ins cnim bise olmazz bakalim :) sanada iyi aksamlar tattlimm nasilsiin
cnm yaa... çok sorun diil heralde. çünkü şeker yüklemesinde 140 ve üzeri sorun oluyor heralde. benim en son tokluk şekerim 118 çıkmıştı. sorun yok dediler sıkma yani canını...
burtezo worsss efee arzuke alp_se kızlar size de ii akşamlar... tanem iyi misin cnm sen de???
iyi akşamlar canım hoşgeldin..
hoşbuldum cnm... iyisin inşallah??? bebişin de tabii...
bu arada hastanede şeker yüklemesi yaptırdın mı cnm sen? sizin oralarda gerek duyuyorlar mı bu testlere???
iyiyiz canım.biraz ağrılarım var bu günlerde ama herkeste aynı sorun.sen ve bebişin nasılsınız?
valla nasıl olsun kuşum yaa... patlıyorum sıkıntıdan... kös kös oturuyorum evde... kocamı da özledim yaaaaaaaaaaaaa...:2::2::2:
kiz ben en son kendi doktoruma gittigimdeee ramazndi burdadaa gittim hersey normal deedii ama hic bi olcum yapmadi yeni tasinmis yerine dieee anlicaaan ben ozamndan beridirr kilomu bile bilmiom simdi bakalim tkrar gitcem walla bi kontrol 100 $ da olsaa bebisim iyi olsundaa
iyiyiz canım.biraz ağrılarım var bu günlerde ama herkeste aynı sorun.sen ve bebişin nasılsınız?
cnm benmm ozlemezmi insaaan ama sanslisin bak ben dogurcam hala tekim yani annem yada k.validem yokhenuzcok sukur bi sikintim yok ama efede bu zamanlarr tek degildim simdide degilim aslinda oglusum warr
gecmis olsun cnm deedigin gibi hepimizde war agrilaaarrr cok sukurrr problem olmasindaaa iyiki bebislerimiz warda yassiyoruz agrilari annem abimde hamileliginin 3. ayindan sonra hastanede yatmis izinle eve gidiomuss
Merhaba Çehregül,
Benim bebeğim 29 ve 31. haftalar arası tam yarım kilo aldı. 2 kiloyu normal koşullarda geçer zaten, o kadar da değil. Allah günlü doğum yapmayı nasip etsin hepimize prematüre bebek çok zor oluyor diyorlar. Hem bebek için zor hem de anne için. Yavrucuklar ne yapar yalnız başlarına küvezdeBebeklerimiz günlerini tamamlarsa en kötü 3 kilo olur gibi geliyor bana. Senin bebeğin de benimkiyle aynı kilolarda.
hayırlısı olsun canım ..
bılmıyorum kı aldıkların nasıl benmı 5 makıne oldu battanıyesı ıste ıvır zıvırlları tulumları badılerı hastane cıkısları..
ben hemen cıkamam dısarı dıye aldım baya sonucta kış olucak yıkadıklarımda hemen kurumaz dıye işimi şansa bırakmadım ama sen bılırsın tabı
bak soyle ne eksık dıye olmadı bır kac parca daha al
iyi akşamlar zuzu ,evet haftasonu pek sessiz oluyor forum ,coğunluğun eşleri evde sabahtan gezip pestili çıkıp dinlenenler çoğunluklaıyı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım...bu hafta sonlarını hiç sevmıyorum ya hiçkimseler olmuyo kımse bışey yazmıyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?