ahh ahh... benim de kuşum bigün kaçmıştı... normalde gün boyu uçar evin içinde ama eşimin arkasından gidicem diye kapının dışına çıktı ve uçtu gitti. bütün köyü altını üstüne getirdim. ama görsen nasıl ağlıyorum. meğer ne çok yalnızmışım oralarda ailemden uzak, kimsesiz... kendimi deli gibi bağlamışım cnm kuşuma...
ama sonra Allah yüzüme baktı da bi ağç tepesinde gördüm yaramazı. nasıl bulduk da onu eve getirdik hala inanamıyorum:) ama seni çok ii anlıyorum. kuş deyip geçemiyoruz işte. hepsinin hayatımızda bir yeri oluyor... ama sen yine de üzmemeye çalış kendini...
ben günlerdir çok kızıyorum kendime ama elimde diil. çok ağladım salı gününden beri. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. çok zor çoookkkk...
Sorma canımm ya gercekten kus deyıp gecemıyorsun evın bır parcası nesesı oluyorlar resmen sımdı kafesın ıcınde gozum hep onu arıyor goremeyınce asagıda heralde dıorum sonradan kactıgı gelıyor aklıma erkek olanda sankı boynunu bukmus onu gordukcede gozlerım doluyor elimizde değil tutamıyoruz kendımızı bende bu hafta boyu hep agladım Allah aglatmasın artık ınsallah
peluş alt açmanın içi de sünger mi acaba, ama onun mutlaka bi gün yıkanması lzm, üstünde bez değiştirilecek, illaki kirlenecek bi gün..
Off kızlar bugun cok moral bozucu bır gundu benım ıcın esım sabah erkenden koye gıttı yapılacak bırsuru ıs varmıs babası yolladı saolsun taa aksamın 8inde geldı her neyse o onemlı degılde bızım 2tane sultan papaganımız vardı bende her sabah kapılarını acarım erkek olan ucmayı ıyı bılıo evın ıcınde bı tur atar yuvasına gırer dısı olan hıc cıkmaz ucamazda zaten balkon kapısıda acıktı ama perdelerım cekılıydı her gun aynı sekılde acarım kapılarını sen dısı olan cık yuvadan uc gitnasıl kactı ne ara uctu anlamadım gitti Sabahtan beri hıçkıra hıçkıra ağladım erkek tek basına kaldı dişiyide düşündükçe hemen başlıyorum ağlamaya acaba ne yaptı ınsallah bırı bulur besler die Cok agladım cıktım baktım hıcbıyerde yok Dua edinde kızlar biri bulup besler inşallah şimdide kendimi suçlayıp duruorum sen ne die kapısını acarsın die eşimde bir sürü kızdı nie kendini bu kdr harap ediosun die demekki yiyecek ekmeği bu kadarmış dio bu evde güler misin ağlar mısın Sonrada depremi duydum Allah yardımcıları olsun yaa cok zor nedir bu Türkiyenin içinde bulunduğu durum önce şehitler sonra deprem off Allah bir an önce bulundugumuz bu durumdan kurtarsın
Canim ben hicbi urunu yikamadan kullanma taraftari degilim bence yikanir ama tabi sana kalmis
cnm ya bende ılk kızıma hamıleyken bızımde muhabbet kusumuz vardı ama nasıl bıze alışkındı bıgörsen kafesinde hıc durmazdı hep bizimle bırlıkteydi hatta annemlerin yazlıkta kac sefer balkondan ucup gerı gelmıstı bebeğim gibi cok severdim onu 7aylık hamıleyken bı sabah bır uyandım kafesinde yerde yatıyor ölmüş okadar agladımkı 15 gün geceleri hep ruyama gırdı cok üzülmüştüm yokluguna alışmak cok zor geldi bir daha da eve kuş hıç almadık..
oyuzden seni cok ıyı anlayabılıyorum ne desem boş üzülmemek elde deil..eşim hala o günü anlatırken sabah bır uyandım evde feryat fıgan kopuyor neymiş kuş ölmüş diyor ona göre bır kuştu ama bana göre canımın bır parçası gıbıydı hala cok özlüyorum onu
Canım ben aksam gorustum kendısıyle bugun kanaması artmıs eger artarsa sezeryan olmak zorunda kalıcam dedi dua edinde azalmıs olsun kanaması kanamam azalırsada Allahın ıznıyle yarın normal dogum olacak dedi bebişciği 8-9saat daha dayansın hastanedeki hastaların durumuda etkilio tabi haliyle onlardan cok etkılendım ondan sonra kanamam arttı dedi Allah yardımcısı olsun inşallah bebişini kucagına almayı nasıp etsın sag salım bu arada bende hatırlayamadım cinsiyetini sanırım erkektii öyle kalmış aklımda
cnm ya bende ılk kızıma hamıleyken bızımde muhabbet kusumuz vardı ama nasıl bıze alışkındı bıgörsen kafesinde hıc durmazdı hep bizimle bırlıkteydi hatta annemlerin yazlıkta kac sefer balkondan ucup gerı gelmıstı bebeğim gibi cok severdim onu 7aylık hamıleyken bı sabah bır uyandım kafesinde yerde yatıyor ölmüş okadar agladımkı 15 gün geceleri hep ruyama gırdı cok üzülmüştüm yokluguna alışmak cok zor geldi bir daha da eve kuş hıç almadık..
oyuzden seni cok ıyı anlayabılıyorum ne desem boş üzülmemek elde deil..eşim hala o günü anlatırken sabah bır uyandım evde feryat fıgan kopuyor neymiş kuş ölmüş diyor ona göre bır kuştu ama bana göre canımın bır parçası gıbıydı hala cok özlüyorum onu
slm kizlar cok sukur 3 ay sonra kizimi gordum, cuma gunu ultrasona girdim. sekerimden dolayi cok korkuyodum kilosunu ama kizim 2 kilo 100 gr mis, normal dedi teknisyen coook sevindim:)) nette de biraz arastirdim 34 hafta sonu 2200 olmasi gerekiyomus.. o heyecanla boyunu hic sormadim.. ama cok guzeldi ayaklari minicikti.. ayy cok guzeldi kizim:)) Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin, saglikla kucaklarimiza alalim kuzularimizi..
kızlar mümkünse 31.haftada bebekleriniz kaçar grdı yazar mısınız?bi de bu haftaya kadar kaçar kg aldınız?bi kıyas yapacağım da ne durumdayız bebeğim ve ben.bu arada adına iyice alıştım.GÜLCEEEE
anladım cnm... inşallah Allah gönlüne göre verir. sağlıkla gelsin de şu saatten sonra normal, sezeryan farketmez heralde... konuşursan çok çok slmlarımı ilet...
inşallah cnm... yahu ne duygusal kadınlar olduk çıktık biz yaa... sebep arıyoruz resmen ağlamak için. ama ben ağlamadan rahatlayamayanlardanım. ii geliyor yanii... erkek kuşuna da çok üzüldüm şimdi...
bizim kuşumuzda yeni öldü sayılır.bana çok düşkündü ben evlenince hastalandı bayağı hasta kaldı bayramda gittim 3 gün annemlere düzeldi kendine geldi dediler sen gelince sevindi dedi babam.döndüğümde 2-3 gün sonra yine rahatsızlanmış.babam resmimi göstermiş hep gagasını sürmüş öpmüş yavrum o gecede ölmüş.valla hala aklıma geldikçe ağlarım 13 sene bizimle yaşadı şaklaban gibi oyunlar yapardı ailenin bi ferdi olmuştu.şimdi almaya korkuyorum ya ölürse diye
Rabbim yar ve yardımcısı olsun.erken doğummu yapıcak arkadaşımız???neden kanaması olmuş kiinş.ikiside sağlıkla hayırlısıyla kurtulurlar
32-2 yim ama bebeğimin kilosunu bilmiyorum devlet hastanesine gittiğim için hiç bebeğin kilosunu söylemediler. Ben ise toplam 3 veya 4 kilo aldım. Bence hiç kıyas yapma çünkü her bebek farklı doğar.
kızlar alt açma minderinde battaniyesi vardı ben bunlarıda komple yıkadım Allah dan bozulmadı
cnm seb beşik işini hallattin mi, oda mı aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?