Hamileyken kafeinli içecek zararlı diil mi cnm? Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ağzıma sürmedim, başkaları içerken mis gibi kokuyo ama...özlemişim yaaa :109:
gözün aydın canım maşallah kuzucuğunacanımmm, bugün doktordan geldim bebişim 1500 gram çıktııııı :124:
sana da maşallahhayırlı geceler kızlar ,bugün doktora gittik geldik ,kızımı gördim çok tatlı agzını açık kapatıyordu ,bol bol su dedi doktorum ,bir de çok hareketli olurlarmış 2-3 hafta aldıkları kilo azalırmış ama suyun da azalmasıyla kilo artımı olurmuş bebekte,sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah ,bir daha ki kontrol 33. haftamda ve artık 2 haftada bir gidicem ,36.37.38 her hafta gidicem ve nst giricekmişim .
kızlar artık 2 kişilik bir hayattan 3 kişilik hayata geçeceğiz sorumluluk bizi bekliyor kendimizden önce düşüneceğimiz artık bir miniğimiz olacak artık onun için yaşıyor gibi olacağız beni bugünlerde bu düşünce sardı :26: herşeye rağmen acısıyla tatlısıyla oğlumu doğurmak istiyorum ya ben bugün niye duygusalım olmaz şeye ağlıyorum bugün
CANIM HAYATINIZDA HİÇ BİLMEDİĞNİZ BİR BOŞLUK VAR ASLINDA ONU DOLDURACAKSINIZ. BEN ilk bebeği düşünmeden önce hayatımdaki herşeyin tam olduğunu sanıyordum. bebek sahibi olmamak bi eksik gibi gelmiyordu. sonra oğlumuz olunca hayatımızda kocaman bi boşluk varmış da onu doldurmuşuz bunu fark ettim. çok güzel bir duygu. ewet sorumlulukları ağır ama güzel.gözün aydın canım maşallah kuzucuğuna
sana da maşallah
canım biz de son zamanlarda eşimle sürekli bunu düşünüyoruz. tabi ki dünyanın en güzel mutluluğu ama gene de herkes bir daha bugunleriniz geri gelmicek dedikçe içimi sıkıntılar alıyo. nasıl olacak ki acaba. biz evleneli 4 yıl oldu ama eşimle toplamda 9 yıldır beraberiz. o kadar alışmışızki yalnızlığa. bakalım nasıl olcak.:26::26:
merhaba aralık anneleri....sizin doğumlar yaklaştı,hepiniz kolay doğum yaşarsınız inşallah...
sizlerin hazırlıklar tamam gibidir sizlere sorayım istedim..
ateş ölçer olarak hangi marka ,model aldınız...
ben braun kulaktan ölçen düşünüyordum ama artık braun çinde üretiliyormuş .tansiyon aletlerinde sorun çıkmış hep .o yüzden vazgeçtim..
mardincim , kucağına sağ salim aldıktan sonra da emzirdiğin için alamıyorsun yine hiç bir şeyAllah sabrını veriyor ama .. misal ben .. geçen perşembeden beri hastayım ( alerjik faranjitden larenjite döndü ) ses tellerimde ödem yaptı , 2 gün neredeyse sesim hiçççç çıkmadı ve sadece SMSle anlaştım herkesle , göründüğüm KBB prof.u gargara-strepsils-buğuseptil ve otrivineden başka bir şey vermedi .. 1 hafta içinde neredeyse tüm ilaçlarım bitti ama bende anlamlı bir düzelme olmadı .. bu perş tekrar gittim yine aynı ilaçları verdi üstüne üstlük otrivine'i fazla kullanmıştım günde 4ten en fazla 2ye düşürdü ve en çok gece tıkanıyorum , ona sebep hakkımı gece kullanayım diye gündüzleri 4-5 saat sadece ağızdan nefes aldığım günler oldu .. gece burun tıkanıklığından ağızdan nefes almaktan boğazım kurudu yanımdaki 2*330 ml suyu her kalkışımda 2şer yudum almak suretiyle bir gecede bitirdiğimi düşünürsek gece boyu en az 30 kere kalkmış olmalıyım bu şikayetten .. şu an hala buğu yaptığım kaynar su önümde mesela, hala sebepleniyorum son demlerinden
yani diyeceğim o ki , Allah sabrını veriyor inanılmaz bir şekilde .. şimdi şu yazdıklarımı okuyunca , eski Ben'i gözümün önüne getirince " hakkaten ben ermişim yaw" dedim içimden
doğduktan sonra da onu emzirememe endişesinden kendinize öyle bir bakıyor ve zorluklar karşısında öyle bir dirayetli oluyorsunuz ki bunu ancak yaşayınca anlarsınız .. yine kendimden bir örnek vereyimtemizliğe gelen kadın ocağı silerken yanlışlıkla açmış ve ben de mutfak tezgahının ötesini berisini siliyorum . bi 10-15 dak oyalanmıştım ve başımda bir ağrı , biraz mide bulantım oldu , kadına kızdım " yine bütün temizlik malzemelerini karıştırdı ve benim başımı ağrıttı " diye derken bir bakarsın ocağın biri açık .. kış günü , cam-çerçeve kapalı sadece mutfağın odalara çılan kapısı açık .. her zaman yanımda yerde anakucağında yatan oğluşum iyi ki o gün erken uyudu ve odasına koymuşum , yoksa olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum , malum bütan gaz ağırdır ve yere iner .... derken Acilden giriş yaptık ve bana oksijen maskesi takılarak oksijen dengelemesi yapıldı .. o esnada oğuşum acıktı , dr.a sorduk bi sakıncası var mı diye , süte geçmediğini söyleyince içim rahat ağzımda maske acil sedyesinde oğluşumu emzirdim ..
başınıza ne gelirse gelsin onlarla ilgili her durum önceliğini koruyor ..
Allah hepimize , bekleyen tüm hamişlere sağlıkla ve zamanında doğumlar nasip etsin
ben kaçar , iyi geceler iyi sohbetler hepinize ...
ben de bakkal da gordum ıste mahalle marketınde..
hıc almasın bebek daha ıyı yazık gunah ufacık bebege ya dımı..
ınsalalh kabul eder emzıgı ,bıberonu hepsını özenle aldım ama kısmet :)
ben cıkayım artık ıyı geceler kızlar.
kizlarrrr vanda deprem olmus( abimin kirvesinin de ablasinin kizi ve enisttesi enkaz altindaymis esimin arkadasinin 2 halasininda evi yikilmis halasinin kizinida enkazdan cikarmislarr bacaklari kirilmiss ( ALLAH TUM INSANLARIN YARDIMCISI OLSUN INSALLAH YENI DOGUM YAPMIS ANNELER SOKAKLARDAYMISS ALLAH YARDIM ETSIN
kizlarrrr vanda deprem olmus( abimin kirvesinin de ablasinin kizi ve enisttesi enkaz altindaymis esimin arkadasinin 2 halasininda evi yikilmis halasinin kizinida enkazdan cikarmislarr bacaklari kirilmiss ( ALLAH TUM INSANLARIN YARDIMCISI OLSUN INSALLAH YENI DOGUM YAPMIS ANNELER SOKAKLARDAYMISS ALLAH YARDIM ETSIN
gözün aydın canım maşallah kuzucuğuna
sana da maşallah
canım biz de son zamanlarda eşimle sürekli bunu düşünüyoruz. tabi ki dünyanın en güzel mutluluğu ama gene de herkes bir daha bugunleriniz geri gelmicek dedikçe içimi sıkıntılar alıyo. nasıl olacak ki acaba. biz evleneli 4 yıl oldu ama eşimle toplamda 9 yıldır beraberiz. o kadar alışmışızki yalnızlığa. bakalım nasıl olcak.:26::26:
çok geçmiş olsun canım;7.2 buyuklugunde olmus.Bizde iki arkadasımıza ulasabıldık onlar enkaz altında kalanlara yardım edıyorlarmıs ama ne yazıkkı bı arkadasımıza ulasamadık eşi enkaz altından cıkarmış hastanedeymiş ama arkadaşımızdan haber yok ne olur dualarımızı eksik etmeyelım.Rabbim yar ve yardımcıları olsun....
aman yaa.... Rabbim yardımcıları olsun inşallah.... :2::2::2:
çok geçmiş olsun canım;7.2 buyuklugunde olmus.Bizde iki arkadasımıza ulasabıldık onlar enkaz altında kalanlara yardım edıyorlarmıs ama ne yazıkkı bı arkadasımıza ulasamadık eşi enkaz altından cıkarmış hastanedeymiş ama arkadaşımızdan haber yok ne olur dualarımızı eksik etmeyelım.Rabbim yar ve yardımcıları olsun....
çok zor bir durum, onca insan evsiz kaldı, ölü sayısıda çok fazla, Allah ordakilerin yardımcısı olsun( dualarımız onlarla birlikte..
kızlar hafta sonu park yatağımızı aldık, çok beğenerek aldımbaby2go marka, sallanabilen yataklardan
baby2go - Sallanır Park bakmak isteyen olursa modeli bu.
özelcan bebeden aldık, yatak ve içinin ortapedik yatağı 150 tl ye geldi.
bebşiimin çantasıda hazır, benim çantam kaldı.
sizin bebişler döndü mü? benim ki hala doğum pozisyonuna geçmedi. bu arada doğum yaklaştı, endişeler başladı.
acaba bakabilecek miyim düşüncesi kemirip duruyor. üstelik ilk gece hamile kaldım, daha eşimle balayına bile gidememiştik
forumda yazıştığımız ilk günleri hatırlıyorum dakalp atışlarını duyduğumuzdan bahsederdik, 12. haftayı doldurmak için hepimiz can atıyorduk, şimdi bebişlerimizi doğuracağız inşallah hepimiz bir ıkınmayla kurtuluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?