2011 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canım artık daha fazla dikkat etmen lazım demekki kendine.bebişin kilosu da maşallah iyiymiş inş hepimizinki zamanında ve sağlıklı gelirler dünyaya

çok geçmiş olsun dikkat et kendine
ben de bugün doktordaydım kordon hala kızımın boynunda 1 tam tur dolanmış dedi doktor
kilosu 2300 olmuş kordonu çıkaramazsa 23 kasımda sezeryan olacam
ayyy çok az kaldı yaaa

geçmiş olsun canım..artık yavaş yavaş hepimizde doğum emareleri çıkmaya başladı..bundan sonra dikkat etmek gerek herşeye..minnoşlar aceleci davranıyo baksana.
gelişimi maşallah iyiyimiş canım yaaa.....korkma kilosu da haftasına göre iyi....taburcu olduğuna göre normale döndün demektir..moral bozmak yok..

geçmiş olsun canım artık daha fazla dikkat etmen lazım demekki kendine.bebişin kilosu da maşallah iyiymiş inş hepimizinki zamanında ve sağlıklı gelirler dünyaya

çok sağolun kızlar, aysalh, inşaallah kordon düzelir, Allah hepimize sağlıklı kolay doğum nasip etsin..

cnm çok geçmiş olsun...

bebiş gayet ii görünüyor... o da sabreder annesi merak etme sen...

iice dinlen yat...

gecmiş olsun cnm kılosu cok guzelmiş bebişinin inş birazdaha bekler zamanında gelir

çok geçmiş olsun canım ya sanırım kızın biraz aceleci

Cnm dalan roxy çok hoş kokuyo.... Kızlar yaa siz 4 makine ne yıkıosnz, bnm 2 hastane çıkış takımı, 2 battaniye, nevresim takımı. Başka bişi yok, bunlar da 1 makine tutar...

Canım iç zıbın tulum pijama fln almadınız mı hiç :44::44:

Tatlım ben antareste bır bebek magazasından almıstım eger antarese gıdıosan ordada bulabılırsın dalan roxyi Bu arada ıc zıbın pıjama türü cok gıydırılıomus kızlar bırde dogunca hemen cıkamayacaksınız bıraz yedek almakta yarar var dıe dusunuorum ben

Neredesin Firuze cok gecmıs olsun canım sakın moralını bozma bebısıne hıcbırsey olmayacak zamanında gelecek ınsallah meleğii üzmez annesiniiii merak etme sen bol bol dinlen yeterr

selam kizlarrrrrr
nasilsiniz
firuzeye neoldu
yokmu gunu ozetleyecek birisi
insallah hersey yolundadirrr

Cnm dalan roxy çok hoş kokuyo.... Kızlar yaa siz 4 makine ne yıkıosnz, bnm 2 hastane çıkış takımı, 2 battaniye, nevresim takımı. Başka bişi yok, bunlar da 1 makine tutar...
2 hastane çıkışı çok az diil mi canım,bunun emerken terlemesi var,kusması var,kaka bulaştırması var,memeyi tutayım derken üzerine süt akması var,var Allah var,çok sık üst değiştirebiliniyo,sen 2 hastane çıkışıyla yetişemezsin bebişinin hızına.Yerinde olsam çıtçıtlı iç badi ve uzun kollu tulum tedarik ederim.
Çok geçmiş olsun,herşeyde bir hayır vardır,Bol sıvı ve istirahatle atlatırsınız inşallah.Allah yardımcın ve yardımcımız olsun canım.

Geçmiş olsun,Amin inşallah sana bağışlıcak yavrunu hiç kötü düşünme,maşallah kilosuda yerinde,Allahın izniyle en hayırlı vakti beklicektir tatlı yavrun.

3 tane zıbınla 1 pijama takımı aldım ama yine de 1 makina ancak çıkar, hepsi minnacık... canım hastaneye 2 tane hast. çıkış takımı ve 1 tane battaniye götürsek yetmez mi..

tamam cnm 3 tane çıtçıtlı badi aldım ayrıyeten ama tulum da alayım haklısın...

3 tane zıbınla 1 pijama takımı aldım ama yine de 1 makina ancak çıkar, hepsi minnacık... canım hastaneye 2 tane hast. çıkış takımı ve 1 tane battaniye götürsek yetmez mi..

Canım 2tane hastane cıkısı 2tane battanıye gotur bırı kalınn brırı ınce eger hastane cıkısının ıcınde battanıyen varsa ınce battanıye goturmene gerek yok ama ıc zıbın flnda bulunsun yanında bırde bebısler ılk zamanlar cok sık ust degıstırıomus gorumcem kıyafet yetıstıremıorum dedı yenı dogum yaptı oda eger aldıkların sadece bunlarsa ufak tefek bırkac parca daha al derım ben ıhtıyacın olur yıkayamazsın yıkarsın kurumaz yedekte bulunsun

kızlar kontroller için ŞİŞLİ ETFAL HASTANESİne giden var mı? Ben bütün kontrollerimi orda yaptırdım şuan 32 haftalık ama ben sadece 3- 4 kilo aldım bu da beni çok tedirgin ediyor. Gecen ay gittiğimde bebek haftasıyla uyumlu dedi. Ama kilo falan bişey söylemedi Doğumuda orda yapıcam büyük bir ihtimalle.... Benim gibi devlet hastanesine kontrole giden ve doğumu devlet hastanesinde yapacak var mı? Sinir oluyorum sadece ultrasonda bebeğe bakıyo ve bana bişey söylemiyor soruncada bebek iyi haftasıyla uyumlu diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…