kızlar hepinize selam,
ben yine 2 gün hastanede yattım
kontrole gittim, sancım ve 1 parmak açıklığım çıktı
şimdi iyiyim çok şükür.. artık hareketlerimi iyice kısıtlayacağım..
canım yavrum kilosu dün 2881 gramdı ultasona göre gelişimi 35. haftayla uyumluydu. ama yine de çok küçük. Allahım onu bana bağışlasın. sabahlara kadar dualar ettim, kendime, hepimize...
kızlar hepinize selam,
canım yavrum kilosu dün 2881 gramdı ultasona göre gelişimi 35. haftayla uyumluydu. ama yine de çok küçük. Allahım onu bana bağışlasın. sabahlara kadar dualar ettim, kendime, hepimize...
kızlar hepinize selam,
geçmiş olsun canım..artık yavaş yavaş hepimizde doğum emareleri çıkmaya başladı..bundan sonra dikkat etmek gerek herşeye..minnoşlar aceleci davranıyo baksana.
gelişimi maşallah iyiyimiş canım yaaa.....korkma kilosu da haftasına göre iyi.. ..taburcu olduğuna göre normale döndün demektir..moral bozmak yok..
çok geçmiş olsun dikkat et kendine
ben de bugün doktordaydım kordon hala kızımın boynunda 1 tam tur dolanmış dedi doktor
kilosu 2300 olmuş kordonu çıkaramazsa 23 kasımda sezeryan olacam
ayyy çok az kaldı yaaa
geçmiş olsun canım artık daha fazla dikkat etmen lazım demekki kendine.bebişin kilosu da maşallah iyiymiş inş hepimizinki zamanında ve sağlıklı gelirler dünyaya
kızlar hepinize selam,
cnm çok geçmiş olsun...
bebiş gayet ii görünüyor... o da sabreder annesi merak etme sen...
iice dinlen yat...
kızlar hepinize selam,
gecmiş olsun cnm kılosu cok guzelmiş bebişinin inş birazdaha bekler zamanında gelir
kızlar hepinize selam,
Cnm dalan roxy çok hoş kokuyo.... Kızlar yaa siz 4 makine ne yıkıosnz, bnm 2 hastane çıkış takımı, 2 battaniye, nevresim takımı. Başka bişi yok, bunlar da 1 makine tutar...
slm canım.ya dalanroxy bulamıyorum napıcamben yaaaaaaaaaaaaaaaynen benımde 1 makına anca olur neler aldınız oyle yawwwww..ben çoçuk hele bı doğsunda ona gore alırım dıye beklıyorum küçük yada buyuk doğarsa aldıklarım zıyan olur dıye sımdılık çok bışey almıyorum yanı
ankamalldekı mıgrosa baktırdım eşime yokmuş dedı...geçengun dıkmendekı akyurtada baktım ordada yoktu gırdıgım tum marketlere bakıyorum yok yok yok :)) olmazsa cevızlıderedekıne gıdıyım napıyım orda varsa alıyım elde melde alıyım ay bulamıyorum yoksa
2 hastane çıkışı çok az diil mi canım,bunun emerken terlemesi var,kusması var,kaka bulaştırması var,memeyi tutayım derken üzerine süt akması var,var Allah var,çok sık üst değiştirebiliniyo,sen 2 hastane çıkışıyla yetişemezsin bebişinin hızına.Yerinde olsam çıtçıtlı iç badi ve uzun kollu tulum tedarik ederim.Cnm dalan roxy çok hoş kokuyo.... Kızlar yaa siz 4 makine ne yıkıosnz, bnm 2 hastane çıkış takımı, 2 battaniye, nevresim takımı. Başka bişi yok, bunlar da 1 makine tutar...
Çok geçmiş olsun,herşeyde bir hayır vardır,Bol sıvı ve istirahatle atlatırsınız inşallah.Allah yardımcın ve yardımcımız olsun canım.kızlar doktordan geldim.bebğimin suyu azalmış.eğer suyu bitmezse doktorum 3 hafta sonra doğumum yapıcakmış.içerde kalması tehlikeli olur dedi.benim için dua edin.bebğim sağ salim kurtulsun.doğduğunda küveze giricek.bugün ciğer geliştirici iğne oldum 2 tane.yarında 2 tane yapıcaklar.çarşambaya tekrar gidicem.moralim çok bozuk.bugün ishal gibi olmuştum.suyumun azaldığını tahmin etmiştim.
kızlar hepinize selam,
Canım iç zıbın tulum pijama fln almadınız mı hiç :44::44:
Tatlım ben antareste bır bebek magazasından almıstım eger antarese gıdıosan ordada bulabılırsın dalan roxyiBu arada ıc zıbın pıjama türü cok gıydırılıomus kızlar bırde dogunca hemen cıkamayacaksınız bıraz yedek almakta yarar var dıe dusunuorum ben
2 hastane çıkışı çok az diil mi canım,bunun emerken terlemesi var,kusması var,kaka bulaştırması var,memeyi tutayım derken üzerine süt akması var,var Allah var,çok sık üst değiştirebiliniyo,sen 2 hastane çıkışıyla yetişemezsin bebişinin hızına.Yerinde olsam çıtçıtlı iç badi ve uzun kollu tulum tedarik ederim.
Çok geçmiş olsun,herşeyde bir hayır vardır,Bol sıvı ve istirahatle atlatırsınız inşallah.Allah yardımcın ve yardımcımız olsun canım.
Geçmiş olsun,Amin inşallah sana bağışlıcak yavrunu hiç kötü düşünme,maşallah kilosuda yerinde,Allahın izniyle en hayırlı vakti beklicektir tatlı yavrun.
3 tane zıbınla 1 pijama takımı aldım ama yine de 1 makina ancak çıkar, hepsi minnacık... canım hastaneye 2 tane hast. çıkış takımı ve 1 tane battaniye götürsek yetmez mi..
kaç kilo aldın cnm toplam, kaçla başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?