2011 Aralık Anneleri

kızlar mümkünse 31.haftada bebekleriniz kaçar grdı yazar mısınız?bi de bu haftaya kadar kaçar kg aldınız?bi kıyas yapacağım da ne durumdayız bebeğim ve ben.bu arada adına iyice alıştım.GÜLCEEEE

canım ben 3 haftadır gitmedim dr bebişim kaç kg bilmiyorum en son 1200 gr dı.bende 6 kg almıştım ama 2 kg daha almışımdır şuan toplamda 8 kg aldım
bende 31.haftamdayım sızdede ara ara kasık agrısı oluomu bu aralar?

olmaz mı canım oluyor...benim alt tarafıma bile vuruyor bazen yürütmüyor.üşütmemeye dikkat et

bende 31.haftamdayım sızdede ara ara kasık agrısı oluomu bu aralar?

aychha kasık ağrım yok ama bacağımın tam arasındaaki kemik çok ağrımaya başladı özellikle yataktan kalkarken.doktora sordum vücut doğuma hazırlanıyor çatı kemiklerin genişliyor.ara ara kasık ağrılarında olur ama geçer.geçmezse yada bir iki saaat içinde tekrarlı olursa bana görün dedi...

Cnm kaç derecede yıkadın?

31+1 de kilosu 1780 gr dı canım

bazen korkuorum cok ya cunku kesemde ıncelmede war kızım olcak ınş.28 aralıkta. ınş.ozmana kadar bısı olmaz.cok korkuorum.bıde karnı asaya doğru ınmeye baslayan warmı aranızda

Valla benim kizim ufak gidio seni yaniltmayim 32.haftada 1.692ydi

cnm ben 14.kiloma doğru gidiyorum bebişim de çarşamba öğrenecem 1700 civarıdır tahminim...

Ben henüz 9 kg aldim son haftalarda kilo almamda durdu artan reflum yuzunden birsey yiyemiyorum maalesef

kızlar lütfen cevap yazar mısınız?burası bi yardımlaşma forumu değil mi?
yoksa önemsiz mi geldi konu?

bende yazdım ama okumadın sanırım

kızlar aynı endişeler bende de başladı ama benimkiler biraz daha farklı sizinkinden malum ben zaten 2cocukluydum bana da şimdi 3cocuklu olmak nasıl olur başedebılırmıyım dıye stres bastı:) oglum hala beni cok ugraştırıyor kızım sagolsun cok dagınıktır bana faydası olmaz bu şartlarda bırde bebek eklenınce ne olur bılemıyorum

güle güle kullanın cnm bebiş dogdugunda..benim kızımda daha dogum pozısyonu almadı vaktı var sanırım..bende ilk kızıma ılk geceden hamıle kalmıştım 9.ayımızda bırde bebek eklenmişti hayatımıza biraz zorlugu oluyor daha evlılıge eşine alışamadan bırde bebek sorumlulugu zorlayabılıyor ama insan herşeye alışıyor

bu arada kızlar bebeklerinizin kılolarını başka bebeklerle kıyaslamayın zaten gelişimi hakkında doktor bılgı verıyordur her bebegın gelişimi kendine göredir..mesela anne baba uzun boylu yapılıysa bu bebegınde genetiğinde buna yatkınlık vardır oyuzden başka bebeklerle kıyaslmayın derim ben

canım sen bakma esıne 38 haftanda felan gelır bebıs sonra neden hazırlamadın olur en ıyısı ole hazırla sen bozma morelını

bende yıkadım bozulmadı ama 30 dereeceden fazla yıkma bence canm kullanmadan bozulmasın

destinacım 2 çocuğun kaç yaşlarındalar biz 1 çocuğun sorumluluğunu düşünürken senin sorumluluğun daha fazla olacak Allah yardımcın olsun ama büyüdüklerinde o 3 çocuk nekadar güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…