2011 Aralık Anneleri

İyi akşamlaaarr benim kocişde uyudu sıkıldık oglusumla nete girelim dedik şimdii nasılsınız bakalım ne var ne yokk

cnm kaç kutu hastane çıkışı aldın, ben 2 kutu aldım ama büyüğünden 12 parça, içinde ince battaniye falan var...sence 1 tane daha alayım mı

2 tane 15 li aldım 2 tane de 5li parca aldım..işte ıkılı takımları var ,pıjeması var bır de tulumları var kısa kollu uzun kollu dıye fılan..

bugun arkadasıma gıttım,kızı kakasını yapmıs resmen belıne kadar butün giydirdigi batmıstı ,kılotlu corapları bıle ..

bırde gecmıste emzık konusu vardı marka konusu..

hemen almaz belkı kabul etmez ucuz alın denılmıs ama ben katılmıyorum buna..

ınceledınız mı bılmıyorum ama cogu emzık bpa ıcerıyor ..wee marka mesela burada onu da yazmıslardı wee marka cok süslü şirin diye.

ama bugun ınceledım hıc urününde free bpa yazmıyordu..

bır de ucları büyüktü mesela zaten bebeklerın agzı ne kadar olucak kı ..anne gögsüne benzeyen de yoktu..

yazık günah ufacık bebekler basıt plastıkten yapılmıs ürünler vermeyın bence , mutlaka bakın bpa 0 olmalı..

ben bır tane aldım ,alır mı bebegım almaz mı bılmıyorum o yuzden 1 tane aldım ama ıcıme sındı hem ufacık hem anne gogsüne benzıyor en onemlısı sılıkon ,bpa free..

ıyıce ınceleyın kızlar ,süslü püslü dıye gözümüzü boyamalarına ızın vermeyın ..

merhaba aralık anneleri....sizin doğumlar yaklaştı,hepiniz kolay doğum yaşarsınız inşallah...
sizlerin hazırlıklar tamam gibidir sizlere sorayım istedim..
ateş ölçer olarak hangi marka ,model aldınız...
ben braun kulaktan ölçen düşünüyordum ama artık braun çinde üretiliyormuş .tansiyon aletlerinde sorun çıkmış hep .o yüzden vazgeçtim..

ben de 2-3 takım aldım ama hediye geliyo bi sürü hepsini giydiremiyosun bile dediler kızlar o yüzden fazlada almaya gerek görmedim

Canım bende katılıyorum kesınlıkle agızlarında olacak sureklı emzıkler o yuzden bende bpa free olanından aldım phılıps aventın alır mı almaz mı bılemıorum ama yınede vıcdanım el vermedı ucuzunu almaya Bu arada kızlar halamın dukkanına gıtmıstım orda bı kadının bebegının emzıgı yere dustu kadında agzına alıp tekrar bebege verdı emzıgı ben resmen sok oldummm nasıl bır mantıktır bu anlamıs degılım belkı cahıllıgımden kınıyorum yaptıgı davranısı eger dogruysa benıde uyarın ltfn

cnm tulum dediğin kadife dışa giyileceklerden mi, yoksa penye iç tulumu mu?

ben de 2-3 takım aldım ama hediye geliyo bi sürü hepsini giydiremiyosun bile dediler kızlar o yüzden fazlada almaya gerek görmedim

hedıye gelıyor ama genelde aylarını pek tutturamıyorlar

genelde 1 yas ıcın gelıyor hedıyeler,benım gördüklerım hep boyleydı en azından

bılmıyorum ben aldım bulunsun kenarda ıstedım mutlaka gıyer ..2-3 olmadı 5 kere ..ıkıncı bebegıme kalır :)

bende bpa free olanını aradım hep ..alır almaz bılemıyorum ama dandık ucuz bırsey almak ıstemedım agzına laıcak yavrum onu nasıl kıyarım

ya bazı anneler var ,hele bazıları once kendı agzına alıyor sonra bebegın agzına verıyor ..o bıle normal degıl kı yere düşüp vermesı ..

ıkısınden de ama kadıfe olmayan tulumları cok ..

kısa kollu ,uzun kollu cıtcıtlı tulumları var patıklı -eldıvenlı tulumları fılan var ıste..

ıcıne gıydırılecek olanlar var fılan.

ıkısınden de ama kadıfe olmayan tulumları cok ..

kısa kollu ,uzun kollu cıtcıtlı tulumları var patıklı -eldıvenlı tulumları fılan var ıste..

ıcıne gıydırılecek olanlar var fılan.

Merhabaa bız bebısımız ıcın kulaktan olcer dusunuoduk aynı senın gıbı yalnız bebek magazasındakı satıcı bıze brother max die bi marka önerdi hem kulaktan hem alından olcuo hemde oda termometresi olarak kullanılıo ıyıkıde almısız cok guzel cıktı 2snde fln olcuo atesı hemde 3fonksıyonlu tavsıye ederım zaten en ıyıı bebek urunu odulunu almıs

Canım yaa hedıye gelıo gelmesınede banada kac kısı sakın o hedıyelere guvenme abuk subuk seyler gelıo dedı mesela bı arkadasıma 7yas ıcın pıjama takımı gelmıs sacmalıga bakarmısın sanane 7yasındakı pıjamasından kendıne hedıye gelmıstır onuda getırmıstır ne kdr ayıp ama ınsan hıcmı hesaplamaz dusunmez gecen banada hedıye geldı mesela uyku tulumu ama kac kat buyukk dev gıbı ımkansz bebegın onu gıyebılmesı onun ıcın ben gelecek hedıyelere guvenmedım acıkcası

oda doğru aslında hediyelere de güvenmek olmaz bak mantıklı gerçkten.yaa o kendi ağzına alıp bebeğe verme olayını çok gördüm ben hangi mantıkla yapıolar acaba vardır herhalde bi sebebi kesin eskiler bişey uydurmuştur bunun için

Ayyy ozellıkle o cok yanlısmıs once kendı agzında yemegı sogutup sonra bebege vermek

aynı seylerı düşünüyoruz senle :13:

guvenme canım gelecek hedıyelere bakalım nasııl gelıcek sen kendını garantıye al da ..gerısı gelırse gelsın şş

ya cok sacma once kendı agzına laıp sonra bebege ne dıye verıyorsun ..ne uydurdularsa uydursunlar hayatta yapmam oyle bırsey.

Ayyy ozellıkle o cok yanlısmıs once kendı agzında yemegı sogutup sonra bebege vermek

kendı agzımızda ne var bılmıyoruz kı bebege yazık degıl mı hasta olur kuzucuk ya

anladım mardin.teşekkür ederim:)

Rica ederimmmm

Aynen kesın eskılerden kalma bırseyler vardır bu konuda

midem yanıyor ,ne ıctıysem yararı olmadı ,muz yedım bastırsın dıye elma yedım suruplar ıflan yok yok yok

ancak cıkartınca rahatlıyorum onda da karnım kasılıyor dıye korkuyorum

kızımın da tekmelerı agzımdan cıkıcak o derece ..bu kız bu satlerde hep uyanık ,çok hareketlı bı de ..yandım ben dogunca..

Canımm bı soda ıcmeyı dene ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…