ne yıkıosnz, bnm 2 hastane çıkış takımı, 2 battaniye, nevresim takımı. Başka bişi yok, bunlar da 1 makine tutar...

slm canım.ya dalanroxy bulamıyorum napıcamben yaaaaaaaaaaaaaa aynen benımde 1 makına anca olur neler aldınız oyle yawwwww..ben çoçuk hele bı doğsunda ona gore alırım dıye beklıyorum küçük yada buyuk doğarsa aldıklarım zıyan olur dıye sımdılık çok bışey almıyorum yanı

canım bence sağlıklıysa kılosu srun değilbence hem zayıf bebek daha çabuk toparlarmış kendısını bence stres yapma..ıncır falanda ye.ılla kılo alsın dıye beslenme onunda etkısı olabılır kendı halıne bırak bu aylarda alıyo zaten kıloyu bebek..şekermı var sende de dıyet yapıyosun,***=??

ahhh ahhhh al benden de o kadar, sen 3,5 diyosun, ben 2 yi geçince rahatlıcam... 25 haftalıkken 740 gramcıktı, yarın gitcm büyük bi merakla kilosunu sorcam doktora, 29 haftalığım şu an bakalım 1000 gramı geçmiş mi

ben 32. hafta çalışabilir raporumu bugün aldım okuluma da verdim ama 37. haftaya kadar çalışmayı düşünmüyorum çünkü gerçekten o merdivenleri inip çıkmak artık bir işkence, nasipse kurban bayramından sonra gitmeyeceğim, zaten doğum için annemin yanına gidicem anca yerleşirim

cnm ben cevizliderede oturuyorum, burdaki akyurtta dalan roxy nin elde yıkamasını gördüm mesela... migrosta var diye de duymuştum. sen nerelere baktın?

kızlar doktordan geldim.bebğimin suyu azalmış.eğer suyu bitmezse doktorum 3 hafta sonra doğumum yapıcakmış.içerde kalması tehlikeli olur dedi.benim için dua edin.bebğim sağ salim kurtulsun.doğduğunda küveze giricek.bugün ciğer geliştirici iğne oldum 2 tane.yarında 2 tane yapıcaklar.çarşambaya tekrar gidicem.moralim çok bozuk.bugün ishal gibi olmuştum.suyumun azaldığını tahmin etmiştim.

slm kızlar nasılsınız?bugün kızımı gördüm geldim boyu 40 cm kılosuda 1700 gr mıs.Doktor amca hersey normal gozukuyor dedı.Suan normal dogum pozısynundaymıs;ayrıca sureklı sagda demıstım doktor patron o keyfı nerde ısterse orda durur dedı yanı sorun olmazmıs:)Bide ben doktordan balık yagı hapı ıstedım gerek yok dedı hatta herhafta balık yıyemedıgmı soyledım canım ıstemıo dedım ama yınede vermedı sızce kendım gıdıp alsam mı eczaneden ne dersınız bakıyorum da cogunuz kullanıyorsunuz.Bişey soracagım bıde benım böle ara ara midem bulanıo sızde de oluyormu saskın ben unutmusum doktora sormayı özellikle aksam yemeklerınden sonra oluyor

cnm ben cevizliderede oturuyorum, burdaki akyurtta dalan roxy nin elde yıkamasını gördüm mesela... migrosta var diye de duymuştum. sen nerelere baktın?

ankamalldekı mıgrosa baktırdım eşime yokmuş dedı...geçengun dıkmendekı akyurtada baktım ordada yoktu gırdıgım tum marketlere bakıyorum yok yok yok :)) olmazsa cevızlıderedekıne gıdıyım napıyım orda varsa alıyım elde melde alıyım ay bulamıyorum yoksa

geçmiş olsun canım inşallah herşey yoluna gırer..bol bol su iç barı ıhamal etme.doktor banada demıştı suyun az dıye enaz 3 lıtre iç dedı ben bıdonla gezıyorum valla suyu elımden düşürmüyorum..hakkında hayırlısı neyse o olsun ıyı düşünki ıyı şeyler olsun..çok stres yapıpta bebişide uzme.bol bol su iç düzelir inşallahhh:26:

slm kızlar geldik dr amcamızdan :)) herşey yolundaymş çok şükür,tansiyonumu yorgunluğa bağladı,suyu,kilosu vs herşey iyi dedi..bol bol dinlen sıvı tüketimine dikkat et dedi...tansiyon yüksekliğinden korkarız genellikle dedi,düşüklüğü çoook değilse sorun teşkil etmez dedi...2115grcık olmuş tosbaam ama göremedm yüzünü been,,eşim görmüş,makine tepemde olunca ben göremedm bayramdan snra görüşelim bi daha dedi...daha çoook vaar

canımmmm..çook dikkat et kendine..zamanında gelsin minnakın inş..dua edelim hep beraber...3haftaya kadar zaten bayaa da büyümüş olur inşallah..dualarım senle...

ohh maşallah tombıge banada bayramdan sonra dedı geç değilmi yaaaaaaa:44::44:

canım cok gecmıs olsun;inşallah bi sorun cıkmaz sen yınede bol bol su iç Rabbim yardımcımız olsun....Ayrıca canını sıkma stres yaparsan daha kotu olursun;

maşallah canım:)bizimde sukur sorunumuz cıkmadı bızde gıttık bugun dr.Doktordan balık yagı hapı yazmasını ıstedım gerek yok dedı sen kullanıyormusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…