türkiye felaket üstüne felaket yaşıyo,binlerce inssan perişan şehrin diğer illerle bağlantısı koplmuş,binalar çökmüş,bölge sallanmaya devam ediyor,164 kişi yaralı çıkarılmış enkaz altından 250 kadar ölü çıkarmışlar,Allah yardımcıları olsun,ne kadar şükretsek halimize azdır,insanlar kış ayazında ölümle pençeleşiyo,bebekler sokaklarda,insanlar sokaklarda,emniyet binası çökmüş,mahkumlar firar etmiş,çok kötü durumlar çokk,ne evleri ne barkları ne yakınları kalmış bi çok kişinin,bizim gibi bir evde 3-4 kişi de yok,birsürü insan var,kandilli depremin şiddetini yanlış ölçüyo,abd jeo.birimi doğru ölçüyo yazık bize yazık
herkese günaydın kızlar,
dün vandaki depreme çok üzüldüm, geçen hafta şehitler, dun bu olay, ülkemizin üstündeki felaket gitsin artıkallah oradaki herkesin yardımcısı olsun
luveylacım bugün doğum yapacaktı, umarım herşey yolunda gider sağ sağlim alır beişini kucağına,
bu arada haftasonu dr. kontrolümüz vardı, paşamız 1525 gr olmuş, kordondan uzaktaymış, haftasıyla uyumlu dedi doktor, birde doğum pozisyonunu almış, normal doğum istiyorduk dimi dedi doktor, bizde evet dedik, doktor amcamız, bu çocuk bizi zorlayacak böyle giderse 31 aralık/1 ocak olcak doğum dedi, ya kızlar ya doktorum ogün istanbulda olmazsa heryer tatil, hastaneler boş korkuyorum:
destinacım senin bu konudaki düşüncelerini biliyorum tecrübelisinde acil motivasyona ihtiyacım var, hayatta sezeryan olmam normal istiyorum diyen ben dün doktor doğum pozisyonunu almış başı aşağıda falan değince bir kötü olsum içimden dönmeseydi falan diyorum sonrada kendime kızıyorum,eşimde kesinlikle bir sorun yoksa normal olsun istiyor, korkuyorum yaa
hem de ne yazık...bunlarlada bitmiyor ki bazı vatandaşlarımız hatta ben etrafımda bıle görüyorum öğretmen arkadaşlarım bile bıran olsun ınsanca düşünmekten cıkıyorlar.Ordakiler pkk lı mustehak diyorlar kimse göçük altından cıkamasın dıyolar ama ne olursa olsun Rabbim sen herseyin hayırlısını bilirsin senden gelene sual olmaz...
Her ne kadar gün aysada..
Ben mutsuzum.. 97 depremini evde tek başına yaşamış biri olarak.. Gözümden yaş dinmedi.. Geçen hafta şehitlere olan üzüntüm dinmemişken, geleceğin erkek annesi olacağımı ve nasıl askere yollayacağımı şimdiden düşünürken birde deprem indi yüreğime...
Çok zor onların yaşadıkları.. Aralarında Pkk lı da olsa olmasada.. Çok zor... Allah'tan sabır ve yardım diliyorum.. Şehitleri Yaradan bile toprağa alırken feryat etti.. Toprak bile dayanamadı..
herkese günaydın kızlar,
dün vandaki depreme çok üzüldüm, geçen hafta şehitler, dun bu olay, ülkemizin üstündeki felaket gitsin artıkallah oradaki herkesin yardımcısı olsun
luveylacım bugün doğum yapacaktı, umarım herşey yolunda gider sağ sağlim alır beişini kucağına,
bu arada haftasonu dr. kontrolümüz vardı, paşamız 1525 gr olmuş, kordondan uzaktaymış, haftasıyla uyumlu dedi doktor, birde doğum pozisyonunu almış, normal doğum istiyorduk dimi dedi doktor, bizde evet dedik, doktor amcamız, bu çocuk bizi zorlayacak böyle giderse 31 aralık/1 ocak olcak doğum dedi, ya kızlar ya doktorum ogün istanbulda olmazsa heryer tatil, hastaneler boş korkuyorum:
destinacım senin bu konudaki düşüncelerini biliyorum tecrübelisinde acil motivasyona ihtiyacım var, hayatta sezeryan olmam normal istiyorum diyen ben dün doktor doğum pozisyonunu almış başı aşağıda falan değince bir kötü olsum içimden dönmeseydi falan diyorum sonrada kendime kızıyorum,eşimde kesinlikle bir sorun yoksa normal olsun istiyor, korkuyorum yaa
Cnm bu ne telaş sakin oll..Doktorun sana bu tarihi veriyosa orda olmak da zorunda. Bebek onun keyfine göre gelemez ki..
Benim bebeğim de kafasını aşağıya dayamıştı. Doktorum 10 gün rapor verdi dinlendim. Cuma günü bakıcaz bakalım duruma.
Bebek bir kere doğum pozisyonunu aldı hep öyle kalcak diye bişi yok. Tekrar dönebiliyo merak etme. Doktorun seni niye telaşlandırıyo ki...
Ben de başından beri normal istiyodum. Ama bizim de kilodan dolayı sezeryan olabilir. 30.haftamızda 2 kiloyu bulmuşuz zira:))Bebek için sağlıklı olan neyse o olsun. Bunda üzülecek bir şey yok cnmcm...
yok canım aslında doktorum beni telaşlandırmadı, gelemem falanda demedi, ama yinede korktum, nasıl bazı arkadaşlar bayramda olursa falan diye telaşa giriyorlar benimkide öyle galiba, zaten doktorumda dedi, şimdi herşey normal gözüküyor ama bebek dönebilir 38. haftada doğuma uygun mu diye kontrol ederiz dedi,doktordan değilde galiba ben doğumdan korkmaya başladım
ben 35. haftama girdim,haftaya cuma gidiyom antebe,belki de perş. giderim,artık daha bi rahatladım hamilelik tam tadında sancılar da öyle,kasılmalar da 2 gündür çok şükgun yür bel ağrım yok,göğüslerimden eğer sıkarsam çok çok az sapsarı bişeyin çıktığını gördüm iğne ucu kadar,ona da sevindirik oldum
günaydın kızlar,umarım hepiniz ve minikleriniz iyisinizdir...
ben çok yorgunum her yerim ağrıyor.. sonunda evde boya işi bitti.. annem ve teyzem sayesinde yerleştim bile heryer pırıl pırıl olud. yanımda duracak yatağı kurduk.... çok şeker oldu....
bugünde annem bebişimin kıyafetlerini yıkayacak.. akşam hastane çantamı hazırlayacam ve artık sadece bebişimin odasının gelmesini bekleyeceğim...
insanın annesinin olması ne kadar büyük bi lutuf yaaa.... annem çok yaşa inşallahh sağlıkla....
herkese günaydın kızlar,
maşallah canım az kalmış senin antep kac saat uzaklıkta bulunduğun yere?
hadi gözün aydın nihalcim başlamış birşeyler hallolmaya darısı bana inş..benimde annemler yazlıktaydılar artık istanbula dönüş yaptılar bana öyle buyuk bır yardımı olamıyor ama varlıgı bıle yetıyor iyiki varlar..
lunecim daha erken cnm bunları düşünmek için şimdiden hiç aklını yorma bunlara ben bile aklıma geldikçe düşünmemeye çalışıyorum daha cok sonrasını düşünüyorum suan..kızım nasıl bısey olacak vs gibi..
birde şöyle düşün cnm sezeryanda sonuçta cok masum bır dogum seklı deıl kı onunda bır cok zorlugu var bırının dogum öncesi iken ötekınınkı dogum sonrası..yanı sezeryan olunca hıc bır sıkıntı olmayacak dıye bırsey yok arkadaslar her ıkı dogum seklınınde kendıne gore bır takım sıkıntıları var ama olacak okadar 9ay bunca seye katlandıktan sonra dogum eylemıde zor gelmeyecek kı bu son adım bızı bebegıumıze kavusturacak..
ve bır problem yoksa normal dogumdan vazgecmeyın ortada bır gercek varsa oda normal dogumun hem anne hem bebek uzerınde sayısız faydası oldugu..ve ınanın bana katlanılmayacak bısey de deıl..öyle olsa ınsanlar defalarca dogum yapamazlardı..
200 km canım,inş. buhafta arabamızı alıyoz alamasak ta bi tanış bizi bırakıp döncek ama alırsak perş. yada cuma,alamazsak cumart. gidecez hayırlısı olsun artık
siz hissettinizmi cnaım depremi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?