herkes bitirsin kasımın ilk haftasına kadar,kasımın 4.ünde-5inde perş-cuma akşamı herkes hatim duasını etsin isimleri anarak diyorum ben,geç te kalmayalım,ben de bitirdim ocak annelerinden de aldım,9 sf m kaldı bu hafta sonu bitecek inş. o da
kızlar hepinize selam,
ben yine 2 gün hastanede yattım
kontrole gittim, sancım ve 1 parmak açıklığım çıktı
şimdi iyiyim çok şükür.. artık hareketlerimi iyice kısıtlayacağım..
canım yavrum kilosu dün 2881 gramdı ultasona göre gelişimi 35. haftayla uyumluydu. ama yine de çok küçük. Allahım onu bana bağışlasın. sabahlara kadar dualar ettim, kendime, hepimize...
Selam annecikler
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 2 ziyaretçi)
Tanem, ayyildizim, olbey, worsss, cgdmmmt, nazli_85, esmahatun, destina78, surnes, hllbzktmr, nusyaa, pintoss, 0obeatriceo0, efee+,
Nasılsınız ? Keyifler iyidir umarım . Çarşamba başka doktora gittim bu doktorda suyu normalin altında şimdilik idare ediyor dedi kilosu normal şuan için sorun yok dedi hamdolsun . Ayrıca oğluşum büyüdükçe tekmeleri kuvvetleniyor hissetmek çok keyifli
slm kızlar geldik dr amcamızdan :)) herşey yolundaymş çok şükür,tansiyonumu yorgunluğa bağladı,suyu,kilosu vs herşey iyi dedi..bol bol dinlen sıvı tüketimine dikkat et dedi...tansiyon yüksekliğinden korkarız genellikle dedi,düşüklüğü çoook değilse sorun teşkil etmez dedi...2115grcık olmuş tosbaamama göremedm yüzünü been,,eşim görmüş,makine tepemde olunca ben göremedm bayramdan snra görüşelim bi daha dedi...daha çoook vaar
kızlar mrb yaa bişi sorucam ben bebişin kıyafetlerinin ilk makinasını yıkadım şimdi astım ama güzel kokmadı hani ewin heryeri buram buram bebek kokmadı :44::44: hacişakir sabun tozu we yumoş bebek yumuşatıcısıyla yıkadım offf napıcam ben yaa ...asarken kokladım güzel kokmuyolarrrdaha 4 makine var bende bıraktım yıkamayı sizlere bi sorayım dedim
Selam annecikler
Tanem, ayyildizim, olbey, worsss, cgdmmmt, nazli_85, esmahatun, destina78, surnes, hllbzktmr, nusyaa, pintoss, 0obeatriceo0, efee+,
Nasılsınız ? Keyifler iyidir umarım . Çarşamba başka doktora gittim bu doktorda suyu normalin altında şimdilik idare ediyor dedi kilosu normal şuan için sorun yok dedi hamdolsun . Ayrıca oğluşum büyüdükçe tekmeleri kuvvetleniyor hissetmek çok keyifli
bende kendi adıma iyiyim canım sen de iyisindir umarımSelam annecikler
cnm çok geçmiş olsun bebiş sağlıklı olsun da sağ salim kucağına al da gerisini dert etmekızlar doktordan geldim.bebğimin suyu azalmış.eğer suyu bitmezse doktorum 3 hafta sonra doğumum yapıcakmış.içerde kalması tehlikeli olur dedi.benim için dua edin.bebğim sağ salim kurtulsun.doğduğunda küveze giricek.bugün ciğer geliştirici iğne oldum 2 tane.yarında 2 tane yapıcaklar.çarşambaya tekrar gidicem.moralim çok bozuk.bugün ishal gibi olmuştum.suyumun azaldığını tahmin etmiştim.
slm kızlar nasılsınız?bugün kızımı gördüm geldim boyu 40 cm kılosuda 1700 gr mıs.Doktor amca hersey normal gozukuyor dedı.Suan normal dogum pozısynundaymıs;ayrıca sureklı sagda demıstım doktor patron o keyfı nerde ısterse orda durur dedı yanı sorun olmazmıs:)Bide ben doktordan balık yagı hapı ıstedım gerek yok dedı hatta herhafta balık yıyemedıgmı soyledım canım ıstemıo dedım ama yınede vermedı sızce kendım gıdıp alsam mı eczaneden ne dersınız bakıyorum da cogunuz kullanıyorsunuz.Bişey soracagım bıde benım böle ara ara midem bulanıo sızde de oluyormu saskın ben unutmusum doktora sormayı özellikle aksam yemeklerınden sonra oluyor
cnm ben 53 ile başladım şimdi 63 kiloyum toplamda 10 kilo aldım malesef .. ama kafama takmıyorum bebişim iyi olsun gerisi sorun değil bu kiloları veririm ben
canım bende 53 ile hamile kaldım dün 71 kilo olduğumu gördüm hala inanamıyorum inşallah doğumdan sonra veririz kiloları
Merhaba canmslm canım hoş geldinnnbende kendi adıma iyiyim inş.sende ve bebişinde iyidir...sorma büyüdükçe sığmıyorlar hareketler sert ve tepkili oluyor.bazen içim tuaf oluyor kımıldadıkça ama yeter ki kımıldasın bebişlerimiz.ben 1 saat kımıldamazsa tedirgin oluyorum hemen konuşuyorum biraz karnımı sert okşayıp uyandırıyom
Selam cnm bende dalin deterjanıyla yumuşatıcısını düşünüyordum ama belki bulursam dalanda alabilirim :))ben omobaby aldım yanınada yumoş baby yjmuşatıcı daha yıkamadım ama kullananlar çok memnun olduklarını söylediler..deneyebilirsin.
merhaba canım...34.haftadan sonra iyi hissedemiyeceğimiz yazıyor tekmmelerini..büyüdüklerinden yerleri daralıyormuş.
Sağ olasın canm iyiyiz hamdoslun :)m:13:bende kendi adıma iyiyim canım sen de iyisindir umarım
cnm çok geçmiş olsun bebiş sağlıklı olsun da sağ salim kucağına al da gerisini dert etme
canım maşallah bebişeya bende ne balık yağı ne de kalsiyum kulanmıyorum sadece vitamin ve demir hapı ama alıcam artık
kızlar oğlum demin oynarken felaket canımı acıtıyor artık öyle geriliyorki içim anlatamam büyüyo galiba artık yaramaz
canım 1.58 boya 69 kg çok yaaKızlar takmayın sakın kafanıza kiloları çünkü zaten zayıf hamile kalmışsınız nette okumuştum zayıf hamile kalınca daha fazla kilo almak sorun olmuyormuş ama kilolu hamile kaldıysan 12 kiloyu geçmemeli yazıyordu
Kızlar takmayın sakın kafanıza kiloları çünkü zaten zayıf hamile kalmışsınız nette okumuştum zayıf hamile kalınca daha fazla kilo almak sorun olmuyormuş ama kilolu hamile kaldıysan 12 kiloyu geçmemeli yazıyordu
İyi geceler .kızlar biz çıkyoruz hepinize hayırlı gecelerrr:79:
canım bende 56 ile hamile kaldım 72 kiloyum şuan doğuma kadar kaç olucam acaba:18:
bu aralarda acayip yiyorumkendime şaşırıyorum artık
Merhaba canmKıyamam ya :))))
Selam cnm bende dalin deterjanıyla yumuşatıcısını düşünüyordum ama belki bulursam dalanda alabilirim :))
Sağ olasın canm iyiyiz hamdoslun :)m:13:
Büyüyordur annesi :nazar
Kilo bende çok aldım 65le hamile kaldım 60lara kadar düştüm şimdide 73 falanım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?