canım bende de şeker çıktı...yarın diyetisyene gidicem anca randevu alabildim.ne tür bi tedavi uyguladı sana benim açlık 89---1.saat 179--2.saat 159---3.saat 120 çıktı sanırım çok yüksek değil ama diyabete gönderdi.
Yarın tekrar arıcam canım ıletırım selamlarınızı zaten bugune kdr sıteyı gırıp takıp edıomus telden ama yazamıorum dedı onunda herkese cok selamı vardı
Sorma canım bende aglamadan rahatlayamıorum malesef kı ılla dokulecek gozumden yaslar neyse oylesı daha ıyı ıcımıze atmaktansa bu arada yarın senın ve bebısının guzeel haberlerını beklıyoruz gitte gör kuzucugunuuuu öpüldün canım iyi gecelerrr
Sormayın kızlar sabahtan beri bende harap ettim kendimi Allaha dua ediorum inşallah biri bulurda bakar diye yoksa dayanamaz bu sogukta dısarıya kuzuuSokaklarada baktım bulamadım zaten bu halımle ne kdr bakabılırımkı esım evde olsa yakalar belkı bulurduda Şimdi sadece dua edebiliyorum birileri bulmuş olsun die
Canım zaten en basından riskli gebelikmiş Leylanın gebeliği kanamasının neden oldugunu soramadımda umarım bebişi sağlıkla sıhhatle dogar yarında güzel haberlerini alırız
cnm kaç kiloyla başladın ?
Kızlar bız yatıyoruz oglusla ne kadar agladıysam gozlerım cok yanmaya basladı herkese ıyı geceler kocaman opuldunuz
canim benim degerlerim mmol cinsinden, o yuzden seninkilere yorum yapamiyorum ama benim ki de max sinirdaydi, o yuzden unsilin vermedi doktorum sadece diyet. seninkide seni diyetisyene yonlendirdiyse diyet yapman gerekicek benim gibi. 3 ana ogun 3 ara ogun verdi. tatli hic yemiyorum arada sekerim cok dusuk cikiyi o zaman minik parca cukolata atiyorum. onun disinda ekmek pilav makarna olculu yiyorum 2 kasik, hamurisiide yok. ama eger canin cok istedi yersen hemen yedikten sonra acik havada 30 dak yuru aninda sekerin dusuyo ben denedim. yurumek cok iyi geliyo sekere. onun disinda et sebze serbest. bende tatliya dayanamiyorum ama dayancam yeter ki saglikli olsun kizim.. ara ogunlerdede ben 1 porsiyon meyve yiyorum. 1 tane elma veya seftali yada kiwi.. ama uzum cok sekerli anca 15 tane yiyebiliyoruz, muz yersen orta boy, cilek gene 10 tane gibi. ole iste.. yarin daha detayli anlatir doktorun insaallah. ben gunde 4 kere olcuyorum sekerimi ve not ediyorum. sendende isteyebilir.
canım ben şimdilik kraft dondy nin beşiğini aldım yatak odama yanıma alıcam bebeğimi şimdilik odaya gerek duymadım ilk 6 ay yanımda olur zate sürekli emzireceğim içinsonrasında da Allah büyük
sen ne düşünüyorsun
yok canımm ben hiç üzülmüyorum ki zatenkızlar kilolarınıza üzülmeyin ya kilo fobisi vardı bende 53 ile hamile kaldım şuan 71 kiloyum hala inanamıyorum normal doğum yaparım inşallah da hemen atarım kiloları :)
sorma ben zaten kilolu hamile kalmıştım 73 kilo ile hamile kaldım şu an 76-77 kg değişiyor.
anladım canım muhtemelen diyet vercek ve tatlıyı yasaklayacakaslında çok düşkün değilim ama arada istiyor canım kahvaltıda bal ve reçel tüketiyorum azda olsa neyse oğluşum için sabredicem kilosu en son normaldi inş.haftasındadır yine.yarın ola hayrola bakalım...
park yatak gibi bişi mi? ya ben de eşimle dün çıktım, karar vermeden çıkmıştık bakarken karar veririz diye, sitelere gittik, orda çeşit çok diye. mobilya beşik aldık 70 e 130 büyüklüğünde. beyaz mdf... bir de ona takım şifonyer... yatak odamızda yerini de hazırladık ama park yatak daha mı ii olurdu bilemiyorum şimdi...:111:
canım banada canım arkadaşım tavsiye etti ısrarla alanlarda çok memnun hatta çünkü özellikleride güzel bence sende al uzaktan kumandalı ayarlama kendi kendine sallanabilme müziği var sonra 3 yaşına kadar da mama sandalyesi olarak kullanılabiliyor
canım bak linkini atayım bak
en ucuz Kraft Dondy Mama Sandalyesi fiyat akakce.com'da
Daha sonra ne almayı düşünüyosun cnm?
aynı bnm gibisin, 72 ile başladım 75, 76 geliyorummm, boyum da 169 170 civarı... bebişim küçük diye üzülüyodum, dün gittim doktora 1500 gram çıktı çooooook sevindim :81:
bende sabahlari sutumun icine bal katip iciyorum ama 1 cay kasigi gibi.. degerimi etkilemedi ama hic.. ben cok abartmistim onceden yeme isini bide hormonlarla alakali sanirim bunye yapiyo iste, benim onceden hep cok dusuk olurdu sekerim. ama hamilelikte baskaymis. guzel haberlerle donersin insaallah..
işte onu gel sen bana sor :))))))))) inanki kafam çok karışık bebekler çok çabuk büyüyorlar oda alsam kaç yıl kullanıcam oyun parkı alırım herhalde canım ya bilmiyorumki odada çok şahane olur hepsini birden alsamseneye tayin olayımız var yerimiz belli olursa ozaman oda düşünebilirim sen ne dşünüyosn sende benim gibi kararsızsın herhalde
Ben bebişimin kilosunu bile bilmiyorum yarın kontrole gidicem sorucam bakalım söyleyecekmi bugüne kadar ne ben sordum nede kendi söyledi ama geçenlerde burda bi arkadaş bahsetti devlet hastanelerindeki ultrasonlarda kilo ölçümü yapmıyomus diye amann kısmet artık kızımda 20 kilo almıstım 2600 dogmustu bende anneme eşime falan 1 buçuk dogarsa öpüp başınıza koyun diyorum kızım 2600 dogmustu ama her ay 1000-1200 falan almıstı çabuk toplamıstı yani kiloyu takıntı yapmıyorum sağlıklı olsun yeterrr Bu arada benim boyum 1.60 top gibi bişeyim anlayacağın
Canım bnm aldığım oda takımının 2 parçası ztn, büyüyünce onu odaya tamamlarım heralde
inşallah canım sağolasınbu aralar mide yanmamda azdı iyice napcağımı şaşırıyorum netten aktım çiğ lahana yemek iyi gelirmiş.evde vardı bi parça yedim bakalım ne olcak:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?