2011 Aralık Anneleri

Hamileyken kafeinli içecek zararlı diil mi cnm? Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ağzıma sürmedim, başkaları içerken mis gibi kokuyo ama...özlemişim yaaa :109:

ay ben normalde hiç sevmezdım kolayı içemezdım şimdi canım oyle bır istiyokı ama içemıyorum (( eşime diyorumkı bı doğuruyum hayırlısıylada kola içicem bol bol dıyorum ama bu seferde bebeğe gaz yapar dıyorum off offffffffffffffffffffff:18:

canımmm, bugün doktordan geldim bebişim 1500 gram çıktııııı :124:
gözün aydın canım maşallah kuzucuğuna
sana da maşallah

canım biz de son zamanlarda eşimle sürekli bunu düşünüyoruz. tabi ki dünyanın en güzel mutluluğu ama gene de herkes bir daha bugunleriniz geri gelmicek dedikçe içimi sıkıntılar alıyo. nasıl olacak ki acaba. biz evleneli 4 yıl oldu ama eşimle toplamda 9 yıldır beraberiz. o kadar alışmışızki yalnızlığa. bakalım nasıl olcak.:26::26:

CANIM HAYATINIZDA HİÇ BİLMEDİĞNİZ BİR BOŞLUK VAR ASLINDA ONU DOLDURACAKSINIZ. BEN ilk bebeği düşünmeden önce hayatımdaki herşeyin tam olduğunu sanıyordum. bebek sahibi olmamak bi eksik gibi gelmiyordu. sonra oğlumuz olunca hayatımızda kocaman bi boşluk varmış da onu doldurmuşuz bunu fark ettim. çok güzel bir duygu. ewet sorumlulukları ağır ama güzel.

bu sabah midem bulanarak uyandım. sırtım da üşüyordu. mide bulantımı bastırmak için hemen kahvaltı yapalım dedim yaptık 11 gibi. sonra ayna programını seyrediyordum. mide bulantılarım artmaya başladı. sonra koşa koşa lavaboya gittim istifra ettim. ama1 yedim 3 çıkardım afedersiniz böle yazıyom açık açık ama napayım anlatmak istiyom.

o saatten beri açım ve eşime az önce kendime .... yemeği yapacağımı marketten şu şu malzemeleri alr mısın dedim. o kahvaltının üzerine bide bunu mu yiyeceksin dedi. yuh der gibi baktı. çok kızdım. sonrada aaa sen çıkarmıştın demi diyor. akşamüstü gidip alırım marketten diyor istediklerini. k canımı sıktı çok. suratımı asınca da tamam şimdi gidip alcam diyor. müneccim olmasını beklemiyorum ama anlayışlı olmasını istiyorum. bazen kalınlaşıyor kafaları bu erkeklerin ona karar verdim.

kızlar bebek kıyafetlerini yıkama işim bitti. alt açmalardan battanıyelere renklılerden beyazlara çoraplara kadar herşeyi yıkadım. bu sabah asarken saydım 35 çorabı var oğluşumun:) şimdi dalan roxy kullandım burda herkes tavsiye etti diye. ama ben memnun kalmadım. kuruyan cicileri yatağın üzerine bıraktım bi baktım deterjan kalıntıları toz halinde yataga dökülüyor kıyafetlerden. bence bu pek de sağlıklı değil. makinem de iyiy yıkardı ama neden deterjan kalıntısı oldu bebeişin cicilerinde anlamadım. ben bundan sonraki cicileri için dalin sıvı sabuna geçiş yapacağım galiba. 2 kıloluk dalan roxy de kaldı elimde iyi mi

cnm ben chicconun koltuk altı ateş ölçerini aldım. en güvenlisi koltuk altı die duymuştum çünkü...

cnm çok çok geçmiş olsun... çok zorr

benim yenidoğan biberon setim kaldı. daha doğrusu yenidoğan almalıyım di mi??? bu arada avent mi aldın?

günaydın kızlar...
bu saatte günaydın diyorum çünkü ancak uyanabildim..sabaha kadar uyutmadı minnoş..7de uyuyabildim ancak..bide mide yanması var malum..
dün dr.a giittik..oğlum 1900 gr olmuş..gözünü açıp açıp kapıyodu..sanki cee-ee yapıyo gibi....eşim kameraya çekti usg görüntülerini ama izlediğimde ağlamak geliyo içimden....
Allah hsyırlısıyla kavuştursun inşallah bebeklerizi...

Selam kızlarrr
bende dün anneme gitmiştim benim migrostan dalin sıvı deterjanla yumutşatıcısını aldım.Gece onları yıkadım evin içine astım kurumalarını bekliyorum :) Bu haftada annem emekli maaşını alacak bebişimi ciciler almaya gidicez kısmetse..
Çok fazla bişey almıycam abimin kızının bebeklik kıyafetlerinin nerdeyse hepsini getirdim gelirken 7 tane ayaklı pijama 10 tane çorap 7-8 tane badi 6 tane falanda tulum battaniye vs şeyler var.... Ben çok bişey almayı düşünmüyorum o yüzden ... Biraz önce de kayınvalidemle konuştum onlar köydeler salı günü gelicekler bizde alırız kızım dedi Bende siz sadece bezlerini alın başka bişey istemem dedim :) o da tamam bezleri bize ait dedi oleyyy yaşasın beşiğini falanda almadım onlarda yeğenimden kalma 2. bebekler biraz çöpçümü oluyor nee yada bu kızım çok kısmetli ilk bebekte biraz daha müsrif oluyor insan 2.bebekte daha ekonomik düşünmek zorunda oluyorssun ister istemez Bu arada yarın doktor kontrolümüz var daha önce bahsetmiştim ŞİŞLİ ETFAL HASTANESİne gidiyorum kontroller için bakalım hayırlısı....
Nst ye falan bağlarlar belki....Heee tabi kendim içinde alışveriş yapıcam tabii pijama gecelik iç çamaşır falan alıcamm yavaş yavaş hazırlıycam çantamı artık akşam çamaşırları yıkamak için evin ortasına döktüm bütün çamaşırları eşimde daha çok var ortada bebek yok sen hazırlık yapıyosun dedi canımı sıktı halbuki 6-7 hafta falan kaldı doğuma son dakikayı beklemek gerekiyor sanki 32-3 oldu bebişimm

kizlarrrr vanda deprem olmus ( abimin kirvesinin de ablasinin kizi ve enisttesi enkaz altindaymis esimin arkadasinin 2 halasininda evi yikilmis halasinin kizinida enkazdan cikarmislarr bacaklari kirilmiss ( ALLAH TUM INSANLARIN YARDIMCISI OLSUN INSALLAH YENI DOGUM YAPMIS ANNELER SOKAKLARDAYMISS ALLAH YARDIM ETSIN

cnm ya cok geçmiş olsun..ayrıca VAN da olup depremde olan hayatını kaybedenlere allahtan rahmet enkaz alltında kalanlara acil yardim yaralılara acil şifalar diliyorum..rabbim yardımcıları olsun..

çok geçmiş olsun canım;7.2 buyuklugunde olmus.Bizde iki arkadasımıza ulasabıldık onlar enkaz altında kalanlara yardım edıyorlarmıs ama ne yazıkkı bı arkadasımıza ulasamadık eşi enkaz altından cıkarmış hastanedeymiş ama arkadaşımızdan haber yok ne olur dualarımızı eksik etmeyelım.Rabbim yar ve yardımcıları olsun....

aynen sana okadar katılıyorumki aynı düşünceler bende de var canım benimde eşimle birlikteliğimiz toplamda 3 yıl ama bazen sendrom desem sendrom değil ama bir düşünceye sarıyorum kendimi rahatlığa öyle alışmışım ki elimi sallayarak gezmeye :))) çocuk çok isteyerek yaptık Allah da nasip etti tabiki doğması için can atıyorum ama bu zamanki hayatımla çocukdan sonraki hayatımı kıyaslamaya başladım nasıl olacak diye sanırım o maratonada alışacağız

canım çok büyük geçmiş olsun Allah kurtarsın inşallah offf şu depremler hiç olmasa

aman yaa.... Rabbim yardımcıları olsun inşallah.... :2::2::2:

Allah yardımcıları olsun hepsinin inşallah.

Allah herkesin yardımcısı olsun.....biz sıcak evlerimizde otururken bi sürü insan sokakta,enkaz altında..içim kötü oluyo haberleri izlerken..daha şehitlerin acısını yaşarken bi de bu çıktı..

çok zor bir durum, onca insan evsiz kaldı, ölü sayısıda çok fazla, Allah ordakilerin yardımcısı olsun ( dualarımız onlarla birlikte..

çok zor bir durum, onca insan evsiz kaldı, ölü sayısıda çok fazla, Allah ordakilerin yardımcısı olsun ( dualarımız onlarla birlikte..

rabbim hepsinin yar ve yardımcısı olsun...tv yi açmamıştım bugün açınca her yerde deprem haberini görünce çok üzüldüm...Rabbim bir daha yaşatmasın...

kızlar hafta sonu park yatağımızı aldık, çok beğenerek aldım baby2go marka, sallanabilen yataklardan
baby2go - Sallanır Park bakmak isteyen olursa modeli bu.
özelcan bebeden aldık, yatak ve içinin ortapedik yatağı 150 tl ye geldi.
bebşiimin çantasıda hazır, benim çantam kaldı.
sizin bebişler döndü mü? benim ki hala doğum pozisyonuna geçmedi. bu arada doğum yaklaştı, endişeler başladı.
acaba bakabilecek miyim düşüncesi kemirip duruyor. üstelik ilk gece hamile kaldım, daha eşimle balayına bile gidememiştik
forumda yazıştığımız ilk günleri hatırlıyorum da kalp atışlarını duyduğumuzdan bahsederdik, 12. haftayı doldurmak için hepimiz can atıyorduk, şimdi bebişlerimizi doğuracağız inşallah hepimiz bir ıkınmayla kurtuluruz

canım sağlıkla kullanın inşallah...çok güzel...bende de başladı endişe ama bakarız herhalde bende ilk gece de hamiş kalanlardanım artık bebişlerle giderizaminnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…