2011 Aralık Anneleri

Benide ekler misiniz arkadaşlar sat 21 / 03 /2011 yaş 26 istanbul tahmini doğum 26 aralık kalp atışı duyuldu

ne iş yapıyorsun çok geç çıkıyorsun merak ettim

Ben eşim ile birlikte çalışıyorum cnm. Eşimin yeni işyeri açtı. Yeni olduğundan daha sistem felan oturmadı. Ve çok katı bir patron hiç izin vermiyor.Eşim biraz fazla işkoliktir. Ona kalsa burda yatıp kalkalım hiç sorun değil. Ama ben bu aralar çok çabuk yoruluyorum tabii. Artık ona ayak uyduramıyorum. Aslında mali müşavirim ben kendime yer açmayı düşünürken eşim açtı.Hadi 3-5 ay yardımcı olayım öyle açarım dedim bebiş geldi. Bakalım kısmet.

Son düzenleme:
Benide ekler misiniz arkadaşlar sat 21 / 03 /2011 yaş 26 istanbul tahmini doğum 26 aralık kalp atışı duyuldu

canım dün seni bilgisayarımdaki listeye ekleyip kaydettim , bir kaç arkadaşın daha bilgilerini bekliyordum , bu akşama kadar yeni halini eklemiş olurum yine ilk sayfaya

hayırlı olsun canım , bebiş kısmetiyle gelmiş bak

canım dün seni bilgisayarımdaki listeye ekleyip kaydettim , bir kaç arkadaşın daha bilgilerini bekliyordum , bu akşama kadar yeni halini eklemiş olurum yine ilk sayfaya
canım liste yenileyeceksen benimde kalp atışı duyuldu
istte yaşıyorum

ama sat tarihim dr göre değişti onu daha belirleyemedik

ben ilk yapılacak tahlilleri devlet hastanesinde yaptırdım medikal benden 478 tl istedi....
ilk gebeliğimde medikalde yaptırmıştım 350 tl vermiştim.... bu sefer devlette yaptırdım....

benim dr.um aynı olduğu için midir nedir , " ilk gebeliğinde yaptırmıştın o testleri bunda yaptırmana gerek yok " dedi .. senin ilk gebeliğinde sağlıkla geldi değil mi bebeğin kollarına :26:

o zaman bende yazayım listeye eklenmemişim sat 10 mart tdt 15 aralık 30 51 antalya kalp atışı duyuldu

Benim de bir eksiğim var hamile kaldığım kilo 64.

Bide galiba listenin üst sutunu kaymış gibi. Çünkü yaş kısmında 58 felan yazıyor.

hayırlı olsun canım.. bol kazanç bol bereketli olur inşallah..
biz de kör bir dönemde (aralık 2010da) açtık ufak bir dükkan eşim de kendi işini yapsın bende satış falan yaparım diye ama yanlış yere açtık sanırım.. kira ödemiyoruz dükkana ama pek bir kazancımızda olmuyor..
bebişin haberini alınca da eşim mecburen işe başladı ki sigortamız doğru düzgün olsun diye.. bir de belli bir gelir olsun diye.. çok şükür maaşı da iyi..
bende idare edebildiğim kadar yürütürüm dükkanı inşallah ...

benim dr.um aynı olduğu için midir nedir , " ilk gebeliğinde yaptırmıştın o testleri bunda yaptırmana gerek yok " dedi .. senin ilk gebeliğinde sağlıkla geldi değil mi bebeğin kollarına :26:
yok canım 9 haftalıkken ilaçla düşürdük bebeğimi hiç gelişmemişti bekledik bekledik ama boşuna sonra gitti işte....
tam 4 ay sonra hamile kaldım.... inş hayırlısıyla devam eder hamileliğim ama çok şükür kalp sesini duyduk.. açıkçası yine boşuna para vermemek için özelde değil devlette yaptırdım tahlillerimi..

kızlar dükkanlarını hayırlı uğurlu olsun.. inşallah bebişlerimiz kısmetleriyle gelmişlerdir....
allah bolluk bereket versin hepimize...

kızlar dükkanlarını hayırlı uğurlu olsun.. inşallah bebişlerimiz kısmetleriyle gelmişlerdir....
allah bolluk bereket versin hepimize...

bebek bereketiyle gelir derler ya buna çok inanırım...
eşim hemen işe başlayabildi güzel maaşla.. dükkanda satış az da olsa arttı..
inşallah önümüz daha da açılır.. 3 aydır sefiller gibiydik

o tahliller hemen değişcek sonuçlar değil demişti benim drum ben taaa düşündüğümüz zaman yaptırmıştım ilk bebekten 3 ay sonra hamile kaldım yine de olur bu testler dedi dr yaklaşık 7,5 aylıktı sonuçların üzerenden geçen zaman yine de ok dedi bişey istemedi yeni

bu arada verdiğim bilgilere göre düşünmeye başladığım zamandan itibaren 7,5 ay içide 2 kez hamile kalmışım maşallahım var vala hhehehehehe hürrem 2 oluyom galiba

kızlarrrr nasılda hızlı ilerliyor site valla yetişemiyorum kaç dakikadır sayfayı okumakla mesgulum Annecikleeeeerrr okudugum kadarıyla kabızlık sorunu yasayan cokmus bol bol su için doktorum bana tembihledi günde 2ltye yakın içmeye çalışıyorum çok önemliymiş benim şu anda çok şükür bulantım fln yok çok sık acıkıyorum obur birşey olmasın bu bebişimmm

Hayırlısı olsun cnm. Bebiş mutlaka rızkıyla gelirmiş zaten. Rabbim onlar için bizim hayatımızıda kolaylaştırıyor. Rabbim hepimize yardım etsin inşallah.

merak etme canım şimdi yediklerin sana kalır :)
bebek son 2,5 ayda kilo almaya başlıyor..
eltim hamile olduğunu öğrenince bulduğunu yedi aman hamileyim bebeğe lazım falan diyerekten..
ilk 3.5 ayda 14-15 kg aldı
doğumuna 3-4 hafta falan var toplam 23kg almış.. ve bebek karnında daha da kilo alacak ... doktor 25'i geçerse sezeryan demiş (kendi de normal doğumdan korkuyor sezeryan istiyordu) herhalde onun çabasında

ayyy Allah korusun tatlımm yaww yani ben sık yemek yiyoorum derken az ve sık demek istedimm fazla yiyemiyorum o yüzden midem kazınmaya başlıyor 2-3saat sonra valla elimden geldiğince ekmek sürmüyorum ağzıma bol su içiyorum doktorum en fazla 10 kg alacaksın dedi umarım öyle olur 58le başladım bakalım hayırlısı hakkımızda aman eltine dönmeyimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…