2011 Aralık Anneleri

ılık suyla bal şerbeti yap biraz rahatlatıyor ben çareyi böyle buldum şifa olur inşAllah

Canımm bı soda ıcmeyı dene ıstersen

denedım onu da ama yok

ılık suyla bal şerbeti yap biraz rahatlatıyor ben çareyi böyle buldum şifa olur inşAllah

bır dahakıne denerım artık ..

cıkardım da rahatladım neden boyle oluyor anlamıyorum bu hafta oldu cıkarmadan rahatlamıyorum ..aslında bır yerını de dayamıyor mıdeme ..

büyüdükce rahatsız edecek boyle demek kı ..

Canım bebekler buyudukce mıdeye baskı yaparlarmıs mıde genısleme yaparmıs o yuzden yanmalar fln normalmıs eger cıkarmak rahatlatıosa cekmekten ıyıdır

Teşekkürler gerçekten içim birazda olsa rahatladı

Benim son bir aydır bu şekilde her yolu denedim nerdeyse her yediğimi çıkarıyorum o yüzden kilo alamıyorum
bebekler büyüdükçe organlar yerini değiştiriyor herhalde midem nerdeyse gögüslerimin arasında çünkü

Canım bebekler buyudukce mıdeye baskı yaparlarmıs mıde genısleme yaparmıs o yuzden yanmalar fln normalmıs eger cıkarmak rahatlatıosa cekmekten ıyıdır

benım bu haftamda daha cok oldu onceden rennıe kesıyordu artık kesmıyor..

tesekkur ederım tavsıyelerınız ıcın kızlar..

neyse az kaldı sayılır ..dayanırızz kac hafta kaldı kı :)

Benimde rennie kesio su anda yada soda sabır bakalım hepımız ıcın Kucaklarımıza sag salım alalımda mınnaklarımızı herseyı cekerızz

geçmiş olsun .. 1-2 gün sabah kahvaltıdan 15-20 dak önce Lansor 15 mg içersen bir şeyciğin kalmıyor ... her iki hamileliğimde de kullandım dr.umun ve perinatoloğumun tavsiyesiyle istersen yarın bir dr.una danış .. soda yada maden suyu gazlı olduğu için midedeki asit miktarını arttırır ve daha fazla asit kaçağı olarak döner , üstelik de vücutta su tuttuğu için de bilinenin aksine çok da masum değil maden suyu hamileler için .. özellikle mide sorunu yaşarken uzak durmalıymış , bu da başka bir kad.doğ.uzm. bana tavsiyesi idi ..
rennie , evet, lolipop gibi kalıyor böyle durumda maalesef sadece 2 gün kullansan lansoru ve tekrarlarsa ki düşük ihtimal en fazla 10 gün sonra felan , yine 2 gün kullanıp günlerini rahat geçirirsin derim ben

yok cok maden suyu ıcemıyorum zaten ..

lansor'u sorayım doktoruma tesekkur ederım ..

aynen benimde öyle artık surup falan etkı etmıyor yanmaktan bogazım yara oldu ve bende cıkarmadan rahatlayamıyorum oglumda doguma kadar her gece cıkarmadan uyuyamazdım bunda da başladı bu son dönemler hep böyle oluyor..
pulset diye mıde hapı kullanıyordum ogluma hamıleyken bugun yıne içtim bıraz daha rahatım yanma var ama şimdilik cıkarmadım

bana ogluma hamıleyken mıde doktorum pulseti önermişti hamilelik öncesi midemden tedavi olurken lansor içiyordum ama hamılelıkte pulset kullan demişti şimdi yine başladım

ahhh ben ne çektim yaa her gece çıkarıyodum ağlayarak uyanıyodum.benimde aksine maşallah diyeyim bu hafta azaldı gece mide yanmalarım.bebek büyüdüğü içinde oluyo muhakkak ama yediklerine de dikkat et fazla şekerli tatlı yediysen eğer bu aralar o da yapabilir. bide gece belli bi saatten sonra hiç bişey yememeye çalış ben su bile içmiyodum o derece bunalmıştım artık :S

aynen ıste cıkarmadan gecmıyor bır turlu ..

bu hafta oldu bu da yanı gecen hafta onceden olmuyordu hıc..doktoruma sorucam artık dayanırız bı kac hafta napalım artık .ınsallah bebege zararı yoktur

benım de tam tersı sımdı var :)
yok sekerlı cok yemıyorum zatendıkkat edıyorum yedıklerıme seker yuksek cıktıgından berı

gecmıs olsun sana da
Biz kacalım artık guzell annecıkler ve meleklerı hepınıze ıyı geceler kocaman opuldunuz

ıyı geceler..

hangi emzigi aldin sen cnm benim dedigim emzik avent marka hepsi bpa free :26:

kızlar kolanın özelliklerini okuyun bakın göreceksiniz mideniz bulandığında veya yandığında kola için rahatlayacaksınız

Benimde rennie kesio su anda yada soda sabır bakalım hepımız ıcın Kucaklarımıza sag salım alalımda mınnaklarımızı herseyı cekerızz

mardincim , kucağına sağ salim aldıktan sonra da emzirdiğin için alamıyorsun yine hiç bir şey Allah sabrını veriyor ama .. misal ben .. geçen perşembeden beri hastayım ( alerjik faranjitden larenjite döndü ) ses tellerimde ödem yaptı , 2 gün neredeyse sesim hiçççç çıkmadı ve sadece SMSle anlaştım herkesle , göründüğüm KBB prof.u gargara-strepsils-buğuseptil ve otrivineden başka bir şey vermedi .. 1 hafta içinde neredeyse tüm ilaçlarım bitti ama bende anlamlı bir düzelme olmadı .. bu perş tekrar gittim yine aynı ilaçları verdi üstüne üstlük otrivine'i fazla kullanmıştım günde 4ten en fazla 2ye düşürdü ve en çok gece tıkanıyorum , ona sebep hakkımı gece kullanayım diye gündüzleri 4-5 saat sadece ağızdan nefes aldığım günler oldu .. gece burun tıkanıklığından ağızdan nefes almaktan boğazım kurudu yanımdaki 2*330 ml suyu her kalkışımda 2şer yudum almak suretiyle bir gecede bitirdiğimi düşünürsek gece boyu en az 30 kere kalkmış olmalıyım bu şikayetten .. şu an hala buğu yaptığım kaynar su önümde mesela, hala sebepleniyorum son demlerinden
yani diyeceğim o ki , Allah sabrını veriyor inanılmaz bir şekilde .. şimdi şu yazdıklarımı okuyunca , eski Ben'i gözümün önüne getirince " hakkaten ben ermişim yaw " dedim içimden
doğduktan sonra da onu emzirememe endişesinden kendinize öyle bir bakıyor ve zorluklar karşısında öyle bir dirayetli oluyorsunuz ki bunu ancak yaşayınca anlarsınız .. yine kendimden bir örnek vereyim temizliğe gelen kadın ocağı silerken yanlışlıkla açmış ve ben de mutfak tezgahının ötesini berisini siliyorum . bi 10-15 dak oyalanmıştım ve başımda bir ağrı , biraz mide bulantım oldu , kadına kızdım " yine bütün temizlik malzemelerini karıştırdı ve benim başımı ağrıttı " diye derken bir bakarsın ocağın biri açık .. kış günü , cam-çerçeve kapalı sadece mutfağın odalara çılan kapısı açık .. her zaman yanımda yerde anakucağında yatan oğluşum iyi ki o gün erken uyudu ve odasına koymuşum , yoksa olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum , malum bütan gaz ağırdır ve yere iner .... derken Acilden giriş yaptık ve bana oksijen maskesi takılarak oksijen dengelemesi yapıldı .. o esnada oğuşum acıktı , dr.a sorduk bi sakıncası var mı diye , süte geçmediğini söyleyince içim rahat ağzımda maske acil sedyesinde oğluşumu emzirdim ..
başınıza ne gelirse gelsin onlarla ilgili her durum önceliğini koruyor ..
Allah hepimize , bekleyen tüm hamişlere sağlıkla ve zamanında doğumlar nasip etsin
ben kaçar , iyi geceler iyi sohbetler hepinize ...

kızlar artık 2 kişilik bir hayattan 3 kişilik hayata geçeceğiz sorumluluk bizi bekliyor kendimizden önce düşüneceğimiz artık bir miniğimiz olacak artık onun için yaşıyor gibi olacağız beni bugünlerde bu düşünce sardı :26: herşeye rağmen acısıyla tatlısıyla oğlumu doğurmak istiyorum ya ben bugün niye duygusalım olmaz şeye ağlıyorum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…