benim hic migdem yanmiyo ya, herkes soluyo yaniyo diye.. yanmasinin yedigimiz seylerle alakasi olabilir..
uzayan büyüyen beşikmi aldın canım sen
Yok özellikle büyüyenden almadım, o kadar uzun kullanmayı düşünmüyorum. yani bir yaşından sonra hemen ayırıp oda yaparım diye düşündüm. artık 3, 4 yaşına kadar kullanır, sonrasına bakarız, kardeş durumları olur belki
yediğimiz şeylerde etkiliyormuş ama daha çok bebişten dolayı büyüdüğü için mideye baskı uygularmış.ara ara olup geçiyordu bu sefer bi başka sinir geldi artık.düzensiz yemek yiyorum birde ondan sanırım öğün atlıyorum
slm kizlar cok sukur 3 ay sonra kizimi gordum, cuma gunu ultrasona girdim. sekerimden dolayi cok korkuyodum kilosunu ama kizim 2 kilo 100 gr mis, normal dedi teknisyen coook sevindim:)) nette de biraz arastirdim 34 hafta sonu 2200 olmasi gerekiyomus.. o heyecanla boyunu hic sormadim.. ama cok guzeldi ayaklari minicikti.. ayy cok guzeldi kizim:)) Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin, saglikla kucaklarimiza alalim kuzularimizi..
erkeklerin bizi anladığı gün dünyada hiçbir şey eskisi gibi olmaz heralde... bambaşka yaratılmışız :)
ya sanırım her dönemde düşüncelerimiz farklı oluyor bır ara hep gerginlik alınganlık vardı üstümde şimdide sona yaklaştıka endişeler artıyor rabbim kimseye kaldıramıyacagı yük yüklemez tabiki kolaylıgınıda verir yanında saglıklı olsunlardaDESTİNACIM bunları düşünmen normal ama kötü taraflarını düşünmemek de yarar var şeker bak kızın her nekadar dağınık desende zamanla toparlayacaktır kendini hem birde minik kardeşleri olunca bak gör sen şuan karnında diye hissedemiyosun ama bir olsun sana bile vermezler hiç kötü düşüncelere kapılma Allah büyük
benim hic migdem yanmiyo ya, herkes soluyo yaniyo diye.. yanmasinin yedigimiz seylerle alakasi olabilir..
offf kızlar eşim acele ettiriyo ben gidiyorum valla sohbetinize doyum olmuyo, bayağı da kalabalık olmuştuk ama kaçmak zorundayım...ii gecelerrr
kızlar hepinizi hayırlı geceler birazdan koçiş gelir.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hoşçakalınnnn
cnm hadi gözün aydın uzun bır aradan sonra sende gördün bebişini maşallah durumuda güzelmiş cok sevindim
tesekkur ederim canim darisi tum annelere.. hepimizin gozumuzden sakindigimiz kuzularimiz saglikli olsunlar insaallah..
canım sen sadece demir hapımı kullanıyorsun başka vitamin kullanmıyormusun
aaa luveyla doğum mu yapacakne olmuş , suyu felan mı gelmiş kasılması mı artmış , geçmişe azcık baktım ama göremedim yaa :26: inşallah sağlıcakla gelir miniği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?