ankamalldekı mıgrosa baktırdım eşime yokmuş dedı...geçengun dıkmendekı akyurtada baktım ordada yoktu gırdıgım tum marketlere bakıyorum yok yok yok :)) olmazsa cevızlıderedekıne gıdıyım napıyım orda varsa alıyım elde melde alıyım ay bulamıyorum yoksa
slm kızlar geldik dr amcamızdan :)) herşey yolundaymş çok şükür,tansiyonumu yorgunluğa bağladı,suyu,kilosu vs herşey iyi dedi..bol bol dinlen sıvı tüketimine dikkat et dedi...tansiyon yüksekliğinden korkarız genellikle dedi,düşüklüğü çoook değilse sorun teşkil etmez dedi...2115grcık olmuş tosbaamama göremedm yüzünü been,,eşim görmüş,makine tepemde olunca ben göremedm bayramdan snra görüşelim bi daha dedi...daha çoook vaar
slm kızlar nasılsınız?bugün kızımı gördüm geldim boyu 40 cm kılosuda 1700 gr mıs.Doktor amca hersey normal gozukuyor dedı.Suan normal dogum pozısynundaymıs;ayrıca sureklı sagda demıstım doktor patron o keyfı nerde ısterse orda durur dedı yanı sorun olmazmıs:)Bide ben doktordan balık yagı hapı ıstedım gerek yok dedı hatta herhafta balık yıyemedıgmı soyledım canım ıstemıo dedım ama yınede vermedı sızce kendım gıdıp alsam mı eczaneden ne dersınız bakıyorum da cogunuz kullanıyorsunuz.Bişey soracagım bıde benım böle ara ara midem bulanıo sızde de oluyormu saskın ben unutmusum doktora sormayı özellikle aksam yemeklerınden sonra oluyor
canım balık yağı hapını dr. yazmıyo zaten..ödemiyo devlet..
bulantı bende de sabah kahvaltısından sonra oluyo..
cnm her gidişinde renkli ultrasonda mı bakıyosunuz
maşallah canım:)bizimde sukur sorunumuz cıkmadı bızde gıttık bugun dr.Doktordan balık yagı hapı yazmasını ıstedım gerek yok dedı sen kullanıyormusun ?
32. haftaya bugün girdik. 31. Haftanın sonunda kilosuna bakıldığında 1770 gramdı. Doktor karın çevresinin 29. hafta ile uyumlu olduğunu söyledi. İki hafta geri kalmış göbüşü. Balık hapı, decavit, demir kullanıyorum. Bir de magnor vermişti doktor onu bir kaç kez içebildim. Tatlı birşey çok midemi bulandırıyor efervesan tablet. Hergün iki üç bardak süt içiyorum. peyniri bol yiyorum. Arasıra yoğurt ve ayran da alıyorum. Her sabah yumurta yiyorum hergün et yiyorum hemen hemen. Meyve ceviz yiyorum. Ama kilo almıyor. Ben 6 kilo aldım hamileliğin başından beri. Aslında diyabetim de var. Doktor diyet verdi bir de o diyeti tam uygulasam oğlum iyice küçük kalacak. Eskisi gibi tatlı yemiyorum ve şekerli yememeye çalışıyorum. Aşırı yağlılardan kaçınıyorum. Ama diyeti harfi harfine uyguluyorum dersem yalan söylemiş olurum. Zaten sürekli birşeyer yiyorum. Ağzım hiç boş durmuyor. Şekeri de arada bir ölçüyorum genellikle normal çıkıyor 100 civarı. O yüzden diyeti çok umursamadım. Oğlum kilo alsın istiyorum. 3.5 kilo doğsa yeter ama çok küçük olacak diye korkuyorum. Bebeğim çok hareketli hiç durmuyor. Baktım yazılanlara herkesin bebeği tombiş, benimki çok mu zayıf
maşallah cnm kızına..benımkıde ılla iç diyor balık yagı hapını.. bende herseferinde içmesem olmaz mı dıyomslm kızlar nasılsınız?bugün kızımı gördüm geldim boyu 40 cm kılosuda 1700 gr mıs.Doktor amca hersey normal gozukuyor dedı.Suan normal dogum pozısynundaymıs;ayrıca sureklı sagda demıstım doktor patron o keyfı nerde ısterse orda durur dedı yanı sorun olmazmıs:)Bide ben doktordan balık yagı hapı ıstedım gerek yok dedı hatta herhafta balık yıyemedıgmı soyledım canım ıstemıo dedım ama yınede vermedı sızce kendım gıdıp alsam mı eczaneden ne dersınız bakıyorum da cogunuz kullanıyorsunuz.Bişey soracagım bıde benım böle ara ara midem bulanıo sızde de oluyormu saskın ben unutmusum doktora sormayı özellikle aksam yemeklerınden sonra oluyor
ankamalldekı mıgrosa baktırdım eşime yokmuş dedı...geçengun dıkmendekı akyurtada baktım ordada yoktu gırdıgım tum marketlere bakıyorum yok yok yok :)) olmazsa cevızlıderedekıne gıdıyım napıyım orda varsa alıyım elde melde alıyım ay bulamıyorum yoksa
slm kızlar geldik dr amcamızdan :)) herşey yolundaymş çok şükür,tansiyonumu yorgunluğa bağladı,suyu,kilosu vs herşey iyi dedi..bol bol dinlen sıvı tüketimine dikkat et dedi...tansiyon yüksekliğinden korkarız genellikle dedi,düşüklüğü çoook değilse sorun teşkil etmez dedi...2115grcık olmuş tosbaamama göremedm yüzünü been,,eşim görmüş,makine tepemde olunca ben göremedm bayramdan snra görüşelim bi daha dedi...daha çoook vaar
slm canım.ya dalanroxy bulamıyorum napıcamben yaaaaaaaaaaaaaaaynen benımde 1 makına anca olur neler aldınız oyle yawwwww..ben çoçuk hele bı doğsunda ona gore alırım dıye beklıyorum küçük yada buyuk doğarsa aldıklarım zıyan olur dıye sımdılık çok bışey almıyorum yanı
kızlar doktordan geldim.bebğimin suyu azalmış.eğer suyu bitmezse doktorum 3 hafta sonra doğumum yapıcakmış.içerde kalması tehlikeli olur dedi.benim için dua edin.bebğim sağ salim kurtulsun.doğduğunda küveze giricek.bugün ciğer geliştirici iğne oldum 2 tane.yarında 2 tane yapıcaklar.çarşambaya tekrar gidicem.moralim çok bozuk.bugün ishal gibi olmuştum.suyumun azaldığını tahmin etmiştim.
kullanmama gerek var mı dıye sordum gerek yok dedı;sen kullanıyormusun canım?
ilk başladığımda mevsim yazdı....taze balık yoktu haftada 2-3 kere ne yalan söyliyim çok da düzenli almadım..şimdi haftada 2-3 kez balık yiyiorum..1-2 kez de balık yağı hapı alıyorum..pulse adı..
elde yıkamayı düşünüyorum deme sakın
geçmiş olsun canım inşallah herşey yoluna gırer..bol bol su iç barı ıhamal etme.doktor banada demıştı suyun az dıye enaz 3 lıtre iç dedı ben bıdonla gezıyorum valla suyu elımden düşürmüyorum..hakkında hayırlısı neyse o olsun ıyı düşünki ıyı şeyler olsun..çok stres yapıpta bebişide uzme.bol bol su iç düzelir inşallahhh:26:
canımmmm..çook dikkat et kendine..zamanında gelsin minnakın inş..dua edelim hep beraber...3haftaya kadar zaten bayaa da büyümüş olur inşallah..dualarım senle...
canım cok gecmıs olsun;inşallah bi sorun cıkmaz sen yınede bol bol su iç Rabbim yardımcımız olsun....Ayrıca canını sıkma stres yaparsan daha kotu olursun;
canım benim hiç bozma moralini..3 haftaya güzelce gelişir bebeğin.. o iğneyi 27.28. haftalarda yaptırıp ciğerleri bi güzel gelişen bir sürü örnek gördüm ben..bol su iç,dinlen..
bende marıncap içiyorum hergun bır tane tok karnına.....benımde bulantılarım arttı bu aralar doktora sordum baskı yaptıgı içinmiş,sabahları kalkınca kraker ye dedı.akşamlarıda oluyo dedım yemeklerden sonra falan hatta ıstıfal edıyorum dedım oda onu yapman senı rahatlatır dedı artık kusmanın bı onemı yok dedı bende ıyı dedım...
kılosunu cok dert etme cnm saglıklı olsunda dogduktan sonrada toparlar o annesi..
maşallah cnm kızına..benımkıde ılla iç diyor balık yagı hapını.. bende herseferinde içmesem olmaz mı dıyom
cnm ya onu bulamassan hacışakır granul sabun tozuda aldırabılırsın oda güzel yıkıyor kokusuna cok takılmayın kokmaması daha ıyı bence ki bebek dogdugunda sızın kokunuzu tanısın alsın..
iyi hadi gözün aydın cnm sevindim güzel haberlerinizedinlenmeye bak buaralar yorma kendini..benim doktorumda bayramdan sonraya cagırdı
sanırım barsaklara da baskı yapıyo bu minnoşlar..çünkü ben de de biraz karnım ağrısa koşa koşa tuvalete gidiyorum ishalmişim gibi..
iyice dengemiz kaydı valla..
sanırsam forumda kullanmayan bir ben varım;alayım en azından haftada bır kere atayım.Buarada balık yagı hapı desem verirler herhal ismi önemlı degıldır demı?
bşuna dememışler cennet anaların ayağı altındadır dıye.......analarımız neler çekmışler dıycemde eskılerın analarıda bılmıyolarkı boyle sıkıntıları,dert yanayım dıyorum annem başlıyo bızım zamanımızda su çekerdık kovalarla karnımzda bebeler sırtımza çoçuklar falan dıye başlıyo bende susuyorum tabı :))))))) ama anlamıyolarkı eskıden hormonmu vardı hepsi tazetaze urunler şimdikinin zamanı çok farklı ahh ahhh işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?