2011 Aralık Anneleri

Sorma canımm ya gercekten kus deyıp gecemıyorsun evın bır parcası nesesı oluyorlar resmen sımdı kafesın ıcınde gozum hep onu arıyor goremeyınce asagıda heralde dıorum sonradan kactıgı gelıyor aklıma erkek olanda sankı boynunu bukmus onu gordukcede gozlerım doluyor elimizde değil tutamıyoruz kendımızı bende bu hafta boyu hep agladım Allah aglatmasın artık ınsallah

inşallah cnm... yahu ne duygusal kadınlar olduk çıktık biz yaa... sebep arıyoruz resmen ağlamak için. ama ben ağlamadan rahatlayamayanlardanım. ii geliyor yanii... erkek kuşuna da çok üzüldüm şimdi...

peluş alt açmanın içi de sünger mi acaba, ama onun mutlaka bi gün yıkanması lzm, üstünde bez değiştirilecek, illaki kirlenecek bi gün..

Canim ben hicbi urunu yikamadan kullanma taraftari degilim bence yikanir ama tabi sana kalmis

cnm ya bende ılk kızıma hamıleyken bızımde muhabbet kusumuz vardı ama nasıl bıze alışkındı bıgörsen kafesinde hıc durmazdı hep bizimle bırlıkteydi hatta annemlerin yazlıkta kac sefer balkondan ucup gerı gelmıstı bebeğim gibi cok severdim onu 7aylık hamıleyken bı sabah bır uyandım kafesinde yerde yatıyor ölmüş okadar agladımkı 15 gün geceleri hep ruyama gırdı cok üzülmüştüm yokluguna alışmak cok zor geldi bir daha da eve kuş hıç almadık..
oyuzden seni cok ıyı anlayabılıyorum ne desem boş üzülmemek elde deil..eşim hala o günü anlatırken sabah bır uyandım evde feryat fıgan kopuyor neymiş kuş ölmüş diyor ona göre bır kuştu ama bana göre canımın bır parçası gıbıydı hala cok özlüyorum onu

erkeklerin bizi anladığı gün dünyada hiçbir şey eskisi gibi olmaz heralde... bambaşka yaratılmışız :)

DESTİNACIM bunları düşünmen normal ama kötü taraflarını düşünmemek de yarar var şeker bak kızın her nekadar dağınık desende zamanla toparlayacaktır kendini hem birde minik kardeşleri olunca bak gör sen şuan karnında diye hissedemiyosun ama bir olsun sana bile vermezler hiç kötü düşüncelere kapılma Allah büyük

Rabbim yar ve yardımcısı olsun.erken doğummu yapıcak arkadaşımız???neden kanaması olmuş ki inş.ikiside sağlıkla hayırlısıyla kurtulurlar

slm kizlar cok sukur 3 ay sonra kizimi gordum, cuma gunu ultrasona girdim. sekerimden dolayi cok korkuyodum kilosunu ama kizim 2 kilo 100 gr mis, normal dedi teknisyen coook sevindim:)) nette de biraz arastirdim 34 hafta sonu 2200 olmasi gerekiyomus.. o heyecanla boyunu hic sormadim.. ama cok guzeldi ayaklari minicikti.. ayy cok guzeldi kizim:)) Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin, saglikla kucaklarimiza alalim kuzularimizi..

hepinize iyi geceler kızlar..rüyamızda meleklerimizi görelim inşallah...ben bugn oğluşuma bayramlık aldım bu gece sanırım onunla yatıcam,,eşim ise delirdiğimi düşünüyor şurda 40-45gün kalmış,,sabır sabırr...Leylanın da Allah yardımcısı olsun inş,,onun adına bir yandan da çok sewinyrm yarın nasipse bebeğini koklayacak hayırlısıyla gelsin inş ilk bebişimiz...

bizim kuşumuzda yeni öldü sayılır.bana çok düşkündü ben evlenince hastalandı bayağı hasta kaldı bayramda gittim 3 gün annemlere düzeldi kendine geldi dediler sen gelince sevindi dedi babam.döndüğümde 2-3 gün sonra yine rahatsızlanmış.babam resmimi göstermiş hep gagasını sürmüş öpmüş yavrum o gecede ölmüş.valla hala aklıma geldikçe ağlarım 13 sene bizimle yaşadı şaklaban gibi oyunlar yapardı ailenin bi ferdi olmuştu.şimdi almaya korkuyorum ya ölürse diye

canım bende de şeker çıktı...yarın diyetisyene gidicem anca randevu alabildim.ne tür bi tedavi uyguladı sana benim açlık 89---1.saat 179--2.saat 159---3.saat 120 çıktı sanırım çok yüksek değil ama diyabete gönderdi.

32-2 yim ama bebeğimin kilosunu bilmiyorum devlet hastanesine gittiğim için hiç bebeğin kilosunu söylemediler. Ben ise toplam 3 veya 4 kilo aldım. Bence hiç kıyas yapma çünkü her bebek farklı doğar.

kızlar alt açma minderinde battaniyesi vardı ben bunlarıda komple yıkadım Allah dan bozulmadı

anladım cnm... inşallah Allah gönlüne göre verir. sağlıkla gelsin de şu saatten sonra normal, sezeryan farketmez heralde... konuşursan çok çok slmlarımı ilet...

Yarın tekrar arıcam canım ıletırım selamlarınızı zaten bugune kdr sıteyı gırıp takıp edıomus telden ama yazamıorum dedı onunda herkese cok selamı vardı

inşallah cnm... yahu ne duygusal kadınlar olduk çıktık biz yaa... sebep arıyoruz resmen ağlamak için. ama ben ağlamadan rahatlayamayanlardanım. ii geliyor yanii... erkek kuşuna da çok üzüldüm şimdi...

Sorma canım bende aglamadan rahatlayamıorum malesef kı ılla dokulecek gozumden yaslar neyse oylesı daha ıyı ıcımıze atmaktansa bu arada yarın senın ve bebısının guzeel haberlerını beklıyoruz gitte gör kuzucugunuuuu öpüldün canım iyi gecelerrr

Sormayın kızlar sabahtan beri bende harap ettim kendimi Allaha dua ediorum inşallah biri bulurda bakar diye yoksa dayanamaz bu sogukta dısarıya kuzuu Sokaklarada baktım bulamadım zaten bu halımle ne kdr bakabılırımkı esım evde olsa yakalar belkı bulurduda Şimdi sadece dua edebiliyorum birileri bulmuş olsun die

Rabbim yar ve yardımcısı olsun.erken doğummu yapıcak arkadaşımız???neden kanaması olmuş ki inş.ikiside sağlıkla hayırlısıyla kurtulurlar

Canım zaten en basından riskli gebelikmiş Leylanın gebeliği kanamasının neden oldugunu soramadımda umarım bebişi sağlıkla sıhhatle dogar yarında güzel haberlerini alırız

Kızlar bız yatıyoruz oglusla ne kadar agladıysam gozlerım cok yanmaya basladı herkese ıyı geceler kocaman opuldunuz

cnm seb beşik işini hallattin mi, oda mı aldın?

canım ben şimdilik kraft dondy nin beşiğini aldım yatak odama yanıma alıcam bebeğimi şimdilik odaya gerek duymadım ilk 6 ay yanımda olur zate sürekli emzireceğim için sonrasında da Allah büyük
sen ne düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…