2011 Aralık Anneleri

duygu,Zeynep,sinem,Aynur,nazenin,Nihal,özlem,elvan,münevver,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande,Vildan,derya,şebnem ,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza,burcu,sevil, ,Gülay,seda,fatıma,derya,Songül,Selda,naşide,sevil,elif,dilek

listenin son hali

destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
Nazlı_85 9.
nihalla 3.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
Luveyla 23.
Simran 26.
Sevgiliye_34 24
Seldayavuzgüray 3.
Renk gelsin hayata 13.
blagodevoyce25.

Son düzenleme:
günaydın kızlar,umarım hepiniz ve minikleriniz iyisinizdir...
ben çok yorgunum her yerim ağrıyor.. sonunda evde boya işi bitti.. annem ve teyzem sayesinde yerleştim bile heryer pırıl pırıl olud. yanımda duracak yatağı kurduk.... çok şeker oldu....
bugünde annem bebişimin kıyafetlerini yıkayacak.. akşam hastane çantamı hazırlayacam ve artık sadece bebişimin odasının gelmesini bekleyeceğim...
insanın annesinin olması ne kadar büyük bi lutuf yaaa.... annem çok yaşa inşallahh sağlıkla....

herkese günaydın kızlar,

dün vandaki depreme çok üzüldüm, geçen hafta şehitler, dun bu olay, ülkemizin üstündeki felaket gitsin artık allah oradaki herkesin yardımcısı olsun

luveylacım bugün doğum yapacaktı, umarım herşey yolunda gider sağ sağlim alır beişini kucağına,

bu arada haftasonu dr. kontrolümüz vardı, paşamız 1525 gr olmuş, kordondan uzaktaymış, haftasıyla uyumlu dedi doktor, birde doğum pozisyonunu almış, normal doğum istiyorduk dimi dedi doktor, bizde evet dedik, doktor amcamız, bu çocuk bizi zorlayacak böyle giderse 31 aralık/1 ocak olcak doğum dedi, ya kızlar ya doktorum ogün istanbulda olmazsa heryer tatil, hastaneler boş korkuyorum :

destinacım senin bu konudaki düşüncelerini biliyorum tecrübelisinde acil motivasyona ihtiyacım var, hayatta sezeryan olmam normal istiyorum diyen ben dün doktor doğum pozisyonunu almış başı aşağıda falan değince bir kötü olsum içimden dönmeseydi falan diyorum sonrada kendime kızıyorum,eşimde kesinlikle bir sorun yoksa normal olsun istiyor, korkuyorum yaa

Son düzenleme:

hem de ne yazık...bunlarlada bitmiyor ki bazı vatandaşlarımız hatta ben etrafımda bıle görüyorum öğretmen arkadaşlarım bile bıran olsun ınsanca düşünmekten cıkıyorlar.Ordakiler pkk lı mustehak diyorlar kimse göçük altından cıkamasın dıyolar ama ne olursa olsun Rabbim sen herseyin hayırlısını bilirsin senden gelene sual olmaz...

Her ne kadar gün aysada..

Ben mutsuzum.. 97 depremini evde tek başına yaşamış biri olarak.. Gözümden yaş dinmedi.. Geçen hafta şehitlere olan üzüntüm dinmemişken, geleceğin erkek annesi olacağımı ve nasıl askere yollayacağımı şimdiden düşünürken birde deprem indi yüreğime...

Çok zor onların yaşadıkları.. Aralarında Pkk lı da olsa olmasada.. Çok zor... Allah'tan sabır ve yardım diliyorum.. Şehitleri Yaradan bile toprağa alırken feryat etti.. Toprak bile dayanamadı..

Cnm bu ne telaş sakin oll..Doktorun sana bu tarihi veriyosa orda olmak da zorunda. Bebek onun keyfine göre gelemez ki..
Benim bebeğim de kafasını aşağıya dayamıştı. Doktorum 10 gün rapor verdi dinlendim. Cuma günü bakıcaz bakalım duruma.
Bebek bir kere doğum pozisyonunu aldı hep öyle kalcak diye bişi yok. Tekrar dönebiliyo merak etme. Doktorun seni niye telaşlandırıyo ki...
Ben de başından beri normal istiyodum. Ama bizim de kilodan dolayı sezeryan olabilir. 30.haftamızda 2 kiloyu bulmuşuz zira:))Bebek için sağlıklı olan neyse o olsun. Bunda üzülecek bir şey yok cnmcm...

öyle olan da vardır olmayan da Allah bilir ölenlerin hepsi öyledir diyemeyiz bilemeyiz,ama şu bi gerçek devlet elinden geleni yapıyor,onlar küfrediyolar şimdi başka türlü bi olay olsaydı polisler doluşurlardı şimdi nerdeler diye,cahil cahil konuşan çok,ama devletin binası da yıkılmış,onlardan da can kaybı olan var,karayolu bağlantısı kopmuş 5 dk da yardım gelemez ya,nankör insan da çok,Allah herkesin gönlüne göre versin,yüce mevlam herşeyin doğrusunu biliyor

belki de şehitlerimizin kanını akıttıkları için yada onlara yardım ve yataklık yaptıkları için bunlar başlarına geldi bilemeyiz Yüce Yaradan a sığınırım o herşeyi biliyor,Allah masum kardeşlerimizin yardımcısı olsun,gerisini de bildiği gibi yapsın

canım o tarih hiç belli olmaz bi bakarsın erken gelir bi bakarsn geç gelir,hayırlısı olsun,kilosu güzel bebişinin rahat 3-3.5 kilo olur doğana kadar,sen üzme kendini

yok canım aslında doktorum beni telaşlandırmadı, gelemem falanda demedi, ama yinede korktum, nasıl bazı arkadaşlar bayramda olursa falan diye telaşa giriyorlar benimkide öyle galiba, zaten doktorumda dedi, şimdi herşey normal gözüküyor ama bebek dönebilir 38. haftada doğuma uygun mu diye kontrol ederiz dedi,doktordan değilde galiba ben doğumdan korkmaya başladım

Son düzenleme:

günler yaklaştıkça başladı canım korkularımız sen içini ferah tut;eşimle artık tek konumuz bu oldu herhalde ben sürekli nasıl doğuracağım dıyorum yazık dun kayınvalıdem kızım geleyım bayramdan önce ıstersen dıyor yok dedım;inş.h bayrama gidebileceğiz doktor gıdebılırsın dedi gıtmeden yıne bı gıtcez kontrole.Hayırlısıyla sağlıklı bi şekılde alacagız kuzucuklarımızı inş.h!

ben 35. haftama girdim,haftaya cuma gidiyom antebe,belki de perş. giderim,artık daha bi rahatladım hamilelik tam tadında sancılar da öyle,kasılmalar da 2 gündür çok şükür bel ağrım yok,göğüslerimden eğer sıkarsam çok çok az sapsarı bişeyin çıktığını gördüm iğne ucu kadar,ona da sevindirik oldum

Son düzenleme:
doğumdan en çok korkan bendim şimdi beni de geçenler olmuş,hergün kendime çok kolay olcak doğumum diyorum,sancılarımı da ağrılarımı da seviyorum bana doğumumun kolay geçeceğini düşündürüyor,inş. herşey yolunda olcak siz de öyle düşünün stres olmayın kızlar

maşallah canım az kalmış senin antep kac saat uzaklıkta bulunduğun yere?

hadi gözün aydın nihalcim başlamış birşeyler hallolmaya darısı bana inş..benimde annemler yazlıktaydılar artık istanbula dönüş yaptılar bana öyle buyuk bır yardımı olamıyor ama varlıgı bıle yetıyor iyiki varlar..

lunecim daha erken cnm bunları düşünmek için şimdiden hiç aklını yorma bunlara ben bile aklıma geldikçe düşünmemeye çalışıyorum daha cok sonrasını düşünüyorum suan..kızım nasıl bısey olacak vs gibi..
birde şöyle düşün cnm sezeryanda sonuçta cok masum bır dogum seklı deıl kı onunda bır cok zorlugu var bırının dogum öncesi iken ötekınınkı dogum sonrası..yanı sezeryan olunca hıc bır sıkıntı olmayacak dıye bırsey yok arkadaslar her ıkı dogum seklınınde kendıne gore bır takım sıkıntıları var ama olacak okadar 9ay bunca seye katlandıktan sonra dogum eylemıde zor gelmeyecek kı bu son adım bızı bebegıumıze kavusturacak..
ve bır problem yoksa normal dogumdan vazgecmeyın ortada bır gercek varsa oda normal dogumun hem anne hem bebek uzerınde sayısız faydası oldugu..ve ınanın bana katlanılmayacak bısey de deıl..öyle olsa ınsanlar defalarca dogum yapamazlardı..

darısı sana olsıun canım... inş en kısa zamanda sende işlerini halledersin.. üstümden büyük bir yük kalktı valla.... kafamda çok büyütmüşüm ben bu işi.. tabi annem olmsaydı görürdüm günümü...
annenin varlığı yetmezmi iyiki varlarr...

gunaydin herkeseee...

Starimu; canim gecmis olsun. otrivine melesef benim burnumun katili olmus bi ilactir. onun yuzunden ameliyat bile oldum ben. uzun sure kullanmak cok zararli ama gebeliginle ilgili bir sorun olusturacagini sanmiyorum. sadece muzmin tikaniklik yasarsin etkisinden dolayi. ben resmen bagimli gibi kullanmak durumunda kalmistim ve sonucu ameliyat olmustu. yine soguk havalarda burnum tikandigi zamanlar kullanmam icin hamileligin basinda doktorum sterimar onerdi. hani su bebeklere siktigimiz basincli okyanus suyu. doktoruna da sor onu guvenle kullanabilirsin. yine bir arkadasimizin bahsettigi tuzlu su da basarili ama kronik tikanmalarda surekli su yap sec ugrasamiyor insan. tekrar cooook gecmis olsun sekercim.

nihalla; ohh masallah kolaylamissin islerini boya da bitmis ne guzel. biz de odalari duzenledik haftasonu. az cok ne nerde olacak belirlendi hali ve perde rengi dusunuyorum simdi. oda yesil kahve truncu karisimi. hali sitesi onerisi varsa acigiz :)

lunecim doktorun sadece tarih nedeniyle bunu soylemis olmasi garipsemekle birlikte aslinda hakli mi diye dusunmedim diil. gittigimiz seminerlerde alacaginiz anestezi anestezistiniz kadar iyidir denilmisti hep. o nedenle alttan alttan sezeryana yonlendirme yapiliyormus gibi gelse de bana planli dogumun avantajlarindan vs bahsedilmisti. o gun illa ki hastanede birileri olur ama kim olur mesele iste orda...

luveyladan haber bekliyoruz bakalim hep birlikte. guzel haberlerini kisa zamanda aliriz insallah.

deprem konusunda soylenecek fazla birsey yok benim adima bir golcuklu olarak. hem sanslilar hem sanssizlar. sonucta cok kalabalik yer degil ve buyuk bina sayisi nisbeten az. bizim sokaktaki olu insan sayisina bile ulasmadi heniz rakam ama sayinin az cok sartlarin iyi kotu olmasi hicbirseyi degistirmiyor. aci hep ayni. allah kalanlara sabir versin..

siz hissettinizmi cnaım depremi?

yok canım ya ben hataydayım,çok uzak buraya,antepte de hissedilmemiş,en fazla urfaya kadar hissedilmiş,hatay tam fay hattının üzerinde,4 yıl dolunca belki antebe gideriz ora 3.dereceden konyadan sonra en sağlam plato ama nafile sanırım ölüm gelcekse hertürlü gelebilir insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…