2011 Aralık Anneleri

ya bende cüz istiyom varsa fazla bende katılayım hatim duasına kendim hatimi bitiremiycem sanırım

canım çok geçmiş olsun üzülme bebişin kilosu iyi maşallah benim kızım 38+5 de 2800 doğmuştu o yüzden sıkma canını bebiş sseni üzmez annesi zamanında gelir inşallaah

zuzuzu06canım ben dalan roxy i antares real den aldım burdan mutlaka bulursun bilkent center real de de bulabilirsin

Selam annecikler
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 2 ziyaretçi)

Tanem, ayyildizim, olbey, worsss, cgdmmmt, nazli_85, esmahatun, destina78, surnes, hllbzktmr, nusyaa, pintoss, 0obeatriceo0, efee+,

Nasılsınız ? Keyifler iyidir umarım . Çarşamba başka doktora gittim bu doktorda suyu normalin altında şimdilik idare ediyor dedi kilosu normal şuan için sorun yok dedi hamdolsun . Ayrıca oğluşum büyüdükçe tekmeleri kuvvetleniyor hissetmek çok keyifli

slm canım hoş geldinnn bende kendi adıma iyiyim inş.sende ve bebişinde iyidir...sorma büyüdükçe sığmıyorlar hareketler sert ve tepkili oluyor.bazen içim tuaf oluyor kımıldadıkça ama yeter ki kımıldasın bebişlerimiz.ben 1 saat kımıldamazsa tedirgin oluyorum hemen konuşuyorum biraz karnımı sert okşayıp uyandırıyom

maşallah bebişe senin de iyi olmana sevindim bol bol dinlen

ben omobaby aldım yanınada yumoş baby yjmuşatıcı daha yıkamadım ama kullananlar çok memnun olduklarını söylediler..deneyebilirsin.

merhaba canım...34.haftadan sonra iyi hissedemiyeceğimiz yazıyor tekmmelerini..büyüdüklerinden yerleri daralıyormuş.

bende kendi adıma iyiyim canım sen de iyisindir umarım
cnm çok geçmiş olsun bebiş sağlıklı olsun da sağ salim kucağına al da gerisini dert etme

canım maşallah bebişe ya bende ne balık yağı ne de kalsiyum kulanmıyorum sadece vitamin ve demir hapı ama alıcam artık

cnm ben 53 ile başladım şimdi 63 kiloyum toplamda 10 kilo aldım malesef .. ama kafama takmıyorum bebişim iyi olsun gerisi sorun değil bu kiloları veririm ben

canım bende 53 ile hamile kaldım dün 71 kilo olduğumu gördüm hala inanamıyorum inşallah doğumdan sonra veririz kiloları

kızlar oğlum demin oynarken felaket canımı acıtıyor artık öyle geriliyorki içim anlatamam büyüyo galiba artık yaramaz

canım bende 53 ile hamile kaldım dün 71 kilo olduğumu gördüm hala inanamıyorum inşallah doğumdan sonra veririz kiloları

canım bende 56 ile hamile kaldım 72 kiloyum şuan doğuma kadar kaç olucam acaba:18:
bu aralarda acayip yiyorum kendime şaşırıyorum artık

bende 57.5 ile hamile kaldım ilk 3 ay zayıfladım 55 e düştüm şimdi 69 kiloyum

Kızlar takmayın sakın kafanıza kiloları çünkü zaten zayıf hamile kalmışsınız nette okumuştum zayıf hamile kalınca daha fazla kilo almak sorun olmuyormuş ama kilolu hamile kaldıysan 12 kiloyu geçmemeli yazıyordu

Merhaba canm Kıyamam ya :))))
Selam cnm bende dalin deterjanıyla yumuşatıcısını düşünüyordum ama belki bulursam dalanda alabilirim :))
Sağ olasın canm iyiyiz hamdoslun :)m:13:
kızlar oğlum demin oynarken felaket canımı acıtıyor artık öyle geriliyorki içim anlatamam büyüyo galiba artık yaramaz

Büyüyordur annesi :nazar

Kilo bende çok aldım 65le hamile kaldım 60lara kadar düştüm şimdide 73 falanım .

Son düzenleme:
canım 1.58 boya 69 kg çok yaa napcaz bilmiyormum daha 2 ay

bende 64 ile hamiş kaldım en son 70 dim.ama almışımdır 2 kg falan inş.12 nin üstüne çıkmam zaten topluyum bide hamilelik kilosu kalmasın

canım bende 56 ile hamile kaldım 72 kiloyum şuan doğuma kadar kaç olucam acaba:18:
bu aralarda acayip yiyorum kendime şaşırıyorum artık

doğuma kadar düşünemiyorum valla canım çok fazla aldım ben ya ((
bende çok yiyorum

evet canım büyüyor ama çok yaramazlık yapmasın içimde uslu uslu büyüsün :)))))
sen fazla kilo almamışsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…