canım sen bakma esıne 38 haftanda felan gelır bebıs sonra neden hazırlamadın olur en ıyısı ole hazırla sen bozma morelını
bende yıkadım bozulmadı ama 30 dereeceden fazla yıkma bence canm kullanmadan bozulmasın
Kullanmadan bozulur diye korkuyorum zaten, 30 derecede de deterjanı durulanmaz gibime gelio...:44:
ıyı akşamlar kızlar vandakı arkadasımızdan hala haber alamadık ailesi van a gitti suanda hastanelere bakıyorlarmıs umarım hayırlı haberlerını alırız
Buarada goldenblack arkadaşımız biraz sitemli davranmış ama bence bebişlerimizi diğer bebişlerle karsılaştırmayalım hepsi saglıklı olsunda 200 gr ha eksık ha fazla...
canım bnde uyku setlerimle peluş alt açmamı yıkamadım makinede..aynen senn gbi korktum bozulur diye..izne ayrılınca elimde yavaş yavaş yıkarım diye düşünyrm yada annemler gelince ona yıkatırım artık ama elde yıkayacağm kesin...hiç kullanmadan bozulurlarsa çok üzülürüm
inş canım iyi haberler alırsınız..Rabbim herkesi yardımcısı olsn inşRabbim korusun ordakileri
amin inş.h canım hala ulaşamadık arkadaşımıza off ya cok kötü
kızlar hafta sonu park yatağımızı aldık, çok beğenerek aldımbaby2go marka, sallanabilen yataklardan
baby2go - Sallanır Park bakmak isteyen olursa modeli bu.
özelcan bebeden aldık, yatak ve içinin ortapedik yatağı 150 tl ye geldi.
bebşiimin çantasıda hazır, benim çantam kaldı.
sizin bebişler döndü mü? benim ki hala doğum pozisyonuna geçmedi. bu arada doğum yaklaştı, endişeler başladı.
acaba bakabilecek miyim düşüncesi kemirip duruyor. üstelik ilk gece hamile kaldım, daha eşimle balayına bile gidememiştik
forumda yazıştığımız ilk günleri hatırlıyorum dakalp atışlarını duyduğumuzdan bahsederdik, 12. haftayı doldurmak için hepimiz can atıyorduk, şimdi bebişlerimizi doğuracağız inşallah hepimiz bir ıkınmayla kurtuluruz
bazen korkuorum cok ya cunku kesemde ıncelmede war kızım olcak ınş.28 aralıkta. ınş.ozmana kadar bısı olmaz.cok korkuorum.bıde karnı asaya doğru ınmeye baslayan warmı aranızda
kızlar lütfen cevap yazar mısınız?burası bi yardımlaşma forumu değil mi?
yoksa önemsiz mi geldi konu?
canım bnde uyku setlerimle peluş alt açmamı yıkamadım makinede..aynen senn gbi korktum bozulur diye..izne ayrılınca elimde yavaş yavaş yıkarım diye düşünyrm yada annemler gelince ona yıkatırım artık ama elde yıkayacağm kesin...hiç kullanmadan bozulurlarsa çok üzülürüm
Bn yikadim makineye yerlestirerek koydum ( tikmadim)
30 derecede yikadim bol deterjan ve yumusaticiyla sonrada sıktrdim biseycik olmadi misler gibi kokuo
mardincim , kucağına sağ salim aldıktan sonra da emzirdiğin için alamıyorsun yine hiç bir şeyAllah sabrını veriyor ama .. misal ben .. geçen perşembeden beri hastayım ( alerjik faranjitden larenjite döndü ) ses tellerimde ödem yaptı , 2 gün neredeyse sesim hiçççç çıkmadı ve sadece SMSle anlaştım herkesle , göründüğüm KBB prof.u gargara-strepsils-buğuseptil ve otrivineden başka bir şey vermedi .. 1 hafta içinde neredeyse tüm ilaçlarım bitti ama bende anlamlı bir düzelme olmadı .. bu perş tekrar gittim yine aynı ilaçları verdi üstüne üstlük otrivine'i fazla kullanmıştım günde 4ten en fazla 2ye düşürdü ve en çok gece tıkanıyorum , ona sebep hakkımı gece kullanayım diye gündüzleri 4-5 saat sadece ağızdan nefes aldığım günler oldu .. gece burun tıkanıklığından ağızdan nefes almaktan boğazım kurudu yanımdaki 2*330 ml suyu her kalkışımda 2şer yudum almak suretiyle bir gecede bitirdiğimi düşünürsek gece boyu en az 30 kere kalkmış olmalıyım bu şikayetten .. şu an hala buğu yaptığım kaynar su önümde mesela, hala sebepleniyorum son demlerinden
yani diyeceğim o ki , Allah sabrını veriyor inanılmaz bir şekilde .. şimdi şu yazdıklarımı okuyunca , eski Ben'i gözümün önüne getirince " hakkaten ben ermişim yaw" dedim içimden
doğduktan sonra da onu emzirememe endişesinden kendinize öyle bir bakıyor ve zorluklar karşısında öyle bir dirayetli oluyorsunuz ki bunu ancak yaşayınca anlarsınız .. yine kendimden bir örnek vereyimtemizliğe gelen kadın ocağı silerken yanlışlıkla açmış ve ben de mutfak tezgahının ötesini berisini siliyorum . bi 10-15 dak oyalanmıştım ve başımda bir ağrı , biraz mide bulantım oldu , kadına kızdım " yine bütün temizlik malzemelerini karıştırdı ve benim başımı ağrıttı " diye derken bir bakarsın ocağın biri açık .. kış günü , cam-çerçeve kapalı sadece mutfağın odalara çılan kapısı açık .. her zaman yanımda yerde anakucağında yatan oğluşum iyi ki o gün erken uyudu ve odasına koymuşum , yoksa olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum , malum bütan gaz ağırdır ve yere iner .... derken Acilden giriş yaptık ve bana oksijen maskesi takılarak oksijen dengelemesi yapıldı .. o esnada oğuşum acıktı , dr.a sorduk bi sakıncası var mı diye , süte geçmediğini söyleyince içim rahat ağzımda maske acil sedyesinde oğluşumu emzirdim ..
başınıza ne gelirse gelsin onlarla ilgili her durum önceliğini koruyor ..
Allah hepimize , bekleyen tüm hamişlere sağlıkla ve zamanında doğumlar nasip etsin
ben kaçar , iyi geceler iyi sohbetler hepinize ...
Hamileyken kafeinli içecek zararlı diil mi cnm? Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ağzıma sürmedim, başkaları içerken mis gibi kokuyo ama...özlemişim yaaa :109:
canım uyku setinin içinde topaklanma falan olmadı mı
en son attığın mesajı sonradan okudum... inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırsınız arkadaşından...
sen yazınca bi kötü oldum ya... ne badireler atlattık hep birlikte... çok şükür ki bugünlere kadar geldik... hayırlısıyla hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah...
valla yavaş yavaş iniyor cnm sanırım... wc ye daha sık gider oldum. karnımda iice büyüdüüüüü....
burda yazılan şeyler hiçbirimiz için önemsiz diildir cnm.elimizden geldiğince cevaplamaya çalışırız herkesi. ama h.sonları hem kalabalık olmuyor burası hem de hepimiz 31. haftada gitmedik doktora. benim yarın kontrolüm var mesela. en son 29+5 te gitmiştim. bakalım yarın kaç gr olacak kızım??? bu arada ben 16,5 kilo aldım cnm...
[SUB][/SUB]
uyku setinden kastin besigin etrafina konulan yada baglanan cocugun bi yeri carpmasin acimasin benzeri yapilarsa eger olmadi canim cunku elyaf degil icleri bildigin tek parca sunger ve sıktrma yapinca cok cabuk kuruo
Aldigim yere sordugumda yuksek sicaklikta yikamayn yeter demisti o zmn sunger deforme oluomus
destinacım 2 çocuğun kaç yaşlarındalar biz 1 çocuğun sorumluluğunu düşünürken senin sorumluluğun daha fazla olacak Allah yardımcın olsun ama büyüdüklerinde o 3 çocuk nekadar güzel olacak
ıyı akşamlar kızlar vandakı arkadasımızdan hala haber alamadık ailesi van a gitti suanda hastanelere bakıyorlarmıs umarım hayırlı haberlerını alırız
Buarada goldenblack arkadaşımız biraz sitemli davranmış ama bence bebişlerimizi diğer bebişlerle karsılaştırmayalım hepsi saglıklı olsunda 200 gr ha eksık ha fazla...
kızlar... yarın benim randevum var 11.30 da... inşallah ben gidip dönene kadar lüveyla bebeğini alır kucağına sağ salim bi şekilde... bu arada arkadaşımızın kızı mı olacaktı oğlu mu??? bugünlerde hafızam berbat. sanırım kemiklerim bitti, şimdi de beynimi kemiriyor pıtırcık :)))))
kızlar... yarın benim randevum var 11.30 da... inşallah ben gidip dönene kadar lüveyla bebeğini alır kucağına sağ salim bi şekilde... bu arada arkadaşımızın kızı mı olacaktı oğlu mu??? bugünlerde hafızam berbat. sanırım kemiklerim bitti, şimdi de beynimi kemiriyor pıtırcık :)))))
Off kızlar bugun cok moral bozucu bır gundu benım ıcın esım sabah erkenden koye gıttı yapılacak bırsuru ıs varmıs babası yolladı saolsun taa aksamın 8inde geldı her neyse o onemlı degılde bızım 2tane sultan papaganımız vardı bende her sabah kapılarını acarım erkek olan ucmayı ıyı bılıo evın ıcınde bı tur atar yuvasına gırer dısı olan hıc cıkmaz ucamazda zaten balkon kapısıda acıktı ama perdelerım cekılıydı her gun aynı sekılde acarım kapılarını sen dısı olan cık yuvadan uc gitnasıl kactı ne ara uctu anlamadım gitti Sabahtan beri hıçkıra hıçkıra ağladım erkek tek basına kaldı dişiyide düşündükçe hemen başlıyorum ağlamaya acaba ne yaptı ınsallah bırı bulur besler die Cok agladım cıktım baktım hıcbıyerde yok Dua edinde kızlar biri bulup besler inşallah şimdide kendimi suçlayıp duruorum sen ne die kapısını acarsın die eşimde bir sürü kızdı nie kendini bu kdr harap ediosun die demekki yiyecek ekmeği bu kadarmış dio bu evde güler misin ağlar mısın Sonrada depremi duydum Allah yardımcıları olsun yaa cok zor nedir bu Türkiyenin içinde bulunduğu durum önce şehitler sonra deprem off Allah bir an önce bulundugumuz bu durumdan kurtarsın
hayırlı güzel haberlerle gel inş cnm yarın doktordan
Canım ben aksam gorustum kendısıyle bugun kanaması artmıs eger artarsa sezeryan olmak zorunda kalıcam dedi dua edinde azalmıs olsun kanaması kanamam azalırsada Allahın ıznıyle yarın normal dogum olacak dedi bebişciği 8-9saat daha dayansın hastanedeki hastaların durumuda etkilio tabi haliyle onlardan cok etkılendım ondan sonra kanamam arttı dedi Allah yardımcısı olsun inşallah bebişini kucagına almayı nasıp etsın sag salım bu arada bende hatırlayamadım cinsiyetini sanırım erkektii öyle kalmış aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?