2011 Aralık Anneleri

hadi hayırlısı bakalım topiğimizin ilk bebişi gelicek desenize...

canım sen bol bol su iç belki o kadar süre içerisinde suyunda artma olabilirde...geçmiş olsnu bu arada...

neredesinfiruze sen dikkat et arkadaşım artık yaa yat bence ve tuvalet haricinde kalkmamaya çalış artık.. bebişinin gelişimide çok iyiymiş maşallah nazarlardan korusun hayırlısı olsun cnaım...

devlet hastanelerinin hepsi öyle canım sana birşey göstermiyorlar kendileri görünce sadece başları göğe eriyor sanki...
bende hem özele hem devlete gidiyorum allahtan özelde gösteriyorlar :) doğumu devlette düşünüyorum ama daha düşünüyoru karar vermiş değilim özeldeki doktorumla konuşunca kesin karar vericem inşallah erken zaten daha ....

canım sen yurt dışında mısın? nerde yaşıyosun ya da gece kuşu musun her gece saat 3-4 gibi yazıyosun bişeyler de dikkatimi çekti.

yok canım türkiyedeyim kuşadası/aydın :)
malesef uyku problemi çekiyorum hamileliğimin başından beri gece uykularım yok o yüzden gece kuşu olarak forumun başını tutuyorum kimse kaçırmasın diye... geceleri cevap yazıyorum yorumları okumaktan fırsatı anca bulabiliyorum haliyle kendi kendime konuşmuş oluyorum böylece geceler,..:)

kizlarrrr gecmise pek gidemediim ama ALLAH HEPINIZIN YARDIMCISI OLSUN neredesinfiruze- yasmin_84
INS HERSEY IYI GIDER KIZLAR KAFANIZA TAKMAYIN YANI NE KADAR BOYLE DESEK BILE TABIKI SIZDE DUSUNURSUNUZ EN AZINDAN STRES YAPMAMAYA CALISIN

teşekkür ederim içime su serptin birazda olsa sen istanbuldamısın hangi hastanede düşünüyorsun doğumu?

teşekkürler canım;aynen bende sadece vitamın ve demır hapı kullanıyordum bende alacagım p.tesi baslayacagım ınş.h ama kılo aldırıyormus sanırsam

günaydın herkese haftasonlarını çook seviyorum artık okula gitmek istemiyoruummm
canım bende 56 ile hamile kaldım 72 kiloyum şuan doğuma kadar kaç olucam acaba:18:
bu aralarda acayip yiyorum kendime şaşırıyorum artık

ben de 56 ile hamile kaldım vee bugün itibariyle 72 kiloyum allah sonumu hayretsin
artık önemsemiyorum kiloyu çünkü dikkat etsem de etmesem de alıyorum neyse zaten 30 günüm kaldı

haklısın cnm, tamam alayım..

ben kilolu hamile kalanlardanım 72 ile başladım, şimdi açken 74, tokken 76 geliyorum, kabızlık problemim var

günaydınnnlaaaar

mutlu,huzurlu,bol gezmeli,bol dinlenmeli,,dahada bol tekmeli bi haftasonu olsun inş :)) ben anca uyandım,eşim sabah namaza gitmişti arkadaşlarıyla eyüpsultana,yeni geldi ve uyudu..az temizlk yapmayı planlıyrm bugün,snrada inş eşimi kandırabilirsem gezmeye :)) öpüyrm hepinizi,Allaha emanet olun

gunaydın kızlar
sanırsam forumda kullanmayan bir ben varım;alayım en azından haftada bır kere atayım.Buarada balık yagı hapı desem verirler herhal ismi önemlı degıldır demı?
ayy bende kullanmıyorum canım doktor vermedı bana bende kendım almayı dusunmedım hıc:26:bırde suan benmle aynı haftalarda hamıle ıkı tanıdıgım var aynı doktora gıdıyoruz bırıne vermız ıkımıze vermedı ole olunca bende gerek gormedı demekkı dıye dusundum:26::26:
ben kilolu hamile kalanlardanım 72 ile başladım, şimdi açken 74, tokken 76 geliyorum, kabızlık problemim var

ayy sennkı gene ıımıs bende 72 ıle basladım suan 82 oldum5.6.ve 7. ayda 3 er kılo aldım doktor kızdı:18:doguma 90 ı bulur galıba

Cnm dalan roxy çok hoş kokuyo.... Kızlar yaa siz 4 makine ne yıkıosnz, bnm 2 hastane çıkış takımı, 2 battaniye, nevresim takımı. Başka bişi yok, bunlar da 1 makine tutar...

ee baska brısey almadın mı ..benım 5 makıne tutmustu mesela...

battanıyelerı ıc zıbınları tkaımları tulumları ,agız sılme bezlerı alt acması ..pancosu kabanı pijema takımları..
bu kadar sey yetmez kı ..hemende cıkıpalınmaz al bulundur bence.

dogunca hemen cıkılmaz kı ılk gunler cok kıyafet harcıyormuş bebekler..

gecmıs olsun canım ..bol su ıc..

gecmıs olsun ,kılosu cok guzel telas etme..ben 2800 dogmusum hemen toparlanısım.

kordon doguma engel degıller dıyorlar ama ıkı hafta once mı alıcaklar ..
bende sezaryandan korkuyorum ya ınsallah normal olur kızım.

canım ben ustune basa basa söledim herhafta balık yıyemıyorum canım ıstemıyor dıye;olsun dedı kızımız bı sekılde telafi eder.

slmlar kızlar ay yoruldum ;mutfağa bı gırdım 2 saatte anca cıktım;çekmeceleri duzelteyım dedım sonra şuydu buydu deyınce kendimi kaybetmişim...

doğuma kadar düşünemiyorum valla canım çok fazla aldım ben ya ((
bende çok yiyorum
artık saldım kendimi valla kızım da da 22 kilo almıştım 75 kilo oldum ama 2 ay sonra 60 kiloydum inşallah yine verebilirim
teşekkürler canım;aynen bende sadece vitamın ve demır hapı kullanıyordum bende alacagım p.tesi baslayacagım ınş.h ama kılo aldırıyormus sanırsam
zaten alacağımız kadar alıyoruz birazcık daha alırız herşey bebişler için
canım inşallah doğumdan sonra veririz dert etme günlerin az kalmış sen yemeye dewam et 30 günde bebiş ne alırsa kardır
slmlar kızlar ay yoruldum ;mutfağa bı gırdım 2 saatte anca cıktım;çekmeceleri duzelteyım dedım sonra şuydu buydu deyınce kendimi kaybetmişim...

canım kendini fazla yorma son haftalardasın artık bende bayramdan sonra yapıcam büyük bi temizlik ama annem gelicek inşallah

Ne güzel ya herkes bı telaş,bi hazırlık halinde çok hoşuma gidiyo bu durum,büyük misafire hazırlanıyoruz.Çoğunluk bayramdan sonraya bırakmış büyük temizlik işini,bende öyle düşünüyorum.Kısmetse p.tesi yardımcım iş başı yapıcak,ondan sonra hergün bi yeri ayrıntılı temizleriz inşallah.

Merhaba Zuzuzu,

Evet bu hamilelikte yapılan testler sırasında şekerim yüksek çıktı. Diyetisyene yönlendirdi doktor. Diyet yaptım, diyet yapınca da 3 kilo verdim bir haftada. Sonradan diyeti sıkı sıkıya takip etmeyi bıraktım. Birkaç tecrübeliden de dinledim, bu diyeti yapmışlar ve bebekleri 2 kilocuk doğmuş. Şekerli ve yağlı yemekten kaçınıyorum ama sıkı sıkıya diyet takip etmiyorum dediğim gibi. Ama diyet de zaten normal zayıflama diyetleri gibi değil. Et, süt, yumurta, yoğurt, sebze, meyve, ceviz vs bi sürü şey bol bol var zaten. Genetik de olabilirmiş bu kilosunun az olması. Doktor minyon bebek olacak dedi. Babası da 8 aylıkken 1.800 gram doğmuş. Ben 2.750 doğmuşum. Herhalde oğlan da ufak olacak.

kızlar şimdilik kendinize iyi bakın biz çıkyoruz akşama görümcem gelicekmiş o gelmeden biraz evi toparlıcam zaten anca yaparım biraz toplayım biraz dinlenim diyene kadaryoksa uzun süre ayakta dursam alttan çok ağrım oluyo bu varis beni mahvediyo yaa

Son düzenleme:

Merhaba Çehregül,

Benim bebeğim 29 ve 31. haftalar arası tam yarım kilo aldı. 2 kiloyu normal koşullarda geçer zaten, o kadar da değil. Allah günlü doğum yapmayı nasip etsin hepimize prematüre bebek çok zor oluyor diyorlar. Hem bebek için zor hem de anne için. Yavrucuklar ne yapar yalnız başlarına küvezde Bebeklerimiz günlerini tamamlarsa en kötü 3 kilo olur gibi geliyor bana. Senin bebeğin de benimkiyle aynı kilolarda.

öle büyük temizlik yapmıyorum canım zaten saolsun eşim evi süpürüyo silio ama mutfaktan hiç anlamıo bnde oturdugum yerden yaptım bişiler ;ama haklısın yormamak gerekıyor artık Rabbim kuzucuklarımızı korusun!
ne güzel sizin anneleriniz gelıo valla benım ne kayınvalıdem ne de annem gelebılıyor kücük kayınım ve kardeşim var.Kayınvalidem doguma yakın gelcek saolsun yine.Bizde büyük temizlik için kadın tutarız okullar acılmadan tutmustuk bu zamana kadar gıtti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…