2011 Aralık Anneleri

canim benim degerlerim mmol cinsinden, o yuzden seninkilere yorum yapamiyorum ama benim ki de max sinirdaydi, o yuzden unsilin vermedi doktorum sadece diyet. seninkide seni diyetisyene yonlendirdiyse diyet yapman gerekicek benim gibi. 3 ana ogun 3 ara ogun verdi. tatli hic yemiyorum arada sekerim cok dusuk cikiyi o zaman minik parca cukolata atiyorum. onun disinda ekmek pilav makarna olculu yiyorum 2 kasik, hamurisiide yok. ama eger canin cok istedi yersen hemen yedikten sonra acik havada 30 dak yuru aninda sekerin dusuyo ben denedim. yurumek cok iyi geliyo sekere. onun disinda et sebze serbest. bende tatliya dayanamiyorum ama dayancam yeter ki saglikli olsun kizim.. ara ogunlerdede ben 1 porsiyon meyve yiyorum. 1 tane elma veya seftali yada kiwi.. ama uzum cok sekerli anca 15 tane yiyebiliyoruz, muz yersen orta boy, cilek gene 10 tane gibi. ole iste.. yarin daha detayli anlatir doktorun insaallah. ben gunde 4 kere olcuyorum sekerimi ve not ediyorum. sendende isteyebilir.

üzülme canım biri bulmuştur.genelde hemen göze çarpıyorlar zaten insanlarda fark etmiştir.bizimki de kaçmıştı babam akşama çam ağaçının tepesinden yakalamış gelmişti.yaramaz bi müddet kendine gelemedi sonra bi daha cam açık olsa bile kaçmadı hemen yolunu değiştirirdi.diğer dünyada inş.şefaatçi olurlar bizlere hayvan deyip geçemiyoruz işte

kızlar kilolarınıza üzülmeyin ya kilo fobisi vardı bende 53 ile hamile kaldım şuan 71 kiloyum hala inanamıyorum normal doğum yaparım inşallah da hemen atarım kiloları :)

anladım canım muhtemelen diyet vercek ve tatlıyı yasaklayacakaslında çok düşkün değilim ama arada istiyor canım kahvaltıda bal ve reçel tüketiyorum azda olsa neyse oğluşum için sabredicem kilosu en son normaldi inş.haftasındadır yine.yarın ola hayrola bakalım...

park yatak gibi bişi mi? ya ben de eşimle dün çıktım, karar vermeden çıkmıştık bakarken karar veririz diye, sitelere gittik, orda çeşit çok diye. mobilya beşik aldık 70 e 130 büyüklüğünde. beyaz mdf... bir de ona takım şifonyer... yatak odamızda yerini de hazırladık ama park yatak daha mı ii olurdu bilemiyorum şimdi...:111:

kızlar kilolarınıza üzülmeyin ya kilo fobisi vardı bende 53 ile hamile kaldım şuan 71 kiloyum hala inanamıyorum normal doğum yaparım inşallah da hemen atarım kiloları :)
yok canımm ben hiç üzülmüyorum ki zaten
sezeryanla bile yapsan doğumu verirsin kilolarını benim 2. hamileliğim kızım şu an 10 yaşında bende ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım 53 ile hamile kalıp 73 ile doğuma girmiştim sonra 60 a kadar düştüm ama daha sonra ki zamanlarda çevresel faktörler ve sağlık problemleri yüzünden kilo aldım şişko olmaktan çoook mutluyum

sorma ben zaten kilolu hamile kalmıştım 73 kilo ile hamile kaldım şu an 76-77 kg değişiyor.

aynı bnm gibisin, 72 ile başladım 75, 76 geliyorummm, boyum da 169 170 civarı... bebişim küçük diye üzülüyodum, dün gittim doktora 1500 gram çıktı çooooook sevindim :81:

bende sabahlari sutumun icine bal katip iciyorum ama 1 cay kasigi gibi.. degerimi etkilemedi ama hic.. ben cok abartmistim onceden yeme isini bide hormonlarla alakali sanirim bunye yapiyo iste, benim onceden hep cok dusuk olurdu sekerim. ama hamilelikte baskaymis. guzel haberlerle donersin insaallah..

canım banada canım arkadaşım tavsiye etti ısrarla alanlarda çok memnun hatta çünkü özellikleride güzel bence sende al uzaktan kumandalı ayarlama kendi kendine sallanabilme müziği var sonra 3 yaşına kadar da mama sandalyesi olarak kullanılabiliyor

canım bak linkini atayım bak

en ucuz Kraft Dondy Mama Sandalyesi fiyat akakce.com'da

Daha sonra ne almayı düşünüyosun cnm?

işte onu gel sen bana sor :))))))))) inanki kafam çok karışık bebekler çok çabuk büyüyorlar oda alsam kaç yıl kullanıcam oyun parkı alırım herhalde canım ya bilmiyorumki odada çok şahane olur hepsini birden alsam seneye tayin olayımız var yerimiz belli olursa ozaman oda düşünebilirim sen ne dşünüyosn sende benim gibi kararsızsın herhalde

aynı bnm gibisin, 72 ile başladım 75, 76 geliyorummm, boyum da 169 170 civarı... bebişim küçük diye üzülüyodum, dün gittim doktora 1500 gram çıktı çooooook sevindim :81:

Ben bebişimin kilosunu bile bilmiyorum yarın kontrole gidicem sorucam bakalım söyleyecekmi bugüne kadar ne ben sordum nede kendi söyledi ama geçenlerde burda bi arkadaş bahsetti devlet hastanelerindeki ultrasonlarda kilo ölçümü yapmıyomus diye amann kısmet artık kızımda 20 kilo almıstım 2600 dogmustu bende anneme eşime falan 1 buçuk dogarsa öpüp başınıza koyun diyorum kızım 2600 dogmustu ama her ay 1000-1200 falan almıstı çabuk toplamıstı yani kiloyu takıntı yapmıyorum sağlıklı olsun yeterrr Bu arada benim boyum 1.60 top gibi bişeyim anlayacağın

inşallah canım sağolasınbu aralar mide yanmamda azdı iyice napcağımı şaşırıyorum netten aktım çiğ lahana yemek iyi gelirmiş.evde vardı bi parça yedim bakalım ne olcak:26::26::26:

kızlar ben her hafta pirinç unuyla sütlaç yapıyordum afedersiniz canınız çekmesin ama bugün arkadaşlarım dediki sakın pirinç unu yeme bebeğe kilo yapıyormuş :))) tövbe ettim daha normal doğum düşünüyorken bebeğin kilosu önemli ama kilosu az olanlara faydalı olur

Canım bnm aldığım oda takımının 2 parçası ztn, büyüyünce onu odaya tamamlarım heralde

yok cnm estağfurullah, öyle deme kendine... dur bakalım emzirirken veririz belki

inşallah canım sağolasınbu aralar mide yanmamda azdı iyice napcağımı şaşırıyorum netten aktım çiğ lahana yemek iyi gelirmiş.evde vardı bi parça yedim bakalım ne olcak:26::26::26:

benim hic migdem yanmiyo ya, herkes soluyo yaniyo diye.. yanmasinin yedigimiz seylerle alakasi olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…