2011 Aralık Anneleri

bu arada hastanede şeker yüklemesi yaptırdın mı cnm sen? sizin oralarda gerek duyuyorlar mı bu testlere???

iyi akşamlar canım hoşgeldin..

bu arada hastanede şeker yüklemesi yaptırdın mı cnm sen? sizin oralarda gerek duyuyorlar mı bu testlere???

kiz ben en son kendi doktoruma gittigimdeee ramazndi burdadaa gittim hersey normal deedii ama hic bi olcum yapmadi yeni tasinmis yerine dieee anlicaaan ben ozamndan beridirr kilomu bile bilmiom simdi bakalim tkrar gitcem walla bi kontrol 100 $ da olsaa bebisim iyi olsundaa

valla nasıl olsun kuşum yaa... patlıyorum sıkıntıdan... kös kös oturuyorum evde... kocamı da özledim yaaaaaaaaaaaaa...:2::2::2:

cnm benmm ozlemezmi insaaan ama sanslisin bak ben dogurcam hala tekim yani annem yada k.validem yokhenuz cok sukur bi sikintim yok ama efede bu zamanlarr tek degildim simdide degilim aslinda oglusum warr

git tabii cnm yaa... insan merak ediyo tabii. bu arada ben hamile kalır kalmaz baskül aldım. her gün tartılıyorum...:)

iyiyiz canım.biraz ağrılarım var bu günlerde ama herkeste aynı sorun.sen ve bebişin nasılsınız?

gecmis olsun cnm deedigin gibi hepimizde war agrilaaarrr cok sukurrr problem olmasindaaa iyiki bebislerimiz warda yassiyoruz agrilari annem abimde hamileliginin 3. ayindan sonra hastanede yatmis izinle eve gidiomuss

cnm benmm ozlemezmi insaaan ama sanslisin bak ben dogurcam hala tekim yani annem yada k.validem yokhenuz cok sukur bi sikintim yok ama efede bu zamanlarr tek degildim simdide degilim aslinda oglusum warr

Allah ailemin yokluğunu göstermesin inşallah. tabii buna da çok şükür. yalnız diilim en azından ama kociş de bi ayrı oluyor yahu

gecmis olsun cnm deedigin gibi hepimizde war agrilaaarrr cok sukurrr problem olmasindaaa iyiki bebislerimiz warda yassiyoruz agrilari annem abimde hamileliginin 3. ayindan sonra hastanede yatmis izinle eve gidiomuss

ayy evet canım halimize bin şükür yine...anneninkine benzer örnek çok çevremizde.

slm pek alakalı degil ama bu çizelgeyi sabahtan beri yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum hata veriyo bileniniz var mı

canımmm, bugün doktordan geldim bebişim 1500 gram çıktııııı :124:

cnm kaç kutu hastane çıkışı aldın, ben 2 kutu aldım ama büyüğünden 12 parça, içinde ince battaniye falan var...sence 1 tane daha alayım mı

hayırlı geceler kızlar ,bugün doktora gittik geldik ,kızımı gördim çok tatlı agzını açık kapatıyordu ,bol bol su dedi doktorum ,bir de çok hareketli olurlarmış 2-3 hafta aldıkları kilo azalırmış ama suyun da azalmasıyla kilo artımı olurmuş bebekte,sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah ,bir daha ki kontrol 33. haftamda ve artık 2 haftada bir gidicem ,36.37.38 her hafta gidicem ve nst giricekmişim .

ıyı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım...bu hafta sonlarını hiç sevmıyorum ya hiçkimseler olmuyo kımse bışey yazmıyoooo

ıyı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım...bu hafta sonlarını hiç sevmıyorum ya hiçkimseler olmuyo kımse bışey yazmıyoooo
iyi akşamlar zuzu ,evet haftasonu pek sessiz oluyor forum ,coğunluğun eşleri evde sabahtan gezip pestili çıkıp dinlenenler çoğunlukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…