2011 Aralık Anneleri

kolay gelsin canım sende kendını fazla yorma

Merhaba,

Sizin az kilo almanız çok sorun değil. Hiç kilo almadan tosuncuk doğuranlar var. Kimisi de çok fazla alıyor. Ben de 32. haftadayım 6 kilo aldım ama almak için çok uğraştım. Bebek normalse normaldir ama kilosunu söylememesi çok ilginç. Bu doğum biraz şans işi. Devlet hastanelerinde çok rahat doğum yapanlar var, aynı doktora gidip çok rahat doğum yapanlar veya çok sıkıntı yaşayanlar var. Allah yardımcımız olsun...

ben zaten normal doğumdan korkuyordum böyle de olunca hiç düşünmedim valla normal doğurmayı inşallah doğru karar vermişimdir
bu arada maşallah 5 makina yıkamışssın benim 2buçuk makina anca oldu biraz daha mı alışveriş yapsam kararsız kaldım şimdi

tunaydın kızlarrrrr nasılsınız baakalım......gununuzde sızler kadar guzel geçsın ınşallahhhhhhh
sana da tünaydın hava çok güzel burda dışarı çıkmamak için kendimi zor tutuyorum yaaa
canım ben ustune basa basa söledim herhafta balık yıyemıyorum canım ıstemıyor dıye;olsun dedı kızımız bı sekılde telafi eder.
ben hamilelik öncesinde de balık yemiyordum hiç doktorum bana marincap balık hapı verdi ama hergün almıyorum A vitaminin fazlası zarar çünkü

bakalım 30 günde ben ne kadar alacam bebiş ne kadar alacak ben de 75 le giderim doğuma diyorum ama fazlası da olabilir belki

hayırlısı olsun canım ..

bılmıyorum kı aldıkların nasıl benmı 5 makıne oldu battanıyesı ıste ıvır zıvırlları tulumları badılerı hastane cıkısları..

ben hemen cıkamam dısarı dıye aldım baya sonucta kış olucak yıkadıklarımda hemen kurumaz dıye işimi şansa bırakmadım ama sen bılırsın tabı

bak soyle ne eksık dıye olmadı bır kac parca daha al

kesinlikle canım halam 2 ay önce 3.bebeğini dünyaya getirdi ve evlendıgınden beri aynı doktora gıdıyordu.İlk doğumu cok kolaymıs ama 2.si baya zor geçmiş 3.de cok rahattı dedi Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin;doğumda yar ve yardımcımız olsun inş.h...

evet benim kilo almam önemli deil tabiki zaten almayayım kilolu hamile kaldım çünkü
ama bebeğin kilosunu boyunu falan söylemiyor ya ona sinir oluyorum üzülüyorum aslında birazda acaba çok mu küçük o yüzden mi söylemiyor diye pazartesi kontrole gidicem bu sefer ısrarla sorucam inşallah söyle dua edin benim için

canını hiiç ama hiç sıkma kilosunu söylemiyor diye..
ben devlet hastanesine gidiyorum kontrole. .daha 1kez olsun bile kg söylemediler.. en son geçen cuma kontrolüm vardı sorayım dedim..
bu cihaz kilo hesaplamıyor dedi.. yani anlıycan belki de eski model ultrason ise belki göstermiyordur..
ama ölçüm yaptıkları bpd, ac, fl ... falan onlara bakıp gelişimi nasıl olduğunu söylüyor benim doktor..
doğduğu kilo önemli değil.. doğduktan sonra emip kilo alması daha önemli..

Evet kesinlikle haklısın canım,benim oğlum 4 kg doğdu,ama sütüm gelmedi,biberonla mamayada hemen ilk hafta alışamadı,1 hafta sonunda kontrole götürdüğümüzde 3600 gr olmuştu.Önemli olan doğduğu kilo değil,doğduktan sonra alacağı kilo bencede.

peki doğumdan önce sütün geliyorsa doğumdan sonrada gelir dimi benm 24. haftadan beri süt gelio ama doğumdan sonrada gelirmi bilmiyorum tabi şimdi az az geliyo

peki doğumdan önce sütün geliyorsa doğumdan sonrada gelir dimi benm 24. haftadan beri süt gelio ama doğumdan sonrada gelirmi bilmiyorum tabi şimdi az az geliyo

Gelir inşallah niye gelmesin,bak benim ilk oğlumda hiç sütüm olmadı,şuan da gelmiıo süt fln,ama umudum var bu sefer emziricem inşallah.Gelicek die kendimi motive ediyorum bol sıvı alıcam bu sefer inş.

herkese ii haftasonları... yine bugün pek bi hareketsiz buralar... ben hergün evdeyim artık... raporum bitiyor. p.tesi de doğum iznim başlıyor... sanırım işe başladığımda ilk kez okula gidiyormuşum gibi gelecek...

p.tesi de tam 7,5 aylık oluyoruz zaten... ayy ciddi ciddi heyecan bastı. kızımı da görücem inşallah. bakalım boyu posu nasıl kuzumun... neyse kızlar; umarım hepiniz iyisinizdir. neredesinfiruze, yasmin ve luveyladan da hep güzel haberler alırız inşallah...

hepinize kocaman öpücüklerrr... bebişlerinize de...

bu arada başka sıkıntısı olan arkadaşlarım varsa kusura bakmayın lütfen... çok adapte olamıyorum bugünlerde... unutkanlık da var tabii... Rabbim hepimize güç kuvvet versin inşallah...

Son düzenleme:
Gelir inşallah niye gelmesin,bak benim ilk oğlumda hiç sütüm olmadı,şuan da gelmiıo süt fln,ama umudum var bu sefer emziricem inşallah.Gelicek die kendimi motive ediyorum bol sıvı alıcam bu sefer inş.

inşallah bu sorunu kimse yaşamaz çünkü hepimizin en büyük dileği bebeklerimizi emzirmek anne sütü alsın yavrularımız yaa allah hepimize yardım eder inş..dediğin gibi umutsuz olmamak lazım herzamn pozitif olalım dimi

yasmincim sıkma canını, rabbim yardımcın olsun. 35 haftan dolmuş oluyor dimi. tabi keşke en az 38 haftayı beklese bu bebişler ama bunlar çok aceleci. bi avazda kurtul insallah.

neredesinfiruze geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.

luveyla da ilk annişimiz olak hayırlısıyla. valla çok heyecanlanıyorum böle haberleri duyunca.

ya kızlar bazı arkadaşlar çok su içmenin bebeğin suyuyla alakalı olduğunu yazmışlar. ne kadar doğru bilmiyorum ama bana doktorum dediki geçen gidişimde; ben bebeğimin böbrek sorunu için sordum, böbrekleri nasıl büyüme var mı dedim, aynıymış büyüme veya küçülme yok. doktor dediki bak zaten suyu da gayet iyi, böbrekleri düzgün çalışmazsa bu su da azalırdı dedi, ilk 3-4 ay senin içtiğin sular önemli, sonrasında o kendi suyunu kendi hallediyo, seninkinin suyunun iyi olması da böbreklerinin iyi çalıştığını gösterir dedi. yani doktorlarınız belki de suyu bebeğin suyu için değil de hani bünyeniz için gerekli ya ondan çok için demiştir diye düşündüm. ama bilemiyorum tabi. ben çok fazla su içemiyorum, günde en fazla 1 litre. ama yine de bebişin suyu iyiymiş. sizinle de bi paylaşayım dedim nacizane.

kizlar nasilsiniz ya bise sorcam ben evde sekerimi olctum yemek yedikten 8 saat sonraymis sanirim seker olcumu (aclik sekeri) ben aksam 10 gibi meyve yedim sabah 6 15 de sekerimi olctum 90 cikmasi lazimmis sanirim en fazla hamilelikte 102 cikti benim kahvaltidan 2 saat sonra olctm bide oda tokluk sekeri sanirim120 cikmasi lazimmiss benim 121 cikti ne diyosunuz kizlaaar morelim cok bozuldu annemde benim abinde 500lere kadar cikti ben hamileligimin hepsini hastanede geecirdim dio seninki yuksek degil aksam meyve yersen yuksek cikar dio bizim burda hamileligindee seker olmus bi ablada kubracim varsa cikioo tamam meyve yememen lazim ama dio 8 saat gecmis dio bugun meyve filan yeme olc sabah dedii bakalim:26::26:

Selam tatlım bu şeker işlerinden anlamıyorum malesef İnşallah sorun teşkil eden bir durum değildir.
Benim suyum az şuan için sorun değil dedi ama azmış genede halbuki onca su içiyorum bünyedenmidir nedir anlayamadım :S Doktorda su içmekle doğrudan ilgisi yok dedi .

kiz sen nerdesin ozlediim seni

Oy oyy kuzucuk Kız kociş yoktu 3 haftadır dün akşam geldi nihayet Pc yoktu açamadım ondan :18:
Şeker dışında sen nasılsın kuzucum ?

cnmm sevindim senin adina esinin gelmesine :) bende iiyiyim efe beyleee evdeyizzzzzz :)) sanirim efe ya dis huzursuzlugu yasiyor yada su ilk ergenlik dedikleri 2 yas sendromuna adim atiyoo :18::18::18::18::18:

cnm yaa... çok sorun diil heralde. çünkü şeker yüklemesinde 140 ve üzeri sorun oluyor heralde. benim en son tokluk şekerim 118 çıkmıştı. sorun yok dediler sıkma yani canını...

burtezo worsss efee arzuke alp_se kızlar size de ii akşamlar... tanem iyi misin cnm sen de???

ins cnim bise olmazz bakalim :) sanada iyi aksamlar tattlimm nasilsiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…