midem yanıyor ,ne ıctıysem yararı olmadı ,muz yedım bastırsın dıye elma yedım suruplar ıflan yok yok yok
ancak cıkartınca rahatlıyorum onda da karnım kasılıyor dıye korkuyorum
kızımın da tekmelerı agzımdan cıkıcak o derece ..bu kız bu satlerde hep uyanık ,çok hareketlı bı de ..yandım ben dogunca..
Canımm bı soda ıcmeyı dene ıstersen
ılık suyla bal şerbeti yap biraz rahatlatıyor ben çareyi böyle buldum şifa olur inşAllah
denedım onu da ama yok
bır dahakıne denerım artık ..
cıkardım da rahatladım neden boyle oluyor anlamıyorum bu hafta oldu cıkarmadan rahatlamıyorum ..aslında bır yerını de dayamıyor mıdeme ..
büyüdükce rahatsız edecek boyle demek kı ..
Evet kesinlikle haklısın canım,benim oğlum 4 kg doğdu,ama sütüm gelmedi,biberonla mamayada hemen ilk hafta alışamadı,1 hafta sonunda kontrole götürdüğümüzde 3600 gr olmuştu.Önemli olan doğduğu kilo değil,doğduktan sonra alacağı kilo bencede.
denedım onu da ama yok
bır dahakıne denerım artık ..
cıkardım da rahatladım neden boyle oluyor anlamıyorum bu hafta oldu cıkarmadan rahatlamıyorum ..aslında bır yerını de dayamıyor mıdeme ..
büyüdükce rahatsız edecek boyle demek kı ..
Canım bebekler buyudukce mıdeye baskı yaparlarmıs mıde genısleme yaparmıs o yuzden yanmalar fln normalmıs eger cıkarmak rahatlatıosa cekmekten ıyıdır
Benim son bir aydır bu şekilde her yolu denedim nerdeyse her yediğimi çıkarıyorum o yüzden kilo alamıyorum
bebekler büyüdükçe organlar yerini değiştiriyor herhalde midem nerdeyse gögüslerimin arasında çünkü
benım bu haftamda daha cok oldu onceden rennıe kesıyordu artık kesmıyor..
tesekkur ederım tavsıyelerınız ıcın kızlar..
neyse az kaldı sayılır ..dayanırızz kac hafta kaldı kı :)
benım bu haftamda daha cok oldu onceden rennıe kesıyordu artık kesmıyor..
tesekkur ederım tavsıyelerınız ıcın kızlar..
neyse az kaldı sayılır ..dayanırızz kac hafta kaldı kı :)
geçmiş olsun .. 1-2 gün sabah kahvaltıdan 15-20 dak önce Lansor 15 mg içersen bir şeyciğin kalmıyor ... her iki hamileliğimde de kullandım dr.umun ve perinatoloğumun tavsiyesiyleistersen yarın bir dr.una danış .. soda yada maden suyu gazlı olduğu için midedeki asit miktarını arttırır ve daha fazla asit kaçağı olarak döner , üstelik de vücutta su tuttuğu için de bilinenin aksine çok da masum değil maden suyu hamileler için .. özellikle mide sorunu yaşarken uzak durmalıymış , bu da başka bir kad.doğ.uzm. bana tavsiyesi idi ..
rennie , evet, lolipop gibi kalıyor böyle durumda maalesefsadece 2 gün kullansan lansoru ve tekrarlarsa ki düşük ihtimal en fazla 10 gün sonra felan , yine 2 gün kullanıp günlerini rahat geçirirsin derim ben
midem yanıyor ,ne ıctıysem yararı olmadı ,muz yedım bastırsın dıye elma yedım suruplar ıflan yok yok yok
kızımın da tekmelerı agzımdan cıkıcak o derece ..bu kız bu satlerde hep uyanık ,çok hareketlı bı de ..yandım ben dogunca..
geçmiş olsun .. 1-2 gün sabah kahvaltıdan 15-20 dak önce Lansor 15 mg içersen bir şeyciğin kalmıyor ... her iki hamileliğimde de kullandım dr.umun ve perinatoloğumun tavsiyesiyleistersen yarın bir dr.una danış .. soda yada maden suyu gazlı olduğu için midedeki asit miktarını arttırır ve daha fazla asit kaçağı olarak döner , üstelik de vücutta su tuttuğu için de bilinenin aksine çok da masum değil maden suyu hamileler için .. özellikle mide sorunu yaşarken uzak durmalıymış , bu da başka bir kad.doğ.uzm. bana tavsiyesi idi ..
rennie , evet, lolipop gibi kalıyor böyle durumda maalesefsadece 2 gün kullansan lansoru ve tekrarlarsa ki düşük ihtimal en fazla 10 gün sonra felan , yine 2 gün kullanıp günlerini rahat geçirirsin derim ben
aynen benimde öyle artık surup falan etkı etmıyor yanmaktan bogazım yara oldu ve bende cıkarmadan rahatlayamıyorum oglumda doguma kadar her gece cıkarmadan uyuyamazdım bunda da başladı bu son dönemler hep böyle oluyor..
pulset diye mıde hapı kullanıyordum ogluma hamıleyken bugun yıne içtim bıraz daha rahatım yanma var ama şimdilik cıkarmadım
ahhh ben ne çektim yaa her gece çıkarıyodum ağlayarak uyanıyodum.benimde aksine maşallah diyeyim bu hafta azaldı gece mide yanmalarım.bebek büyüdüğü içinde oluyo muhakkak ama yediklerine de dikkat et fazla şekerli tatlı yediysen eğer bu aralar o da yapabilir. bide gece belli bi saatten sonra hiç bişey yememeye çalış ben su bile içmiyodum o derece bunalmıştım artık :S
Biz kacalım artık guzell annecıkler ve meleklerı hepınıze ıyı geceler kocaman opuldunuz
bırde gecmıste emzık konusu vardı marka konusu..
hemen almaz belkı kabul etmez ucuz alın denılmıs ama ben katılmıyorum buna..
ınceledınız mı bılmıyorum ama cogu emzık bpa ıcerıyor ..wee marka mesela burada onu da yazmıslardı wee marka cok süslü şirin diye.
ama bugun ınceledım hıc urününde free bpa yazmıyordu..
bır de ucları büyüktü mesela zaten bebeklerın agzı ne kadar olucak kı ..anne gögsüne benzeyen de yoktu..
yazık günah ufacık bebekler basıt plastıkten yapılmıs ürünler vermeyın bence , mutlaka bakın bpa 0 olmalı..
ben bır tane aldım ,alır mı bebegım almaz mı bılmıyorum o yuzden 1 tane aldım ama ıcıme sındı hem ufacık hem anne gogsüne benzıyor en onemlısı sılıkon ,bpa free..
ıyıce ınceleyın kızlar ,süslü püslü dıye gözümüzü boyamalarına ızın vermeyın ..
Benimde rennie kesio su anda yada soda sabır bakalım hepımız ıcın Kucaklarımıza sag salım alalımda mınnaklarımızı herseyı cekerızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?