canım ben 3 haftadır gitmedim dr bebişim kaç kg bilmiyorum en son 1200 gr dı.bende 6 kg almıştım ama 2 kg daha almışımdır şuan toplamda 8 kg aldımkızlar mümkünse 31.haftada bebekleriniz kaçar grdı yazar mısınız?bi de bu haftaya kadar kaçar kg aldınız?bi kıyas yapacağım da ne durumdayız bebeğim ve ben.bu arada adına iyice alıştım.GÜLCEEEE
bende 31.haftamdayım sızdede ara ara kasık agrısı oluomu bu aralar?
kızlar bebek kıyafetlerini yıkama işim bitti. alt açmalardan battanıyelere renklılerden beyazlara çoraplara kadar herşeyi yıkadım. bu sabah asarken saydım 35 çorabı var oğluşumun:) şimdi dalan roxy kullandım burda herkes tavsiye etti diye. ama ben memnun kalmadım. kuruyan cicileri yatağın üzerine bıraktım bi baktım deterjan kalıntıları toz halinde yataga dökülüyor kıyafetlerden. bence bu pek de sağlıklı değil. makinem de iyiy yıkardı ama neden deterjan kalıntısı oldu bebeişin cicilerinde anlamadım. ben bundan sonraki cicileri için dalin sıvı sabuna geçiş yapacağım galiba. 2 kıloluk dalan roxy de kaldı elimde iyi mi
aychha kasık ağrım yok ama bacağımın tam arasındaaki kemik çok ağrımaya başladı özellikle yataktan kalkarken.doktora sordum vücut doğuma hazırlanıyor çatı kemiklerin genişliyor.ara ara kasık ağrılarında olur ama geçer.geçmezse yada bir iki saaat içinde tekrarlı olursa bana görün dedi...
31+1 de kilosu 1780 gr dı canım
teşekkür edrim pamuk58 ciddiye alıp cevapladığın için...
rica ederim canım
kızlar mümkünse 31.haftada bebekleriniz kaçar grdı yazar mısınız?bi de bu haftaya kadar kaçar kg aldınız?bi kıyas yapacağım da ne durumdayız bebeğim ve ben.bu arada adına iyice alıştım.GÜLCEEEE
kızlar mümkünse 31.haftada bebekleriniz kaçar grdı yazar mısınız?bi de bu haftaya kadar kaçar kg aldınız?bi kıyas yapacağım da ne durumdayız bebeğim ve ben.bu arada adına iyice alıştım.GÜLCEEEE
kızlar lütfen cevap yazar mısınız?burası bi yardımlaşma forumu değil mi?
yoksa önemsiz mi geldi konu?
aynen sana okadar katılıyorumki aynı düşünceler bende de var canım benimde eşimle birlikteliğimiz toplamda 3 yıl ama bazen sendrom desem sendrom değil ama bir düşünceye sarıyorum kendimi rahatlığa öyle alışmışım ki elimi sallayarak gezmeye :))) çocuk çok isteyerek yaptık Allah da nasip etti tabiki doğması için can atıyorum ama bu zamanki hayatımla çocukdan sonraki hayatımı kıyaslamaya başladım nasıl olacak diye sanırım o maratonada alışacağız
kızlar hafta sonu park yatağımızı aldık, çok beğenerek aldımbaby2go marka, sallanabilen yataklardan
baby2go - Sallanır Park bakmak isteyen olursa modeli bu.
özelcan bebeden aldık, yatak ve içinin ortapedik yatağı 150 tl ye geldi.
bebşiimin çantasıda hazır, benim çantam kaldı.
sizin bebişler döndü mü? benim ki hala doğum pozisyonuna geçmedi. bu arada doğum yaklaştı, endişeler başladı.
acaba bakabilecek miyim düşüncesi kemirip duruyor. üstelik ilk gece hamile kaldım, daha eşimle balayına bile gidememiştik
forumda yazıştığımız ilk günleri hatırlıyorum dakalp atışlarını duyduğumuzdan bahsederdik, 12. haftayı doldurmak için hepimiz can atıyorduk, şimdi bebişlerimizi doğuracağız inşallah hepimiz bir ıkınmayla kurtuluruz
canım sen bakma esıne 38 haftanda felan gelır bebıs sonra neden hazırlamadın olur en ıyısı ole hazırla sen bozma morelınıSelam kızlarrr
bende dün anneme gitmiştim benim migrostan dalin sıvı deterjanla yumutşatıcısını aldım.Gece onları yıkadım evin içine astım kurumalarını bekliyorum :) Bu haftada annem emekli maaşını alacak bebişimi ciciler almaya gidicez kısmetse..
Çok fazla bişey almıycam abimin kızının bebeklik kıyafetlerinin nerdeyse hepsini getirdim gelirken 7 tane ayaklı pijama 10 tane çorap 7-8 tane badi 6 tane falanda tulum battaniye vs şeyler var.... Ben çok bişey almayı düşünmüyorum o yüzden ... Biraz önce de kayınvalidemle konuştum onlar köydeler salı günü gelicekler bizde alırız kızım dedi Bende siz sadece bezlerini alın başka bişey istemem dedim :) o da tamam bezleri bize ait dedi oleyyy yaşasın beşiğini falanda almadım onlarda yeğenimden kalma 2. bebekler biraz çöpçümü oluyor nee yada bu kızım çok kısmetli ilk bebekte biraz daha müsrif oluyor insan 2.bebekte daha ekonomik düşünmek zorunda oluyorssun ister istemez Bu arada yarın doktor kontrolümüz var daha önce bahsetmiştim ŞİŞLİ ETFAL HASTANESİne gidiyorum kontroller için bakalım hayırlısı....
Nst ye falan bağlarlar belki....Heee tabi kendim içinde alışveriş yapıcam tabii pijama gecelik iç çamaşır falan alıcamm yavaş yavaş hazırlıycam çantamı artık akşam çamaşırları yıkamak için evin ortasına döktüm bütün çamaşırları eşimde daha çok var ortada bebek yok sen hazırlık yapıyosun dedi canımı sıktı halbuki 6-7 hafta falan kaldı doğuma son dakikayı beklemek gerekiyor sanki 32-3 oldu bebişimm
Kızlar size bişi sorcam, hani bebişin eşyalarını yıkayacağız ya, kadife battaniye, kadife tulumlar, figürlü alt açma minderi, uyku seti...bunlar makinede yıkanınca bozulmaz mı? Kaç derecede yıkamalıyız sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?