2011 Aralık Anneleri

elde yıkamayı düşünüyorum deme sakın

cnm her gidişinde renkli ultrasonda mı bakıyosunuz

canım balık yağı hapını dr. yazmıyo zaten..ödemiyo devlet..
bulantı bende de sabah kahvaltısından sonra oluyo..

maşallah canım:)bizimde sukur sorunumuz cıkmadı bızde gıttık bugun dr.Doktordan balık yagı hapı yazmasını ıstedım gerek yok dedı sen kullanıyormusun ?

evet cnm ostımax die bi calsiyum + balık yağı içeren hap kullanıyrm..7.aya kadar günde bir içiyordum şimdi haftada 2-3...

kılosunu cok dert etme cnm saglıklı olsunda dogduktan sonrada toparlar o annesi..

maşallah cnm kızına..benımkıde ılla iç diyor balık yagı hapını.. bende herseferinde içmesem olmaz mı dıyom

cnm ya onu bulamassan hacışakır granul sabun tozuda aldırabılırsın oda güzel yıkıyor kokusuna cok takılmayın kokmaması daha ıyı bence ki bebek dogdugunda sızın kokunuzu tanısın alsın..

iyi hadi gözün aydın cnm sevindim güzel haberlerinize dinlenmeye bak buaralar yorma kendini..benim doktorumda bayramdan sonraya cagırdı

dalan roxy kullanan arkadaşlarım var hiç memnun kalmamışlar çamaşırı çırptıkça deterjan kalıntıları dökülüyordu diyor.bende bugün gidip dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım.tüm arkadaşlarım bunu kullanmış herkes memnun

canım benim hiç bozma moralini..3 haftaya güzelce gelişir bebeğin.. o iğneyi 27.28. haftalarda yaptırıp ciğerleri bi güzel gelişen bir sürü örnek gördüm ben..bol su iç,dinlen..

kullanmama gerek var mı dıye sordum gerek yok dedı;sen kullanıyormusun canım?

ilk başladığımda mevsim yazdı....taze balık yoktu haftada 2-3 kere ne yalan söyliyim çok da düzenli almadım..şimdi haftada 2-3 kez balık yiyiorum..1-2 kez de balık yağı hapı alıyorum..pulse adı..

ilk başladığımda mevsim yazdı....taze balık yoktu haftada 2-3 kere ne yalan söyliyim çok da düzenli almadım..şimdi haftada 2-3 kez balık yiyiorum..1-2 kez de balık yağı hapı alıyorum..pulse adı..

bende marıncap içiyorum hergun bır tane tok karnına.....benımde bulantılarım arttı bu aralar doktora sordum baskı yaptıgı içinmiş,sabahları kalkınca kraker ye dedı.akşamlarıda oluyo dedım yemeklerden sonra falan hatta ıstıfal edıyorum dedım oda onu yapman senı rahatlatır dedı artık kusmanın bı onemı yok dedı bende ıyı dedım...

canımmmm..çook dikkat et kendine..zamanında gelsin minnakın inş..dua edelim hep beraber...3haftaya kadar zaten bayaa da büyümüş olur inşallah..dualarım senle...

canım cok gecmıs olsun;inşallah bi sorun cıkmaz sen yınede bol bol su iç Rabbim yardımcımız olsun....Ayrıca canını sıkma stres yaparsan daha kotu olursun;

canım benim hiç bozma moralini..3 haftaya güzelce gelişir bebeğin.. o iğneyi 27.28. haftalarda yaptırıp ciğerleri bi güzel gelişen bir sürü örnek gördüm ben..bol su iç,dinlen..

saolun kızlar düşünmiyim diyom ama olmuyor.şu 3 haftayı atlatayım başka bişey istemiyom.ben niye 9 ayı tamamlayamıyom yaa:84:

sanırım barsaklara da baskı yapıyo bu minnoşlar..çünkü ben de de biraz karnım ağrısa koşa koşa tuvalete gidiyorum ishalmişim gibi..
iyice dengemiz kaydı valla..

sanırsam forumda kullanmayan bir ben varım;alayım en azından haftada bır kere atayım.Buarada balık yagı hapı desem verirler herhal ismi önemlı degıldır demı?

sanırım barsaklara da baskı yapıyo bu minnoşlar..çünkü ben de de biraz karnım ağrısa koşa koşa tuvalete gidiyorum ishalmişim gibi..
iyice dengemiz kaydı valla..

bşuna dememışler cennet anaların ayağı altındadır dıye.......analarımız neler çekmışler dıycemde eskılerın analarıda bılmıyolarkı boyle sıkıntıları,dert yanayım dıyorum annem başlıyo bızım zamanımızda su çekerdık kovalarla karnımzda bebeler sırtımza çoçuklar falan dıye başlıyo bende susuyorum tabı :))))))) ama anlamıyolarkı eskıden hormonmu vardı hepsi tazetaze urunler şimdikinin zamanı çok farklı ahh ahhh işte..

sanırsam forumda kullanmayan bir ben varım;alayım en azından haftada bır kere atayım.Buarada balık yagı hapı desem verirler herhal ismi önemlı degıldır demı?

cnm benim kullandıgım marincap istersen al gunde bır kez içersin bana sabah akşam verdide gunde bırkez içiyom ama

eskıden ınsanlar dogal beslendıklerı için saglamlarmış ama bizler öyle deiliz ki sırf gıdalar olsa etkıleyen yıne ıyı ama bıcok faktor saglımızı olumsuz etkıleyen malesef(

kızlar hepinize selam,

ben yine 2 gün hastanede yattım

kontrole gittim, sancım ve 1 parmak açıklığım çıktı

şimdi iyiyim çok şükür.. artık hareketlerimi iyice kısıtlayacağım..

canım yavrum kilosu dün 2881 gramdı ultasona göre gelişimi 35. haftayla uyumluydu. ama yine de çok küçük. Allahım onu bana bağışlasın. sabahlara kadar dualar ettim, kendime, hepimize...

şimdi geçmişi okuyorum emvacilbahar nasıl oldu acaba..

ben ona bişey tavsiye etmiştim unutmuş, keşke yazdığım cevaplara baksaymış.. sanırım yanlış anlamış, balın içine soğan yatırılacaktı, inşallah iyi olmuştur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…