2011 Aralık Anneleri

benim hic migdem yanmiyo ya, herkes soluyo yaniyo diye.. yanmasinin yedigimiz seylerle alakasi olabilir..

yediğimiz şeylerde etkiliyormuş ama daha çok bebişten dolayı büyüdüğü için mideye baskı uygularmış.ara ara olup geçiyordu bu sefer bi başka sinir geldi artık.düzensiz yemek yiyorum birde ondan sanırım öğün atlıyorum

işte bende kardeşi olursa diye düşünüyorum neyaparım diye :))) bu sefer onun yatağını 2 ciye veririm büyüye baza yaparım doğmamış çocuklara hayal kuruyorum ya

offf kızlar eşim acele ettiriyo ben gidiyorum valla sohbetinize doyum olmuyo, bayağı da kalabalık olmuştuk ama kaçmak zorundayım...ii gecelerrr

kızlar hepinizi hayırlı geceler birazdan koçiş gelir.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hoşçakalınnnn

ne kadar dogru bilmiyorum ama eskiler der ya bebegin sac i mideyi yaka diye, bende ultrasonda sordum cuma gunu saci az mi cok mu diye, net degil dedi.. kel bebekleri cok seviyorum ben, insaallah kizimin saclari dogdugunda az olur:))

cnm hadi gözün aydın uzun bır aradan sonra sende gördün bebişini maşallah durumuda güzelmiş cok sevindim

erkeklerin bizi anladığı gün dünyada hiçbir şey eskisi gibi olmaz heralde... bambaşka yaratılmışız :)
aynen cnm

ya sanırım her dönemde düşüncelerimiz farklı oluyor bır ara hep gerginlik alınganlık vardı üstümde şimdide sona yaklaştıka endişeler artıyor rabbim kimseye kaldıramıyacagı yük yüklemez tabiki kolaylıgınıda verir yanında saglıklı olsunlarda

benim hic migdem yanmiyo ya, herkes soluyo yaniyo diye.. yanmasinin yedigimiz seylerle alakasi olabilir..

cnm cok fazla yıyeceklerle de alakalı deıl en olmadık şeylerde bıle yanıyor devamlı yanıyor yani mıdeden kaynaklanıyor normalde de mıdem hassastı zaten hamılelık hepten kötü yapıyor

offf kızlar eşim acele ettiriyo ben gidiyorum valla sohbetinize doyum olmuyo, bayağı da kalabalık olmuştuk ama kaçmak zorundayım...ii gecelerrr

kızlar hepinizi hayırlı geceler birazdan koçiş gelir.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hoşçakalınnnn

kızlar sizede iyi geceler benimde eşim bekliyor bana da iyi geceler olsun allah rahatlık versin hepimize

kızlar bebeğimi yine hıçkırık tuttu yerim onu ya nekadar tutuyo günde 2 kez bir öğlen bir gece hıçkırık tutuyo bu doğduktan sonrada devam ediyormuş :)

sanırım ilk bebişi olucakları bir endişe sarmış hayatımız nasıl olcak diye korkular endişeler aynen bendede var rahatıma oldukça düşkün biri olarak bende sürekli düşünüyorum bunu sonrada şimdiden kötü anne olucam sanırım böyle düşündüğüm için diyorum suçluluk duyuyorum yaa... bakalım hayırlısı artık hepimiz için....
luveyla bu gün doğuracak sanırım haber alanlar yazarsa sevinirim o ve bebişide sağlıkcakla yeni dünyaya açarlar gözlerini inşallah...
.
bizde 34. haftamıza girmişiz yaşasınnnnn :):)

Son düzenleme:
forumun ilk günaydını benden gelsin haftanın ilk gününde açılışı biz yapalım kızımla
herkese günaydınnnn güzel bir hafta olur hepimiz için inş
bugün dogum yapacak luveyla arkadaşımızın rabbim yardımcısı olsun saglıkla sıhhatle bebeği dünyaya gelsin inş
VAN 'da ki tüm vatandaşlarımızında allah yardımcısı olsun vefat edenlere allahtan rahmet yaralılara acil şifalar geride kalanlarada sabır diliyorum

kızlar naapıcam ben yaaaaaaaa :18:
bu burun tıkanıklığı mahvediyor beni .. daha kötüsü kullandığım spreyin gebelik kategorisi C'ymiş ve normalde bile en fazla 5 gün kullanmak gerekirken ben 10 gündür kullanıyorum ((( eşime güvenip " gittiğin KBB dr. prof değil mi , verdiği ilaçlar da gargara -pastil - burun spreyi felan.. bunlar için bence dr.unu aramaya gerek yok " demesi üzerine dr.umu arama lüzumu görmeyip kullandım spreyi .. üstelik de ilk hafta günde 5-6 kere belki KBBcıya 5 gün sonra gidip ilaçlarımın bittiğini ama öyle de bir iyileşme olmadığını , otrivinei günde 5-6 kere kullandığımı söylediğimde gözleri büyüdü adamın " naaptın sen bundan sonra en fazla günde 2 kere gece yatmadan kullan " demesi üzerine dr.umu aramaya , googleda bunu aratmaya , dahası reçeteyi bulup gebelik kullanımına bakmaya bile çekindim .. ne var ki yaklaşık 1.5 saat önce yine burnum tıkalı , ama bu kez öksürükle beraber çıkıp boğazıma yapışan ( çok ama çok afedersiniz ) balgam yüzünden nefes alamayacakmışım gibi panikleyip çatlayıncaya kadar öksürüp onu boğazımdan atınca ne uyku kaldı ne huzur .. kalktım araştırdım netten , nereyi okusam 5 günden fazla kullanılmaz , hamilelikte kullanılmaz , hamilelikte dr.kontrolünde birkaç gün kullanılır gibi yazılar okudum .. çünkü otrivine içeriği nedeniyle güçlü damar büzücü etkisiyle zararlıymış , uzun süre kullanım burun dokusunda hasara ve kronik tıkanıklığa sebep oluyormuş ..
oğluşu kreşe göndermeyip evde bir gün daha ilaç ve damlasını vermek istiyorudum ama sanırım ilk işim saat 10-11 gibi dr.umu arayıp durumu bildirmek , sonra oğluşu kreşe gönderir göndermez soluğu KBB dr.un yanında almak olacak :26:

lütfen dua edin benim için bebeğime bir şey olmuş olmasın bu 10-12 gün içinde ...........

aaa luveyla doğum mu yapacak ne olmuş , suyu felan mı gelmiş kasılması mı artmış , geçmişe azcık baktım ama göremedim yaa :26: inşallah sağlıcakla gelir miniği

Son düzenleme:
günaydın kızlar ,evet ilk bebişi gelcek inşallalh sağlıcakla gelsin ,
starimu az tuzlu su yapıp burnuna çekmeyi denedin mi canım ,benim ablam hep o şekilde burnunu açar ,eger gebeyim diyorsam ilaçlara güven yoksa diye deneyebilirsin çok aşırı tuzlu olmucak ılık su ile ,ablam bebeğinede hep bu şekilde kullandı okyanus suyu falan hiç kullanmaz hemende açarmış ,bir dene istersen ,azıcık çek burnuna .

aaa luveyla doğum mu yapacak ne olmuş , suyu felan mı gelmiş kasılması mı artmış , geçmişe azcık baktım ama göremedim yaa :26: inşallah sağlıcakla gelir miniği

günaydın canım,merak etme bişey olmamıştır Allhn izniyle bebişine,luveylanın suyu bitti geçen hafta kanaması da olmuştu sanırım dr.lar 1 hafta daha süreyi uzatmaya çalıştılar ve bugün almaya karar verdiler bugün 33+6 da luveylacım,bebeğin kilosu geçen hafta 2.200 gr dı,inş. şimdi 2.5 u bulmuştur,hayırlısıyla ilk bebişimiz geliyor

türkiye felaket üstüne felaket yaşıyo,binlerce inssan perişan şehrin diğer illerle bağlantısı koplmuş,binalar çökmüş,bölge sallanmaya devam ediyor,164 kişi yaralı çıkarılmış enkaz altından 250 kadar ölü çıkarmışlar,Allah yardımcıları olsun,ne kadar şükretsek halimize azdır,insanlar kış ayazında ölümle pençeleşiyo,bebekler sokaklarda,insanlar sokaklarda,emniyet binası çökmüş,mahkumlar firar etmiş,çok kötü durumlar çokk,ne evleri ne barkları ne yakınları kalmış bi çok kişinin,bizim gibi bir evde 3-4 kişi de yok,birsürü insan var,kandilli depremin şiddetini yanlış ölçüyo,abd jeo.birimi doğru ölçüyo yazık bize yazık

günaydın arkadaşlar;lüveyla arkadaşımız bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alır inş.h
Van'da hayatını kaybedebenler için başımız sağolsun;enkaz altında olanlarada sağ salim bi şekilde ulaşılır inş.hRabbim yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…