2011 Aralık Anneleri

200 km canım,inş. buhafta arabamızı alıyoz alamasak ta bi tanış bizi bırakıp döncek ama alırsak perş. yada cuma,alamazsak cumart. gidecez hayırlısı olsun artık

ıyı canım yakınmıs ;bizde de aynı sorun var bızde arabayı sattık ıkı hafta önce ,bu cuma eşimde almaya gıdecek umarım sorun cıkmaz alır gelır;9

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR Bİ GEÇMİŞİ OKUYAYIM ÖYLE SELAM VEREYİM DEDİM BAYAĞI VAKTİMİ ALDI. pardon büyük harflerle yazmışım.

lüveyla bugün doğm yapacaktı. sağ salim evladını kucağına alır inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum.

vandaki depremzedelere Allah kolaylık versin 99 depremini adapazarında ailemle birlikte yaşadım ve ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. bu soğukta onlar sokakta. ay düşündükçe ağlayasım geliyor. Allahım merhamet etsin tüm kullarına.
geçen hafta şehitlerimiz bu hafta deprem. Allah bu ülkeye dirlik düzen selamet ve huzur versin inşallah.

mardincim üzme kendini. inşallah bulursunuz dişi papağanınızı. çok uçamıyor diyorsun bence uzaklaşmamıştır. çevrede birileri bulmuştur.
Cnm kaç derecede yıkadın?
40 derecede yıkadım ben canım. 30 derece içime sinmedi. bozulma olmadı. peluş battaniyeler ve alt açmaları da yıkadım. biraz kabardılar ama sonra düzeldiler kuruyunca.

işte bende kardeşi olursa diye düşünüyorum neyaparım diye :))) bu sefer onun yatağını 2 ciye veririm büyüye baza yaparım doğmamış çocuklara hayal kuruyorum ya
işte tam da kurduğun bu hayali biz gerçekleştireceğiz. 1. oğlumu bazaya transfer edeceğiz. minik oğlumu karyolaya yatıracağız. bizim yatak odasını görseniz askeri koğuş gibi oldu. cam kenarı oğlumun bazası ortada bizim yatak. duvar tarafı da miniğimin karyolası. bi de uyku setini cibinliğini hafta sonu serdim muhteşem görünüyor. abimiz karyolaya girip girip bebekle ben yatacağım burda diyo. kıskancaz galiba. hem de nasıl.

sağol canım bitti çok şükür işin büyük kısmı... halıya bende odası gelince bakacam... ama bebek odası halıları saçma fiyatlara satılıyor... öylesine bi siteye bakmıştım en çok 100 tl dir diye aradım.. halının metre karesini 230 dolara satıyorlarmışşş... istersen bi bak oraya :)))

Kızlar,
Nihayet bir kısım ihtiyaçlarımızı aldık.
Geçenlerde park yatak konusunu danışmıştım size. Bir kısım araştırmalardan sonra kraftın 70-110 ebatlı kampanyada olan ürününe karar vermiştim.
Hafta sonu bakmaya gittik ama sevgili eşim yeni ürüne takıldı:) Ufak tefek göze hitap eden farkları dışında pek bi ekstrası yoktu aslında. 100lira fazla vermiş olduk:) Visco yatak aldık ama emin değilim sanırım visco hakkında olumsuz bişiler okumuştum. Değiştirebilirim...

Hastane çıkışlarını idil alma niyetiyle gitmiştim. Ama malum benim paşam azcık tontoş olcak gibi. Kalıbı biraz daha geniş olsun diye bebetto aldım. Mendillerimiz ve çoraplarımız, iki zıbın, iki ayaklı alt giysimiz de bebetto oldu.
Çorap, küvet, banyo süngeri, file sevibebe aldık.
İki pijama ve bir gecelik aldım. Markasını hatırlamıyorum ama penyesi güzeldi. Ve çok uygundu. Özelcandan alabilirsiniz o ürün kampanyada..50 lira bir parçası. Üç adet alınca daha da indirdiler.

Bir gecelik ve de bir sabahlık almayı planlıyorum. Ama biraz daha şık olsun istiyorum. Var mı bildiğiniz bi yer? Hem şık hem hastaneye ve emzirmeye uygun bi takım bakıcam..Ank.dayım bu arada...

Kulaktan ateş ölçeri daha almadım. Ama braun almayı planlıyorum. 109tl...Başka tavsiyesi olan var mı?

Bebek bezi huggies diye düşünüyorum. Siz ne alıcaksınız?

Anakucağı konusunda kararsızım. Bi de hakkaten gerekli oluyo mu? Çünkü 6ay anca kullanılıyomuş..

Astronot almalı mı ?Ne düşünüyosunuz?

Daha ihtiyaçlarımız bitmedi tabi. Gelecek ay da onları tamamlıcaz inş.

Fikir paylaşımına devam edelim..

Sizlerin fikirleri bana çok yardımcı oluyo...

kızlarr günaydın hepinizee.

çarşamba günü kontrolüm varr lütfen dua edindee bebeğim b,raz büyümüş olsun korkuyroum.en son 4-5gün geriydii arada fark kapansın artık.bu gidişle kuzucum 3 kilo bile olamycakk.bu cumada artık işten ayrılıyroum ve ev hayatım başlıyoo hayırlısıyla.pazar günüde nihayet gidip beğendik mobilyamızı siteleri dolaştıkk canım çıktı wallaa.bu modeli beğendik çarşambada gidip paasını ödycezz.ama teslim süresi için 1 ay falan diyoo nassı olucak bilmiyorumm.ya o zmana doğrursammmm puffff neysee poziti düşüneyim benn.

çok güzel bir takım seçmişsiniz ben de çok beğendim. kaça alacaksınız ? merak etme o zamana doğurmazsın. güzel düşün güzel olsun herşey:)

reklam yapmak istemem ama bez prima daha iyi gibi geliyor bana. ilk bebekte bütün markaları denedim bi tek primadan memnun kaldım.
astronot nedir?

aldıklarınızı da güle güle kullanın. sağlıklı günlerde inşallah.

gecelik ve sabahlık çok önemli . önden düğmeli olan bi pijama takımı ve sabahlığını tercih edersen rahat edersin. gecelik çok kullanılmıyor. ama ben yine de 1 tane aldım. onun da önde 3 düğmesi var emzirme kolay olsun diye.

arkadaşlar,

1- ben geçen hafta kulak-burun-boğaz dr.undaydım.. Burun spreyi doğumu tetikliyor dedi vermedi.. Onun yerine 1 lt suya 2 çay kaşığı tuz ve karbonat koy burnuna çek dedi.. bilginize...

2- hiçbir dr. kulaktan ateş ölçeri önermiyor bilginize.. en sağlıklısı klasik ama üstünde digital gösterge olanlar..

paylaşmak istedim..

ya ben bi hali begendim ama begendigim yerde rengi yoktu. dokusu kendi falan acaip guzeldi yumusacik bi hali yikaniyor falan. deri ve kuruk karisimi bi hali. bi kac sitede farkli modellerini de gordum ayni markanin ama hala benim istedigim kombinasyonu bulamiyorum agliicam artik.. EFAN HALI hali bunlardan trenli olani istiyorum aslinda ama cok beyazi var. ben beyaz olan truncu olmasini istiyorum.. halinin uretim yerini buldum bursadaymis olmadi onlari ariicam boyle boyle bi versiyonunu uretiyomusunuz nerde bulurum falan diye. psikopata bagladim...

luveyladan mesaj var kizlar. doktorlar yarinsabah dogumu gerceklestirecekmis. ilk bebegimiz yarin geliyor insallah saglicaklaa.. hala kanamasi oldugundan sezeryan mi normal mi olacagi belli degil. kanamadan dolayi biraz bitkin dusmus o nedenle bizi takip etmiyormus bi kacgundur. firuzeyle yasmini sordu selamlari var herkese.

kızlar dün gece uyuyamadım hiç. bu sabah okula uyuklayarak geldim. hamileliğin son dönem sıkıntılarına uykusuzluk eklendi. gittim oturma odasına elimde yastık battaniye ile oraya gittim, yattım. kalkarken de şiddetli bir bel ağrım oluyor doğrulana kadar 5 dk geçiyor. sizde de böyle bi sıkıntı var mı_

bu arada 28. haftada bebeğim 1251 grdı. şimdi kaç oldu bilmiyorum. ben 11 kılo aldım . son 2 ayda 900 gr almışım. ilk aylar dört nala kılo alınca son aylar yavaşladım herhalde. şeker de çıkınca böle oldu.

günaydın güzel anneler ve melekleri rabbim bütün herkesi felaketlerden korusun kimseye yaşatmasın inşallah

yorucu bir hafta sonu geçirdik biz oğlumla evde hazırlıklar tam gaz devam ediyor nihayet oğlumun eşyalarını yıkadım ütüledim doğum çantasını hazırladım beşiğini kurduk örtülerini serdik herşey çok güzel şimdi sadece benim bir kaç parça eksiğim kaldı onlarıda bir ara halladerim artık çok çabuk yoruluyorum zaten herşeyi seçtim eşim neyin nerden alınacağını biliyor o gider alır düşünmüyorum bizden bu kadar haftaya salı kontrolümüz var merakla bekliyoruz doktoruma sezeryan istediğimi bildiri,ecem çünkü normal doğum için cesaretim yok benim oğlum kolay yollardan olmadı azcık kıymetli o yüzden kendimide onuda zora sokamam normal doğum tarihimiz 15 aralık ama biz aralığa kalmasını istemiyoruz gelişimi kilosu iyi olursa en geç 30 kasım diyoruz bakalım hayırlısı

çok güzel bir takım seçmişsiniz ben de çok beğendim. kaça alacaksınız ? merak etme o zamana doğurmazsın. güzel düşün güzel olsun herşey:)

wallaa cnm liste fiyatı 2900 geliyo peşin olunca 2600 falan iniyolar.yatak falan hariç tabii.aslında ben bu kadar para vermek istemiyodum ama içime en çok bu sindi.bidee büyyen yatak mobilyasıda diğerlerine göre taş gibi.5-10 sene kullanırızz artık.

evet ya, herkes nasıl doğuruyorsa bizde doğuracağız bakalım, aslında orda duyacağım acıdan çokta korkmuyorum, sadece plansız olması beni telaşlandırıyor, eşim gebzede çalışıyor, ani sancım olursa nasıl gelir, evde kimse olmazsa naparım, yılbaşına gelirsede sıkıntı, zamanı belli olmadığından böyle şeylere takılıyorum yoksa asıl korktuğum genel anestezi ile sezeryan ben bayılmaktan daha çok korkuyorum, bir yakınımızda bu şekilde doğum yaptı ve yanlışlar sonucu yaşamını yitirdi, herkeste aynı şey olacak değil ama takıyorum işte, yinede çok saol canım

günaydın canım, narter bey aslında evham yapacağımı düşünmedi galiba, gülerek yılbaşı çocuğu olabilir dedi, ama ben taktım kafaya :):) sezeryanada yönlendirmeye çalışmadı aslında ben bişey demeden normal istiyorduk dimi? doğum pozisyonunu almış, bundan sonrada 38. haftada da böyle giderse normal doğumda sıkıntı olmaz dedi, bebeğin kanala nasıl gireceğini falan anlattı, ama ne bileyim artık herşeyin hayırısı diyorum, bu arada canım calsiyumu sordum doktora, ben arada sırada içiyordum şimdi ellerim bazen uyuşuyor ve bazende bacağıma kramp giriyor, magnezyum ve calsiyumu hergün almaya başla dedi. bizden haberler bukadar

1 gün 1 gündür bebiş tam 34 haftalık doğacak,hayırlısıyla doğsun sağlıkla büyüsün inş.

hadi gözün aydın cnm... :))

ben hergün görüyorum kuzumu artık rüyamda:)) Rabbim hayırlısıyla kavuştursun inşallah hepimizi...

cnm benim yaa... kötü olmuş gerçekten bu durum... inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...

hayırlı olsun cnm odanız. bence çok güzel görünüyor...

bu arada hepinize günaydın... ben de normalde bu saatlerde doktorda olmalıydım ama doktorumun sekreteri aradı, acil ameliyata girmiş ben de nasıl heyecanla uyanmıştım aslında... akşam üstü 5 gibi gel dedi... bi de doğum izni belgesi alıcam bugün... inşallah bizim için ii bi gün olur... bu arada sanırım leyladan bir haber yok... valla heyecan dorukta...

vandaki arkadaşlarından haber alamayan arkadaşlarımız vardı. inşallah haber almışlardır...

Son düzenleme:

olsun içine sindiyse gerisini boşwer. Güle güle kullanın canım.

Teşekkür ederiz cnm.

İlk doğduğunda huggies diye duymuştum. Prima daha mı ii acaba?

Pijamalarım da geceliğim de önden düğmeli. Sabahlık ayrı alınca garip durur diye düşünerek , bir de takım halinde( gecelik-sabahlık) alayım diye düşünmüştüm. Gecelik hastanede muayene için geldiklerinde gerekiyomuş. Evde pijama daha ii tabi. Sabahlık da hastanede koridora çıkıldığında ve evde de lazım olur.
Bakalım hem şık hem kullanışlı bişi bulabilirsem alıcam.

Teşekkür ederiz cnm.

İlk doğduğunda huggies diye duymuştum. Prima daha mı ii acaba?

Pijamalarım da geceliğim de önden düğmeli. Sabahlık ayrı alınca garip durur diye düşünerek , bir de takım halinde( gecelik-sabahlık) alayım diye düşünmüştüm. Gecelik hastanede muayene için geldiklerinde gerekiyomuş. Evde pijama daha ii tabi. Sabahlık da hastanede koridora çıkıldığında ve evde de lazım olur.
Bakalım hem şık hem kullanışlı bişi bulabilirsem alıcam.

cnm merak etme sancın gelsede hemen anında dogum gercekleşmıyor kı yılbasına gelırsede hastanede kımseler olmayacak dıye bırsey yok kı yıne mutlaka mudahele edebılecek kısıler olucak ayrıca doktorunda gelebılır ben bunları hıc düşünmüyorum nedense bu tarz ıhtımaller herzaman hepimiz için olabılır ama fazla bunları düşünmemek lazım olumlu seyleri düşün ki herşey olumlu olsun
benim dıger ıkı dogumum sunı sancıyla oldu yanı bellı tarıhte hastaneye yatarak gercekleşti bende bu sefer istiyorum kı herşey süpriz olsun yanı ne zaman gelecegını önceden bılmeyelım gecenın bı yarısı olabılır gunduz olabılır ama suprız bısekılde gelsın boylesi daha heyecan verıcı gelıyor benım ıcın herseyın önceden planlı programlı olmasından..

canım odanız çok ciciymiş, güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…