- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
hangi emzigi aldin sen cnm benim dedigim emzik avent marka hepsi bpa free :26:
kızlar artık 2 kişilik bir hayattan 3 kişilik hayata geçeceğiz sorumluluk bizi bekliyor kendimizden önce düşüneceğimiz artık bir miniğimiz olacak artık onun için yaşıyor gibi olacağız beni bugünlerde bu düşünce sardı :26: herşeye rağmen acısıyla tatlısıyla oğlumu doğurmak istiyorum ya ben bugün niye duygusalım olmaz şeye ağlıyorum bugün
hangi emzigi aldin sen cnm benim dedigim emzik avent marka hepsi bpa free :26:
kızlar artık 2 kişilik bir hayattan 3 kişilik hayata geçeceğiz sorumluluk bizi bekliyor kendimizden önce düşüneceğimiz artık bir miniğimiz olacak artık onun için yaşıyor gibi olacağız beni bugünlerde bu düşünce sardı :26: herşeye rağmen acısıyla tatlısıyla oğlumu doğurmak istiyorum ya ben bugün niye duygusalım olmaz şeye ağlıyorum bugün
yok yok aventten bahsetmıyorum zaten onda yazıyor bpa 0 dıye..
bne de chıcco aldım onda da bpa 0 dıyordu kız anne gögsüne yakın emzık bu dedı onu aldım
bır kac marka cok ucuz cok skeıllı cıceklı boceklı ama malesef bpa 0 degıl ondan bahsettım..
cok buyuk bır sorumluluk ama dusunupte gözüüm korkutmak ıstmeıyorum ben fazka ,yasarken görürüm dıyorum
herkes nasıl büyütüyor dıyorum fılan
yok cnm anladim da seni sanirim emzik markasi konusunu ben actim bide direk aventten bahsedincee dier markalari hatirlamadim o yuzden sordum
yok sen degıl baskaları vardı hatırlamıyorum sımdı nıcklerı ama avent yazmamısım kı ben hıc ..avent olsa yazmam zaten onda bpa free oldugunu bılıyorum
wee fılan yazılmıstı bugun bızım markette baktım ınceledım o yuzden yazdım onu ..
hmmm ttamam cnm bende okadar gecmise gidemedimmerrk ettim hangi marka dieee :) buarada tabikii en dogrusunu yapmssin bazi cocuklar bakkal emzigi alio dioo onu alanlar bile var kisinin hassasiyetine bagli sanirim ins sorun cikarmaz emer kizin canim
ben de bakkal da gordum ıste mahalle marketınde..
hıc almasın bebek daha ıyı yazık gunah ufacık bebege ya dımı..
ınsalalh kabul eder emzıgı ,bıberonu hepsını özenle aldım ama kısmet :)
ben cıkayım artık ıyı geceler kızlar.
kızlar kolanın özelliklerini okuyun bakın göreceksiniz mideniz bulandığında veya yandığında kola için rahatlayacaksınız
ins alir annesi zorlamak gerekio bazeen amains sikinti cekmedeen veririizz bebislere iyi geceler cnm
Hamileyken kafeinli içecek zararlı diil mi cnm? Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ağzıma sürmedim, başkaları içerken mis gibi kokuyo ama...özlemişim yaaa :109:
Kızlar size bişi sorcam, hani bebişin eşyalarını yıkayacağız ya, kadife battaniye, kadife tulumlar, figürlü alt açma minderi, uyku seti...bunlar makinede yıkanınca bozulmaz mı? Kaç derecede yıkamalıyız sizce?
Hamileyken kafeinli içecek zararlı diil mi cnm? Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ağzıma sürmedim, başkaları içerken mis gibi kokuyo ama...özlemişim yaaa :109:
canım hiç bozulmadı makinanın elde yıkama özelliğine ayarladım 30 derecede yıkadım hiç bozulma olmadı gayet güzel
Renkli beyaz hepsini bir mi attın
guvenme canım gelecek hedıyelere bakalım nasııl gelıcek sen kendını garantıye al da ..gerısı gelırse gelsın şş
ya cok sacma once kendı agzına laıp sonra bebege ne dıye verıyorsun ..ne uydurdularsa uydursunlar hayatta yapmam oyle bırsey.
kendı agzımızda ne var bılmıyoruz kı bebege yazık degıl mı hasta olur kuzucuk ya
aynen ıste cıkarmadan gecmıyor bır turlu ..
bu hafta oldu bu da yanı gecen hafta onceden olmuyordu hıc..doktoruma sorucam artık dayanırız bı kac hafta napalım artık .ınsallah bebege zararı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?